Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandi 18
Túl Amerikai behatású. Ha mecha akkor már legyen Gundam XD

Bulykin
õszi animefelhozatal egyike:

eddig csak negatív véleményeket olvastam mindenhol xD hát én kíváncsi leszek milyen lesz, nekem tetszik^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Persze elírtam, az Eden "csak" 11 részes, szóval akkor 12-ik rész ...

Öööö, hát ha úgy vesszük ez az extra hosszú 14-ik rész mozis változatának az elsõ fele. 😄
A Paradise Lost (második fele) most megy kint a mozikban, csak ez már kijött múlt héten BluRay lemezen is.

armageddon666
recap, alter, vagy folytatás?

@

Malakai
Kétlem, hogy ne készülne belõlle majd 720p-s raw, de ha nem is, valószinüleg lesz downgradelt vmelyik fansub változatból.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Várjon a halál. Az ilyen "DVD felbontáshoz is kicsi" agymenéses videóktól meg hülyét tudok kapni. A fekete csíkra még csak rá lehet fogni a függõleges felbontást, de mi a fene az a 704 pixeles szélesség?
Felirat gondolom legalább bõ egy hét. Mondjuk a sorozat is elég nívósat kapott. Most már csak meg kell várni a Paradise Lost-ot, mert az most még csak moziban van.

Malakai
DB-gg is ugyanezt használta szerintem a sub-hoz.
Raw-ból elméletben van 704x396-os is.
Talán érdemes még várni vele kicsit.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Yousei-raws Higashi no Eden - Gekijouban I The King of Eden BDrip 1920x1080
Hmmm. Friss ropogos cucc. Látta már valaki? Van belõle "kisebb" 720p?

Lelouch
Seth
ezt nem tudhatod. A trailerben is van bõségesen, ezt most arányosan szorozd fel 25 percel 😊

PSN ID.: Beegabor

Szerencsére ahogy nézem ( 1-2 jelenet kivételével ) a mangához képest még vissza is vették a tejcsárdákat.
Féltem hogy valami sz*r bugyi és csöcsmutogató animévé degenerálják a cuccot de úgy látszik szerencsére tévedtem.
Ruley
Ennek a kedvéért még a lötyögõ "vizes lufi ciciket is eltûröm, amik egyébként eléggé zavarnak! <#eljen>

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Lelouch
Szerintem õsszel kezdõdik majd.
Máté94
Várjuk!
LeventeV
ezt tuti megnezem... megjelenes mikorra varhato?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Doddy a düdő
want

NEOreg3
a manga elég jófajta, kár hogy eddig csak 24 része van

remélem nem kúrják el a készítõk az animét, ha már kifogynak a mangából

na meg a sok vér és ecchi alap legyen, cenzúra nélkül

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

High School of the Dead cam. teaser!

ZOMBIZOMBIZOMBI

avagy mi lett volna ha Holtak Hajnala elõször az animekészítõk eszébe jutott volna.
Zomil
Ráérsz elözö/aznap izgulni amikor irsz 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

armageddon666
Minek tanuljak? 😄 Ha tudom, akkor fölösleges, ha nem, akkor meg már mindegy 😊
Nem az idõ részével van a gond, hanem valószínûleg stresszelni fogok, és úgy nem tudnám élvezni 😄

@

Zomil
Vizsgaidöszak hasonloan kiválo alkalom erre 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ruley
Egy darab 1-1,5 órás anime idõtartama sehova nem számít a hetekig tartó tanuláshoz (vagy annak hiányához) képest.

Vagy azt tervezted hogy egyedül Május 26.-án lenne 1,5 órád tanulni az érettségire de így inkább az is kimarad?
Akkor meg neked már úgyis mindegy. 😛

LeventeV
en is <#idiota>

Bulykin
szintén😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Doddy a düdő
én akkor néztem a legtöbb animét :Ð

armageddon666
érettségi idõszak :/

@

Zomil
Nyár végén jön abbol a DVD.

LeventeV
es az Unlimited blade works? jon ev vegere, vagy csak jovo ev eleje?

Zomil
Hm, az annyira azért nem vészes 😊

Lelouch
Május 26-ig kell még várni<#szomoru1>
Zomil
Ha a 2.0-ra gondolsz akkor elvileg köv honap közepe fele. Már nem emlékszem pontosan a hirre.

armageddon666
DVDn élvezhetõ minõségben még sokára 😞

@

CSOCSO
vmirt itt se voltam mar honapok ota... valami kihagyhatatlan van mostansag? mikor jon az uj NGE resz?
Durarara 12

Lehet hogy a csak azért mert ebben az animeben nagyon hasonlóak az arcdesingek de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A csaj akinek átoperálták az arcát hogy hasonlítson Caltyre mintha ugyanúgy nézett volna ki mûtét elõtt mint mûtét után. akkora nagy különbséget nem nagyon vettem észre. Max a haja lett rövidebb.

Ruley
Közben én éppen másodszor kezdtem el végignézni a Higurashi No Naku Koro Ni elsõ évadját. (mert szemétkedik az internetem és el kellett napolni a CLANNAD-ot).

Ezt csak azért írom hogy kipróbáljam a színezett címet megjeleníteni.

LeventeV
egy pillanatra megijedtem.
amugy most kezdtem a masodik evadot. estere remelhetoleg mar tulleszek par reszen.

RelakS
Mindenki meghal! HÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁ...

Ja, nem, az másik sorozat <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV
befejeztem a Higurashi elso evadat, es meg kell mondjam azert maradt rejtely a masodik evadra is. a shion route az nagyon ott volt, de a tobbi is jo volt. azert kivancsi vagyok, hogy mi lesz a vege.

Malakai
Beast valószinüleg a régebbi értelmezésében használta a szót (vagyis nem szorosan a mangával való összefüggésben).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Írtam, hogy majdnem beérték a mangát... Szerinted?
armageddon666
igen, pont emiatt nem tudom, hogy mi volt filler, és mi manga, mert a mangát nem olvasom 😄 ha viszont végig fillerrel alkottak... húúú >.<

@

BEAST
Nem tudom, volt benne nem filler? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
nem tudom igazából 😄 volt-e benne egyáltalán rendes filler? ...

@

Lelouch
Miért, hány részig tartott a leghosszabb filler-idõszak a Gintamában?
armageddon666
Eddig is megoldották... nagyon is jól...

@

Lelouch
Azt olvastam, hogy az anime majdnem teljesen beérte a mangát. Gondolom nem akartak túl sokat fillerezni.
LasDen
hát nemtom...én is nagyon remélem, hogy folytatják....jó lenne, ha télleg csak áprilisi tréfa lenne...😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
A legszarabb filler-rész jobb mint sok agyonsztárolt anime közepes része...

Áprilisra mondják az utolsó részt, elvileg twitteren Sunrise is azt mondta, hogy tényleg vége... De még lehet hogy csak április elsejei tréfa :S hihetetlen...

@

Seth
Vagy mert nem akarnak a középszerûség szintjére süllyedni

PSN ID.: Beegabor