72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Köcsög denevér, hess, húzz el onnan! :)))
    Tényleg, már most idegesít.
  • IMYke2.0.0.0
    A cenzúra kérdésről jut eszembe:
    Múlt héten, szombaton beugrott ide, a könyvtárba egy középiskolás korú leányka, és amikor meglátta, hogy anime témában olvasgatom a Sankaku-t [ez volt épp a monitoron: [url=http://www.sankakucomplex.com/2010/11/19/koe-de-oshigoto-oral-action-anime/]klikk[/url]], akkor elmesélte, hogy a "barátja" szintúgy fogja mindig a fejét a sok idióta, meg félképernyős cenzúra miatt.
    Köpni-nyelni nem tudtam, mert ő, a lány is azt mondta, hogy "vagy legyenek cicik, popók, vagy semmi, de az idegesítő kitakarások élményrontóak tudnak lenni"...
    Bólogatni tudtam. Utána megnézettem vele a Macskaszar Egy-et, hogy röhögjünk... :)
  • BEAST #37533
    Még nem kezdtem bele a szamuráj lánykákba, de ezt a tintapacát sem fogom szeretni. :/ Pl Inukamiban jót nevettem néha az elefántos cenzurán. Áldottam is a készítőket érte. :DD
  • LasDen #37532
    samurai girls
    vs
    rosario capu 2
  • BEAST #37531
    Fuh de utáltam azt a denevért... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Mindkét sorozat kimaradt eddig még - de hiszek neked. A denevér téma engem idegesítene, helyből.
  • LasDen #37529
    hát itt ugye folyton fröcsög a tinta a "kamerára" mikor valaki elhagyja a ruháit...:D szerintem jó megoldás....ellenpélda a nagyon gagyi Capu2 féle köcsögdenevér....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen - cici shotok.
    Szerintem, az ötletes cenzúrák [főképp, ha nem viszik túlzásba, és a mennyiség sem sok] még jobbá is tudják tenni az adott jelenetet.
    Nekem a Haruhi-ban tetszett a könyvespolcos jelenet. Nem lett volna nagy kunszt látni Mikuru melleit - a bújtatott szexualitás, erotika izgalmasabb, mint az arcba nyomott csecsek látványa.
    Szerintem.

• LasDen #37527
    az uncen az kb annyiban fog kimerülni, hogy láthatjuk a mellüket...többet úgysem mutatnak...:D pantsu shotok így is vannak...:D
    hát igen....lassan jönnek, de legalább jönnek :D amúgy br nemtom mikor lesz, mer raw-val még nem találkoztam eddig....
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon nem sűrűn. Lásd a többi sorozatot.
  • Zomil
    Már nézem a sorozatot, ugyhogy már nem várok, rá, de azért uncenben is jó lesz ujra végignézni :D
    most a történetre figyelek akkor meg majd másra... :D
    amugy a br-ek milyen sürün jönnek ki?
  • Bandi 18
    Ezek általában uncen-ek szoktak lenni és 2 rész/BD :S Sajnos... Viszont az ilyen hard ecchiknél érdemes megvárni őket a műfajt kedvelőknek :)
  • Zomil
    Amugy a blogodon kérdeztem, de akkor itt is: a br verzio már uncesored ugye? mennyi rész van rajta?
  • Zomil
    Jah és köszi a feliratot :D
  • Zomil
    Épp most néztem meg ezt a 3 perces szösszenetet...most mit mondjak? beteg :D
    de legalább nincs cenzura :D
  • LasDen #37520
    tőccsed Samurai girls special-t...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem új volt - így engem nem zavart.
  • biomage
    tudom :D
  • Máté94
    votmá :DD
  • Zomil
    jesszusom :O
  • BEAST #37515
    Ezek után kétszer is meggondolom mit eszek.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez kééééééééééész :))))))
  • biomage
    nem rég szúrta be valaki a humorosba, gondoltam beszúrom ide

• IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Februárban jön a hetedik kötet, és egy extra epizódos "Highschool of the Dead" Blu-Ray.
    Csak mert ez nekem új volt.
  • armageddon666
    Az extrapoláljak az hosszú, hogy honnan jött most, az akkuránsan meg én sem tudom :D Csak úgy beugrott ez a szó. Nem is tudom helyes-e... firefox aláhúzza mindenesetre.
  • IMYke2.0.0.0
    Így van - a magyar piac nem vérprofikkal készítteti már a szinkronokat, feliratokat sem. Szomorú ez, de így van.
  • LasDen #37508
    akkuránsan extrapoláljak?? mivan...könyvet olvastál vagy mi?? :D
  • armageddon666
    Lehet igazad van, én csak hivatalos magyar szinkront/feliratot láttam eddig. Ebből kiindulva inkább fansub. De lehet alacsony a mintavételezés hogy akkuránsan extrapoláljak
  • IMYke2.0.0.0
    Én úgy gondolom, hogy igen - láttam már szinkronmunkálatokról szóló DVD-extrát, ahol japán hölgy dirigálta le a munkálatokat, és magyarázta el az adott szó és így mondat angolosabb értelmét.
    A másik oldalon is vagyok kicsit, és tudom, hogy autentikusabbak tudnak lenni azok a fordítások, amiket szakértők csinálnak, mint a hobby fordítók.

Félreértés ne essék: nem a feliratok.hu-s, vagy magyaritasok.hu-s anyagokból kell kiindulni, és nem a hivatalos játék/film honosításainkból, melyeket - hogy olcsóbb legyen - majdnem ugyanez a kör készít...
    Külföldön nem hiszem, hogy ennyire blamálják magukat a kiadók. Főképp, hogy Amerikában is, Angliában is szignifikánsan nagyobb a japán nyelvű lakosság, mint nálunk... például...

• LasDen #37505
    hát akkor nem...tök mindegy...:D
  • armageddon666
    "meg talán kevesebb esély van az félrefordításokra..."

Hehe :DDD
    nem :D
  • IMYke2.0.0.0
    Így gondolom én is.
  • LasDen #37502
    nekem mindegy....a hivatalos nincs túlcsicsázva....meg talán kevesebb esély van az félrefordításokra...
  • armageddon666
    nem szeretem a hivatalos subokat... valahogy a fansub jobban megragadja a hangulatot, vagy nem is tudom. Persze a jobbak :)
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Értem - ezt nem tudtam :(
    [Nem minden kommentet olvastam el ott]
  • Malakai
    Régió blokkos azért.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt látnotok kell! - Culture Japan AFAX Special beszámoló videókban.
    Kár, hogy az ígéretével ellentétben nálam nem indult el.
    A képek azért bizsergetők. Állítólag torrenten megtalálható.
  • armageddon666
    Most nézem Sankakun a cikket róla. Na erre már nem mondhatja RelakS hogy upscale :D