Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biomage
igen az 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

04: nem slayers, habár hasonló fantasy anime. Ruin Explorers a címe.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

RelakS
04: Slayers?
17: Full Metal Panic? Fumoffu portás bácsi megkattant, miután megetették vele a halacskáját
36: Full Metal Panic? Fumoffu Kaname nem szereti, ha Sousukénél elmennek hazúlról ... bár ugye tudjuk, Sousukénél soha nincsenek otthon (természetben rajzolós rész)
41: School Rumble?
47: Full Metal Panic! The Second Raid Gates örül valaminek. Nem kell 16:9 arányban? 😄
51: Full Metal Panic? Fumoffu rohad a mûszálas ruci!
54: Nem Pokemon? O_o
98: pontosabban: Negima!?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
98 - negima
83 - Kurohime
80-79 - hentai, nemtom melyik. asszem ugyanabból vannak
78 - ha minden igaz blue gender
77 - biztos Blue Gender
75 - Dokuro-chan húga
69 - az asszem lili a virágtündér vagy valami ilyesmi
68 - mintha ugyanaz lenne
60 - Discipline (hentai) ugyanaz csinálta mint Bible Black
55 - PLease Teacher vagy Please Twins de inkább elõzõ
47 - Full Metal Panic Second Raid fõgonoszának látszik
41 - valamelyik School Rumble
12 - az Blood the Last Vampire sztem
11 - is. de ez nem biztos.
8 - az Higurashi ofkorz 😄 Miyo-chan 😄😄😄
7 - az Shuffle
3 - az valamelyik Miyazaki film asszem

Én ezeket tom xD 85%-os pontossággal.

@

Bulykin
csak tippjeim vannak, van ami nagyon ismerõs:
a 45. az sztem Yu Yu Hakusho(vagy hoyg kell írni^^) de nem bizti😊
a 47 és 48. az meg a Tokkou-ra emlékeztet.
a 75. az a Dokuro-chan 2.évad^^
a 77. az meg a Gundam Seed-re emlékeztet(amit nem néztem végig)
a 91 is ismerõs de arra nincs tippemXD

de nem 100%ra mondom ezeket, szal...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Hmuda
41: School Rumble
47: FullMetal Panic - Second Raid
55: Onegai Teacher
75: Dokuro Chan (Ebben nem vagyok 100%-ig biztos)
98: Negima

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

biomage
Hali

Lene egy nagy kérésem
A gallériámba az öszes képre az anime cimét oda akarom irni, nagyából meg is csináltam, de maradt pár amit nem ismertem fel, a kérésem az lene hogy irjátok meg a magadék anime cimét 😊

Köszike

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
3 perces, abból fél perc az intro 😄

52 4 perces rész o.O wtf 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bulykin
Sweech nézi, majd ha hétfõn hazajött akkor kérj tõle egy kis élménybeszámolót az animérõlXD ami sztem elég gány^^ bele nem néznék soha😊

RelakS
jah, macskaszeretõknek cukiság, bár talán túlságosan is gyerekes :]

Ezt ismeri valaki ? 😄 Mert érdekesnek tûnik o.O

Igazából oldalon dísz, sajna Arthur-ból csak kicsi van 😞

biomage
CG 😄 nem is rosz kép

=)

Így egy kicsit egyszerûbb, bocs a dupla postért.

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Sziasztok, készítettem egy kisebb videót a Higurashi no Naku Koro ni-rõl:
http://www.youtube.com/watch?v=lYyzOYu2Dxc
enjoy 😊

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mivel meghalt Nunally emiatt összezavarodott. És ugye e22 végén van 1 csavar (nem tom láttad-e ezért nem írom le mi), szal tuti be fognak indulni az események, ha másért nem, azért mert vége lesz az évadnak nemsoká, bár remélem nem úgy mint az elsõnek hanem végleg, akár úgy mint a Death Note-ban

Bucser
Az igazi bajom, hogy nincs motiváció

(vagyis nem látszik sem Suzaku sem Lelouch motivációja.)

Nem tudom miért támadta meg a federationt. nem tudom mit akar elérni, holott az elsõ résztõl nyílvánvaló volt, hogy mire vágyik és mit szeretne tenni Lelouch.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

biomage

JetiRulez
Helló!
A Cowboy Bebop 21. részéhez kellene magyar felirat, de az ég világon sehol sem találok. Google barátom szokás szerint cserben hagyott vagy én nem tom hogy keressem még. Olyan verzióm van, aminek le van vágva az openingje és az endingje.
Kösszépen.

JetiRulez

Hát aki kitalálta ezt az beka.. nah mind1 😄 Lehetetlen letenni, minden résznek olyan vége van h muszáj megnézi a következõt és végre visszatért Arthur 😄

Én is benyaltam, bár sejtettem.

Bazz 22. rész, végre happy end lenne, erre áh, nem gyenge !

biomage
kösz 😊

http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.810

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

biomage
most hogy mondod tényleg a popotan lehet, az AAról lett letöltve a kép, de nem láttom a galériában, biztos törölték

sweech
a 2. asszem popotan

biomage
na lene egy kérdésem 😊

a két ? megjelölt kép melyik animéböl van? galéria

Bulykin
baszki elolvastam a spoilert de a részt még nem néztem megXD ekkora spoilerre nem számítottam😄😄 nah mind1^^

Hát ott még nem tartok. Most volt a macskás rész, mikor elrabolta a tökfedõjét 😄

Seth
Láttam, de akkor is marad az álláspontom

PSN ID.: Beegabor

davidka003
21. részt láttad már? Nagyon durva volt.

Zero kinyírta az apját, anyját és átvette a hatalmat. Suzaku lett az elsõ lovagja.

Érdemes végignézni az évadot, mert annyira jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Seth
Az elsõ évad jó is, de a 2. évadra, fõleg ahol most tartanak, számomra elveszett a varázsa. Olyan irányba mentek ami egyeltalán nem tetszik.

PSN ID.: Beegabor

Ez a Code Geass, nem gyenge. 5. résznél vok, de eddig mindig 1bõl ugrottam a következõre o.O

Bulykin
Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu
10/9
nah ezt kerestem én😊 egy tökéletes anime amin annyit lehet röhögni hogy az hihetetnelXD nálam top10es lett, van 2és3.évad is, de azok csak OVA-k, azt is meglessük😊
kiemelném Guu karakterét, aki szerintem nagyon jól meg lett csinálva^^

Messi6502
Igen, igen, 82.-ik résznél tart a manga, olvasom is, de még nehézkes az angol tudásommal :S

Berserket, már láttam még régebben, az is nagyon jó volt ^_^

Bucser: Köszi, meglesem õket😊

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

armageddon666
Berserket megkéne megint néznem most hogy így szóba került 😄 meg FMPt is xD (harmadszor lenne) jameg NGE-t... azt nem... csak a moviet végre :S de még mindig nem találtam normális subot hozzá 😞

@

Bucser
Berserk, Code Geass, Eureka 7, Rahxephon, Mai Hime. (mai otome nagyon béna lett)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Treblakos
berserk, ami még hasonló
de egyébként azért tûnik összecsapottnak a claymore vége, mert nincs is befejezve
a manga még most is megy tudtommal és annak csak egy kis részét dolgozza fel az anime és még el is tér tõle a 20. rész után azt hiszem

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

Hát én voltam az elsõ, aki a pecsában animekon jegyet vettem, mert a kigyúrt ürge üres táblázatos papírt vett elõ és kezdte el huzogatni a strigulákat... 😄

armageddon666
Berserk

@

biomage
nane mond -.- beszéltem egy pestivel két napja volt a pecsába és azt mondták még nem szállitotak jegyet, majd csak jövöhéten jönn......

Pesti vagyok, odamentünk barátnõmmel a pecsához és adtak <#smile>

Valaki válaszoljon neki, aki látta a Claymore-t és a Naruto&Bleach-en kívül tud mást ajánlani...

armageddon666
miért kell egybõl rosszra gondolni? :\ lehet hogy azért nem osztottak szét sok fele mert mindig elkel a 2napos... így talán kevesebben vesznek majd olyat és többen eljönnek... (remélem több cosplayer és kevesebb nézõ lesz most xD meg hogy a karaokenál kuss lesz végre, max közönség is beszáll de kurva idegesítõ hogy mindenki pofázik...)

amúgy meg ha mégis csak több ZS-t akarnak... van egy olyan érzésem hogy még így is örülnek ha 0-ra kihozzák a cont a végére -.- nem 2 fillér kibérelni sztem a PeCsát meg a vetítések meg etc...

@

biomage
a napos jegy 1500FT és a pecsába lesz 😊 BPn

Bulykin
mennyi amúgy a jegy? és hol lesz a con? még sose voltam^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

biomage
hát ez van, én is megvettem a két napra a jegyet, de nagyon nem tetszik ez az átlátszó csell :S igy akarnak több pénz szerezni

csocso14
Az volt közelebb, ennyi, nem gondoltam volna, hogy egyáltalán nem kapnak két napos jegyet, gondolni se mertem rá 😄

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Messi6502
Sziasztok!

Nem igazán járok a fórumra, csak olvasgatni szoktam, de most szeretnék kérni 1 kis segítséget😊

Most néztem végig a Claymoret, végét kicsit elrontották, de am jó lett.
Na persze mivel, csak 26 részes, ezért, hamar be is lett fejezve..

Lényeg, h vki tudna mondani pár efféle shounent?
Tudom, tudom, olvassam AAt, de sajnálatos módon ott az ismertetõ alapján a Claymore se tetszett, mégis nagyon megfogott!

Jah és még 1 kérdés: Claymore mangát 1 fan csapat se fordítja, v csak én nem találtam 1et se? :S

Elõre is köszi😊

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/