Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda listáját kiegészíteném még ezzel hogy: Air.

Igazából már azzal lelõttük a poént, hogy elmondtuk melyik címek nem végzõdnek happy enddel 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hmuda
Erõs spoilerekkel, szóval csak sajár felelõsségre olvasd el õket, de itt egy lista amik szerintem ilyenek:

Akira
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megint bekövetkezik a katasztrófa szóval nem túl optimista a vége.

Berserk
Igaz ez csak az animére áll, de ott a gonosz gyõzelmével ér véget a sorozat.

Cowboy Bebop
A csapat felbomlik, a fõszereplõ meghal, mégha a gonoszt le is gyõzi elõtte.

Gungrave
A fõszereplõk meghalnak, bár itt kicsit a végén összemosódik a jó és a rossz.

Jin-Roh
A végén meg kell ölnie a lányt.

Kite
A fõszereplõt bosszúból lelövi egy utcagyerek.

Neon Genesis Evangelion
Nem nevezném túl idillinek a világképet mikor vége lett. 😄

Perfect Blue
Kicsit kétértelmû a vége. Lehet éppenséggel rossz is.

Vampire Hunter D - Bloodlust
Meghal a lány akit meg kellett volna menteni.

Voices of a Distant Star
Nem kimondottan gonosz-gyõz dolog, de nem happy-end.

Wolf's Rain
Sorban halnak meg a szereplõk a végén.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Aki tud még ne titkolja,elvégre hamarosan szünet😄

Köszi<#eljen>

Seth
Most indult sorozat a Ga-Rei Zero
eddíg 2 rész jött ki,de mindegyik végén meghalt az összes fõbb szereplõ

PSN ID.: Beegabor

Please valaki segítsen már elegem van hogy az animék is végsõ soron olyanok mint a filmek mindig a idézõjelben a jók gyõznek a különbség csupán annyi hogy az animékben a negatív karaktereknek általában nagyobb mozgásterük van.Szóval olyanoktól kérdem akik már rengeteg animét láttak hogy van-e olyan amiben a negatív szereplõ vagy szereplõk nagyon közel járnak céljaik eléréséhez illetve sikeresek egy cél elérésében például egyik fõszereplõ kinyúvasztása😄,vagy éppen gyõznek vagy ha veszítenek is elérik céljaikat.Na szóval érthetõ a kérdés remélem.Elöször hogy vannak e ilyenek egyáltalán?Ha vannak címeket kérek😄.
példának okért(biztos ami biztos)
Death Note példája ahol L meghal,Higurashi példája ahol egészen a végéig rosszul végzõdnek a dolgok

armageddon666
Láttátok Lucky Star OVAt? 😄 végén Lucky Channel nagyon durva volt XD

@

biomage
elöször is ez nem lehet haruhi, mert nem ilyen egyenruha van az animében 😛 másodszor relaks talán jót mondot To Heart, pont ilyen az egyenruha abban az animében

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

mikszer
szerintem is Haruhi, a másik csaj, akinek nem látszik a feje, az Mikuru (legalábbis láttam már olyan képet, amin hasonló pózban volt.. ^^ )

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Ha jó is lesz a szinkron Nakata Youji (Alucard) bombasztikus hangját nehéz lesz visszaadni.
Meglátjuk, hátha nem

armageddon666
esélytelen szerintem a normális hang :\

@

Mondanom se kell, nagyon kíváncsi vagyok Alucard hangjára!!!

Még le se adták, de már 4. 😄
Megelõzte a híre, bár nem ok nélkül.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jó én is, de emlékeztetõnek nem árt kitenni, hátha elfelejtették, ugyanis az animecon nem tegnap volt.

biomage
én ezt már az animecon utáni héten tudtam 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Logikus lenne 😄

biomage
az szép volt, én is probáltam a PSel de nem lett ilyen jó 😊

Kis perspektíva korrekció meg színnormalizálás

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Akkor már Kallen xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

armageddon666
Szerintem Haruhi... bár nemtom miért... xD

@

/w/-n megkérdeztem, ott azt mondták hogy a Shuffle!-bõl Lisianthus. Pár száz háttérképet át is néztem, nem találtam meg, bár találtam olyanokat, amik _mintha_ ugyanabból a szettbõl lennének.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

hát mivel Konatáról beszélünk a Lucky Starból (ugye?) (mostanában kezdtem el nézni csak 2 hete abbahagytam tanulmányaim miatt)...így szerintem valami nagyon japánban hype anime pósztere lehet.

Mondjuk hajból yoshida kazumire tippelnék a shakugan no shanából aki látszódik a képen, azon viszont nem láttam ahhoz hasonló ruhát. Szóval passzolok.

biomage
bocs de nem tudom mi látható, ugy hogy ne kérdezd 😄

RelakS
To Heart pl?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

biomage
te vagy a második aki kérdezi 😄

Seth
Közelebbi nem volt?

biomage
Hali
na végre van egy kérdésem 😊
kép mi látható a bal szélél lévö posteren?

Én meg nézem a mikroökonómia jegyzeteimet, aztán meg matek ZH-ra készülök. <#idiota>

Bulykin
én meg nézem a RahXephon-t és azt kell mondjam hogy kúrvafasza...
még most a hétvégén végignézem^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Seth
Tegnap egyhuzamban végignéztem a Haibane Renmei-t, és most tök szomorú vagyok. Nagyon tetszett,érdekes történet,szerethetõ karakterek.Lehet sokaknak nem jött be,mert lassú és tulajdonképpen semmi extra nem történik úgy a történet feléig,csupán a hétköznapokat mutatja be,de a világa nagyon érdekes volt(márha egy várost és környékét világnak lehet nevezni, de végülis az ott élõknek ez a mindenük,nincsenek kapcsolatban a falon kívüli világgal).Engem beszippantott^^ . Animeaddicts-os leírást nem linkelem mert nagyon spoileres.
Highly Recommended

biomage
holnap nézd meg 😄

RelakS
Nincs mondanivallónk? 😄

Akkor nesze: Jön le a Higurashi, de hogy mikor nézem meg, azt még nem tudom 😄

biomage
Mi van a topikal? 3 napja senki nem irt

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

csocso14
sorozattal kezd, a movie egy fajta átdolgozás és késõbb is jött ki

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Bucser
kicsit más a sorozat és a film.én elõbb végignézném a sorozatot és utána a movie-t.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

egyértelmû hogy a sorozattal.speciel én nem láttam egyiket sem de általában sõt majdnem mindig jobb a sorozattal kezdeni mint a moviejával

qtab986
Meg akarom nézni az Escaflowne-t vagy máshol úgy nevezik The Vision of Escaflowne-t.A movie-val kezdjem vagy a 26 részes sorozattal?

RelakS
Touhou Otome Bayashi karakterek, szerintem mint anime, nemigen létezik

Black Hawk
yap

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

RelakS
Azok a kétlábú fejek?

armageddon666
tudja valaki honnan lehet az összeset leszedni ebbõl a nico nico medleybõl? XD

@

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Mindegyik egyforma jó :]

Az egyetlen probléma a cosplay utáni kissé szürkés-felhõs-kevéssé fényes idõ volt (számomra), el is vette a kedvem azon a napon a fotózástól.

armageddon666
úgy leszólják a mostani cont 😞 a tavaszi pedig rosszabb volt szerintem :S

@

armageddon666
aszondják sok idiótát interjúúolnak meg... hát az interjúerek is eléggé ... na mind1 nem süllyedek le a szintjükre XD

az ilyen tudósításokat vagy miket miért nem hozzáértõ csinálja ? 😞 nem kell hogy szeresse, csak ne legyen teljesen kívülálló bazz

@

armageddon666
"Karaoke ZAJAI..." anyááád...
ezé nem szeretem az ilyen... interjú? vagy tudósítás? vagy mi a tök ez? ^^ sok fasz csak kívülrõl látja azt sem tudja mi van "hülye EMOk" ennyi telik értelmi szintjétõl, és elég sokan vannak... úgy a kommentek nagyrésze ^^

GameSzart eddigis szennylapnak tartottam... az olvasói színvonala ezt megerõsíteni látszik (bár nemtom hogy a kommentelõk olvassák-e) XD

@