Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
17: Full Metal Panic? Fumoffu portás bácsi megkattant, miután megetették vele a halacskáját
36: Full Metal Panic? Fumoffu Kaname nem szereti, ha Sousukénél elmennek hazúlról ... bár ugye tudjuk, Sousukénél soha nincsenek otthon (természetben rajzolós rész)
41: School Rumble?
47: Full Metal Panic! The Second Raid Gates örül valaminek. Nem kell 16:9 arányban? 😄
51: Full Metal Panic? Fumoffu rohad a mûszálas ruci!
54: Nem Pokemon? O_o
98: pontosabban: Negima!?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
83 - Kurohime
80-79 - hentai, nemtom melyik. asszem ugyanabból vannak
78 - ha minden igaz blue gender
77 - biztos Blue Gender
75 - Dokuro-chan húga
69 - az asszem lili a virágtündér vagy valami ilyesmi
68 - mintha ugyanaz lenne
60 - Discipline (hentai) ugyanaz csinálta mint Bible Black
55 - PLease Teacher vagy Please Twins de inkább elõzõ
47 - Full Metal Panic Second Raid fõgonoszának látszik
41 - valamelyik School Rumble
12 - az Blood the Last Vampire sztem
11 - is. de ez nem biztos.
8 - az Higurashi ofkorz 😄 Miyo-chan 😄😄😄
7 - az Shuffle
3 - az valamelyik Miyazaki film asszem
Én ezeket tom xD 85%-os pontossággal.
@
a 45. az sztem Yu Yu Hakusho(vagy hoyg kell írni^^) de nem bizti😊
a 47 és 48. az meg a Tokkou-ra emlékeztet.
a 75. az a Dokuro-chan 2.évad^^
a 77. az meg a Gundam Seed-re emlékeztet(amit nem néztem végig)
a 91 is ismerõs de arra nincs tippemXD
de nem 100%ra mondom ezeket, szal...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
47: FullMetal Panic - Second Raid
55: Onegai Teacher
75: Dokuro Chan (Ebben nem vagyok 100%-ig biztos)
98: Negima
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Lene egy nagy kérésem
A gallériámba az öszes képre az anime cimét oda akarom irni, nagyából meg is csináltam, de maradt pár amit nem ismertem fel, a kérésem az lene hogy irjátok meg a magadék anime cimét 😊
Köszike
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

http://www.youtube.com/watch?v=lYyzOYu2Dxc
enjoy 😊
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mivel meghalt Nunally emiatt összezavarodott. És ugye e22 végén van 1 csavar (nem tom láttad-e ezért nem írom le mi), szal tuti be fognak indulni az események, ha másért nem, azért mert vége lesz az évadnak nemsoká, bár remélem nem úgy mint az elsõnek hanem végleg, akár úgy mint a Death Note-ban
Nem tudom miért támadta meg a federationt. nem tudom mit akar elérni, holott az elsõ résztõl nyílvánvaló volt, hogy mire vágyik és mit szeretne tenni Lelouch.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Cowboy Bebop 21. részéhez kellene magyar felirat, de az ég világon sehol sem találok. Google barátom szokás szerint cserben hagyott vagy én nem tom hogy keressem még. Olyan verzióm van, aminek le van vágva az openingje és az endingje.
Kösszépen.
JetiRulez
Bazz 22. rész, végre happy end lenne, erre áh, nem gyenge !
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Érdemes végignézni az évadot, mert annyira jó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN ID.: Beegabor
10/9
nah ezt kerestem én😊 egy tökéletes anime amin annyit lehet röhögni hogy az hihetetnelXD nálam top10es lett, van 2és3.évad is, de azok csak OVA-k, azt is meglessük😊
kiemelném Guu karakterét, aki szerintem nagyon jól meg lett csinálva^^
Berserket, már láttam még régebben, az is nagyon jó volt ^_^
Bucser: Köszi, meglesem õket😊
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
@
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de egyébként azért tûnik összecsapottnak a claymore vége, mert nincs is befejezve
a manga még most is megy tudtommal és annak csak egy kis részét dolgozza fel az anime és még el is tér tõle a 20. rész után azt hiszem
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
amúgy meg ha mégis csak több ZS-t akarnak... van egy olyan érzésem hogy még így is örülnek ha 0-ra kihozzák a cont a végére -.- nem 2 fillér kibérelni sztem a PeCsát meg a vetítések meg etc...
@
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Nem igazán járok a fórumra, csak olvasgatni szoktam, de most szeretnék kérni 1 kis segítséget😊
Most néztem végig a Claymoret, végét kicsit elrontották, de am jó lett.
Na persze mivel, csak 26 részes, ezért, hamar be is lett fejezve..
Lényeg, h vki tudna mondani pár efféle shounent?
Tudom, tudom, olvassam AAt, de sajnálatos módon ott az ismertetõ alapján a Claymore se tetszett, mégis nagyon megfogott!
Jah és még 1 kérdés: Claymore mangát 1 fan csapat se fordítja, v csak én nem találtam 1et se? :S
Elõre is köszi😊
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/