72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
az index egyetlen hibája, hogy átlagos :( -
:) -
nah...végeztem a Gundam 00 1. évaddal...odavertek rendesen :D
jöhet a 2. évad :D -
Nemtom sztem Touma-val semmi gond nincs, a loli tanárnö annál inkább zavart :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet, h nincs neki semmi látványos imba képessége, de sztem az sem rossz, h kb. minden képességet semlegesiteni tud, jó igaz, igy a legtöbbször ö van elönyben és bárkit le tudna rendezni, ha kicsit jobban megtanulna verekedni :D -
Nekem a leírás alapján szimpi lesz Touma.
-
Szerintem semmi hiba nem volt az anime-ban. Én egyszer sem unatkoztam :D -
Én bírtam Touma-t. :( -
Az index egyetlen hibaja Touma, de ezt asszem mar leragtuk. A Railgun viszont tenyleg jo volt -
Az jó, de utána Railgun kötelező :D -
nem nagy cucc az index, de jópofa, el lehetnézegetni :)
ráadásul most jön a 2.évad amiben sztem most jobban fog elörehaladni a történet -

-
yep... -
"To Aru Majutsu no Index"?
Szerk.: Átfutott infó alapján nekem "nézős" lesz - természetesen a megvásárlást követően, a "II" (Tan) évaddal együtt.
-
elkezdtem az indexet is...maj meglássuk...:D -
:) azt hittem javaslod az ujranezesuket :D -
Csak később vettem észre, hogy azok már a megnézettek, bocs :) -
mire hazajovok lesz Unlimited Blade Works... hurra XD -
koszi. ez eleg lesz 2 hetre. amiket Seth irt azokat most nem nezem ujra, mert van eleg amit meg nem lattam, meg aztan azokat 3-4 honapja fejeztem be. -
Gungravet mindenképp.
Love Hinát is érdemes lehet, bár elég tipik harem romcom. :)
Meg esetleg Gantz, Nana. -
A "Gungrave"-et én nem hagynám otthon. -
Black Lagoon-ok, Ergo Proxy, Toradora az én ajánlásom :) -
Special A, Sola, Excel Saga, Macademi Wasshoi!, Hayate the Combat Butler!, Zero no Tsukaima
Hirtelen ezeket találtam amiket akár most is szívesen megnéznék. Nagyjából ilyen sorrendben, bár ezen a részen még gondolkodnom kellene egy kicsit. :) -
http://myanimelist.net/animelist/Levi90 -
mondjatok valami animet a ptw listamrol ami mellett ott van, hogy "letoltve". holnap megyek a koleszba, jo lenne vinni valamit. -
Toshoval mi van? vegleg vege? -
Pedig pont az eleje volt szerintem jó. Ahol most tartunk, na az már lapos -
Eleinte tetszett nekem is, de par epizod alatt ellaposodott, ugyhogy dobtam -
elkezdtem a Rainbowt....eléggé adja...madhouse is hozza a szintet :D -
nem csak neked, ne aggodj, kommentek kozott valaki haborgott egy jot, hogy hulye amerikaiak hogy elrontjak ezt is es a japanokra kene hagyni az ilyesmit :D -
geo91 #35780 1-2 mp-re tűnt fel apró betűkkel... észre sem vettem mikor először láttam... -
ez bazz ez még jó is lenne O.o Jobb CGIvel :D Már amennyiben annyira komoly, hogy látszik, hogy nem komoly... mármint értitek :D -
idézném az első másodpercet:
THIS IS A FAN-FILM: Please read the video description for more details -
WTF ? :DDDDDD -
geo91 #35776 ez most komoly? :D -
Chihiro subbal néztem a 9.-ig :D először meg is akartam ott állni, de nem bírtam ki :D
ez meg hatalmas :D
-
Nezted volna Chihiro subbal, ok meg csak a 9nel tartanak :P -
már csak pár nap...:D bocsi akkor :D -
Ne kínozz, már mióta várom, hogy végre befejezzék a második évadot. Akkor is egyben fogom megnézni. :p -
én kis naív..:D gondoltam elkezdem a Sekirei pure engagementet, gondolván napi 1-2 résszel kijövök addig, míg az uccsó rész is kijön...erre tegnap hirtelenjébe megnéztem 10 részt (tehát már a 12.-nél vagyok)+a 0. részt....és most várhatok az utolsó részre :D de maga a sorozat nagyon jó...a történet szépen halad...az első részekből nem gondoltam, hogy ilyen jó történet kerekedik ki belőle...és mivel még messze a Sekirei Keikaku :D vége és a manga is még megy így még egy folytatás kinézhet majd valamikor....legalábbis én remélem...
egyedül az zavar, hogy főszereplőink a gondolkodásban nem túl erősek...még Matsu sem, akitől ez minimum lenne...:D annyira suták...gondolkodás nélkül belemennek mindenbe, pedig teljesen egyértelmű, hogy mit akarnak....de elnézem nekik...:D -
Ja értem. Szóval After Story alter. ?