72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #36572
    ezen én is gondolkodtam....annyival elintéztem, hogybiztos megvan az oka....:D
  • berlinboy6329
    Érdekes..Angolban akkor miéer ne azt irnak,és miért zárójelet?Anak semmi értelme....
  • LasDen #36570
    először nem értettem mire gondoltál...aztán beugrott...de szerintem nem lesznek itt olyan komoly dolgok :D
  • RelakS
    pedig ezek tényleg idézőjelek :]
  • Máté94
    Yosugában jönnek a Yuri jelenetek!^^
  • armageddon666
    Azt hiszem ez idézőjel és nem zárójel náluk, de nem vagyok biztos benne.
  • berlinboy6329
    Japán dalszövegeknél miért tesznek néha szavakat zárójelbe meg ilyen négyzetes zék közé,mint ez: 「mamoritai anata」?
    ha nem azt mondaná megérteném,h találgatás..De azt mondja...
  • Lelouch
    + még az Index előtt is
  • LasDen #36564
    igen...veszem észre..:D
  • Zomil
    index közben történnek a railgun eseményei :)
  • LasDen #36562
    hmm....minden részben van valami meglepetés...eddig azt hittem, hogy a Railgun az Index után játszódik...valahogy olyan kézenfekvő volt...de a 4. rész megcáfolta a dolgokat....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Utolsó mondatrészre: :)))))))
  • LasDen #36560
    jah...már 11-2 éve...:D az előbb leginkább a férfi karakterekre gondoltam...mindig feltolják a szemüveget középen és mondhatnak közbe bármekkora fasságot, a legnagyobb okosságnak hangzik :D
  • IMYke2.0.0.0
    Te is szemüveges vagy (mint én)? :)
    A "szexy" szemüveg igazítások engem izgatnak - hölgyeknél :)
  • LasDen #36558
    the world god only knows tetszik....tetszik, ahogy neki fogott az új feladatnak.....:D viszont a csajnak az a rózsaszín felhő vagy mi ami körülötte van az nem tetszik....idegesít, hogy mindig ott van...:D és az összes szemüveges anime karakter dögöljön meg....én sose tudtam (és nem is fogom) ilyen menőn megigazítani a szemüvegem, mint ahogy ők teszik....szemetek...:D
  • armageddon666
    Hosaka for president! vagy mi :D legjobb.
  • LasDen #36556
    nah minami-ke vége....jó volt...folytatás majd később...:D ez a Sensei és Ninomiya-kun sorozat meg mennyire szar volt...mennyit röhögtem rajta....de Hosaka se egy normális ember....többször is feltűnhetett volna....a hülye kitalációi...:D
  • LasDen #36555
    az utolsó misaka (a 20001-es) volt, aki 2x mondta mindig a nevét....a többi nem (a 10032-es legalábbis).....:D

ez a minami-ke se egy egyszerű dolog...aszittem egyszerű slice of life erre már ilyen cross-dressing van meg kitalálja, hogy akkor ő a kistesó....beteg :D meg nem tudom meddig bírnám egy olyan testvér mellett mint a Chiaki...:D
  • Zomil
    jah igy már értem :D
    nem értettem, h a klonokra gondolsz, azoknak amugy a neve ha jól emlékszem Misaka Misaka volt :)
  • LasDen #36553
    úgy látszik Tsukiumi nyeri el mindenki tetszését...nekem is ő a kedvenc...meg Kazehana...:D Yume-vel semmi baj nem volt...de efelől ne aggódj...a 2. évadban nem teszi tiszteletét, ha ennyit elspoilerezhetek :D
    az egész Disciplinary Unit olyan nagy képű volt...jó Karasubanak még van mire (2. évadból kiderül miér), de a másik kettőt simán odalehet baszni a falhoz...:D Yukariék meg idegesítő hogy a lezárt városban nem tudják megtalálni egymás a tesóval...:D

amúgy a klónokra gondoltam....az index feliratban csak nagybetűvel MISAKA-nak írták..:D ölnézést a félreértésért...:D
  • armageddon666
    Mármint? A klónok, vagy a Misaka misaka wa loli biribiri?
  • armageddon666
    Hmmmm.... :D oks :D Akkor megvan mit nézek majd :D

Tsukiumi <3
    Kusano az első ilyen true loli (aki tényleg fiatal és nem csak pettanko) aki nem idegesített halálra és bírtam :)
    Karasuba nagyon jó cuccot hord, meg rókaarc, meg majdnem fehér a haja is (Y) nagyon jó.
    A teljes Disclipnary Unitot bírtam egyébként. A karmos csaj kicsit Death Note Remre emlékeztetett :D
    Minato húga meg Shiina ^^

Musubi tehénke-chan viszont nem olyan szimpi :S mondjuk érdekes karakter, de valahogy egyszerű mint a bot. Yume meg idegesítő volt, egyáltalán nem ilyennek képzeltem a flashbackekből, meg hogy Enishi no Sekirei meg nambaa zero-hachi meg Disclipnary Unit leader -.-

Homura is érdekes karakter, csak
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem szimpi a nemváltása... nem tudom, hogy most végül csaj lesz-e vagy marad fiú, annyit tudok, hogy ő is "belép a bandába", bár ez lehet, hogy manga spoiler, vagy kiderül már második évadból?

Ja és persze #01 ^^
  • Lelouch
    Misaka Imouto...
  • Lelouch
    A mangában benne vannak az imouto-k is, de az anime annyit filerezett hogy nem jutott el odáig a cselekmény... :D
  • Zomil
    he?
  • LasDen #36547
    látom Railgunba nem szerepel MISAKA....kár, pedig őt bírtam....de legalább az Index II-ben szerepel majd...:D
  • Lelouch
    Már vége van.
  • armageddon666
    Nekem nem tetszett. Pedig volt benne hatalmas potenciál. De ezt leírtam anno mikor néztem.

Sekireinek meg most megy az utolsó része. Aztán van egy OVA, de az csak valami side story gondolom. Mikor lesz vége második évadnak? :D
  • Máté94
    Azért reménykedjünk :))
  • Lelouch
    Úgy tudom, hogy a végefelé eltértek a mangától, így folytatás szerintem nem nagyon várható.
  • Máté94
    Pandora Heats de jó volt :)
    Várom a folytatást :DD
  • LasDen #36541
    én se...a DN-t, Fumoffut meg Mamoru-kunt néztem többször...Gintamaból meg mindig akad pár klasszik rész egy héten...:D
  • Lelouch
    Van, de "csak" játék.
  • armageddon666
    Evát már... sokszor láttam :D Egyébként nem sűrűn nézek újra egy animét...
  • Ruley
    D'oh!
    Olyan idegesítő ez, amikor van több tucat sorozat amire már pont nem emlékszek annyira mint szeretném, de azt meg tudom hogy ahhoz még túl jól emlékszem rájuk hogy egy második végignézésre is rendesen lekössék a figyelmemet!

Pl. ott az Evangelion, amit először egy éve láttam, az elsők között, és lehet hogy most már jobban értékelném, vagy a Manabi Straight amiből már egy szereplő nevére sem emlékszem, de arra igen hogy kellemes Moe hangulat volt, vagy a Scrapped Princess aminek múltkor hallottam az OP-ját és olyan nosztalgikus hangulatom lett, pedíg annak idején nem tett rám nagy benyomást, vagy a Clannad, ami nagy benyomást tett rám, de mégis, a középső cselekményszálak emléke már úgy kezd elhalványulni...
  • LeventeV
    van uj school days?
  • BEAST #36536
    Najó, ez legalább olyan beteg, mint az erdeti... :(
  • BEAST #36535
    Köszönöm, lehet így lesz. :)
  • Győri Devi
    School Days HQ alternatív ending GIGA SPOILER!!! link
  • Lelouch
    TWGOK: Pedig az lesz az alapkoncepció végig... :) De azért lesz közben majd más is.

Amúgy az első rész nekem is tetszett, csak a mangához képest néhány helyen kevésbé fejtették ki a dolgokat... Kiváncsi vagyok meddig viszik el most a sztorit, mert tavaszra már be van jelentve a második évad. :)