Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frosty01
ja, nekem is. a többi elég ritka ^^

practitioner of the forbidden arts of death

biomage
Hali

A hétvégén valszeg kész lesz a honlapom nagyjából, úgy hogy kéne segítség
Nézzétek meg ezt az 5 képet, és szavazatok melyik tetszik jobban 😊
Kép1 + Kép2 + Kép3 + Kép4 + Kép5
Nekem az 1 és 4 tetszik

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bulykin
uh, pedig pont az tetszett meg benne<#idiota>
de azért majd bepróbálom😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Seth
Nézd meg mindenképp, szerintem sokkal jobb mint a Liberation, nincs benne semmi sci-fi szörnyes hülyeség(nemtom hogy jutott egyeltalán eszükbe), egyszerû bérgyilkosos sztori

PSN ID.: Beegabor

nekem az elõzmény jobban bejött😄

Bulykin
<#conf>ez gáz...mert olyan vége van h nincs is <#vigyor3>
Seth köszi,azt az elõzményt majd meglesem😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

igen,elég gázak amúgy is a hentai részek benne

Seth
Elõzménye van, Kite címmel . Hentai, de van egy cenzúrázott , TV-re készült változat, ami nekem jobban tetszett, mert nincs a legjobb részek közé beékelt basszunkegykicsit jelenet benne.

nincs.nem lesz.

Bulykin
Kite Liberator
10/8
Durva, érdekes, akciódús, misztikus...nekem nagyon tetszett^^
de milyen vége volt<#wow2>?? nagyon remélem lesz folytatás...vagy már van?

RelakS
akkor még az volt 😛 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Frosty01
nem :]

RelakS
Forbidden!

armageddon666
Lucky 4 Star

link és kép ua. csak nem szokta engedni hotlinket

@

Próbáltam a buta szmájlival érzékeltetni hogy nem gondolom én ezt komolyan.

Viszont ha nem szimpatikusak a szereplõk, akkor úgy tényleg nehéz meghatódni valamin.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Akkor félre vagy informálva barátom,az egyszerû parasztot nem vitték be,kivéve ha vétett vmit a szabályok ellen.Jah hogy a termény jelentõs részét elvitték?Most meg a pénz jelentõs részét veszik el.Jah és az apeh meg még többet amilyen címen csak tudd....
szóval nincs sok különbség.
talán mostanság durvább is.Amúgy meg miért akadnék ki ha egyáltalán nem szimpatikusak a szereplõk?

armageddon666
"Többiek?
Szélsõségesen nagyon megható anime jelenet-rész?"

ezen meg gondolkodom ha lefeleltem németbõl :/ szót nem tudok... 15 tétel -.-

@

armageddon666
Azt hittem én éreztem így egyedül annál a résznél :S dekkor jó hogy nem 😊 nekem speciel a teljes utsó 2 rész ilyen szomiorkás sötét hangulatú volt 😞 (24-25, 26-t különveszem 😊)

@

BEAST
...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TE FIAM NEM ÉLTÉL AZ ÖTVENES ÉVEKBEN AMIKOR DISZNÓT SE TARTHATTÁL MERT JÖTTEK A FEKETE AUTÓVAL ÉS BEVITTEK!
HA ÉLTÉL VOLNA AKKOR NEM LEPÕDNÉL MEG AZON HOGY LELKI TERRORON KIAKADNI!!!
ELÉG SZOMORÚ, KÉRDEZD MEG IDÕSEBB CSALÁDTAGJAIDAT!!!

<#idiota>

Azt mondom biz' ^^
Max napi 1-2 rész, különben tényleg kicsinálja az agyad, az arcod, mindened.
Komolyan, pedig kedvencem.

én viszont a FMP TSR-t nem láttam, úgyhogy nekem is van mit pótolnom.

Többiek?
Szélsõségesen nagyon megható anime jelenet-rész?

A szereplõket érõ lelki terror azon kiakadni XD....

RelakS
WUT?

omg😄DDD

RelakS
sazl azt mondod, meg kéne nézni az ekszcel szagát?

A Full Metal Panic TSR-ben is azért ott volt a lelki terror a szereplõkre nézve. Hát attól sem vigyorogva álltam fel ... egész a legutolsó részig <#idiota>

az tényleg durva volt😊

Hát pedig az.... annál azért van sokkal durvább jelenet.
Szerintem neked bömbölnöd kéne az Air végén... jól gondolom?

Számomra eddig legmeghatóbb/durvább jelenet az Exel Sagában volt (komolyan!) (bár nem sírtam el magam rajta- az ilyet még keresem😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor Ilupalazzo lelövi Exelt... Az annyira komoly volt egy ilyen komolytalan animében, hogy összetört bele a szívem.

Melancholy of Haruhi Suzumiya az ami így van. Igazából nem tudom. 2szer kezdtem neki, de sose sikerült végignéznem 😄

#24649 meg nyami :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

RelakS
Lehet :]

Ott is elérzékenyültem, mikor Chiyo-chan megsiratta az iskolát <#idiota>

érzékeny vagy XD

Sajnos valami 100%-ra viszi a processzorterhelést,
ezért átmenetileg lezárjuk az oldalt, míg meg nem fejtjük a dolgot.........

Timbo
nekem is úgy tûnik 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

RelakS
mintha le is kakukkolt volna az AA 😄

Frosty01
érdekes az új AA oldal, van már normálisabb listakezelési lehetõség is, van tervezett, aktuális és befejezett szekció is 😊

RelakS
lehet, hogy nem kiemelkedõek a személyiségek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi a fasz volt az, hogy Haruka elzavarta Takayukit?!!?

, de nekem nem volt épp vidám hangulatom a 2. rész vége után, akár kiszámítható a történet, akár nem.

Az a négy rész meg ami tavaly készült, alternatív befejezés - nem tetszett.

Ja, a két mesekönyv benne rulz ^^ (megvette)

Nem nagyobb én már csak tudom😊....
7-8 giga a játék +500 patch
Az angol verzió csak készül az elsõ fejezet ami kemény 1 választási lehetõséget kínál hamarosan kész lesz,a maradék sokára....
jah és 2,5 éve kezdték a fordítást.
ami azt jelenti nem mostanában lesz meg.

armageddon666
azt hittem van 😞
8,5né biztos nagyobb mert az kevés lenne :S

@

Szerintem nem lesz nagy játékélménye,mert japán NINCS ANGOL VERZIÓ.jah meg megöregszik még le jön,amúgy csak 8,5 giga emlékeim szerint😄DD...

Jah azért azt én írtam XD.
Nem istenítem school dayst,elég tökéletlen kidolgozás ha lányok érzelmeit nézzük ABSZOLÚT ROSSZ,háremes jelleg,deh amiben más mint a többi hogy nem megszokott vég EZ KIEMELI a többitõl,meg legalább a szereplõktõl nem hányok.
A lehetõ legnagyobb szélsõség a vége XD,de akár így is történhetne.Annál is inkább mert a visual novelben a legtöbb jó vég volt,csak nem az otakuk izlésének akartak tetszelegni ezért lett ez a vég,gyalázat lett volna más választás.
De ha valaki végig egy kis könnyed echire,meg happy endre vágyik az válogathat lévén 99,9999999%-aka az animéknek olyan,rohadt uncsi ha elõre tudom a végét és bármelyikbe is kezdtem bele sosem csalódtam már nem azért hogy mert jó volt hanem elõre tudtam hogy mi lesz,jó fiúk won,jó vég,vagy annyi mûdráma hogy a nevetéstõl meghalok.....

armageddon666
nana! utóítélet... csomó ideig használtam -.- még most is könyvjelzõknél van... de csak a képek miatt ^^

MyAnimeList rulz

@

Frosty01
DESZAR :ASDF_ASDF:

egyébként AA-n nem dizni filmeket nézek te agyalágyult <#idiota> vannak anime ismertetõk.... is.... az hogy neked elõítéleteid vannak az oldallal szemben az ok, de nem gyõzöl meg <#zavart1> az volt az elsõ animevel foglalkozó oldal amire rátévedtem, és az is marad a továbbiakban is remélhetõleg ^^

armageddon666
Visual Novel, csak nem képes, hanem végig animált 😄 Szal egy rajzfilm, amiben te tudsz választani több ponton is ^^ ergo, több rajzfilm az egyben 😄

@

Seth
Ha megmondod mi az a VN akkor talán. Illetve biztos nem,mert egyrészt 50 giga, másrészt utálom a visuel novell típusú játékokat( már ha az ).

Én nem voltam elájulva tõle, és én se tudtam komolyan venni, aminek a legékesebb példája hogy az utolsó részt is inkább viccesnek találtam mint drámainak...

armageddon666
Én speciel nem láttam School Dayst, csak a végét, ami elég gyenge volt, de tök vicces x) valahogy nem tudtam komolyan venni... De haveromtól akinek az ízlése nagyon hasonlít az enyémhez, megnézte, és azt mondta nagyon gáz... szal azóta nem éreztem ingert hogy megnézzem... egyébként amiket olvastam róla nem vágom mi olyan jó benne... az utolsó részt leszámítva, amit meg többen leszóltak...

inkább játssz a VNnel 😄 50 giga asszem ^^

@

armageddon666
a Disneys nem-anime ismertetõk? 😊

@

Seth
Csak most esett le, hogy ez a Rumbling Hearts = Kimi Ga Nozomu Eien-nel, mondom miért ilyen ismerõs leírásod XD
A klisékkel egyetértek, tényleg kiszámítható a történet, a szereplõk pedig az ebben a stílusban bevált és megszokott karakterisztikákat mutatják.Nincs ezzel gond szerintem, vkinek ez bejön.Nekem is tetszett,bár az elsõk között volt "romantikus-dráma" kategóriában,talán ezért fogott meg és nem vagdaltam magam a földhöz XD
Kijött vmi új folytatás vagy reboot, a fene tudja, de annak már az elsõ részét sem bírtam végignézni, úgyhogy lehet a régi sem menne már újra. Ezért úgy marad meg emlékeimben, hogy a Kimi egy jó anime 😊
Ezek után kiváncsi leszek a School Days címû mûremekre, hamár azt annyira isteníted, miben tud újat mutatni. De ha nem fog tetszeni(nyaknyisszantás van benne legalább,mint abbana hírhedt gif-ben a játékból ? 😊 ) akkor faszolsz és rád küldöm Kratos-t

Elõször is elég népszerû darab az otakuk közt,szinte csak jót hallottam róla,és az ok hogy miért olyan jó?"Mert realisztikus".Akiknek van életük vagy fogalmuk róla azok megnézése után utálni fogják ezt az animét,mert ez minden csak REÁLIS NEM.Elég egyértelmû hogy közéjük tartozom.Klisével teli mûdráma,életszerûtlen helyzetekkel és gusztustalan szánalmas szereplõkkel,ami már a fizikai fájdalom küszöbét súrolja,értelmes vagy nem álomvilágban élõ egyénben.Mint bármely szappanopera,minden egyes elcsépelt agyonhasznált trükökket használ.A szereplõk miatt pedig teljesen érdektelenségbe fullad az egész.A férfi szereplõhöz ok nélkül vonzódnak,semmi személyisége stb és teljesen élettelen...A realitásáról annyit hogy mikor megtud vmit amit egy épp eszû férfi ha szerelmes nem venne könnyedén de õ....no komment.Habár a legszánalmasabb szereplõ talán mégiscsak Haruka.Értelmetlen,teljesen világos hogy csak a dráma kedvéért szerepel.Sajnálnunk kellene a készítõk szándéka alapján.De természetes hogy szerepelnie kell mert akkor nem nevezhetnénk ezt az animét "tragédiának".A listának még nincs vége,már az elején sejthettem volna hogy mire számíthatok hiszen már rögtön az elsõ részt untam.Elsõ rész után már felmerült a kérdés hogy minek nézzem én még ezt a olcsó drámát?(1).A második végénél pedig reménykedtem hátha ,erre meg egy szappanoperás megoldás,grat a készítõknek....A lényeg hogy egy ilyen rövid sorozat és még így is unalmas hát ott gond van,NEM JÓ MUNKA!Abszolút nem tudom megérteni miért kellett ilyen lerágott fordulatot cselekményt belerakni?!!...A meglepõ hogy mondhatják ezt reálisnak?...De talán éppen azért oly népszerû ez és a hozzá hasonló gyártmányok mert semmi közük a valósághoz.
Összeségében egy tûlértékelt szappanopera anime formájában.Egy sorba tudom állítani az Air féle mûdrámázással,illetve a Saikanoval.A történet elõre kiszámolható.
Adjuk hozzá még ehhez az idegölõ éttermi jeleneteket,idegölõ szereplõkkel fûszerezve.

1,
Azon behaltam amikor az elsõ randin ment olyan zene mintha házastársak lennének vagy mi XDDD....
Meg amilyen szégyenlõs volt hamar adta magát😄DDDD.....
A pincérnõ meg vendégek kapcsolata hát ez meg már überreális😄DD..
stb.
stb.

Seth
Halljuk XD

csak mûdráma<#nyes>.indokoljam?de az hosszú lesz<#ravasz1>