72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nezz akkor Black Lagoon 1-2-t, az meg a nem kiemelkedo, de jo kategoriaba sorolando. -
Ahogy a finomnak tűnő tortán is a végére hagyom az ínyenc falatot, az animézés terén is igyekszem nem egyszerre behabzsolni a köz által jónak, nagyon jónak ítélt sorozatokat. Nagy a kísértés pedig.
Csak félek, ha folyamatosan a csak 10(9)/10-eseket nézném, hamar kifogynék az értékelhető anyagokból...
Meg aztán: néha kell a közép-jóból is valami, hogy lássam az érték különbségeket, és felfedezzek gyöngyszemeket is.
-
Akkor vegre itt az ideje, hogy egy rendes animet is megnezz vegre. :D -
Chäos;Head megnézve.
Kellemes volt. A
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!feeling megvolt.Matrix-
A lány karakterek vitték el a hátukon - Takumit vizes törölközővel kergettem volna le egy toronyház tetejéről néha...
De, végül is, így kellett lennie, ahogy volt.
Tetszett, hogy Shibuya egyes részeit 1:1-ben berajzolták.
-
Listámra került :) -
És nem szólsz? :'( -
Már a maradék részek is kijöttek BD-n múlthéten. -
vámpírokkal táncoló örülök, hogy tetszik. én rosszakat olvastam róla.
bakemonogatarinál a macskás rész előtt hagytam abba. természetesen csak on-hold a bluray részekig :) -
A vámpírokkal táncoló is jó volt. Remélem azt is folytatják majd. :D -
ezekről a nevekről már nem is jöttem rá, hogy kiről van szó....Koyominál még úgy ahogy, de Hitaginál :D -
Igazi tsundere :D -
Pedig alapműnek ígérkezik xd
Befejeztem a Tánc a Vámpír Negyedben-t. Érdekes volt, és egy jót lehetett rajta szórakozni. -
Pedig utána indul be igazán. A végére kiderül az is, hogy Hitagi-nak nem csak tűzőgépe és éles tárgyai vannak, hanem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!!szíve is
Amúgy Hitagi és Koyomi beszélgetéseit is egyszerre tartottam furának és szórakoztatónak, de meg vagyok elégedve a végével. :D -
Nagyon jók voltak a DVD/BD eladási mutatók a Bakemonogatarinál, így szerintem biztosra vehető, hogy majd jön a folytatás is. -
nekem csak a suhanó szavak nem tetszenek az elején....vajon akik a tv-be nézik azok eltuggyák olvasni??? :D -
4 rész után feladtam. Nekem ez túlságosan elvont és agyzsibbasztó :) -
Pedig többek közt a 12. rész hozta el számomra a fényt az alagút végén! :) -
én a 10. résznél elakadtam...pedig nekem is bejön :D -
Most végeztem a Bakemonogatari-val. Talán az első anime amit egyszerre utálok és imádok is(Hitagival az élen). :D Hihetetlen nehezen szoktam meg a random képbevágásokat és a furábbnál furább helyszíneket. Nagyképűség lenne azt mondani, hogy végül megértettem mi miért volt olyan amilyen. Inkább úgy fogalmaznék, hogy sikerült belemagyaráznom valamit, amit még én is el tudok fogadni. 
Hirtelen felindulásból 10/10-re osztályoztam, igaz nem azért mert tökéletesnek hiszem. Inkább csak nagy hatással volt rám, de erős késztetést érzek 9/10 irányába. Viszont a zavaró tényezők ellenére is élvezettel daráltam le a részeket. :D
Láttam lesz egy évadnyi "előzmény" is. Remélem folytatják majd azért ezt is, mert az előzményben nem lesz Hitagi. :D -
Most esett le, hogy a Digimon Tamers volt az első japánul látott animém... és még akkor néztem mikor elkezdték adni. Jobb felső sarokban óra... 512es nettel töltöttem talán... :) oh, és persze raw :D -
Most hogy rákerestem, úgy olvasom hogy az egy prequel a mangához, szóval nem tudom miről van szó, de gondolom az is ilyen mint ha mondjuk azon lepődnél meg hogy Anakinból Darth Vader lesz a Sithek Bosszúja végén, hogy eleve nem is volt oka a filmnek eltitkolni. -
Ga-Rei Zero! Nézd meg! :))
DVD releaset lehetőleg, mondjuk csak az elején volt egy a cenzúra miatt furcsa jelenet... -
Lehet hogy csak olyan dolog amit a szerző nem is szánt meglepetésnek. Elvégre még olyan történetek is vannak amiknek az eleje egy nagy flash-forward-al kezdődik, ahogy pl. mindenki meghal, és a történet arra van kiépítve hogy hogyan, és nem arra hogy túlélik-e.
Egyébként ne áruld el hogy itt miről van szó, én most tartok a VN közepe felé, és lehet hogy itt tényleg Spoiler. -
bár már nem igazán emlékszem rá, de semmi probléma nem volt velük...:D -
Az, hogy spoiler-es nem elég kifejező a Chäos:Head intro-outro-jával kapcsolatban... fákker-et...
-
az a ték -

-
ikszdé
-
Ja én is megnéznék végül is vadászik Griffith-re. -
Guts például elhúzott ugye...
-
Es melyik az a karakter, aki a vezer szavara csak annyit mond, hogy " A joember jartathatja nekem itt a szajat, ugy sem erdekel az egesz amit mond" es vallan rantva egyet erdektelenul tovabball. :D -
Griffith tulajdonképp egy "hétköznapi" ember, aki az álma megvalósításáért küzd - függetlenül attól, hogy ez az álom mások szemében jó/rossz-e.
Olyan ember, aki álmai kedvéért bármire képes, és akinek a puszta megjelenése is felbátorít másokat ezen álom követésére, némelykor saját álmuk megfogalmazására és követésére - a Griffith-féle embertípust nevezik "vezéralkatnak".
A vezéreket pedig valóban vagy szeretni, vagy gyűlölni lehet - köztes állapot nincs.
-
Külföldi fórumokon is éles vitákat szül ha róla van szó, mégis sokaknak bejön a karaktere. Tipikusan egy olyan karakter akit vagy szeretsz vagy utálsz. Én egészen az anime végéig bírtam, de utána megváltozott róla a véleményem. Viszont még így is meg lehet érteni hogy mit miért tett. -
jellemző, hogy pont a manga legjobb részei nem lesznek meganimálva (ez történt a Gantz-al is)
Berserk animében annyira idegesített Griffith karaktere, hogy csak miatta droppoltam az animét (és azóta sem bántam meg), mangában szerencsére el tudtam viselni, de még mindig idegesített -
Azóta az egyik fórumra ezt rakták be, nem tudom mennyire hiteles. -
Na, egy Berserk folytatás követésére még én is beneveznék - pedig rühellem a folyamatban lévő sorozatokra várakozást...
-
Ú, az a három kép elég régi darab már.
Tisztázatlan mik lehetnek, mivel stúdió nem reagált konkrétan a képekre.
Viszont azután volt egy nyilatkozatban, a producer említette, hogy szivesen készítenének folytatást, de, hogy semmi nincs még belőlle, merthogy nem tudtak a történet részleteiről dönteni.
Tehát a képek vagy fake, vagy belsős, a pénzesek meggyőzésére valami kis animációs anyagból részlet. -
Végül is, ez is megtehető :)
Bár, a hozzám hasonló maximalisták ne hagyják ki...
-
Így már el mertem olvasni - köszi :)
Clannad-ot én is leszedem újra - immáron 1080-ban.
-
Tudom, csak nem volt kedvem visszakeresni most.