72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gurren
    az index egyetlen hibája, hogy átlagos :(
  • BEAST #35808
    :)
  • LasDen #35807
    nah...végeztem a Gundam 00 1. évaddal...odavertek rendesen :D
    jöhet a 2. évad :D
  • Zomil
    Nemtom sztem Touma-val semmi gond nincs, a loli tanárnö annál inkább zavart :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lehet, h nincs neki semmi látványos imba képessége, de sztem az sem rossz, h kb. minden képességet semlegesiteni tud, jó igaz, igy a legtöbbször ö van elönyben és bárkit le tudna rendezni, ha kicsit jobban megtanulna verekedni :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem a leírás alapján szimpi lesz Touma.
  • Máté94
    Szerintem semmi hiba nem volt az anime-ban. Én egyszer sem unatkoztam :D
  • BEAST #35803
    Én bírtam Touma-t. :(
  • efti
    Az index egyetlen hibaja Touma, de ezt asszem mar leragtuk. A Railgun viszont tenyleg jo volt
  • Máté94
    Az jó, de utána Railgun kötelező :D
  • Zomil
    nem nagy cucc az index, de jópofa, el lehetnézegetni :)
    ráadásul most jön a 2.évad amiben sztem most jobban fog elörehaladni a történet
  • IMYke2.0.0.0

• LasDen #35798
    yep...
  • IMYke2.0.0.0
    "To Aru Majutsu no Index"?

Szerk.: Átfutott infó alapján nekem "nézős" lesz - természetesen a megvásárlást követően, a "II" (Tan) évaddal együtt.
  • LasDen #35796
    elkezdtem az indexet is...maj meglássuk...:D
  • LeventeV
    :) azt hittem javaslod az ujranezesuket :D
  • Seth
    Csak később vettem észre, hogy azok már a megnézettek, bocs :)
  • LeventeV
    mire hazajovok lesz Unlimited Blade Works... hurra XD
  • LeventeV
    koszi. ez eleg lesz 2 hetre. amiket Seth irt azokat most nem nezem ujra, mert van eleg amit meg nem lattam, meg aztan azokat 3-4 honapja fejeztem be.
  • Malakai
    Gungravet mindenképp.

Love Hinát is érdemes lehet, bár elég tipik harem romcom. :)
    Meg esetleg Gantz, Nana.
  • IMYke2.0.0.0
    A "Gungrave"-et én nem hagynám otthon.
  • Seth
    Black Lagoon-ok, Ergo Proxy, Toradora az én ajánlásom :)
  • BEAST #35788
    Special A, Sola, Excel Saga, Macademi Wasshoi!, Hayate the Combat Butler!, Zero no Tsukaima

Hirtelen ezeket találtam amiket akár most is szívesen megnéznék. Nagyjából ilyen sorrendben, bár ezen a részen még gondolkodnom kellene egy kicsit. :)
  • LeventeV
    http://myanimelist.net/animelist/Levi90
  • LeventeV
    mondjatok valami animet a ptw listamrol ami mellett ott van, hogy "letoltve". holnap megyek a koleszba, jo lenne vinni valamit.
  • efti
    Toshoval mi van? vegleg vege?
  • Seth
    Pedig pont az eleje volt szerintem jó. Ahol most tartunk, na az már lapos
  • efti
    Eleinte tetszett nekem is, de par epizod alatt ellaposodott, ugyhogy dobtam
  • LasDen #35782
    elkezdtem a Rainbowt....eléggé adja...madhouse is hozza a szintet :D
  • efti
    nem csak neked, ne aggodj, kommentek kozott valaki haborgott egy jot, hogy hulye amerikaiak hogy elrontjak ezt is es a japanokra kene hagyni az ilyesmit :D
  • geo91
    1-2 mp-re tűnt fel apró betűkkel... észre sem vettem mikor először láttam...
  • armageddon666
    ez bazz ez még jó is lenne O.o Jobb CGIvel :D Már amennyiben annyira komoly, hogy látszik, hogy nem komoly... mármint értitek :D
  • RelakS
    idézném az első másodpercet:

THIS IS A FAN-FILM: Please read the video description for more details
  • Jakuza001
    WTF ? :DDDDDD
  • geo91
    ez most komoly? :D
  • LasDen #35775
    Chihiro subbal néztem a 9.-ig :D először meg is akartam ott állni, de nem bírtam ki :D

ez meg hatalmas :D
  • efti
    Nezted volna Chihiro subbal, ok meg csak a 9nel tartanak :P
  • LasDen #35773
    már csak pár nap...:D bocsi akkor :D
  • BEAST #35772
    Ne kínozz, már mióta várom, hogy végre befejezzék a második évadot. Akkor is egyben fogom megnézni. :p
  • LasDen #35771
    én kis naív..:D gondoltam elkezdem a Sekirei pure engagementet, gondolván napi 1-2 résszel kijövök addig, míg az uccsó rész is kijön...erre tegnap hirtelenjébe megnéztem 10 részt (tehát már a 12.-nél vagyok)+a 0. részt....és most várhatok az utolsó részre :D de maga a sorozat nagyon jó...a történet szépen halad...az első részekből nem gondoltam, hogy ilyen jó történet kerekedik ki belőle...és mivel még messze a Sekirei Keikaku :D vége és a manga is még megy így még egy folytatás kinézhet majd valamikor....legalábbis én remélem...
    egyedül az zavar, hogy főszereplőink a gondolkodásban nem túl erősek...még Matsu sem, akitől ez minimum lenne...:D annyira suták...gondolkodás nélkül belemennek mindenbe, pedig teljesen egyértelmű, hogy mit akarnak....de elnézem nekik...:D
  • armageddon666
    Ja értem. Szóval After Story alter. ?