Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

" Judging by the uniform colour, the eye colour, the hair length, and the distinct yellow hair bandana, I'd have to say it's Akari from To Heart. Considering that they allude to the show several times (like when Konata gets Tsukasa a To Heart cosplay outfit), then I'm thinking that's probably it. "

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Code Geass esetleg, de ott nem lehet eldönteni, hogy ki a jó/rossz 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bulykin
nincs kapcsolat a 2 anime között😊 és a Trinity Blood jobb sztem^^

#22745 Minami-ke tényleg fasza😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

armageddon666
ehh... egyáltalán nem hasonlít a 2 sorozat 😄 csak annyi hogy vámpíros mind2. bár még a vámpírok is tök mások XD

---

Minami-ke-t nézek 😄 naggyon jóóó xD

@

Szabi84
Szevasztok, ma fejeztem be a Blood+t! Ez az 50 rész elég sok volt, lehetett volna sûríteni a sorozaton, de nagyon jól szórakoztam! A Trinity Blood címû filmben mintha a Haji lenne benne, szóval van kapcsolat a két sorozat között? Mert szívesen megnézném!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

RelakS
Én is kivágtam:

szerintem ezen a "masni" is felismerhetõ ^^
Bár magát a posztert nem leltem. Pedig pl a Haruhi-nyuszis megtalálható a neten

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
én csak a majdnembarna hajszerû képzõdményen a sárga hajpántot vagy mit néztem ^^

@

RelakS
Ráadásul Konata szekálja is Tsukasát egy To Heart egyenruhával :]

Hmuda listáját kiegészíteném még ezzel hogy: Air.

Igazából már azzal lelõttük a poént, hogy elmondtuk melyik címek nem végzõdnek happy enddel 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Hmuda
Erõs spoilerekkel, szóval csak sajár felelõsségre olvasd el õket, de itt egy lista amik szerintem ilyenek:

Akira
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megint bekövetkezik a katasztrófa szóval nem túl optimista a vége.

Berserk
Igaz ez csak az animére áll, de ott a gonosz gyõzelmével ér véget a sorozat.

Cowboy Bebop
A csapat felbomlik, a fõszereplõ meghal, mégha a gonoszt le is gyõzi elõtte.

Gungrave
A fõszereplõk meghalnak, bár itt kicsit a végén összemosódik a jó és a rossz.

Jin-Roh
A végén meg kell ölnie a lányt.

Kite
A fõszereplõt bosszúból lelövi egy utcagyerek.

Neon Genesis Evangelion
Nem nevezném túl idillinek a világképet mikor vége lett. 😄

Perfect Blue
Kicsit kétértelmû a vége. Lehet éppenséggel rossz is.

Vampire Hunter D - Bloodlust
Meghal a lány akit meg kellett volna menteni.

Voices of a Distant Star
Nem kimondottan gonosz-gyõz dolog, de nem happy-end.

Wolf's Rain
Sorban halnak meg a szereplõk a végén.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Aki tud még ne titkolja,elvégre hamarosan szünet😄

Köszi<#eljen>

Seth
Most indult sorozat a Ga-Rei Zero
eddíg 2 rész jött ki,de mindegyik végén meghalt az összes fõbb szereplõ

PSN ID.: Beegabor

Please valaki segítsen már elegem van hogy az animék is végsõ soron olyanok mint a filmek mindig a idézõjelben a jók gyõznek a különbség csupán annyi hogy az animékben a negatív karaktereknek általában nagyobb mozgásterük van.Szóval olyanoktól kérdem akik már rengeteg animét láttak hogy van-e olyan amiben a negatív szereplõ vagy szereplõk nagyon közel járnak céljaik eléréséhez illetve sikeresek egy cél elérésében például egyik fõszereplõ kinyúvasztása😄,vagy éppen gyõznek vagy ha veszítenek is elérik céljaikat.Na szóval érthetõ a kérdés remélem.Elöször hogy vannak e ilyenek egyáltalán?Ha vannak címeket kérek😄.
példának okért(biztos ami biztos)
Death Note példája ahol L meghal,Higurashi példája ahol egészen a végéig rosszul végzõdnek a dolgok

armageddon666
Láttátok Lucky Star OVAt? 😄 végén Lucky Channel nagyon durva volt XD

@

biomage
elöször is ez nem lehet haruhi, mert nem ilyen egyenruha van az animében 😛 másodszor relaks talán jót mondot To Heart, pont ilyen az egyenruha abban az animében

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

mikszer
szerintem is Haruhi, a másik csaj, akinek nem látszik a feje, az Mikuru (legalábbis láttam már olyan képet, amin hasonló pózban volt.. ^^ )

- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.

Ha jó is lesz a szinkron Nakata Youji (Alucard) bombasztikus hangját nehéz lesz visszaadni.
Meglátjuk, hátha nem

armageddon666
esélytelen szerintem a normális hang :\

@

Mondanom se kell, nagyon kíváncsi vagyok Alucard hangjára!!!

Még le se adták, de már 4. 😄
Megelõzte a híre, bár nem ok nélkül.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jó én is, de emlékeztetõnek nem árt kitenni, hátha elfelejtették, ugyanis az animecon nem tegnap volt.

biomage
én ezt már az animecon utáni héten tudtam 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Logikus lenne 😄

biomage
az szép volt, én is probáltam a PSel de nem lett ilyen jó 😊

Kis perspektíva korrekció meg színnormalizálás

Akkor már Kallen xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

armageddon666
Szerintem Haruhi... bár nemtom miért... xD

@

/w/-n megkérdeztem, ott azt mondták hogy a Shuffle!-bõl Lisianthus. Pár száz háttérképet át is néztem, nem találtam meg, bár találtam olyanokat, amik _mintha_ ugyanabból a szettbõl lennének.

hát mivel Konatáról beszélünk a Lucky Starból (ugye?) (mostanában kezdtem el nézni csak 2 hete abbahagytam tanulmányaim miatt)...így szerintem valami nagyon japánban hype anime pósztere lehet.

Mondjuk hajból yoshida kazumire tippelnék a shakugan no shanából aki látszódik a képen, azon viszont nem láttam ahhoz hasonló ruhát. Szóval passzolok.

biomage
bocs de nem tudom mi látható, ugy hogy ne kérdezd 😄

RelakS
To Heart pl?

biomage
te vagy a második aki kérdezi 😄

Seth
Közelebbi nem volt?

biomage
Hali
na végre van egy kérdésem 😊
kép mi látható a bal szélél lévö posteren?

Én meg nézem a mikroökonómia jegyzeteimet, aztán meg matek ZH-ra készülök. <#idiota>

Bulykin
én meg nézem a RahXephon-t és azt kell mondjam hogy kúrvafasza...
még most a hétvégén végignézem^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Seth
Tegnap egyhuzamban végignéztem a Haibane Renmei-t, és most tök szomorú vagyok. Nagyon tetszett,érdekes történet,szerethetõ karakterek.Lehet sokaknak nem jött be,mert lassú és tulajdonképpen semmi extra nem történik úgy a történet feléig,csupán a hétköznapokat mutatja be,de a világa nagyon érdekes volt(márha egy várost és környékét világnak lehet nevezni, de végülis az ott élõknek ez a mindenük,nincsenek kapcsolatban a falon kívüli világgal).Engem beszippantott^^ . Animeaddicts-os leírást nem linkelem mert nagyon spoileres.
Highly Recommended

biomage
holnap nézd meg 😄

RelakS
Nincs mondanivallónk? 😄

Akkor nesze: Jön le a Higurashi, de hogy mikor nézem meg, azt még nem tudom 😄

biomage
Mi van a topikal? 3 napja senki nem irt

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

csocso14
sorozattal kezd, a movie egy fajta átdolgozás és késõbb is jött ki

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Bucser
kicsit más a sorozat és a film.én elõbb végignézném a sorozatot és utána a movie-t.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

egyértelmû hogy a sorozattal.speciel én nem láttam egyiket sem de általában sõt majdnem mindig jobb a sorozattal kezdeni mint a moviejával

qtab986
Meg akarom nézni az Escaflowne-t vagy máshol úgy nevezik The Vision of Escaflowne-t.A movie-val kezdjem vagy a 26 részes sorozattal?

RelakS
Touhou Otome Bayashi karakterek, szerintem mint anime, nemigen létezik