Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Én meg az elsõ részen elaludtam,mert épp akkor kezdtem el,mikor már 24 órája fenn voltam 😊. Namondom, ha vmin elalszok,akkor az szar, nem is néztem tovább azóta, de majd talán adok neki egy esélyt ^^

PSN ID.: Beegabor

armageddon666
Az. egyetlen + pont a sorozat elsõ felében :c második felében a manly epicness minden az jó volt ^^ de elsõ fele... túl nagy ökörség volt számomra :\ 1-2 jó pont van benne, de...

@

Szildramor
Nem tudom ki ismeri közûletek a Tenge Toppa Gurren Lagan sorozatot? De Õ annyira aranyos <#szeret>

No igen, sokmindennek áldozatul lehet esni amíg lelkes fiatal az ember 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Amíg el nem kezdtem😄

nem is gondoltam hogy az a kártyajáték anyira addaktív😄...

Frosty01
hát felõlem szeresd nyugodtan az ilyen féle animeket, én megmaradok a rövidebb tömörebb de annál több mondanivalóval rendelkezõ alkotások mellett :]

practitioner of the forbidden arts of death

Nálam is így volt, csak én gameboy játékkal kezdtem emulátoron, ott tetszett meg <#idiota>

jól összefoglaltad lehetetlen megtalálni😄

jah jah játszottam és megjött a kedvem a sorozathoz😄.

Ezt el is felejtettem (A)
mondjuk terjesztés szempontjából nem a legjobb.

Sajnos a yugioh, mint a pokémon, és az összes ilyen nagy (fõleg játék) franchise-nak örvendõ anime elég ritkaságszámba megy:
- sokat foglal a gépen/szerveren
- a magukat 'érett' vagy 'tájékozott' anime-kedvelõk gagyinak tartják
- pont ezek miatt kevés embernek van
- ezek száma mégjobban csökken mert nem mindegyikük osztja meg mással.

A legfontosabb ok, hogy az animét készítõk is harcolnak azok ellen, akik készítik a japán szinkron alá a feliratot (elvégre károkat okoz a japán anime-iparban).
Legdurvább példája a fansubberek (fordítók és feliratozók) félreállításának az pont a pokémon franchise szülõatyja által elkövetett merénylet volt:
A pokémon animét feliratozó jó fordítókat nemhogy szidta, nyilvánosan megdícsérte, ezután fizetéssel rendelkezõ állást ajánlott nekik a stúdiónál.

Szóval nehéz munka lesz összeszedni, talán ha meg akarod rendelni eredeti mûsoros DVD-ként akkor talán sikerülhet.
Talán vért is fogsz izzadni ha nem fizetsz érte 😛
Ettõl függetlenül azt mondom ne legyen igazam, mellesleg én is szívesen vennék bármi ötletet, mert van 1-2 ismerõsöm aki szereti a yu-gi-oh-t (többek között a játékot én is) és szívesen meglepném õket ^^

biomage
menj a youtubera 😊 fent van minden rész

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

a yugioht hol lehet tölteni angol felirattal?49. rész után érdekelne.

Ha nálad így ment, örülünk neki <#idiota>

Ha elsõ résztõl nem, akkor a hiba az ön készülékében van.

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
1. rész vége...

@

biomage
Na ma uj anime került a listámba + a CG kezdtem nézni 😄, tényleg a CG mikortól fog érdekesé válni?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bucser
pontosan... szorgalmi idõszakban meg minek órára járni?? van jegyzet nem?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Vizsgaidõszakban valahogy a tanuláson kívül minden másra jut idõ, és tökéletesen tudok is rájuk összpontosítani. Fene érti ezt.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Bucser
Nekem akkor volt csak igazán<#hehe>

Aztán elvégeztem és immáron egy sima 24 részes sorozat megnézéséhez is legalább 3 hét kell...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

davidka003
Pár hét és kezdõdik a fõiskola. 😞
Akkor már nekem se lesz sok idõm.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bucser
De jó is volt iskolába járni mikor még volt ilyenekre idõm😊

davidka003
Nem egyszerre nézem mind az 5-öt.
Eureka Sevent és a Full metal panic-ot nézem egyszerre. A többibõl még csak 2 részt láttam.

Nézem még közben a Stargate SG1-et is kb 220 rész. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

armageddon666
de van. angol.

@

Frosty01
Eureka 7hez nincs felirat? :|

armageddon666
detto ^^ egyszerre egy 😄 illetve azért nem teljesen.

Bleach
D. Gray Man
Code Geass R2
+kiválasztott anime

többnyire a kiválasztottat néztem, kivéve mikor jött ki új rész a másik 3 közül valamelyikbõl. Illetve ez sem teljesen igaz mert pl Eureka 7 közben nem néztem mást 😄 De La Portrait le Petite Cossettenél (nemtom hogy írják xD) így csináltam. Az nem kötött le annyira.

most perpill mondjuk mind stagnál... MÉG... még 3,5 évad Star Trek Next Generationig :K ez a sorozat azért ráébreszt hogy nem csak Made in Japan lehet jó 😄

@

BEAST
Ezzel enis igy vagyok, nem tudok egyszerre tobb animet nezni, es szerintem is az Eureka a "legszebb" a felsoroltak kozul 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CSOCSO
ezt mind egyszerre csapatod?

hat mindenki mashogy intezi a dolgait de en altalaban nem korcsositom az elmenyeimet/erzelmeimet

egy animet elkezdek es addig nem nezek mast amig azt be nem fejeztem.

felsoroltak kozul nekem az Eureka Seven jott be a legjobban... engem perpill felhaborit, hogy mast is nezel amellett a mu mellett 😄

de persze azt csinalsz amit akarsz.
BEAST
Seed utan valoban kicsit eroltetett, de szerintem meg belefert, tetszett.

Bucser
Gundam Seed 10/10

Gundam Seed destiny fos.

Destiny-t csak akkor nézd meg ha láttad a seedet is. akkor van mihez mérned.

armageddon666
Seed Destiny fos? jópáran nem értenének egyet veled sztem 😄D én még nem tudom mert nem láttam.

@

BEAST
Meg szerencse hogy ez csak a te velemenyed ;p

Bucser
Nincs legjobb.

Amiket felsoroltál is mind zseniális a maga elborultságában. De Death Note nem közelíti meg (szerintem) egyiket sem.

Btw.: Gundam Seed Destiny Fos.

még elõre szólok mielõtt nagyot csalódnál. Shint az elsõ részben ki kéne belezni és hagyni egy karón elvérezni.. akkor talán menthetõ lenne a sorozat. de egyébként szimplán fos.

armageddon666
na eddig láttam Code Geasst 😄 mármint ez a harc már pont nincs benne 😄 az a (számomra) következõ részben lesz 😄

Karen <3
Shirley <3 ;.;
Nina >.< :@

@

BEAST
Kallen <#szeret>

Amugy a felsorolt animek mind legjobbak! :d

davidka003
"eddig azt hittem a Death Note-nál nincs jobb, de most...whááá😊"

Nekem is nagy kedvencem a Death Note, de a Code Geass nekem is jobban tetszik. Ma kezdtem el újra nézni az elsõ évadot.

Kallen. <#vigyor2>

Code Geass: Picture Drama

Elkezdtem 5 új animét is:

Eureka Seven
Fullmetal panic
Gundam SEED Destiny
Samurai Champloo
X

Bucser: szerinted melyik a világ legjobb animéja?

Bulykin
<#vigyor3>úgy lesz^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bucser
Majd 4-500-nál szólj.

Bulykin
ööö...ebben van igazság😊 csak nálam eddig a Death Note volt az alap alsõ😊 pedig már láttam nem kevés animét(persze nem is sokat^^)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

BEAST
😄D epp ezt irtam en is, de igy mar nincs ertelme XD

Frosty01
jaja. rengeteg másik nagyon jó van, nekem spec tetszik sok egy részes egészestés mozi is...

Bucser
Aki azt mondja, hogy a Death Note a legjobb anime a világon az még nem látott elég animet. Ennyire egyszerû, mint ahogy mondottam már eddig 10ezerszer legalább.

Bulykin
hát én is elkezdetm ma a Code Geass-t és szerintem nagyon állat^^
eddig azt hittem a Death Note-nál nincs jobb, de most...whááá😊 eddig 9részt láttam csak és máris jobban tetszik, úgyhogy Sweech kezdj bele megint nyugodtan😊

RelakS
nos, igaz, hogy azt jelenti, hogy angol változat, de a japánoknál a fene se tudja 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Frosty01
méz és lóhere 2-hez tud vki fordítást? esetleg magyar hangú letöltést? :/

armageddon666
Hell Girl
1st Opening
Hakasama no Chou SINGLE
Bleach (English version).mp3

a kérdés az lenne hogy létezik-e ennek "Japanese version" változata? 😄 mert akkor szokták így kiemelni hogy más nyelven van ha van original is, nem?

@

RelakS
tedd be aláírásba! Legközelebb eljár már a kezem a törlés felé...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bucser
Az Ûramazonok az asszem a Gall Force sorozat.

Keress rá torrenten biztos találsz. Több sorozata volt.