72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Egyébként fasza nagyon...
    és jöhet az egyetemi verzió K-On! :D
  • LasDen #34846
    a tesóm azé elég rendesen ráért...ha nem volt vizsgaidőszak....:D
  • armageddon666
    Engem meg egyetemmel átbasztak. Azt mondták szabadidő mint a tenger, aztán még el sem kezdődött, de már alig jutok levegőhöz így gólyahéten :D

Szal anime-elvonóra fel :\
  • LasDen #34844
    én...:D ma már nincs új a nap alatt....csak jól kell elmesélni....különben nem néztem volna meg 3x az Avatart :D
  • Rundstedt17
    azért mostanság elég elszomorító hogy csak két anime van a listámon ami(k)re várok :D

mert most öszintén ki kiváncsi vmi más szereplőkkel de már ezerszer látott történetekre?xD
  • LasDen #34842
    higurashi 11. része....

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ezt akarja tökéletes gyilkosságnak nevezni??? ez lófasz....azt még éjjel az úton ásóval a kezében mászkál...hát gratulálok :D
  • armageddon666
    Sok időhúzás meg balfaszkodás miatt tényleg nem tetszett annyira, de a vége miatt viszont húúú ... szal, jó volt... meg a 21 sem volt rossz, csak
    kicsit elszabta Yui a haját...

egyébként csak nekem tűnt fel kb. ep19-től hogy NAGYON JÓ AZ ANIMÁCIÓ?

pl. mikor Mio összefirkált kézzel felkel, és megrázza, meg a 21. részben több helyen. Valahogy nagyon jó, folyamatos, magas framerates volt.
  • Ruley
    Én leragadtam a 13. résznél, (sok minden más volt a nyári évadban) de akkor még nekem úgy tűnt hogy ha így haladnak 26 rész alatt eljutnak a ballagáshoz, utána meg nem tudom hova lehetne tovább.

Szóval vagy ahhoz az kéne hogy hirtelen lelassuljon az idő, és a harmadikos évük februárjára minden napra jut egy epizód, vagy felboruljon a Status Quo.
  • LasDen #34839
    húú....keion 20. része eléggé fos volt...zenéltek, oké azok jók is voltak...de ami a 2 szám között volt...úgy éreztem az egész csak időhúzásnak van, hogy minél később jöjjön az utolsó szám...kicsit felis húztak a sok hülyeségükkel :D ami előtte és utána volt az jó volt...de gondolom több zenélés nem lesz a sorozatban...maradnak az albumok...:D
    amúgy lesz folytatása a sorozatnak (K-on!!!)??? :D
  • LasDen #34838
    nekem jó, de én nem találtam olyat :D
  • LeventeV
    na akkor meg egy honap...
  • Lelouch
    Szeptember 30-án adják ki.
  • LeventeV
    szeptember vegen jon az Unlimited Blade works vagy hamarabb?
  • Zomil
    Aki esetleg olvasta a Chrono Crusade mangát leirná spoilerbe a végét? :)
    Azt olvastam ott másmilyen a vége.
  • efti
    En edig Rough-subs es commie verziokat talaltam, vagy az neked nem jo?
  • LasDen #34832
    még mindig nincs egy nyüves felirat a higashi no eden 2. filmhez???
    nagyon remélem, hogy a gintamával nem ez lesz, mert akkor megőrülök...:D
  • LasDen #34831
    jah...eléggé megalapozták az egészet...de a 8. rész után megvolt ez az "akarom a következő részt, most" érzés...:D
  • Ruley
    Még jó hogy 22 részes lesz, nem 12-13, mint minden más, azok már lassan be is fejeződnek, ez meg éppen elkezdődik.

De most komolyan, meg nem tudnám mondani mi történt az első hat részben azon kívül hogy sorolták a halottak nevét (akik em is voltak szereplők), és közben néztek maguk elé az ijesztő szemükkel és a hajukkal.
  • LasDen #34829
    télleg kezd beindulni a shiki...de valamiért az a füles vámpír szimpatikus nekem....de az a Sunako is érdekes....olyannak tűnik, aki csak a körülmények áldozata :D
  • Zomil
    Valamilyen szinten jah :)
    Bár kicsit több romantika elfért volna benne, föleg a végén(aki látta tudja mire gondolok)

Lasden: azt olvastam, h a szinkronja elég gáz lett, meg amugy is sztem az elsö pár rész annyira nem jó, de aztán nagyon le tud kötni a történet
  • LasDen #34827
    egy keveset láttam belőle az animaxon, de nem győzött meg, hogy érdekel...
  • BEAST #34826
    Egyszer nézhető. Evangelion light :)
  • Zomil
    Amit kihagytam: a zene iszonyat jó, meg mikor Azmaria énekel :)
  • Zomil
    Chrono Crusade befejezve számomra kicsit 10alá, de azért megkapja a 10/10-et :D
    Bevallom könnyeztem rajta, pedig nem szokásom, nagyon szép történetet hoztak össze a készitök nagyon tetszett végig, komoly is volt, de azért humor is volt benne. Azt sajnálom leginkább, h vége. A vége is tetszett. Mindenkinek ajánlom, h nézze meg :)
    Már Satella halála is elég szivszorito volt...meg aztán ugye Rosette és Chrno közös halála, de ez igazábol szép is volt nem csak szomoru. Bár nem mondom, h jobban örültem volna egy vidámabb megoldásnak ahol esetleg Chrno feltudja bontani a szerzödést és Rosette visszakapja az elvett idejét, de hát én mindig a legrozsaszinebb happy end-ben reménykedek :D

Fafner-t most vettem észre, h vmikor letöltöttem a gépre, milyen? érdemes megnézni?
  • Lelouch
    Szerintem ilyen esetben felesleges a spoiler, de végülis nekem 8. :)
  • LasDen #34822
    akkor jó gondoltam, hogy én nem láttam...:D de amúgy tele van ilyenekkel a sorozat...:D
  • Máté94
    Hát mert ha valaki nem látta annak ne legyen csorba :))
  • Máté94
    Kame mi? :D
    Bírom az ilyeneket, amikor beraknak más szereplőket animékből :DD
  • Lelouch
    És ez miért spoiler?
  • Máté94
    Igen, amúgy meg a valók :DD
  • Seth
    egy kis Kampfer kameó
  • LasDen #34816
    kit is kell látni??? gondolom azt a csajt azza la félszemű medvével :D
  • Máté94
    Asobi 3. részében most látom csak :DDDDDDDDD
    http://iaro.3dmax.hu/images/2010/08/30/animany_fansub_asobi_ni_iku_yo_-_03_tv_1280x720_x264_aacmkv_snapshot_0208_20100830_230204.jpg
  • Ruley
    Akkorra amikor a KyoAni elég pénzt aratott be a mostaniból.
  • Lelouch
    Ezen logika alapján mikorra várhatók újabb részek? :D
  • Ruley
    Hehe! December 18! Suzumiya Haruhi No Shoshitsu DVD megjelenés!

Az már csak hab a tortán hogy December 18 egy kulcspontja a történetnek is. 100% hogy direkt csinálták így, a KyoAni-nak szokása hogy babráljon a Haruhi és a cselekmény és a műsor valósága közötti határral, mint amikor Haruhi mondta hogy utálja ha egy cselekményben pont a végén van a tetőpont, mire összekutyuták a leadási időrendet.
    Vagy amikor három évvel az első évad után azzal a résszel folytatták amiben három évnyi időutazás van. Vagy amikor nyolc részben adaptálták az Endless Eight-et. Vagy amikor korábban is a DVD megjelenéseket a történet fontos időpontjaira időzítették.

Imádom a KyoAni-t.
  • BEAST #34811
    A Seikai no Senki nagyon tetszett. A scifi sosem volt kedvenc témám, de itt nagyon eltalálták az egészet. Már majdnem kedvem támadt visszamenni EVE Onlineozni. :D Bár vannak részek amiket jobban kidolgoztam volna, de így is egy szép, kerek történet lett.
    10/10 az összes részére.
  • IMYke2.0.0.0
    Besza-behu lesz, ha beszerzitek azokat az extrákat, amiket spoilerben linkeltem!

Kedvcsinálóképp:

Most már csak felirat-szerűséget kell találnom a két filmhez :)
  • Ruley
    Nem volt benne annyi pusztítás, de karakterfejlődés meg cselekmény szempontjából elég fontos volt. (Igen, én még ilyeneket keresek a HOTD-ban).
  • LasDen #34808
    HOTD 9. rész nem volt nagy szám...a közepe mikor nem volt zombi, akkor elég lapos volt...aztán a vége megin jó...:D de számomra nem a szezon legjobbja akármennyire vártam....kissé csalódás...a nyáriak közül nekem a legjobban az Asobi jön be...kár hogy az is csak 12 részes lesz...