72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Én nem tudtam megszeretni egy karaktert se. :) Amúgy tényleg jó a 00, de a második évad felétől már nem nagyon tetszett az irány amit követett. :S -
Igazából egy vicces jelenet volt, amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mato rosszul mondta Yomi nevét. A Takanashi helyett Kotoriasobi. -
Ezek direkt ilyenek, de viccesek :DD -
[Nem bírtam ki] Pfuj... így elbánni két sorozattal is... [E.L., Gunslinger Girl]
Inkább nézném meg az eredeti rajzokat. A fordító trehány néhol.
-
- itt, munkahelyen nem merem olvasgatni...
-
Megint csak Iminek, egy kis EL manga xd -
A 00-t mindenképpen látnod kell :). Szerintem nagyon jóra sikeredett, nem csak egy sima harcolós anime van normális története és lehet benne szeretni a karaktereket. -
Pont ez zavart igazából, a SEED-et szépen lezárták és ráadásnak pont ezt olvastam, hogy az első évad sémáit játsza el újra, csak kevésbé hihető motivációkkal a karakterektől, ez elég kiábrándító.
Azért biztos meg fogom nézni, meg 00 is tervbe van véve. -
Igazából még most is gondolkozom a pontozáson. A SEED nálam közelebb áll a 10-hez, mint a 9-hez, de a sűrűn ismételt csatajelenetek és egyébb apró dolgok miatt nem igazán mertem megadni a 10 pontot. A SEED Destiny viszont nálam leginkább még pont 9 és nem 8. A SEED egy egész kerek történet már önmagában is, nem rossz lezárással.
Egy folytatásnak mindig nehezebb, mert fel kell nőnie az elődhöz és pont ez a bajom a SEED Destinyvel. Ugyan az a (szerintem) zseniális világ/történet, de egy már lezárt történetet bontanak meg. Majd folytatásként leadnak egy nagyon hasonló történetet, ugyan azokkal a "trükkökkel".
Lehet a lelki békém érdekében a SEED megkapja majd a 10et, vagy a Destiny kap egy 8at. Még nem tudom, mindkettő tetszett. :) -
SEED Destinyről mi a véleményed? Azt látom, hogy ugyanakkora pontot adtál rá, de azért megkérdem. :)
Én spec első résznél megakadtam, de tervben van azért a folytatás. -
Én többek közt jelenleg a Bakemonogatari és a H2O zenéivel vagyok így. :D
-
basszus...órák óta (meg korábban is sokszor) hallgatom a Thank You-t a Home Made Kazoktól :D (Bleach end 2) -
Ez a Gundam Seed még mindig zseniális. Pedig már nem is tudom hányszor láttam. :) -
nah...keionba lehet hogy kezd alakulni valami....a 13. rész mintha elindított volna valamit :D Azunyan leégve még aranyosabb :D -
Nekem tetszett.[neki mi nem tetszik?]
Annak ellenére, hogy nem derült ki belőle semmi se. -
GG-féle változatot nézted? Mert ők kivágtak minden slice of life részt.
-
Az hogy slice of life az még nem lenne gond. De annyira unalmas volt hogy majdnem elaludtam rajta. -
Nekem eleve tetszett már az elején mert Slice of Life és sulis tehát nekem már ennyi elég, hogy megnézzem de azért remélem csinálnak valamit vele mert így elég pocsékolás:( -
Van 50 perces változat belőle? Én egy 17 percest láttam,akkor az csak vmi előzetes? Elég volt az is bőven :) -
szerintem nem kell... azaz 50 percnyi dögunalom elég volt... -
Hűha. BRS-nek gyorsan kell egy sorozat, mert ezzel a picsányi OVA-val nem elégszek meg. -
Szerintem valamelyik fejes kisfia/lánykája miniOtaku és jó tini-fan módjára rajzolgat ilyeneket, aztán apuci úgy gondolta, hogy milyen ügyi-bügyi használjuk fel reklámnak, legalább fizetni se kell érte. :) -
Én nem is egészen értem hogy történt ez, elvégre ha már koppintanak valamit akkor miért nem valami húzónevet koppintanak, pl. Disney-t, ehelyett, aminek abszolút nincs jelentősége a célközönségük számára?
Csak azt tudom elképzelni hogy megmondták a rajzolónak hogy ide kérnek egy rakás iskolást, az meg otaku lévén gondolta hogy jópofa lenne egy ilyen homage amit úgyse vesz észre túl sok ember.
Vagy csak simán rákerestek a Google képkeresőben hogy iskolás lányokról rajzok, vagy nemtom, és azt lopták le. De akkor meg honnan az a másik, ugyanolyan stílusban? Azt egyébként én sem ismerem, valaki esetleg? -
-
Jah, vótmá.
Alsó meg Itazura na Kiss. -
Ezt nem tudja senki? -
Köszönöm - tényleg néztem furán a képre :)
-
valami olyan a történet hogy a srác (usa) megvédi a csajt (japán) egy csótánytól :D -
ffffuuuuuuuu hogy lekoppintották már az Azumangát (alsó nem ismerős)
takarodjanak...
-
Megnéztem az Occult Academy 4.,5. részét. Egyre jobban tetszik, jópofa :D
Igazábol semmi extra, de jókat nevetek rajta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl. mikor smile megjelent a 2méteres francia kulcsal :DDD -
Hehe
-
Ez aranyos. Melyik animéből van?
-
Forrás: Hirado.hu
-
Volt már... :)
-
Hehe -
Csak fokozodni fog a torteneta vegeig, szoval valoszinu, hogy ugy lesz. :D -
knightbali #33367 Szerintem nézd meg a Golden boy-t. Az hasonlít a GTO-hoz és jó is.
-
knightbali #33366 Én most kezdtem bele a Wolf's Rainbe. Eddig 3 részt láttam, de nagyon eltalált a hangulata. Ha ilyen lesz mindvégig, akkor simán bekerül nálam a kedvencek közzé. -
Most néztem végig a GTO-t, tetszett nagyon, bár elsőre zavart a régi rajzolás, de 1-2 rész után megszoktam :)
Tudtok ajánlani hasonlót? -

Amúgy is, még a "Wolf's Rain" nem jött le teljesen...