kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Sztem a sorozat is rendesen megállja a helyét egész jól összevegták a különbözö route-ok részeit...meg sztem egyáltalán nem unalmas 26részt amugy is ki kellett tölteni, és sztem érdekes volt látni hogy viszonyul Saber 1-2 dologhoz, figyelembe véve, h kicsoda ö :)
    Shirou személyével sem értem mi a baj, sztem ha nem is teljesen valóságos, de sztem hihetö a személyisége. Azért vegyük figyelembe, h ugye a 10évvel ezelötti katasztrofának ö az egyetlen tulélöje, és ezért az ideálja, h mindenkit megmenthessen. Ami azért valljuk be nem épp lenézendö, jó mondjuk az meg valóban gáz, h a saját életét meg leszarja, de a történet elörehaladtával azért kicsit komolyodik :D
    Aztán most, h az nem tetszik, h Saber-t állandóan probálja megmenteni...hát nemtudom, ha te belecsöppennél egy ilyen helyzetbe, nem biztos, h te is csak egy szolgaként tekintenél rá aki feláldozható és amikor vérben tocsog elötted lehet te is odaugranál elé :)

A 3. route is nagyon jó sztem, talán a legsötétebb/legbetegebb route. Iszonyat jó filmet lehetne belöle csinálni. Bár én sem szeretem azt a route-ot, hát ugye Saberrel tudjuk mi történik(illetve aki tudja, az tudja, aki nem az nem :D nem akarok spoilerezni) ugyhogy nálam ezért eleve minusz pont :D