Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hétvégén valszeg kész lesz a honlapom nagyjából, úgy hogy kéne segítség
Nézzétek meg ezt az 5 képet, és szavazatok melyik tetszik jobban 😊
Kép1 + Kép2 + Kép3 + Kép4 + Kép5
Nekem az 1 és 4 tetszik
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
de azért majd bepróbálom😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
PSN ID.: Beegabor
Seth köszi,azt az elõzményt majd meglesem😊
10/8
Durva, érdekes, akciódús, misztikus...nekem nagyon tetszett^^
de milyen vége volt<#wow2>#wow2>?? nagyon remélem lesz folytatás...vagy már van?
@
Viszont ha nem szimpatikusak a szereplõk, akkor úgy tényleg nehéz meghatódni valamin.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
szóval nincs sok különbség.
talán mostanság durvább is.Amúgy meg miért akadnék ki ha egyáltalán nem szimpatikusak a szereplõk?
Szélsõségesen nagyon megható anime jelenet-rész?"
ezen meg gondolkodom ha lefeleltem németbõl :/ szót nem tudok... 15 tétel -.-
@
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
HA ÉLTÉL VOLNA AKKOR NEM LEPÕDNÉL MEG AZON HOGY LELKI TERRORON KIAKADNI!!!
ELÉG SZOMORÚ, KÉRDEZD MEG IDÕSEBB CSALÁDTAGJAIDAT!!!
<#idiota>#idiota>
Max napi 1-2 rész, különben tényleg kicsinálja az agyad, az arcod, mindened.
Komolyan, pedig kedvencem.
én viszont a FMP TSR-t nem láttam, úgyhogy nekem is van mit pótolnom.
Többiek?
Szélsõségesen nagyon megható anime jelenet-rész?
A Full Metal Panic TSR-ben is azért ott volt a lelki terror a szereplõkre nézve. Hát attól sem vigyorogva álltam fel ... egész a legutolsó részig <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szerintem neked bömbölnöd kéne az Air végén... jól gondolom?
Számomra eddig legmeghatóbb/durvább jelenet az Exel Sagában volt (komolyan!) (bár nem sírtam el magam rajta- az ilyet még keresem😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#24649 meg nyami :p
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ott is elérzékenyültem, mikor Chiyo-chan megsiratta az iskolát <#idiota>#idiota>
ezért átmenetileg lezárjuk az oldalt, míg meg nem fejtjük a dolgot.........
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
practitioner of the forbidden arts of death
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
, de nekem nem volt épp vidám hangulatom a 2. rész vége után, akár kiszámítható a történet, akár nem.
Az a négy rész meg ami tavaly készült, alternatív befejezés - nem tetszett.
Ja, a két mesekönyv benne rulz ^^ (megvette)
7-8 giga a játék +500 patch
Az angol verzió csak készül az elsõ fejezet ami kemény 1 választási lehetõséget kínál hamarosan kész lesz,a maradék sokára....
jah és 2,5 éve kezdték a fordítást.
ami azt jelenti nem mostanában lesz meg.
Nem istenítem school dayst,elég tökéletlen kidolgozás ha lányok érzelmeit nézzük ABSZOLÚT ROSSZ,háremes jelleg,deh amiben más mint a többi hogy nem megszokott vég EZ KIEMELI a többitõl,meg legalább a szereplõktõl nem hányok.
A lehetõ legnagyobb szélsõség a vége XD,de akár így is történhetne.Annál is inkább mert a visual novelben a legtöbb jó vég volt,csak nem az otakuk izlésének akartak tetszelegni ezért lett ez a vég,gyalázat lett volna más választás.
De ha valaki végig egy kis könnyed echire,meg happy endre vágyik az válogathat lévén 99,9999999%-aka az animéknek olyan,rohadt uncsi ha elõre tudom a végét és bármelyikbe is kezdtem bele sosem csalódtam már nem azért hogy mert jó volt hanem elõre tudtam hogy mi lesz,jó fiúk won,jó vég,vagy annyi mûdráma hogy a nevetéstõl meghalok.....
MyAnimeList rulz
@
egyébként AA-n nem dizni filmeket nézek te agyalágyult <#idiota>#idiota> vannak anime ismertetõk.... is.... az hogy neked elõítéleteid vannak az oldallal szemben az ok, de nem gyõzöl meg <#zavart1>#zavart1> az volt az elsõ animevel foglalkozó oldal amire rátévedtem, és az is marad a továbbiakban is remélhetõleg ^^
practitioner of the forbidden arts of death
@
inkább játssz a VNnel 😄 50 giga asszem ^^
@
A klisékkel egyetértek, tényleg kiszámítható a történet, a szereplõk pedig az ebben a stílusban bevált és megszokott karakterisztikákat mutatják.Nincs ezzel gond szerintem, vkinek ez bejön.Nekem is tetszett,bár az elsõk között volt "romantikus-dráma" kategóriában,talán ezért fogott meg és nem vagdaltam magam a földhöz XD
Kijött vmi új folytatás vagy reboot, a fene tudja, de annak már az elsõ részét sem bírtam végignézni, úgyhogy lehet a régi sem menne már újra. Ezért úgy marad meg emlékeimben, hogy a Kimi egy jó anime 😊
Ezek után kiváncsi leszek a School Days címû mûremekre, hamár azt annyira isteníted, miben tud újat mutatni. De ha nem fog tetszeni(nyaknyisszantás van benne legalább,mint abbana hírhedt gif-ben a játékból ? 😊 ) akkor faszolsz és rád küldöm Kratos-t
Összeségében egy tûlértékelt szappanopera anime formájában.Egy sorba tudom állítani az Air féle mûdrámázással,illetve a Saikanoval.A történet elõre kiszámolható.
Adjuk hozzá még ehhez az idegölõ éttermi jeleneteket,idegölõ szereplõkkel fûszerezve.
1,
Azon behaltam amikor az elsõ randin ment olyan zene mintha házastársak lennének vagy mi XDDD....
Meg amilyen szégyenlõs volt hamar adta magát😄DDDD.....
A pincérnõ meg vendégek kapcsolata hát ez meg már überreális😄DD..
stb.
stb.