72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #35448
    :D
  • Ruley
    Imyke, téged keresnek. XD.
  • efti
    No, akkor milyen sorrendben is nezze meg az ember a Clannad-ot?
  • Lelouch
    Úgy is meg lehetett volna oldani, mint a Hunter x Hunter-t. Ha vége egy arc-nak a mangában, akkor adják kifelé ovákban...
  • NEOreg3
    ha azt nézzük, hogy a főgonosz a "feltámadása" óta nem mutatta meg magát és semmi hír nem volt róla, így valószínűnek tartom, hogy még egy jó darabig futni fog (főleg, hogy évente csak 12 fejezet készül el)
  • LasDen #35443
    nah...most hogy kicsit felzárkóztam a Soul Eaterrel...nagyon remélem, hogy miután befejeződik a manga lesz új anime....egyáltalán mikor lesz vége?? :D
  • LasDen #35442
    most olvastam el 16 fejezetnyi Soul Eatert....úgyhogy nem mondhatnám hogy nem szeretek...:D csak nem érdekel (most) a rosario :D
  • Lelouch
    Ha tudnád mit hagysz így ki. De úgy látszik te se nagyon szeretsz mangát olvasni. :D
  • LasDen #35440
    a mangába most olvastam, úgyhogy muszáj volt megnézni...annyira jó jelenet :D
  • LasDen #35439
    de ezaz...hogy nem kezdem el olvasni...:D
  • armageddon666
    Ez nem így megy. Ezt elkezded olvasni, és kurvára érdekelni fog! :D
  • Lelouch
    Jól tetted hogy kihagytad, elég gáz rész volt. Max. annyi érdemi része van, hogy bemutatja Kyouko-t. De végülis nem olyan fontos szereplő, csak kedvelte a mangaka és áthozta a Black Cat-ből... :D
  • LasDen #35436
    hát...ha nagyon érdekelne, akkor elolvasnám a mangát, de ez most kifog maradni...
  • Lelouch
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A mangában amúgy tényleg Tsukune győzte le a róka csávót. :D
  • armageddon666
    Ja, preview alapján olyasmi :) de ez ilyen no one cares about közenincs semmihez rész fórum alapján :D szal kihagytam...

22 meg kifejezetten jó volt :) tényleg érdemtelenül alulértékelt sorozat...
  • LasDen #35433
    igen...ennyi történt...
    megmentette Mokat (akkor egy pillanatra kemény volt, de feleszmélt hogy mivan) aztán Moka a helyére rakta a róka csávót és úgy lett az egész beállítva hogy Tsukune csinálta az egészet
    tehát nem úgy lett beállítva, hogy vámpír lesz belőle...csak meggyógyította a vér és csá van...
  • Lelouch
    Magical Kyouko?
  • armageddon666
    to-love-ru ep20 shiftdel mielőtt megnézem... filler. omg...
  • Lelouch
    Az animében ha jól emlékszem csak átmenetinek tűnt az egész(ami abban kifújt, hogy a vér meggyógyította Tsukunét), ugye a Capu2-ben nem is jött elő újra a dolog az utolsó részig.

Bár már nekem se nagyon rémlik, mert a manga szépen elfeledtette velem is az animét.
  • armageddon666
    Piros volt Tsukune szeme, hirtelen imba lett egy 2 pillanatra, utána nem emlékezett rá mi történt. Illetve előtte mintha Moka vérét adta volna neki, de ebben már nem vagyok biztos, mert mangát anime után olvastam, és mélyebb nyomot hagyott.
  • Lelouch
    Nem csoda ha nem értette, elvégre kb. minden ezzel kapcsolatos dolog ki lett hagyva.
  • armageddon666
    Látom akkor nem értetted a story végét.
    Felébredt benne a youkai vér. Moka "vámpírrá" tette... hát nem egészen, de

magyarázat majd a mangában :) mivel a 2. évad szinte csak és kizárólag pantsuorientált (a nemDVD az meg denevérorientált)
  • IMYke2.0.0.0
    Na, amikor a "You're with me..." utáni jelenet elkezdődött, végem lett...
  • LasDen #35425
    nah végeztem a Rosario első évadával....nem lett volna rossz, de minden részben volt valami ami lehúzta az adott részt, így az egészet is....de persze a 2. évadra is benevezek :D Mizore-chan pedig a legjobb karakter volt...annyira aranyos volt az egész megjelenése...a viselkedése csak részben...kicsit creepy (basszus nem jut eszembe magyar szó rá) volt..:D

mikor Tsukunet vezették láncra verve, hát azon csak röhögni tudtam....tisztára mint valami boszorkányégetés lett volna :D azaz ember vagyok felirat is....viszont azt hittem, hogy valami olyasmi lesz, hogy mégse ember és felébred benne a youkai vér és átalakul valami genyává :D
    de nem értem...Moka-san mért nem változtatta vámpírrá?? :D
    de szívességet tett Tsukunenak...visszaadta amit eddig kiszívott...:D
    lényeg hogy azt reméltem, hogy olyan befejezés lesz, ahol Tsukune ment meg mindenkit és hoz egyensúlyt az erőbe :D

először csak 6-t akartam adni neki, de a befejezés volt olyan jó hogy megérdemlje a 7-t :D
  • armageddon666
    ~.~

am szerintem végén nem kellett volna mutatni a kezet. úgy is kitalálható.
  • Lelouch
    Ideje lenne már folytatnom az S2-t, csak valahogy nem jön össze. :S
  • Máté94
    Yakuindomo-t is meg tudom érteni. Az is ugyanolyan :DD
  • LasDen #35421
    de nem tudom megérteni, hogyhogy nem jön be az azumanga pedig én fogékony vagyok a fáratt poénokra is....de talán az azumanga már túlon túl fáradt nekem :D
  • RelakS
    mivel hogy négy kockás képsorokból rittyentettek animét, ezért minden rész gyakorlatilag 6-7 alrészből áll, vagy még többől. Talán még a kirándulásos részek is
  • Máté94
    Azt is dobtam. Két perc után nem tudtam hol vagyok :DDD
  • efti
    Mondjuk rendszeresen igy jarok, nem is tudom van e ebben a szezonban olyan anime aminel nem valtottam legalabb 1x fordito csapatot hosszas kesesek miatt
  • LasDen #35417
    én csak a giant killingről tudok nyilatkozni, de ott jó minőségű feliratokat csinálnak....

relaks: jó kérdés...még nem tudom a pontos választ...:D de azt megmondhatom, hogy eddigi filmes, animés pályafutásom során egyedül a clannad as volt, ami könny fakasztásra kényszerített :D
  • RelakS
    Nem jön be az azumanga
    Nem hatódsz meg lelkizős filmeken

Ember-e vagy?
  • LasDen #35415
    annyira nem jön be az azumanga...de mégis havonta 1 rész lecsúszik...:D
  • efti
    Az FFFpeeps feliratozasok mennyire jok? Bar alapvetoen szeretem az Eclipse verziokat, de hogy 3 epizoddal le vannak maradva folyton a Kaichou wa maid sama-val az kisse uncsi
  • RelakS
    dehogy akart az lenni.
    Megkérdezte Chiyo-chan-t, hogy mi is lehetne belőle, és ő mondta, hogy talán tanár. Yukari nem kicsit kiakadt rajta, és leordította Chiyo haját :D

ja, szpojler, bár nem tudom, minek :D
  • efti
    Szerintem is eselytelen egy folytatas, de azert almodozni jo :)

Kyonnesre rohogtem magam Osakan. Bar sajnos a szo-ertelmezesei ugye feliratozva nem igazan jottek at, de azert amikor Chio copfjairol kitalalta, hogy lejonnek es hogy karacsonyra kapta oket....
  • armageddon666
    A manga pedig húdejó O.o
  • Ruley
    Az volt a sorozatban hogy tanár akart lenni, Yukari dühös is lett rá hogy ezek szerint olyan hülyének nézi a tanárokat mint ő maga.
  • RelakS
    Oosaka, mint tanyááár? Háá' nem is tudoom. Minden tyerek átmenne a piroson, neeem?