FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Legujabb hyakka megnézve köszi Lasden :)
Egyre érdekesebb a dolog. Hogy pl. most Gisen is hogy a francba került ide az égböl...mert Jubei-t még ugy-ahogy értem Muneakira menekült szarban volt és segitség kellett neki ezt Jubei meghalotta, lejött, és szétvert mindenkit...De hogy Gisen miért igy teljesen véletlenszerüen jött le azt nem tudom.
Ami feltünt, amikor megnéztem ujra az elsö rész elejét, h nincs rajta Gisen, viszont D'artagnan rajta van...franc se érti már mi a fene volt az a legelsö jelenet.
Még mindig fingom sincs, h milyen történek kerekedik ki a tömény ecchi-n kivül, de majd meglátjuk. :)
<3 Gisen :D Egyik kedvenc karakterem lett. Bár a logodbol itélve neked is Lasden :D
Az a szemfedö nagyon badass-á teszi :DDDD
Muneakirának meg nagyon szar dolga van ennyi csaj között...Föleg Gisen ota...kényszeritették....:D