72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bandi 18
    Igen nekem is 2tb van kb ilyen célokra :D. Sajnos én melóhelyen nem nagyon tehetem meg ilyenekkel foglalkozzak /bezzeg haverom nézi benn az animét kis mázlista :D /

A figu nagyon jó :)). Animekarácsonyon én is szeretnék beszerezni valami jóféle Shana-s figurát, ha nem lesz akkor marad a szokásos manga vétel :)
  • LasDen #37574
    kirinot megkéne verni....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm, hogy nem lőttél le semmit :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem fogod elhinni: 1300 GB-os háttértáramból, a két HDD-n összesen 500+ MB (megabyte) helyem van :)
    De ezt a munkahelyit is csordultig töltöttem, és a másik, hétvégére bekapcsoltat is most töltöttem meg péntektől 90+ GB-nyi anyaggal (LogMeIn távvezérlés).
    Az a mázlim, hogy van egy hordozható 80-asom, amin még van kb 10 GB hely, és így cirkuláltathatom a dolgokat és a megtekintett anyagokat BD-re kiírom.

No, nekem ez a figura kellene:

• PetruZ
    Kirino az egy... jelenség. Majd meglátjátok. :)
  • Bandi 18
    Én is így teszek csak sajnos a vinyó tárterület meg egyre fogy :S. És vannak még elmaradt projektek amiket most hozok be...
  • IMYke2.0.0.0
    Én is egyben fogom megnézni, bár minden héten beszerzem az aktuális részeket - ahogy teszem a többi kiszemelttel is.
    A smiley pedig valóban hatalmas, és én is úgy loptam egy angol fórumból :)
  • Bandi 18
    Én is felírtam magamnak megnézésre :) csak megvárom míg leadják teljesen.

Ilyen figura nekem is kell XD

Off:
    Az a "szmájli" hatalmas [ellopom]
  • IMYke2.0.0.0

Tudtam én, hogy jó animét szemeltem ki magamnak :)

• Zomil
    Legujabb hyakka megnézve köszi Lasden :)

Egyre érdekesebb a dolog. Hogy pl. most Gisen is hogy a francba került ide az égböl...mert Jubei-t még ugy-ahogy értem Muneakira menekült szarban volt és segitség kellett neki ezt Jubei meghalotta, lejött, és szétvert mindenkit...De hogy Gisen miért igy teljesen véletlenszerüen jött le azt nem tudom.
    Ami feltünt, amikor megnéztem ujra az elsö rész elejét, h nincs rajta Gisen, viszont D'artagnan rajta van...franc se érti már mi a fene volt az a legelsö jelenet.
    Még mindig fingom sincs, h milyen történek kerekedik ki a tömény ecchi-n kivül, de majd meglátjuk. :)
    <3 Gisen :D Egyik kedvenc karakterem lett. Bár a logodbol itélve neked is Lasden :D
    Az a szemfedö nagyon badass-á teszi :DDDD

Muneakirának meg nagyon szar dolga van ennyi csaj között...Föleg Gisen ota...kényszeritették....:D
  • Daell Drow
    Ami zene alatta megy azzal nem lehet vegig nezni.
  • LasDen #37564
    ki gondolta volna...?? :D
  • Máté94
    Újabb faszság a japánoktól. Így most már biztos nézős :DD
  • LasDen #37562
    akkor meglesem...:D
    elementalon én is gondolkodom, hogy megtekintem újra...Ren olyan aranyos :D
  • BEAST #37561
    Ööö... én láttam.

Nekem tetszett, lehet megint megnézem. A főszereplő párocska számomra szimpatikus volt és a történet is könnyen emészthető. Egyszer simán elmegy.
  • BEAST #37560
    Én az előző hétvégén és a héten újranéztem az Elemental Gelade-ot, a Shakugan no Shana-t, az Ichiban Ushiro no Daimaou-t, az Omamori Himari-t és a Zero no Tsukaima-t. Viszont így teljesen kifogytam. Igaz lenne még pár amit újranézhetnék, de azokhoz már végképp nincs kedvem. :C

Érdekes, a Seikishi-t még most sem unom, bár ezt én magam sem értem hogy miért. :D
    Lenne egy nagy halom romantikus/slice of life anime, de ezekhez megint nincs kedvem. Nehéz az élet...
  • LasDen #37559
    jah télleg...heroic aget látta valaki??? vélemény???
  • LasDen #37558
    atyám...:D én soul eatert néztem most újra...ha már lejött szinkronosan...:D
  • BEAST #37557
    Attól félek arra nem kell pár évet várnom. :( Most sem tudom mit nézzek. Ez az Infinite Stratos meghozta a kedvemet az egyetlen hős soklányos környezetben sorozatokhoz... de csak olyanokat találtam amit már láttam. :D El is kezdtem nézegetni őket, de így sokadjára már nem az igazi. Isekai no Seikishi Monogatari-t is már több mint 10x láttam. xD
  • LasDen #37556
    majd megnézed pár év múlva mikor már nem tudod mitnézzél :D
  • BEAST #37555
    engem nem győzött meg :/
  • LasDen #37554
    nem lesz valami agymozgató, de attól még kíváncsi leszek...:D
  • RelakS
    van... csak a szállodai net leginkább az ősi modemes időkre emlékeztetett ... már amikor hajlandó volt működni -_-'
  • LasDen #37552
    tudod...mélyen vannak...nagyon mélyen....és mélyen sötét van...:D
    meg minek internet ha lehet szállni...:D
  • Gurren
    hollandiában még nincs internet?
  • RelakS
    Ez megmagyarázza a csuklást ... vagy japán módra: a tüsszögést :D

Malakai: kösz :]
  • Malakai
    Velkám bekk. :)
  • armageddon666
    Kibeszéltünk a hátad mögött.
  • Zomil
    rossz voltam büntess meg...(hopp rossz topik :DDDDD)
  • LasDen #37546
    én rossz voltam...:D
  • biomage
    nem :D mindenkit bannolhatsz rajtam kívül :D
  • Máté94
    Olvass vissza :)

• BEAST #37543
    Én igen, a többiek nevében nem beszélhetek :D
  • RelakS
    Hi

529 új üzenet...

ugye jók voltatok? :]

Máté94:
  • Máté94
    Kinek hiányzott? :DD
  • Zomil
    Neeee nem rombolhatjuk tovább a topic-ot :(:D)
  • biomage
    Relaks megjött :D
  • Bandi 18
    Ez igaz. Engem is marhára irritált :S. Még a Panty Shoot-okat is kitakarta a kis rohadék
  • Zomil
    Engem spec nem idegesit a tintapaca :)
    Persze majd uncen-ben jó lesz megnézni anélkül is a sorozatot :D
  • LasDen #37536
    nem olyan vészes...de még mindig jobb mint az a buzi denevér :D