Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
ha igen akkor linket pls^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
jah elözõ op jobb volt de elmegy ez is
de lényeg a lényeg Yui még mindig naon moe moe XD
やられたらやり返す。倍返しだ!
@
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Leírok párat azok közül amit láttam.
Death Note,Bleach,Naruto,Wolf's Rain,One Piece,Berserk,Soul Eater,Code Geass. Ennyi jutott eszembe de ebbe benne vannak a kedvenceim.
...
Pedig tényleg tetszett ahogy olvastam rola meg láttam belõle képeket.
...
...
やられたらやり返す。倍返しだ!
...
@
@
@
amugy orulok a hirnek. mar lattam de oszinten, nem emlekszem, hogy angol vagy magyar felirattal <#idiota>#idiota>
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
@
@
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ciszont már 2.. napja nem feliratozta senki még a Hakuoukit,a giant killinget,meg most az Arakawát sem....Senkinek nincs meg subbolva?tokyotoshon nincs :C
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Különösen vonatkozik a HUNDUB részekre, ami miatt az AA-t is felkereste az Animax!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Csak most jelent meg pár napja az elsõ része. Nagyon poén, és aranyos is a maga módján
Hehehe...
Egy kicsit bûntudatom is van hogy csak eddíg tartott a Clannad-os nagy, fulldoklós katarzis.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
el lett baszva a vége.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Amúgy Soul Eaterrõl vélemény? Nem az oldalon lévõrõl hanem mint anime
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Amúgy nem tudtam, hogy a linket kihagyja a szpojler...
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
áááh :D hundub :D meghallgatom már egy-két anime szinkronját :D
@
Hûû! Ha! Vááá! Katarzis! Nem kapok levegõt!
A két évad legalább ugyanannyira tetszett, és ez az elsõ eset hogy az változó hangulat abszolút természetesnek jött át számomra.
A poénok ütöttek, Tomoya hatalmas arc, ahogy folyton csak somolyogva nézi a kibontakozó félreértéseket, aztán esetleg még hozzáteszi hogy "Igen, ez pont az aminek látszik."
A második évad
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
érdekes, igy elsöre nem tünik rossznak, bár az eredetiröl semmit nem tudok
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GAIKING Teaser Trailer (HD)
A
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."