72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Malakai
    Kyoto animnál utóbbi években (konkrétan TSR óta) közelébe nem mentek a stílusnak, K-ON / Haruhi / Clannad szenthármasságg, néha egy-két low budget pár epizódos valami és szerintem még ellesznek évekig. Jó lenne kifutna a moeblob láz... :P
  • Lelouch
    FMP folytatás tényleg jöhetne... Most augusztusban befejeződött már a novel is.
  • Lelouch
    Én nem éreztem annyira fosnak a To Love-rut, bár lehet csak azért, mert pont a Kanokonnal néztem párhuzamosan. :D
  • Lelouch
    Ami teljesen katasztrófa, az a 3. OVA. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm - már rá is találtam az első OVA-ra.
  • IMYke2.0.0.0
    Engem egyedül a képírás, és a nyelvtörő szóösszetételek riasztanak a japán nyelvtanulástól.
    Pedig tottemo-tottemo érdekel.
  • LasDen #35282
    megnéztem a Spriggant....jó volt...érdekes sztori egyszerűen tálalva...gyors bevezető és akció akció hátán...noé bárkája meg durván nézett ki....ahhoz képest, hogy már 10+ éves cucc szépen nézett ki....
  • Zomil
    lol :D
  • LeventeV
    Bakemonogatari:
    fogalmam sincs, hogy mit szednek ezek a Shaftnel de azert adhatnanak masnak is
  • LasDen #35279
    akkor én Gintama, Pale Cocoon és FMP folytatást kérnék...:D
  • efti
    Nalam erdekesen nezne ki a japan tanulas...elso ora, elso lecke, bemutatkozasoknal el is tanacsolnanak :D (vezeteknevem "Baka")
  • efti
    Ha mar folytatasok, akkor en DMC masodik evadot kerek

Meg Bokura ga ita-t
    meg Beck-et
    meg ...
  • LeventeV
    en is azt tanultam a tavaly... de nagyon rossz valasztas volt a reszemrol, ezert mig nem volt tul keso szakot valtottam, pedig a kreditpontjaim megvoltak... na de inkabb 1 ev mint 1 elet vesszen karba
  • armageddon666
    Ep.13 speciel kifejezetten tetszett :) meg ezzel a szituval, meg kicsit csiszoltabb karakterekkel egész jó is lehetne... van benne potenciál. Kanokonban nem volt.
  • LasDen #35274
    szerintem mindkettő fos...de a to love ru-t képes voltam végig szenvedni...:D
  • armageddon666
    To-Love-Ru:
    underrated... maximum abszolut átlagos, de nem teljesen katasztrófa. több gondom van vele, amik apróságok, de mégis az egészet teszik tönkre, mégis egyéb részleteiben viszont élvezhető.

És nagyságrendekkel jobb mint Kanokon :) (csak mert párhuzamosan mentek, és sokszor összehozták őket)
  • Ruley
    Gratulálok!

Én meg addíg is szép lassan de biztosan megjegyzem hogy mit jelentent az éppen legutóbb megjegyzett anime címe, és esetleg a főszereplők neve.
    Ha így haladok, egy évtizeden belül már több száz szavas szókincsem lesz.

Ritka gyökér egy szókincsem lesz, de akkor is.
  • Zomil
    Off:
    Nah ma estére jó kedvem lett :)
    2hét mulva kezdek japán-t tanulni hála anyum, egyik kollégájának lányának. Elte japán szakra jár(mondjuk az sem mellékes, h albérletben lakik 3másik csajjal :DDD). Német és angol mellé mindenképp el akartam kezdeni egy 3. nyelvet és milyen menö lenne már felirat nélkül anime-t nézni(najó, nem ez a legföbb ok :D), de mivel programozo informatikusnak tanulok, igy nem kizárt, h esetleg japán fele vetödök el és akkor majd jól fog jönni.
    Nem várok sokat töle, mert nem profi tanár, de igy legalább sokat se fog kérni érte, az alapokhoz meg ez is jó :)
  • LeventeV
    sakura a kis kapzsi...
  • Ruley

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rider nem hal meg, szolgálja tovább Sakurát.
  • LeventeV
    en is ugy tudom, hogy sakura a 3. reszben van. ha jol tudom akkor meghal rider es hozza kerul saber. de abba a reszben mindketten sotetek :P
  • Zomil
    Amikor Sakura-t elrabolja Caster, az a rész a 3. részböl van.
    Az fejezetben alig szerepel sakura, a 2.-ban sincs sokszor, a 3. viszont szinte csak róla szól(ebben a fejezetben van dark saber is)
  • Lelouch
    Már elkezdődött a "3. évad".
  • LasDen #35265
    remélem a Gintama soha nem ér véget (miután újra elindul majd a sorozat :D)
    az egyetlen sorozat amit szeretnék, hogy soha ne érjen véget...:D

(egy Black Lagoon banner jött be...de a eggyel több o betű van benne a kelletnél
  • IMYke2.0.0.0
    Ahogy nézem, a "Black Lagoon"-nak is lesz 3. évadja valamikor (?)...
    Legalábbis az omake-ek között ott egy preview rá.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyhamar nem is jutok hozzá... mert még így is, hogy majd' minden este "bevágok" 1-4-6 részt egy-egy sorozatból, hétvégente, ha sikerül többet is, még csak az egy negyedét néztem meg, vagy az 1/8-adát annak, amit szeretnék, és ami megvan már.
    S a Gintama eddigi elérhető anyaga sincs még meg :))))
    Tehát, mire eljutok hozzá, lehet, hogy ezt is befejezik. Mint a K-ON!!-t... meg másokat :)
  • LasDen #35262
    akkor nem nézel egyhamar Gintamat...pedig azaztán a jóság :D

jó lenne ha már a hétvégére lenne Otoshimono OVA :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ez eszembe se jutott :)
    Mennyi-mennyi részletre kellene emlékezni a sorozatokból... :)
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor az én hibám - valahogy nem tudom mostanság jól megfogalmazni azt, amit szeretnék elmondani másoknak...
    Persze, minden aktuális, vagy egyszer befejezett sorozatnak lehet, tervezhetik a folytatását - így, ha vaskalaposan ragaszkodnék az elvhez, sosem néznék sorozatokat [vagy csak a hosszú évek óta nem folytatottakat].
    Folyamatában nem szeretek bekapcsolódni.
    Egy-egy egész évfolyamot [ha fix, hogy több évados, vagy fix, hogy már lezárult] szívesebben nézek, mint a hetente, kéthetente egy-egy epizóddal jelentkezőket, mert bár eleve az a koncepciója az ilyen adásoknak, hogy időről-időre odaültesse a potenciális reklámfogyasztót a TV elé, én (ilyen téren biztosan) türelmetlen vagyok: a megkezdett történeteket, élményt, a fejben átgondolt folytatási lehetőségeket, a megélt érzéseket mihamarabb szeretem egységesen, a teljes képet adó forrással élvezni.

Mint írtam, akadnak bőven kivételek - élőszereplősök eddig -, miket vagy hetente, vagy a részeket begyűjtve, egyszerre többet végiglesve élvezek.
    De ezzel is csak fokozom a hiányérzetet, amikor a végükhöz érek... :(
  • Ruley
    Hehe, Shaminsen! Mint a macska a Haruhiban!
  • Ruley
    Én még mindíg nem érzem úgy hogy ellentmondanánk egymásnak, a te hozzászólásod vonatkozott a "következő, esetlegesen beígért évadra" is, és én erre írtam hogy egy ilyen, minden animénél még ha nem is 100%, de nagyon-nagyon valószínű.

Ha te úgy érzed hogy elbeszélünk egymás mellett, akkor elnézést, és inkább most ejtsük a témát mint hogy még pár hsz-ben vitatkozzunk a semmiről, meg egymás elejtett mondattöredékeinek az értelmezéséről.
  • Malakai
    Hát még a FMP féle ping-pongozó mechák.. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Na, erről papoltam korábban.
    Ezek a srácok jól csinálják. Remélem, ezek a plusz infók nem olvashatók a részek felirataiban...

• LeventeV
    mi van a sorozatban a 3. szalbol? nem kotekedni akarok, hanem tenyleg kivancsi vagyok ra, mert a 3. szallal kapcsolatban vannak hianyossagaim
  • BEAST #35254
    Akkor még szerencse, hogy nem mangázok. Nekem eddig nagyon tetszik. :) A paranoid ninfo tanárnő és a hústorony hihetetlen karakterek. :D
  • Zomil
    nekem tetszettek :D
    de persze mindenkinek más az izlése :)
  • NEOreg3
    mangához képest úgy le van butítva, hogy nekem fáj :(
  • LasDen #35251
    azt még nem láttam...:D nekem akkorse teccenek :D
  • Lelouch
    Nekem semmi bajom nem volt ezekkel, sőt. Eureka Seven-féle szörfözős mechák már jóval érdekesebbek szvsz. :D
  • LasDen #35249
    ami a többivel....az az undorító pilótafülke....meg azok a a szarok amiken gurul....hülyén néz ki tőle...a guren se szebb :D