Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sweech
biztos ért a gyerek japánul :)

Esetleg: Chi's (vagy Chii's) Sweet home :D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

RelakS
Krumplikutya, Kukucska kalandjai, Csip-csup csodák, talán még a Niels Holgerson is, bár lehet ,hogy csak az elsõ kettõ megfelelõ egy annyira picurnak :]

Vagy inkább a parkban kint rohangálás ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bulykin
nézzen minimaxot:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

DarkHorSe
Hello, 2-3 eves kisgyereknek keresek valami basic animet amit meg o is megert. Van valakinek valami otlete?

Swedish people are albino monkeys

Nah igen,nem is kevés sõt...!

Seth
A rengeteg szemétrõl nem is beszélve

PSN ID.: Beegabor

Nem mindenki idõmilliomas van akinek válogatni kell:D

armageddon666
legegyszerûbb ha A-tól elkezded letölteni az animéket XD

@

Ez megszokott jelenség: itt <#idiota>

Timbo
úh újra megy a gõzös.. :D most látom csak igazán mennyire is leszek én anime függõ..:D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

armageddon666
de utána hallottam hogy mégis lesz második rész... elvileg pont Aya Hirano mondott valamit hogy dolgoznak rajta...

@

Malakai
A félreértés onnan jött, hogy a Newtype magazin márciusi számának reklámjában a címoldalon látható volt a szöveg, hogy Haruhi újra a TV-ben áprilistól.
Elõször egy készítõ cáfolta az új szezont, aztán a Newtype is.

Persze megy a kavargatás, mert a készítõk, seiyuk arra utalnak interjúikban, hogy dolgoznak új szezonon...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Február 4.-én erõsítették meg, hogy csak ismétlés lesz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

biomage
ez mikor derült ki?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Malakai
Le vagy maradva, azóta már tudni, hogy nem jön, csak ismétlést fognak adni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

biomage
Hali

Ezt tegnap tudtam meg, Suzumiya Haruhi 2 évada jövõ hónapban jön ki

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Nincs mit .:) Én jó 5 éve ezzel az oldallal kezdtem az animével való ismerkedést. :)
Timbo
nah köszi :D nagy nehezen rátaláltam :D általam eddig nem ismert oldalra :D csak hát pont jókor.. nem üzemel :P nem baj így is örülök, köszi még1x;)

Bandi 18
Fórum OK csak---> karbantartás volt/van.

sweech
nekem nem úgy tûn =(

Hogy virágnyelven fogalmazzak...

A GÕZÖS ISMÉT ELINDULT KANIZSÁRA. :)
Timbo
nem tudtok vmi helyet ahonnan le tudnám szedni Choujikuu Yousai Macross-t ?:D nagyon érdekelne :D sokan mondták, hogy alap mû :P jöhet privátban is ha esetleg.. :P

Tegnap este az ftp volt rossz, mostmár fórum sincs...

A gõzzel mi van?

Még csak kicsit se gõzölög. :)
Csak megsúgom: aki nem akkora anime weeaboo mint mi, azok ezt hiszik.

Mellesleg azzal csak a saját tudatlanságodat reklámozol ha ilyeneket írsz. Színvonalban vannak ott olyan rajzfilmek amik egy labdába rúghatnak az él-hype-túlimádott animékkel.

A 2.évad utolsó elõtti
devil's child az t-betûsnevü kölyök:D amikor a detektív testvérél annak gyerekkori rejtekhelyére bújtak,Kikuri beárulta õket azzal az ari mosollyal és Ai kérdõre vonta hogy miért csinálja.Kikuri meg aranyosan azt mondta nem az õ hibája jobb így:D
Na igen az is nagy volt:D...
ügyesen elvonta a figylemét a csontnõnek:D.ah Kikuri a legjobb szereplõ<#vigyor>

RelakS
Ez az ördög kölyke melyik rész?

Egyébként meg:
Kikuri: -Néni! Néni! Pisilni kell!
Csontnõ: -NÉNI?!!?!?

Jah és amiért nagyon megszerettem a sorozatot az Kikuri:p.Olyan aranyos szereplõ,az abszolút kedvenc amit eddig animékben láttam,imádtam:D... amikor olyan vidáman metszette a virágokat,vagy leonnak megmondta mosolyogva hogy létezik a pokol,az ördög kölykének rejtekhelyét megmutatta az üldözõiknek:D egy szó mint száz Kikuri favorit<#smile>

Az elsõ szezonban bosszú mint központi téma fogott meg,jah az áldozat gyülölete nem feltétlenül igaz,mondjuk úgy még általábam igaz volt egy két kivételtõl eltekintve.Ebben a harmadikban szinte a legkisebb ok miatt is pokolra küldik az áldozatokat,bah,legtöbbször kurva igazságtalanul,ugyanakkor a pokolra vitel paródia gondolok itt,a méhes kosztümre vagy az elektromos büntire:D....

RelakS
a 18.-ban végre kibökték Yuzuki-chan-nak azt, amit eddig is lehetett sejteni ^^

Egyébként a legjobb rémálmok valóban az elsõ sorozat elején vannak.
Viszont az elsõ sorozatban sem kellett feltétlenül gyûlölni az áldozatot. Gondolj csak a cuki nõvérkére.

Viszont úgy tûnik, a 19. részben megint lesz ereszd el a hajamat, mint az elsõ évad Pokoli Fiú részében :]

Még 18 környékén sincs normális story?:D.én még csak 12-nél tartok.mondjuk pozítivan fogom fel,emlékezzünk a másodikra ott is csak 20 után volt valami:D

RelakS
Viszont már nagyon érdekel, mit is akarnak kihozni belõle, meg miért lett minden kék, ami eddig piros volt (kékre cserélték a ledeket? <#idiota>)
Megyek is, gyorsan megnézem a 19. részt

aktualitásként hozzá tenném épp a Jigoku Shoujo Mitsuganae-t nézem.az elõzõ kettõ paródiája sajnos.
-yuri fanservice
-nevetséges pokolra vitelek
-már bosszúvágy sem szükséges úgy tünik....
-power rangser féle átalakulások....
-rózsaszín színkavalkád,macik,kék lepke.....
hát nem valami fényes,bár mindegy az a lényeg hogy van folytatás:D

lol ráadásul a madhouse....<#szomoru1><#buck>

ez gyalázat<#falbav><#shakehead>....ha egybeolvad akkor a franc se fog nézni animét,kit érdekelnek az idióta gyerekes nyugati szenny rajzfilm baromságok....lõjük agyon az összes disneyst<#violent><#violent>a gyakran felismerhetetlen nemû szereplõikkel,meg beazonosíthatalan állat fajokkal illetve gay történeteikkel<#hehe>

csocso14
Ez tényleg szõrnyû, de nem hinném, hogy egybeolvadnának, nem véletlenül néznek ennyien animét és nem Disney meséket.

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

armageddon666
omg omg omg

valaki lõje le õket >.< atomot a Disneynek, neeeeeeeeeeeeeeeeeee >.< és ha minden igaz még vannak hasonló terveik, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH <#falbav> ha így folytatódik teljesen egybeolvad a nyugati szenny az animékkel >.< Walt Disney csak a kezdet x.x (nemvok elfogult...dehogynem...)

@

BEAST
Jaja szep is meg jo is, sot legjobbabb samurai temaju anime amit lattam :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
szamurájos-róninos-vándorlós

és tényleg marhajó

@

Malakai
Van is köze a Samurai Champloohoz, vagy csak azért mondod mert szamurájos-roninos-vándorlós? :)
Ha jól látom se studióban, se a fõbb kreatívok közt nincs átfedés.

Amúgy egy ideje már várólistán van nálam, lehet elõrrébb rakom. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

[Jakuza]
Sword of the Stranger

10/10

Ez egy mestermu. Aki szerette a Samurai Champloo-t azoknak biztos ez a mozi is bejon. Az utobbi evek egyik legjobb animeja szerintem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Treblakos
honey and clover jó nagyon sztem, de nem emelném a legnépszerûbbek közé :)

Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.

armageddon666
Kanon 2006 ep 18 T.T

@

Black Hawk
JeeeJ akkor beújjítok Gépet meg meg monitort :D valami nagyot. FMA da best

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Hát jah a death note szinkron gány:D....mondjuk én így vagyok az összessel bár a Blood+ elég komolytalan illett hozzá a néhol gagyi magyar szinkron,a cowboy bepop meg ritka unalmas anime:D....a blue gender középszerû,a méz és lóhere,dice,tsubasa kapitány omg kategória mind a három szigorúan óvodásoknak.

armageddon666

@

armageddon666
"...így garantáltan a legnépszerûbb és legigényesebb szériák lesznek majd láthatóak. (A:SD:AS:DA:SD:AS:D) A reggeli - illetve délutáni - blokkban természetesen korhatár nélküli (olyan van? XD), vagy maximum 12-es korhatáros (sztem mind ilyen... vagy 5percesre vannak vágva ^^ bár akkoris marad a 12) animéket kínál majd az AXN SCI-FI, olyanokat, mint a Tsubasa kapitány (:DD), a Dice (XDDDDDD) vagy a Méz és lóhere (ez még jó is lehet), míg az éjszakai órákban a fiatal felnõttek érdeklõdésére számot tartó alkotások, mint például a Blue Gender <#eljen>, a Cowboy Bebop <#eljen>, Blood+ <#eljen> (bár szinkron :\) vagy a Death Note (ua. mint Blood+)."

Végülis... biztos ezek a legnépszerûbbek meg legminõségibbek :C én nem értek hozzá... pl. én még azt sem tudtam hogy az Avatar anime... szal nem mintha kötekedés vagy leszólás akart volna lenni <_<

objektívebben nézve: Yesss! Terjednek az animék Magyarországon x)

@

Aya455
na ez jó hír :D

&#32190; &#8220;A legyõzöttség csak egy ideiglenes állapot; a feladás teszi véglegessé.&#8221;

Bulykin
nemtom kit mennyire érdekel, de...
Anime-rajzás a magyar sci-fi csatornán

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi