72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    Már van neki xd
  • RelakS
    IMYke, MyAnimeList-en regisztrálj, és töltsd! :]
    Ott a link a banerban
  • armageddon666
    De ehhez a listához adhatnál linket, mert nem találom...
  • armageddon666
    oh... tényleg... én mai pontlistának olvastam...
  • Malakai
    Írtam, mal, MyAnimeList.net, tudod, ahol neked is van listád.
  • armageddon666
    a http://animfanvok.gportal.mindenkilapja.uw.hu felhasználóbázisa? vagy valami komolyabb oldal...
  • armageddon666
    de milyen felhasználók???
  • Malakai
    Összes felhasználó szavazatának a súlyozott eredménye (gondolom bayesian statisztikát használnak), vagyis a top-ban elfoglalt helyezés.
  • armageddon666
    És milyen pontlista? :D
  • Malakai
    Nem szóltam én róla semmi rosszat, nem is láttam belőlle semmit, csak meglepődtem rajta, hogy mekkora lelkesedéssel beszélnek a meccsről, meg latolgatják az esélyeket. :)
  • Győri Devi
    egyszer majd nekem is megkell néznem de a hosszúsága még visszatart :D
  • Lunki88
    Pedig a Hajime no Ippo egy igencsak jó anime szerintem. Még azzal is megszeretteti a boxot aki azelőtt utálta. :)
  • LasDen #32510
    a baseball annyira nem érdekel :D
  • Győri Devi
    nézzél Majort most megy a 6. évad és van egy film is :D
    asszem a 147. rész az e heti :D
  • LasDen #32508
    kiskoromban ugye szerettem a nagy Tsubasat....de mára olyan nem jó az egész...:D
    az eyeshield 21-t kezdtem el korábban mert az amerikai focis....nem rossz, de nem is az igazi...bár 100+ részes így lehet hogy előrébb ugrok :D
  • Győri Devi
    én kiskoromban a Tsubasa kapitányt hogy szerettem te jó ég :D azt múltkor belenéztem egy részbe mert pont ment vmeik csatornán de több részt már nem bírnék megnézni :D
  • ronihun
    Viszont a legnagyobb különbség az EL és a Death Note között az pont a sztori. Az EL-nél próbáltak vmi nagy mélyértelmű sztorit csinálni, amiben benne volt a sok szörnyű sors , de én mégis sokszor azt éreztem hogy hatásvadász. Viszont a DN egy nagyon okosan felépített anime, minden logikusan ki van találva, emiatt majdnem minden részben megdöbben az ember, ráadásul remek karakterek vannak benne.Az El-be meg Lucy-n kívűl nem voltak olyan egyedi karakterek. Persze ízlések és pofonok de én sztem a DN mérföldekkel jobb mint az EL, még akkoris ha össze se lehet hasonlítani, ettől függetlenül nem mondom azt se hogy a DN a legjobb anime, nekem nagy kedvencem ezért néztem ujra 3szor, de az átlagos animéknél jobb.
  • BEAST #32505
    Most nézem az S6 a 6. évadra utal, félelmetes. :D Kiskoromban tévében nézegettem ilyesmiket, de már akkor is hamar meguntam. Igaz akkoriban legalább "élőben" szerettem sportolni. :DD
  • Győri Devi
    nekem mondjuk a major az egyik kedvencem azt egyáltalán nem érdekelnek a sportok élőben... :D
  • BEAST #32503
    Döbbenet. Nem hittem volna, hogy ennyire népszerűek. :)
  • Malakai
    Igencsak sokan néznek sport animéket, ez van, én se vagyok oda értük, de egy másik (hazai) anime-topicban is csak lestem, hogy úgy beszéltek a Hajime No Ippo-ról, mintha valódi meccseken izgulnának. :)
  • BEAST #32500
    Nem, a lista nagy részét nem láttam. Témák alapján néztem.
  • Győri Devi
    esetleg láttad is a kupac sportkodós valamiket?
  • BEAST #32498
    Huh mennyi sport anime. :o Ez a lista csöppet jobban tetszik, de a Working és a K-On alulmaradna egy kupac sportkodós valaminek? :/
    A Kaichou wa Maid-sama! és a Arakawa Under the Bridge viszont nézős lesz amikor befejezik. :)
  • Győri Devi
    Major S6 4.
  • Malakai
    Aham.
    Akkor itt is egy, ez meg mal pontlista alapján, nem saját listám, hanem össz szavazat helyezés.

1. Angel Beats! - 8.51
    2. Ookiku Furikabutte ~Natsu no Taikai Hen~ - 8.48
    3. Yojouchan Shinwa Taikei - 8.44
    4. MAJOR S6 - 8.42
    5. Rainbow - 8.22
    6. Kaichou wa Maid-sama! - 8.21
    7. K-On!! - 8.15
    8. Arakawa Under the Bridge - 8.03
    9. Working!! - 7.97
    10. Saraiya Goyou - 7.9
  • BEAST #32495
    Nincs szívük. :(
  • Győri Devi
    "by Japanese anime portal AnimeOne"
  • Malakai
    Ez nézettség, mal pontlista, vagy mi alapján? :)
  • armageddon666
    2010 tavasz:

1. K-ON!!

2. Durarara!!

3. Working!!

4. Heartcatch Precure!

5. Ookiku Furikabutte

6. Giant Killing

7. Katanagatari

8. B-Gata H-Kei

9. Yojouhan shinwa taikei

10. Kaichou ha Meido-sama!

Nincs Angel Beats!?
    Viszont mennyi másik felkiáltójeles anime van... és a top3ban 2 ! is van. Vagyis minél több ! van egy anime címében annál jobb! :D
  • armageddon666
    Na megnézem már egyszer ezt a Wolf's Raint... Ha tovább bírja egy fél résznél, akkor valszeg végigmegy.
  • Lunki88
    Nincs mit! :) Majd várom a beszámolót ha megnézted. :D
  • BEAST #32489
    :DDD
  • IMYke2.0.0.0
    Mindhárom említett filmet szeretem, imádom - többször is láttam őket. [Stephen King maga az író-zseni.]
    Wolf's Rain is a komolyan megnézendők listájára került, már első alkalommal is.
    A drága időmet szeretem számomra tartalmas szórakozással eltölteni - ha az filmnézés, akkor kiváltképp.
  • Jakuza001
    Azert kell inkabb olyan folmeket nezni, mint a Remeny Rabjai, Green Mile, de meg a Philadelphia is pedig en alapbol untalom a langyikat :D Stb....
    Ezert is ajanlottam neked, a Wolf's Rain-t. Mert az melyertelmu, eppen azert nem szeretik paran, mert nem is tudtak felfogni a melyseget es csak azt vettek eszre belole, hogy nincs allando harc, piff-puff, ami csak a korites.
  • efti
    Nem volt rossz a Toradora, de ha mar szerelmi sztori akkor Kare Kano illetve a Bokura ga ita
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm! Az első néhány mondat az ismertetőből meggyőzött [többit elvből nem olvastam el], felkerült a - stílusosan - ("halál") listámra :)
  • Lunki88
    Ha emberszerű sorsok jönnek be az animékben, plusz esetleg szereted a maffiás storykat akkor ajánlom nézd meg a Gungrave-t.
  • IMYke2.0.0.0
    Beleolvastam [nem szokásom] - hát, majd egyszer, valamikor megnézem :)
  • efti
    Nekem ami az ELbol a leginkabb tetszett azok az opening kepei :)