72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Pedig már német szinkronos változat is van ! -
+1...bár én valszeg megvárom a magyar feliratot...annyira nem sürgős nekem...:D -
Jajj ez az a blue gender szerü cucc. Nah erre kiváncsi vagyok. :) -
Remélem hamarosan lesz belőle valami, mert érdekelne. :) -
Hmm, King of Thornból már lassan hónapja van bd raw mégsincs sehol egy fordítás... :/ -
Ajánlom Sunya Yamashita Rei és Asuka figuráit :)) -
kivel? mivel?? :D -
Rendben - megnyugodtam.
Úgy gondoltam, meglepem magam egy értékesebb asztaldísszel, karácsonyra.
-
gondolom ahogy lehet venni modellt egybe és összeszerelőset...itt is így lehet....:D -
Mert találtam egy ilyen figurákkal foglalkozó fórumot, és egy blogot is, ahol bizony ilyen összerakós/ragasztgatós/kifestős mizériáról gépeltek.
-
ezt honnan veszed??? nem...:D
mikor már azt hinném, hogy mm nem lehet betegebb...hát lehet...:D -
Srácok!
Ugye ezeket a PVC figurákat nem nekem kell kifesteni, meg ilyesmi? -
Áhhh, soha, nekem is egyik kedvencem :) -
Véleményem a képről tömören megtalálható az említett kép bal alsó sarkában:
Jó! -
Már féltem, hogy az "Elfen Lied" lehúzása lesz a zárómondat... 

-
nah igen...várjuk meg a végét aztán reméljük csak kiderül minden...és legyen 2. évad...:D és én is várom Gisen bemutatkozását...
mondjuk a cím nem sok jót vetít előre csókok terén.... -
Nem hiszem, h mutatoba, mert mondják, h egyszer már megvédték, a szamuráj mesterek a nagy japánt...szoval ebböl kiindulva a mostani történetnek utána kéne játszodnia, és ez az érás kiirás is arra utal, h a repülö darálás elöbb volt, csak akkor nem értem mit keresnek ott a szereplök...ha meg az ottlévö szereplök csak nagyszülei a mostani szereplöknek, akkor meg ismét fennt áll a probláma, h a saját nagymamáját csokolgatja :D
Kb. mintha Marty a vissza a jövöbe-ben folyton csokolozott volna az anyjával :DDD
Aztán meg franc tudja...majd kiderül mi sül ki ebböl :D
A lényeg, h Gisen jókis badass szereplö legyen :D -
igen...most én is erre gondoltam....de mivel az első részkor nem tudhattam, így erre nem gondoltam...és a másiktámpontom az volt, hogy ki volt írva, hogy a Showa éra 20. éve (Showa éra 1926-1989)....aztán pedig az OP után a Muneakiras rész előtt kiírta, hogy a Heisei éra 22. éva (Heisei éra 1989-)...és a 22. éve az 2010....ebből kiindulva gondoltam, hogy korábbi dolgokat mutat....aztán meg a gépek is világháború körülieknek néztek ki mintsem mai moderngépeknek....
úgyhogy nemtom...vagy csak mutatóba berakták az egészet az elején vagy a fasz tuggya... -
Várjál már! :D
Pl. Gurren-Lagann-ban is bejátszották, h az utolso részböl adtak le részletet a sorozat legelején(amibol mint tudjuk semmi nem lett mert a történet más irányt vett idö közben, de eredetileg az lett volna, a vége felé).
Vagyis azt akarom mondani, h nem lehet, h ott is azt mutatták, ami most a sorozat végén lesz? Hogy ez lesz a nagy sötét árny japán felett?
Most nem vagyok otthon igy nem tudok utána járni, megnézni az elsö részt. De volt valahol irva, h ami most történik az azután történik? :) -
oké ez jött le az 1. részből....de furcsa mód nincs megmagyarázva a dolog....tehát mi láttuk, hogy Jubei ott kaszabolta a B-52-es bombázokat a fakarddal, de Muneakira meg mindenki úgy tesz mintha nem is létezett volna, márpedig ha volt ilyen szamuráj mester, aki ily lazán tolta, arról csak feljegyeztek valamit az utókornak...:D de aztán most vissza is néztem az első részt és nem értem mégjobban a dolgot...kivan írva, hogy Shouwa éra 20. éve....és Jubei mellett Sen, Matabei, Yukimura és Kanetsugu van...tehát rohadtul nem értem mosmá, hogy mivan...tehát az a feltevésem, hogy Jubei korábban élt bukónak tűnik ez alapján....vagy a faszom tuggya.... -
Amugy most megnéztem mal-on ki ez a Gisen aki köv részben lesz.
Már op-ben kinéztem, h ö lesz a kedvenc karakterem, remélem nem csalodok benne :D
Ha meg Muneakira öt is csokolgatni fogja, mert ugye ö is Yagyuu mint Jubei, akkor komolyan elgondolkozok, h a sorozat készitöi milyen beteg emberek :D
Nemtudom, engem zavar a gondolat, h Jubei akár lehetne, az ük nagymamája is, ha a 2.vh-ban élt :D -
Nekem tetszett, de ha jól rémlik itt sokaknak nem igazán. Máshol főleg azért szídják emlékeim szerint, hogy nagyon el van nyújtva az egész, főleg a magyarázatok, hogy mi is megy a háttérben, sztori szinten. :)
Az 50 rész tényleg sok egy picit, de őszintén szólva engem nem zavart, se a történetmesélés üteme. -
nem volt, de majd lesz...:D
hanzo fapapucsa lég hülye, de gondolom valami ninja fasság...:D jobb állóképesség, mittom...:D minden héten alig várom már az új részt....de még 2 nap.... -
Hm igen ismerös :)
És érdemes belekezdeni?
Mondjuk 50rész huzos...
Lasden: Hyakka 7.rész megnézve, köszi jó volt :)
De badass Jubei nem volt :(
Azon meg még gondolkozom, hogy a francba sikerült hanzo-ra ilyen idiota cipöt/papucsot kitalálni :D -
Lehet olvastál már róla, csak a sorozat címébe nincs utolsó vámpírkodás, Blood+, az anime movietól független, szóval az nem kell hozzá, bár nyugodtan azt is megnézheted, nem egy hosszú darab. :) -
Igazábol ez végülis off, szoval akit nem érdekel ne olvassa el :D -
Hát nemtom anime-knel, ha megtetszik egy kép/szereplö belöle, akkor általában elfog az érzés, h látnom kell :)
Mondjuk Eva-nál volt a legviccesebb eset és igazábol ennek köszönhetem, h kb. 1éve elkezdtem anime-ket nézegetni :D
Addot egy kép a nerfnow képregény oldalrol(armageddon biztos ismeri :D)
Megláttam, ez ilyen tf2-eva crossover, és annyira megtetszett a kép, h utánanéztem mi a franc lehet ez az anime amire irták kommentekben, h mekkora király crossover stb. Aztán wikin elolvastam és ugy voltam, h ezt látnom kell :D
Persze nem azonnal néztem meg, mert elötte gondoltam bevezetésnek megnézem az Elfen Lied-et az 13résszel pont jó lesz és amugy is sokat olvastam rola, h milyen jó. Ledaráltam egy éjszaka alatt, és mondom ilyen nincs, h ilyen jó stilust kimaradjon nekem :D 2nap mulva ráértem és 1,5nap alatt ledaráltam az Eva-t is :D
Azota is imádom, mondjuk EL-et is :D -
jó, de az anime movie-nak van-e sorozata, mert movie nem nagyon érdekel, de a sorozat lehet :D
persze, ha jók a vélemények rola csak akkor
Amugy meg lehet nem nagy szám, mert a cgi valoban gagyi volt, de igy éjfélkor jól esett :D -
jah érdekesnek néz ki így 6 fejezet után...:D viszont érdekes, hogy találtam rá megint...AA-n egy profilra keveredtem és ott megláttam a borítót...egyből magába kerített az érzés, hogy ezt látnom/olvasnom kell...:D annyira furcsa...animéknél nem szokott ilyen elsőlátásra kell dolog lenni...:D -
Nem sok köze az animéhez az egésznek, se az anime moviehoz, se az anime sorozathoz, a címet vették át, meg pár szereplő nevét és ennyi, kb.
Én első alkalommal elaludtam rajta, másodjára meg szörnyülködtem, hogy milyen szinten gagyi. :D -
érdekesnek tünik a története :)
Amugy most volt az HBO-n, a Blood: The last vampire élöszereplös változat, azt kell mondanom nem volt rossz, mondjuk az anime-t nem láttam :D
Ez amugy egy sorozat movie-ja(mert ugye ugyanezzel a névvel van anime movie is), vagy csak egy különállo movie anime és élöszereplös változattal? -
mangaba elég durva fejeket vág...:D -
Prof William #37343 Hát az iskolai harc még tuti benne lesz viszont a főhősnek ( legalábbis az elején ) sokkal szerencsétlenebb, parázós feje van a mangában mint az animban. -
elkezdtem Future Diaryt....mondom milyen jó lenne anime belőle....tökéletesen jókor, decemberben jön az ova...kíváncsi vagyok mennyit fog felölelni.....a manga amúgy fasza...:D
-
már csordogál is lefele :)
köszi, mint mindig :) -
nekem is ez jutott eszembe...:D
(am samurai girls tölthető) -
"along with an iron crowbar"
Áh tudtam, h mr. freeman tette.... :D
(bocs nem lehetett kihagyni) -
Van letölthető HD-tartalom. Én nem érzem, hogy a besértődöttek miatt gond lenne.
A "Motto To Love Ru" vagy "Sora no Otoshimono: Forte" pl.
-
"The items that were stolen from the real-life model for the K-ON! anime's school were discovered on Friday in a ditch at a field near the former campus of Toyosato Elementary School.... two guitars, a bass guitar, an empty cash box, and the other stolen goods were discovered along with an iron crowbar."
gyorsan meglettek...:D -
Off:
Jah :D
Még szerencse, h pl. fringe-hez jött olasz felirat és a felirat készitöje megcsinálta abbol :D
Amugy állitolag azért sztrájkolnak, mert az angol feliratokat egy spanyol oldal lopta tölük...
Mondjuk nem tudom, h lehet feliratot lopni...oké, sajátjukként adják ki...de csak az eredeti oldalon ki kell szépen irni nagy betükkel, h ez az oldal tölük lop, ezért senki ne töltsön onnan, aztán ennyi. Nem értem miért kell ekkora drámát csinálni belöle.