72812
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ruley
    1 = 10
  • Ruley
    Nem, a Fate/Zero regény (mármint papír, nem VN) szól a 1 évvel ezelőttiről, a F/HA az folytatás, fél évvel a F/SN után játszódik.
  • Zomil
    az a 10évvel ezelötti grál háborurol szol ha jól tudom :)
  • Lelouch
    Kijött a To Love-Ru spinoff manga első fejezete. Igazából hívható folytatásnak is, de azért a fejezet végén már érződött hogy nemhiába kapta a "To Love-Ru Darkness" címet... Mindenesetre örülök, hogy nem maradt annyiban a Trouble befejezése. XD Viszont a holnap induló Motto TLR tuti azzal fog befejeződni szerintem. XD
  • LeventeV
    a 3. routeba van dark saber. a hollow ataraxia az valami toltelek. lancer eredeti mestererol szol asszem, meg egy kis fan service, de ebbe nem vagyok biztos, mintha olvastam volna valahol...
  • armageddon666
    Sabert volt hogy szétcsapták animében.
    Rinnek ez az esete konkrétan benne volt asszem.
    A csajra meg alig emlékszem az animéből :D

Dark Saber melyik routen van? Vagy ő Hollow Ataraxia (vagy ilyesmi) only?

meg szóljatok ha vége az UBW "spamnak", thx :D
  • Ruley
    Egyébként nem olyan spoileres mint amilyennek tűnik.
  • Ruley
    Na igen, erről jut eszembe, Shirou hozzáállása:

• Zomil
    nem szép dolog, de vicces :D
  • Zomil
    Sztem a sorozat is rendesen megállja a helyét egész jól összevegták a különbözö route-ok részeit...meg sztem egyáltalán nem unalmas 26részt amugy is ki kellett tölteni, és sztem érdekes volt látni hogy viszonyul Saber 1-2 dologhoz, figyelembe véve, h kicsoda ö :)
    Shirou személyével sem értem mi a baj, sztem ha nem is teljesen valóságos, de sztem hihetö a személyisége. Azért vegyük figyelembe, h ugye a 10évvel ezelötti katasztrofának ö az egyetlen tulélöje, és ezért az ideálja, h mindenkit megmenthessen. Ami azért valljuk be nem épp lenézendö, jó mondjuk az meg valóban gáz, h a saját életét meg leszarja, de a történet elörehaladtával azért kicsit komolyodik :D
    Aztán most, h az nem tetszik, h Saber-t állandóan probálja megmenteni...hát nemtudom, ha te belecsöppennél egy ilyen helyzetbe, nem biztos, h te is csak egy szolgaként tekintenél rá aki feláldozható és amikor vérben tocsog elötted lehet te is odaugranál elé :)

A 3. route is nagyon jó sztem, talán a legsötétebb/legbetegebb route. Iszonyat jó filmet lehetne belöle csinálni. Bár én sem szeretem azt a route-ot, hát ugye Saberrel tudjuk mi történik(illetve aki tudja, az tudja, aki nem az nem :D nem akarok spoilerezni) ugyhogy nálam ezért eleve minusz pont :D
  • LeventeV
    amugy most tervezem, hogy ujranezem a sorozatot hetvege elott. aztan hetvegen UBW!!!
  • LeventeV
    hat arrol en nem sokat tudok, hogy mi tortenik a 3. routeban de azert ha mar az elso ketto kijott akkor jojjon ki a 3. is . amugy azt hallottam ,hogy a masodik a legjobb.
  • Ruley
    Nekem a harmadik tetszett a legkevésbé, egyrészt mert abban Sakura a lány, és ő sem jött be annyira, meg az egész cselekménye is olyan erőltetetten cinikus.
  • LeventeV
    azert a harmadik routebol is jo lenne egy movie. ha 1 even belul nem jon elolvasom a vn-t.
  • Prof William
    Azért a mostani filmben lényegesen tökösebb a srác. Talán mert itt nem volt 26 rész nyavalygásaira.

Amennyire nem jött be a régi sorozat annyira tetszik az új film. A hiba ki lett küszöbölve...

Viszont az igaz hogyha nem láttam volna az animot sok mindent nem értettem volna.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek szerint, ruhában még nem nyomtál le gyors numerát...
  • Ruley
    Ezt nem szép dolog mindig így kiragadni a környezetéből, ebben a helyzetben tök értelmes, ha egyszer valakit halálosan megsebesítenek és mégsem hal meg tőle, én is valami ilyesmit bírnék kinyögni.

Ha már mafla Shirou idézetek: "having sex means getting naked." És ezt a szövegkörnyezet sem menti fel.
  • Ruley
    Én eleve nem is hallottam olyan sok dícséretet az anime sorozatról, maximum annyit hogy nem kimondottan gyalázza meg a történetet. MAL-on is közepes értékelése van.
  • BEAST #36232
    Nincs a főszereplővel semmi baj. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Asztaqrva... mélyen szántó, bölcs szereplő :))))
  • Seth
  • Lelouch
    Ha már itt tartunk, a sorozat nekem se tetszett annyira... Azért a movie remélem jobban fog majd tetszeni nekem.
  • IMYke2.0.0.0
    Én a "Death Note"-al jártam így...
  • LasDen #36227
    számomra nem volt nagy élmény...kicsit unalmas volt, és a főszereplő srácot is krematóriumba zárnám....:D
    lehet közrejátszott, hogy a sok dícséret miatt nagyobbak voltak az elvárásaim, így nagyobb volt a pofáraesés is....
  • IMYke2.0.0.0
    Mé' olyan bélsár? :) [no spoiler pls!]
    [Nem láttam MÉG]
  • LasDen #36225
    a sorozatot már láttam, úgyhogy nincs azaz isten, hogy azt mégegyszer megnézzem :D
  • IMYke2.0.0.0
    Utána nyálcsorgatva kezded a VN-t, és a sorozatot...
  • LasDen #36223
    engem nem vonz a visual novel...:D a filmet este megnézem aztán részemről ennyit az egész fate stay nightról...:D
  • LordTusy
    Sziasztok!
    Kicsit off-topic,bocs.Voltam hétvégén Con-on,de nem találtam magamnak kitűzőket.Néztem ma SakuraZaka-ban,de azt mondták Con-on kiárulták őket...(és akkor én hol voltam???)A honlapjukat végignézve nem is találtam volna mindent,ami érdekelne.Netes rendelés egyenlőre számomra nem megoldható.Tudna nekem valaki adni néhány animebolt címet vagy weboldalt?Előre is köszönöm!
    Hogy valami témához kapcsolódó is legyen...Fate/Stay Night movie-t és a sorozatot is ajánlom mindenkinek,aki még nem látta!A két megjelenési forma összehasonlításával én már rég felhagytam,mindkettő jó a maga módján és kb ennyi.
  • efti
    Lassuk mi tortent amig dolgozni voltam...FSN, UBW es UTW...hmmm annyi ma a TLA, hogy ha nem tudnam, hogy ez az anime topic akkor azt mondanam DPS LFG ICC GDKP

elnezest bocsanat elnezest bocsanat elnezest bocsanat elnezest bocsanat
  • Ruley
    Aki még egyáltalán nem kezdte el a Fate/Stay Night sorozatot, annak mindenképp a VN-t javasolnám elsőre, az egész VN médiumnak egyértelműen a legelismertebb, legkiemelkedőbb darabja, maga az anime is inkább úgy ismert mint "annak a bizonyos VN-nek az adaptációja", nem pedig fordítva, mint egyes esetekben amikor a mainstreamebb anime rajongói közül páran kipróbálják a forrását is.

• Malakai
    UTW ha minden igaz fog.
  • IMYke2.0.0.0
    TüskeA és SzenesLányok kizárva. Ez biztos.
    Később, sokkal később esetleg SzenesLányok [lévén, hogy náluk az alap sorozat is]

• LeventeV
    megtudja mondani nekem valaki, hogy kitol varhato egy hd minosegu UBW video?
  • Zomil
    tineye alapján is csak egy fane-made wallpaper :)
  • Culram #36215
    Szerintem egyik se, csak egy fantázia rajz.
  • IMYke2.0.0.0
    Tekintve, hogy a "mittommárhány" legszebb anime hősnőt összegyűjtő listán láttam, és töltöttem le valahonnan, gondoltam, hihetek benne, hogy igaz a dolog.
    Egy japánul pötyögő emberke talán megfejthetné, hogy mi van a szép pofika magasságában írva.
  • LasDen #36213
    a fan made-é...??? :D
  • Zomil
    " Ez végül is a sorozat cselekményeit igencsak veszteségesen tömörítő film egy alternatív befejezéssel."

Azért a sorozattol is eléggé különbözik, mert csak az eleje ugyanaz :)

Valóban lehetett volna hosszabb, de sokkal többet nem adhatott volna, ha esetleg sorozat lenne, csak lassabb lett volna a cselekmény.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a fincsi hölgyike melyik anime szereplője?