Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Szerintem is nagyon jó volt. Bár az elején elég nagy volt a csúszás meg a hangosítással is adódtak problémák de összességében élveztem (elsõ con <#bee1> ) Képeket nem csináltam sajnos <#szomoru1> pedig érdemes lett volna, ja és a konferálás Akira-sama HATALMAS.

Nagyon jó volt a Nyári animecon, békés hangulatú volt, Gyõrben nem voltunk irdatlanul sokan mint a Pecsában.

Képek vannak most töltõdnek fel, akkor majd írok picit többet 😊

Egy dolog amit kiemelnék, az legtöbb Gyõri szervezõ animés 1 animébõl volt beöltözve: Bleachbõl voltak a 13 osztag kapitányainak, és hadnagyainak beöltözve.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Topban ? 1. 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Szabi84
Háhhá épp most járok a 27. résznél, nemcsodálom hogy sok embernek bennt van a top-ba ez a sorozat, nagyon jó!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

=)

sweech
már láttam, de nem nagyon emlékszek milyen. aa-n 6/10-re értékeltem 😊

armageddon666
még nem láttam meg szeretném nézni ^^

@

RelakS
Köszönöm, még ha utólag is 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ki látta a Rozen Maident?
Ha látta, mi a véleménye róla?

ronihun
boldog szülinapot mégha utolag is ! 😊

...

Bulykin
dehogynem-.-

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bucser
ugye nem fogod beírni minden rész után az élményeidet?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bulykin
mind1 már nézem, eddig 1rész után fasza, folytatom^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
Nézi vki a Get Backers-t? most töltöm...kinek hogy tetszik?<#zavart1>

armageddon666
aham.
akkor figy: anidb.net (vagy .org vagy .com vagy nemtom, ritkán használom)
itt rákeresel az animére, és lejjebb görgetsz. Látod a subber csapatokat. megtod nézni kommenteket rájuk, és így letöltés nélkül is kiválaszthatod melyiket szeretnéd majd nézni.
ezután nem google, hanem valami nagyobb torrentoldal. Isohunt, mininova, meg van még pár. Ezeken keresel rá az animére, és elõtte látod majd milyen release. (Code Geassbõl pl. Eclipse) és azokat szeded le.

E7-t speciel én gõzrõl szedtem. Közben torrentrõl jött Hayate no Gotoku. gõzhöz privátban kapsz majd valakitõl elérést ^^

@

davidka003
"Torrentrõl RAWot szedsz le?! NEM?! AKKOR OTT VAN AZON IS A FELIRAT..."

Amiket letöltöttem animéket eddig azokon nem volt semmilyen felirat.
pl Code Geass: "<10><9ED8E8DA>"
Ezen semmilyen felirat sincs. Muszáj hozzá külön keresni.
Ezért hittem azt, hogy akkor az Eureka Sevenhez is kell külön keresni feliratot, de akkor úgy látszik nem kell, mert van rajta.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

BEAST
enis elfogadtam volna oket, de ram senki sem gondolt :< <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
Jaigen, van farkas (狼 ookami)

és róka (狐 kitsune)

Elfogadás is <#idiota>

RelakS
Purrr-sze, purrr-sze 😄

Hrrrnyááááu! SICCC!!!!444
<#idiota>

BEAST
A nagycicat is beken hagyni, meg biztos nincs 18!<#nezze>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
HTX!

csocso14
HBD RelakS

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

RelakS
HTXVM! 😄

(A kicsirõl leeszem a tortát, azt visszaadom, a "nagyot" meg ... hát ... <#miaz><#vigyor1> )

アルマゲッドン, BEAST, nektek is köszi ^^

BEAST
Boldog szulinapot Relaks 😊)

armageddon666
Happy Birthday RelakS-sama!

@

armageddon666
De plz oszd meg velem... Torrentrõl RAWot szedsz le?! NEM?! AKKOR OTT VAN AZON IS A FELIRAT...

miköze az angolhoz? Fansub... 90%ban angol... najó nem, mert 75% kb, 25% meg spanyol.

---

na izé bocs styleért... énhibám... tényleg... Oo

@

Seth

A CICÁKAT KÉREM MAJD VISSZA !!! ^^

PSN ID.: Beegabor

Inuyasha magyar szinkronnal volt fenn egy ideig.

davidka003
Nem ismerem. Jöhet privátba a link. Anime Addictsról szoktam feliratot tölteni, animékat meg simán torrentrõl google segítségével.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Seth
Akkor rohadt rossz helyen kerested. A "gõzöst" ismered? Na ott pl angol felirattal van (hardsub-os)

davidka003
""angol nyelv" ami ha már 3asra megy minimum, akkor nem okoz gondot az animék nézése."

Vagy én vagyok hülye vagy te írtad rosszul, de animék japánul vannak. Akkor mi köze az angol órákhoz? Baszhatom az angol nyelvvizsgámat, ha még angol felirat sincs a japán hanghoz.
De írtam is, hogy semmilyen feliratot nem találtam. Akkor ez most angol hanggal megy? Nem töltöttem még le egy részt sem ezért nem tudom.
Csak sokan írtátok, hogy milyen jó ezért gondoltam elkeztem én is nézni.

Egyik jóbarátom németet tanult csak iskolában, animéket mégis angol felirattal nézi 😄

armageddon666
nem az akart lenni mert hogy õszinte legyek általánosban nem volt olyan magas szinten a nyelvoktatás szal az 5ös könnyû volt, gimnáziumban azért is vagyok most csak 4es, az is éppenhogy <#idiota> mondjuk a jegyek jelzés értékûek, és eddig mindent megértettem számgépen szal nincs gondom vele az tény. csak arra akartam célozni hogy angol nyelv nélkül már minden problémás. Német mondjuk lehet hogy jobb az életben, munkára... na mind1 ^^

@

BEAST
epp irni akartam 😄

Seth
Ez olyan nagyképûsre sikeredett 😄

armageddon666
nem csak általános 4. osztály óta van oylan tanóra hogy "angol nyelv" ami ha már 3asra megy minimum, akkor nem okoz gondot az animék nézése. Namármost általánosban ez 5-5-5-5 volt most meg 4-4, szal gondom nincs vele. Ha meg valamit nagyon nem értek és fontos lenen hogy értsem akkor meg szotar.sztaki.hu.................

@

davidka003
Ti az Eureka Seven-t felirat nélkül nézitek? Letölteném én is, de nem találok hozzá semmilyen feliratot.

armageddon666
nembaj 😄 mostmár remélem egyértelmû ^^

@

CSOCSO
az elso valaszodban nem volt olyan egyertelmu hogy mit is gondolsz a nyakorvekrol.. ezert emeltem ki ujra. ( ezert neztem utanna ijra)
armageddon666
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt szerintem eddig is tudtuk (én legalábbis) hogy a nyakörv Deweytól van. A nyakörv az arra van hogy a coralian lányt (itt Eurekat) command clusterré változtassa, és ezen felül hordozza azt az önmegsemmisítõ parancsot. Eureka elkezd átváltozni, viszont ellenkezett a paranccsal, lelassította az önmegsemmisülési folyamatot, hátha jönnek segíteni.

én így látom

@

Bulykin
School Days
10/10
nagyom megszerettem ezt az animét, simán n.1 lett...a vége az mindent überel<#taps>

CSOCSO
tovabbi EUREKA SEVEN boncolgatas:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nah.. ujranezve egy ket reszt a vegen ezt gondolom:
Dewey nak valoban nem volt masik szerelme, mindenesetre ez elegge nehezen ertheto mert a pap testeben is volt compact drive a szerelme miatt.. de Dewey sajat maganak csinalta ezt es ezzel oldotta meg azt hogy halalakor beinduljanak a nyakorvek...

de a nyakorv nem a scub coraltol van hogy ertesitse oket hogy valakinek az uj commandernek kene lennie hanem dewey tette rajuk... sakuyan nincs is nyakorv mert vele nem is talizott dewey.

szal az utcso reszben mondtak hogy a nyakorvnek kellett volna beinnyjekciozna magat a scubba hogy onmegsemmisitest hajtson vegre.

azt egy dolog hogy anemonerol leszedtek a nyakorvet de hogy eurekanal mi tortent.. avagy miert nem tortent semmi.. azt nem ertem 😞
armageddon666
jé, már szombaton? pfff... mind1 nem szándékoztam elmenni gyõrig :S de azért megrémít hogy milyen gyorsan telik az idõ O.o

@

Bandi 18
Gyõrben lesz most szombaton.

holvanaz

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Black Hawk
Túl messze van de majd az õszire kimegyek 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Nyári animeconon teszi valaki a tiszteletét ebbõl atársaságból?

Bucser
ízlések és pofonok.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RelakS
háááát....

Nemtom, de szvsz a Cowboy Bebop az egyik sorozat, amihez nem illik a japán szinkron

A másik a Blue Gender