72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Már van neki xd -
IMYke, MyAnimeList-en regisztrálj, és töltsd! :]
Ott a link a banerban -
De ehhez a listához adhatnál linket, mert nem találom... -
oh... tényleg... én mai pontlistának olvastam... -
Írtam, mal, MyAnimeList.net, tudod, ahol neked is van listád. -
a http://animfanvok.gportal.mindenkilapja.uw.hu felhasználóbázisa? vagy valami komolyabb oldal... -
de milyen felhasználók??? -
Összes felhasználó szavazatának a súlyozott eredménye (gondolom bayesian statisztikát használnak), vagyis a top-ban elfoglalt helyezés. -
És milyen pontlista? :D -
Nem szóltam én róla semmi rosszat, nem is láttam belőlle semmit, csak meglepődtem rajta, hogy mekkora lelkesedéssel beszélnek a meccsről, meg latolgatják az esélyeket. :) -
egyszer majd nekem is megkell néznem de a hosszúsága még visszatart :D -
Pedig a Hajime no Ippo egy igencsak jó anime szerintem. Még azzal is megszeretteti a boxot aki azelőtt utálta. :) -
a baseball annyira nem érdekel :D -
nézzél Majort most megy a 6. évad és van egy film is :D
asszem a 147. rész az e heti :D -
kiskoromban ugye szerettem a nagy Tsubasat....de mára olyan nem jó az egész...:D
az eyeshield 21-t kezdtem el korábban mert az amerikai focis....nem rossz, de nem is az igazi...bár 100+ részes így lehet hogy előrébb ugrok :D -
én kiskoromban a Tsubasa kapitányt hogy szerettem te jó ég :D azt múltkor belenéztem egy részbe mert pont ment vmeik csatornán de több részt már nem bírnék megnézni :D -
Viszont a legnagyobb különbség az EL és a Death Note között az pont a sztori. Az EL-nél próbáltak vmi nagy mélyértelmű sztorit csinálni, amiben benne volt a sok szörnyű sors , de én mégis sokszor azt éreztem hogy hatásvadász. Viszont a DN egy nagyon okosan felépített anime, minden logikusan ki van találva, emiatt majdnem minden részben megdöbben az ember, ráadásul remek karakterek vannak benne.Az El-be meg Lucy-n kívűl nem voltak olyan egyedi karakterek. Persze ízlések és pofonok de én sztem a DN mérföldekkel jobb mint az EL, még akkoris ha össze se lehet hasonlítani, ettől függetlenül nem mondom azt se hogy a DN a legjobb anime, nekem nagy kedvencem ezért néztem ujra 3szor, de az átlagos animéknél jobb. -
Most nézem az S6 a 6. évadra utal, félelmetes. :D Kiskoromban tévében nézegettem ilyesmiket, de már akkor is hamar meguntam. Igaz akkoriban legalább "élőben" szerettem sportolni. :DD -
nekem mondjuk a major az egyik kedvencem azt egyáltalán nem érdekelnek a sportok élőben... :D -
Döbbenet. Nem hittem volna, hogy ennyire népszerűek. :) -
Igencsak sokan néznek sport animéket, ez van, én se vagyok oda értük, de egy másik (hazai) anime-topicban is csak lestem, hogy úgy beszéltek a Hajime No Ippo-ról, mintha valódi meccseken izgulnának. :) -
Nem, a lista nagy részét nem láttam. Témák alapján néztem. -
esetleg láttad is a kupac sportkodós valamiket? -
Huh mennyi sport anime. :o Ez a lista csöppet jobban tetszik, de a Working és a K-On alulmaradna egy kupac sportkodós valaminek? :/
A Kaichou wa Maid-sama! és a Arakawa Under the Bridge viszont nézős lesz amikor befejezik. :) -
Major S6 4.
-
Aham.
Akkor itt is egy, ez meg mal pontlista alapján, nem saját listám, hanem össz szavazat helyezés.
1. Angel Beats! - 8.51
2. Ookiku Furikabutte ~Natsu no Taikai Hen~ - 8.48
3. Yojouchan Shinwa Taikei - 8.44
4. MAJOR S6 - 8.42
5. Rainbow - 8.22
6. Kaichou wa Maid-sama! - 8.21
7. K-On!! - 8.15
8. Arakawa Under the Bridge - 8.03
9. Working!! - 7.97
10. Saraiya Goyou - 7.9 -
Nincs szívük. :( -
"by Japanese anime portal AnimeOne" -
Ez nézettség, mal pontlista, vagy mi alapján? :) -
2010 tavasz:
1. K-ON!!
2. Durarara!!
3. Working!!
4. Heartcatch Precure!
5. Ookiku Furikabutte
6. Giant Killing
7. Katanagatari
8. B-Gata H-Kei
9. Yojouhan shinwa taikei
10. Kaichou ha Meido-sama!
Nincs Angel Beats!?
Viszont mennyi másik felkiáltójeles anime van... és a top3ban 2 ! is van. Vagyis minél több ! van egy anime címében annál jobb! :D -
Na megnézem már egyszer ezt a Wolf's Raint... Ha tovább bírja egy fél résznél, akkor valszeg végigmegy. -
Nincs mit! :) Majd várom a beszámolót ha megnézted. :D -
:DDD -
Mindhárom említett filmet szeretem, imádom - többször is láttam őket. [Stephen King maga az író-zseni.]
Wolf's Rain is a komolyan megnézendők listájára került, már első alkalommal is.
A drága időmet szeretem számomra tartalmas szórakozással eltölteni - ha az filmnézés, akkor kiváltképp.
-
Azert kell inkabb olyan folmeket nezni, mint a Remeny Rabjai, Green Mile, de meg a Philadelphia is pedig en alapbol untalom a langyikat :D Stb....
Ezert is ajanlottam neked, a Wolf's Rain-t. Mert az melyertelmu, eppen azert nem szeretik paran, mert nem is tudtak felfogni a melyseget es csak azt vettek eszre belole, hogy nincs allando harc, piff-puff, ami csak a korites. -
Nem volt rossz a Toradora, de ha mar szerelmi sztori akkor Kare Kano illetve a Bokura ga ita -
Köszönöm! Az első néhány mondat az ismertetőből meggyőzött [többit elvből nem olvastam el], felkerült a - stílusosan - ("halál") listámra :)
-
Ha emberszerű sorsok jönnek be az animékben, plusz esetleg szereted a maffiás storykat akkor ajánlom nézd meg a Gungrave-t. -
Beleolvastam [nem szokásom] - hát, majd egyszer, valamikor megnézem :)
-
Nekem ami az ELbol a leginkabb tetszett azok az opening kepei :)