Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lesz hát, fel is lépek második nap egy csoport társaságában <#idiota>

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Pont akartam kérni h tényleg szombaton lesz-e AnimeCon xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

armageddon666
Hmm... Conon lesz Hellsing 2. 😄 yeah 😄 Asszem "Élni" címû mangát is megveszem :S az így 4k... mást csak nem veszek... +1 ezrest talán ha mégis úgy alakul hogy egy csomag Pockyt vagy valamit veszek 😄 meg is nézem van-e ennyi pénzem XD ha nem akkor kunyerálnom kell szüleimtõl 😞(

@

armageddon666
Do You Remember Love-ra meg Zero-ra gondoltam... többi az túl hosszú xD

@

RelakS
Oh, htx, bár a csoportképet csinálhattam volna világosabbra :/ mindegy, most már így van kinyomtatva 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Most nézem, még csak a 4. résznél tartok, amúgy nagyon tetszik 😊

Bucser
Frontierhez érdemes a DYRL-t a Macross 7-t és a Zero-t megnézni. De lehet, hogy a Plus sem árt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Frosty01
hááát csak annyi hogy.... 😄 iszonyú pöpec

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666
Nah... kis kihagyás után újra elkezdek lassan animézni ^^ Star Trek Next Generation ingyentorrent volt (70GB xD) szal kihagyhatatlan ^^ meg úgyis megakartam már nézni... szal azt néztem... már csak uccsó évad van hátra úgyhogy elkezdtem tölteni az animéket... ennyi idõ alatt 25. részig kijött (számomra ez +3-t jelent) School Rumble Ni Gakki normális subja... még 1 rész xD San Gakkiról azt olvastam felejtõs, mert lehet reménykedni egy 3. évadban és eléggé spoileres lenne ahhoz képest vagy ilyesmi -.- Aztán D. Gray-man is kinn van 100. részig 😄 92-nél offoltam... Bleach nemtom hol van de ez a filler annyira gáz (de szerencsére kihagyhatónak tûnik... szal annyi utalásra sem számítok mint Bountos résznél 😄) hogy skip lesz... elvileg október 5-én jön újra nem-filler ^^ na akkor majd visszakapcsolódom... listán látottnak jelölöm persze :\ oh, és kinn van Bleach Movie 2! elvileg jobb mint az elsõ 😄 azt majd a sorozat folytatása elõtt nézem meg ^^ Mnemosyne nemtom hol tart DVDverzióban :S Oh, Candy Boy sorozat is elindult ^^ az is nézendõ lesz 😄 de az ráér... még az ONA-t meg az elsõ részt láttam. AA fordítja szal azt magyar subbal nézem... (Shoujo Ai)
Kihagyásom alatt bõvítgettem azért az így is eléggé terjedelmes Plan to Watch listámat... itt figyel amúgy a gépemen lossless Evangelion DVD :S csak sub nincs rajta... és 3 subból egy sem kompatibilis vele 😞 elcsúsznak... nem tudom mit csináljak... lehet FPSt kéne szinkronizálni rajta... tudja valaki mekkora az FPSük a japán DVDknek? illetve valaki vállalkozókedvû leszedhetné ezt "" a változatot és megnézhetné valahogy hogy ennek mekkora a framerateje.... ezzel a 2 adattal meg egy kis eltolással meg tudnám oldani a feliratot. Aztán lehet hogy vagy sub nélkül nézem meg vagy leszedem ezt a verziót és ezt nézem meg :S

Hamarosan itt a con... azt nem tudom hogy addigra frissítsem fel az emlékezetem vagy akkor térjek vissza XD Cosplayek és AMVk lehet spoileresek lesznek... ettõl azért tartok :S Gundam 00-t jó lenne megnézni illetve Macross Frontiert... de utóbbi elõtt kéne a Zero, meg az egyik Movie... hmm... Aztán lehet hogy elkezdem a listám szép laassan lebontani... hossz alapján nézem a legrövidebbektõl a leghosszabbakig 😄 másképp nem tudok dönteni xD

@

Igen tudtuk hogy odavan de itt tudtuk meg hogy ENNYIRE. 😊

+ hogy "kissé" kattant a csaj...
RelakS
Vélemény?

Azt hittem ez valami CG szereplõk gyerekkorukban 😄

Az a vörös pl tökre Kallen

RelakS
néztem is, hogy Nina-Nina, de nem stimmelt a haj meg a szemüveg 😄

a Code Geass részen átsiklottam <#idiota>

Seth
Hát ez nem az a sorozat... ^^

#22477 Mai-Otome

PSN ID.: Beegabor

Ez mi ? o.O

Mert tökre hasonlítanak Code Geass szereplõkre 😄

RelakS

Seth
Igen,ennél a jelenetnél csak lestem(egy WTF arcot képzeljetek hozzá) O_o Szerintem nagyon nem illett a képbe, hirtelen ,2 jelenet közé bevágták csak hirtelen. E nélkül is tudtuk hogy Nina odavan a hercegnõért.

Erre én se o.O

davidka003
Elkezdtem nézni újra a Code Geass elsõ évadját és nem is emlékeztem rá, hogy Nina ilyet csinált:

Nina do someting in darkness

"She's masturbating.
With a photo of Euphie."

De gáz. Totál szerelmes volt Euphie-be.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Lunki88
Berserk fanok véleménye jöhet, elsõ idõzített videóm... 😄 Aki még nem látta végig annak spoileres lehet! Berserk videó (spoiler)
Bucser
valszeg a lesz.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

armageddon666
kettõs stream?

Shinsen tulajdonképp speedsub... (D. Gray Man pl.) szal ilyeneket ne nagyon várj el 😄

am mielõtt subot választasz nézd meg anidbn a véleményeket róla. ne a pontozást hanem a kommenteket.

@

Bucser
Az a bajom velük, hogy nem tudnak 2-õs streamben feliratozni mint más csapatok esetleg tudnak.

Macross franchiseban rettentõen fontosak a dalok és a dalok elhelyezkedése a filmben és a hozzájuk illõ párbeszédek. de a dalokra koncentrálnak és a párbeszédek a dalok közben csak fel-felvillannak totál random módra és alig láthatóak csak egy-két frame erejéig. (szerintem pl a feliratot nyugodtan lehetett volna felülre tenni a dalokhoz hardsubolva...

armageddon666
Shinsen szerintem nagyon jó sztem :C én szeretem...
Bleachet meg Lunaron kezdtem XD

@

Bucser
Most Macross frontiert nézek Lunaros fordításban, de borzalmas a fansub minõsége. valszeg kell várni majd egy hivatalos fordítást.. (ha lunar ilyen vajon shinsen milyen lehet?? õk is eléggé hanyagok szoktak lenni)

Black Hawk
elméletileg még 3 rész filler azt go Hueco Mundo

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Én 2szer Nightmaret és egyszer gg-t 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Aki érdekel; Damocles célpontjai
http://images.netbag.hu/20080916/16522558242.jpg

armageddon666
gg egyszerûbben fogalmazza meg, eclipse meg... mûvészibben? én mindenesetre eclipsel néztem 😄 jobban bejött a stílusa...

@

csocso14
ok köszi, akkor megvárom, fillereket nem bírom 😊

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Seth
remélem elpusztul mindenki......😊

davidka003
2 rész és vége lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Az a gáz h japán szöveg angol felirat nekem nem bejövõs. Angol szinkron angol felirat okés, de az anime-nel a, ritka b, általában rossz.

Bár eddig csak Code Geass-t néztem angolul, ahol Lulu folyamatosan beszél h mit miért, meg egy csomó gazdasági szó is van.

(bár azon csodálkoztam h pl gg-s verzió 'egyszerûbb' angolt használ mint a nightmare)

csocso14
Valaki megtudja mondani, hogy Bleach filler véget ért e vagy még mindig nyomják?

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

armageddon666
animenézés problémás ha nem tud valaki angolul :c sok jóból zárod ki magad ^^

@

Azért mert a sorozat eltér igen erõsen a mangától, az OVA már nem.

Aham, hát sztem kihagyom, max ha lesz us-en fentlévõ verzióhoz felirat 😄 Most valszeg végignézem Fumoffut (megint 😄) meg megint belekezdek a Melankóliásban.

armageddon666
eddig 3 vagy 4 van kinn... sztem annyi rész lesz amennyi kötet a manga XD

@

Azon csodálkoztam is h pár dolog máshogy van ebben mint a sorozatban. Egyébként ez 9 részes v 4 ?

armageddon666
pedig nagyon jó... ok a zene az ami... szal az a jazz (az?) ami a sorozatban volt jobb volt 😄 de minden más téren jobb az ova... (nemmellesleg 1az1ben az van benne mint a mangában...)

@

RelakS
Van valakinek egy jó minõségû képe a Lucky Star-ból, amikor az openingben összeáll az egész banda?

Frosty01
itt még több poén van sztem. és elõször én is ódzkodtam tõle hogy fúj buzik stb stb, pedig nagyon ott van a poén terén ^^ mind a kettõ sztem 😊
érdemes megnézni, legalább 1×

Seth
Ha sokan az Ouran -hoz hasonlítják akkor rossz nem lehet ^^ Az tök jó volt pedig abban is bishik rohangálnak, de a poénok nagyon ott voltak

Bulykin
fúújXD én már a borítójától elhányom magam<#idiota>
persze ez csak én vagyok...

Este kezdek bele: Zero no Tsukaima

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ettõl a Hellsing ova-tól többet vártam, fõleg h csak az elsõ részhez van magyar feliratom, szal a többit nem fogom végigszenvedni angolul. Ráadusául azt hittem h itt is fasza zene lesz, erre kb alig van.

Seth
nemtom még nem láttam, csal olvastam róla

armageddon666
Yamato Nadeshiko Shichi Henge

de ez ilyen bishounen shoujo cucc nem?

@

Frosty01
fu az nagyon nagy anime 😄DD
de nem jut eszembe :'(

Seth
Mi a címe annak a sorozatnak,amiben csávók csak úgy lakhatnak asszem vmi szállóban,hogy a tulaj lányát megszépítik, de persze az nem olyan egyszerû 😄

biomage
Hali

ki látta a Pani Poni Dasht?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bulykin
Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu Deluxe
10/8
6 részes ova, lényegében a 2.évad...nem nagy szám, sokkal jobb az elsõ évad...
Jungle wa itsumo Hare nochi Guu FINAL
10/7
7 részes ova, az utolsó részek a sorozatból, bár egyáltalán nem úgy lett vége, sõt...
meg sem közelítette az elsõ évad hangulatát, de azért sajnálom h vége lett😞
Druaga no To: the Aegis of Uruk
10/9
nah, hosszú hetek során követtem nyomon ezt a sorozatot, 12 rész, hetente 1-1, nagyon jó volt, vicces, de ha kell akkor nagyon komoly...
kíváncsian várom a folytatást, ami majd csak jövõre lesz...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi