72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
sry, de a tökéletes karakter Kogarashi :3
-
Egyszerűen rettenetes ez a D.N... 30 rész... most muszáj abbahagynom, mert még megölök valakit.
-
Megvan a tökéletes karakter. Hiyoko-kun a Tokimeki Memorial-ból. Nem beszél sokat, de minden szava aranyat ér. 

-
Ezzel teljesen egyetértek. Elvesztettem a fonalat tegnap óta. Szerintem csak távolról kapcsolódónak szántam ezt a hasonlatot. -
Hat ez a magyarazatod, kozel sem fedi a tortenetet, mert van, hogy a mu alacsony szinvonalu es a muvet nezo is "alacsony szinvonalu", mig vannak olyan esetek, ahol a magas szintu mu ellenere se tetszik valakinek valami, mivel az erdeklodesi kore, vagy a habitasa mas.
Oriasi kulonbseg van a szar es a "nem tetszik" kozott. -
De ez az, hogy ő nem légy, neki nem tetszik L. (OMG mit írhattam tegnap? O.o) -
Meg mindig nem jott at neked a lenyeg, leforditom akkor a masodik peldaddal kapcsolatban is.
Ok a tobb millio legy atvitt ertelemben, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki a legy kategoriaba tartozik. :D -
linket a japán topikba, hogy hol olvastál ekkora marhaságokat... -
Én mindenhonnan azt olvastam, hogy könnyű. Kivéve az írás. -
1: van olyan nehéz, mint a magyar, ráadásul az írás is ott van még -_-'
2: ELO nyelvtanfolyás, szóval itthon próbálom elsajátítani több-kevesebb sikerrel
3: Japán topik ;) -
Tényleg érdekel:
Autodidakta módon vagy fizetős suliban/tanfolyamon teszed?
Mennyire nehéz?
-
tanulok...
A legdurvább, ami kiverte nálam a biztosítékot, mikor Myouga-jiji-t le legyezték, pedig ő bolha, a francba is :D -
Jó hogy mondod a hajvágós részt, ott az tényleg furcsa volt, most már érthető hogy miért.
De még volt pár hely, ahol elég értelmetlenül jöttek ki a dolgok... A felirat kódolása is érdekes, jópár esetben ki kellett barkóbáznom hogy mi is lehet egy-egy szó valójában.
-
Az AA-n rengeteg helyesírás/fordítás/elgépelés-hibás fordítással találkozhatsz.
A sok "megjegyzéstől" - amiket a feliratba! helyeznek - pedig kifejezetten hányok.
Tegyék külön NFO-ba és kész.
-
Pedig ez AA-ról van. -
Ezeket a feliratokat honnan szeditek? Én eddig amit AA-rol szedtem azok jók voltak, ritkán láttam ilyen hülyeségeket benne :D -
Tudsz japánul?
-
a magyar feliratban van nagyobb baromság is
A hajvágós jelenet után pl:
Legközelebb talán már a ruháit szedem össze.
Az angol felirat alapján viszon: Legközelebb veszünk neki valami ruhát. (pick up, vagy mi volt)
Szóval az ilyen marhaságok miatt szoktam le a magyar feliratokról :/ És sajnos az angolokban is szokott hasonló baklövés lenni :( -
:))))
-
FMP TSR 11. rész
To the son of Bdakshon's Tiger.
Ez a magyar feliratban: "Bdakshon fiának van Tiger"
Csak szerintem nem stimmel valami?
-
Most már idegesít is.
-
Tényleg elkezdődött a zuhanórepülés a D.N.-ben...
-
"A Győzike show jó. Több millió néző csak nem tévedhet."
Na? :D -
Ahogy az aláírásom majd' 2 éve sugallja: minden, amit leírok nem másé, hanem az én véleményem - nekem Lucy Nyuu nem volt idegesítő [sokadik nézésre sem].
Kezdetektől éreztem, tudtam, hogy az a tomboló démon és a meglőtt lányka valahogy nem egy 2 dimenziós karakter. S én így néztem végig első alkalommal - ezért nyökögtem folyamatosan: sorsok, és sorsok fogtak meg az E.L.-ben.
De hiába is magyarázom.
Az összes eddig (E.L. után) látott animében nem láttam hasonló mélységet. Talán, a Clannad az, ami egy súlycsoportban van vele.
Remélem, később bőven lesz.
S még egyszer: ezt én így érzem, így gondolom.
-
"A szar jó. Milliárd légy csak nem tévedhet."
De csak abban az esetben, hogy ha te magad is legynekl erzed magad. Itt hibas a logika. :D -
lasdfesn vótam....am... -
nem tudom potnsona mi van de a souil eatra a elgjobb....BLacka STAra meg méginkánn....a legjobnjb karkkter...imádfosafjkmm....fastaszas gyerek... -
Ráadásul az openingje azóta se megy ki a fejemből. A második op még az elsőnél is jobban bejön. Amúgy a Bleach kb. a soul society sagáig még nagyon izgalmas volt, de utána valahogy lejjebb adta a színvonalat. -
és a Mifune vs Black Star 2 übereli a Bleach majdnem összes harcát.... -
nem komolynak szántam. csak kiragadtam két generic elemet és az alapján hasonlónak tituláltam őket... -
Azért a Soul Eater egy kicsit viccesebb. Én legalábbis végigröhögtem, de persze jók a harcok is benne. :) -
vége felé kezd jó lenni, nem mellesleg a cgi is javul idővel. -
Soul Eater és Bleach hasonlít. Mindkettőnek tipikus shounen főhőse van, és mindkettő főszereplőnek van egy démoni énje. -
speciel én 1 részt bírtam belőle :D Azt is nehezen.
Óriási off: mindig leszólom a mostanság menő nagyszerű hálivúdi filmeket, de azért akadnak jók is. Példa: Kick-Ass! Awesome O.o nagyon komoly volt :D nem az amire számítottam... -
Lavi szerintem nem hasonlít Black Starra... Szóval Lavi nem az a hiperaktív, "én vagyok az isten" karakter...
Spirit-kun és Cross se sokban hasonlít. Előbbi egy szimpla idióta karakter, utóbbi meg egy tuskó.
A doktoros dolgot se nevezném annyira hasonlónak... -
tudom hogy nem alakul át, de szerintem akkoris hasonlit a kettő, ráadásul Soul is és Allen is zongorázik, na mindegy... -
De a hajszínük megegyezik. 
-
Cross Marian semmilyen fegyverré nem alakul át, anti-démon fegyvereket használ -
vagyis hogy nem az apja hanem a mestere cross marian :D
Meg ugy emlékszem hogy mindkettőbe volt egy doktor az elején aki kicsit hülye volt, Soul Eaterbe Dr Stein -
Hát már rég láttam mindkettőt de pl Maka apja olyan mint Allen apja ( legalábbis hasonlít), mindkettőbe fegyverré alakulnak át mondjuk a D.gray-ben kicsit máshogy van az egész de mégis hasonló, aztán a főszereplő hajszíne, Black Star szerintem hasonlít Lavira... most ennyi jutott eszembe, lehet nem nagy dolgok de engem valahogy mindig arra emlékeztetnek ezek