Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
practitioner of the forbidden arts of death
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
helyes,szégyen pótold is minél hamarabb😄
már egyre nehezebb találni új és nézhetõ és jó animet :/
egyébként a Shining tears x wind -et NEM ajánlom senkinek. napokig szenvedtem mire lejött, és az elsõ részt néztem csak meg.. annyira siralmas semmilyen összegányolt munka, direkt rossz nézni :S
practitioner of the forbidden arts of death
elsõ és uccsó pörgõs, nagyon bejövõs, akciós, középsõ pedig szarráröhögõs, elmebeteg anime<#vigyor3>#vigyor3>
@
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
---
Gundam 00 S2-t nemtom hanyadik rész óta szüneteltetem mert Menclave leállt a subbal -.-
Kuroshitsujit szüneteltetem mert Shinsen leállt a subbal...
Van amit el sem tudok kezdeni mert nincs sub...
Slayers Evolution-R-rel mindjárt leállhatok egy darabig, mert csak Anon subolta (anon nem egy group...hanem...anon) és alig van seed...
---
K-On-t el kéne kezdenem csak még nem jött ki végig ^^ hol tart?
@
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mikor a gömbszerû angyal ellen harcol Shinji, annak az árnyéka ugye olyan mint egy Dirac tenger, az elnyeli a unitjával együtt, aztán ugye csak kiszabadul. Na a Re-Takeben úgy van, hogy végigmegy az Eva sorozat, végén End of Eva, és onnan visszakerül abba a részbe hogy kiszabadul az angyalból ^^ és újraéli az egészet... de tudja mik történtek, és el akarja kerülni, és kurvajó 😄
@
Sokak szerint végül is az történt hogy az End of Eva végén
+ sok más is máshogy van. Shinji valahogy nem akkora emógép mint a sorozatban + a barátai emailja is idõben elérte õt nem úgy mint a sorozatban. Szóval sztem ezért más vége lesz amik jó mert még1 szer már nem lenne kedvem ugyanazt megnézni...
@