FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Chrono Crusade befejezve számomra kicsit 10alá, de azért megkapja a 10/10-et :D
Bevallom könnyeztem rajta, pedig nem szokásom, nagyon szép történetet hoztak össze a készitök nagyon tetszett végig, komoly is volt, de azért humor is volt benne. Azt sajnálom leginkább, h vége. A vége is tetszett. Mindenkinek ajánlom, h nézze meg :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már Satella halála is elég szivszorito volt...meg aztán ugye Rosette és Chrno közös halála, de ez igazábol szép is volt nem csak szomoru. Bár nem mondom, h jobban örültem volna egy vidámabb megoldásnak ahol esetleg Chrno feltudja bontani a szerzödést és Rosette visszakapja az elvett idejét, de hát én mindig a legrozsaszinebb happy end-ben reménykedek :D
Fafner-t most vettem észre, h vmikor letöltöttem a gépre, milyen? érdemes megnézni?