Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyõri Devi
jah h magyar... olyanom nincs :D

やられたらやり返す。倍返しだ!

Bulykin
magyar felirat? :o
ha igen akkor linket pls^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Gyõri Devi
coal guysos már van

jah elözõ op jobb volt de elmegy ez is
de lényeg a lényeg Yui még mindig naon moe moe XD

やられたらやり返す。倍返しだ!

armageddon666
Az ending sokkal jobb mint az opening, az opening sokkal rosszabb mint az elõzõ opening... Don't Say Lazy > Listen, de az új is jó :) fõleg az animáció :D

@

Bulykin
remélem lesz felirat hamar :)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

ronihun
Ha esetleg még valaki tudna ajánlani azt megköszönném.
Leírok párat azok közül amit láttam.
Death Note,Bleach,Naruto,Wolf's Rain,One Piece,Berserk,Soul Eater,Code Geass. Ennyi jutott eszembe de ebbe benne vannak a kedvenceim.

...

ronihun
igen én is erre gondoltam hogy nem eröltetem ha már eddig nem kötött le.
Pedig tényleg tetszett ahogy olvastam rola meg láttam belõle képeket.

...

Lelouch
Ha már ott feladtad akkor inkább ne is kezdj hozzá újra :D Az 50. rész felett indul be igazán.
ronihun
már elkezdtem 2x is, elöször az elsõ rész után hagytam abba, aztán fél évvel késöbb kb. adtam neki még egy esélyt mert tetszett a stílusa meg az egész, de a 10. rész körül ismét abbahagytam.

...

Gyõri Devi
K-ON! második évad elsõ rész kint huhúúú!!! XD

やられたらやり返す。倍返しだ!

Doddy a düdõ
d.gray-man

ronihun
sziasztok! Most néztem végig a Death Note-ot 4-edszerre, mert valami animére vágytam. De nem nagyon csillapodott a vágy, tehát ajánlanátok valamit? Valami akciódús animére gondoltam, ami leköt és olyan, hogy alig bírom abbahagyni. A mechákat nem nagyon szeretem, de egyébként más nagyjából jöhet. köszi

...

Máté94
Nálam Kuroko mindent visz.^^ Oneeeeeeeeeessssssaaaaammmmmaaaaa!<2.rész>
armageddon666
vágom, de párhuzamosan futnak elvileg... na mind1, nem is nagyon emlékszem már az Indexre ^^ meg a varázslókkal meg ilyesmivel nem is jött be annyira... Touma szimpibb így hogy nem fõszereplõ, Biribiri meg fõszereplõ ami jó, és kaptunk 2 jó új karaktert is :D

@

Máté94
Mert nem folytatás. Ez egy mellékszál. Ennyi:D
Lelouch
Lehet vannak kisebb eltérések, de olyan nagy eltérést én még nem vettem észre. Fõleg, hogy az Index fõszála nem nagyon van jelen :)
armageddon666
Talán idõrend, összeegyeztethetetlenség

@

armageddon666
Vágom én, de van egy minimum szint, amit Yourmom és Philantrophy nem érnek el :)

@

Lelouch
Mire gondolsz?
Lelouch
Nem egy látvány anime, de azért megjegyzem, hogy márciusban kiadták a sorozatot BD-n is :)
armageddon666
most nézem to aru kagaku no railgunt... indexet rég láttam, de valahogy mintha nem teljesen illene össze O.o

@

LeventeV
bocs... osszekevertem a nogizakaval <#idiota>
amugy orulok a hirnek. mar lattam de oszinten, nem emlekszem, hogy angol vagy magyar felirattal <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
van második évad? :D Az elsõre gondoltam... Mert eddig csak Yourmom vagy Philantrophy vagy valami egyéb gyérség subolta...

@

LeventeV
a masodik evadot? ha igen, akkor a dvdrip-et?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
Na 1 rész híján feliratozta a Seto no Hanayomét. Illetve van pár résznyi kihagyás, de azokra van jó minõségû alternatíva ha jól láttam, így lassan megnézhetem ^^, Remélem, hogy lesz még seed hozzá...

@

Bandi 18
Banyeg bocs elnéztem :S

Bandi 18
Hogy hogy nem feliratozta senki :D A Doki már kidobta a saját változatát... Toshon is fenn van

Zomil
"EGy csaj van benne,ahogy olvastad,aki 100 csávóval akar izélni" hm hát ez biztos csodás anime lehet :DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

berlinboy6329
Vígjáték..Én már láttam..Ecchis,nagyon szecorientált..EGy csaj van benne,ahogy olvastad,aki 100 csávóval akar izélni,de fosik tõle,hogy mi lesz,meg jaaj,ugyhogy sokminden nicsn benne..

ciszont már 2.. napja nem feliratozta senki még a Hakuoukit,a giant killinget,meg most az Arakawát sem....Senkinek nincs meg subbolva?tokyotoshon nincs :C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

armageddon666
most néztem meg a leírását...

EZ MEG MI???

@

RelakS
Nem látok semmilyen utalást az oldalon, hogy engedély van a tartalmak közlésére, szal
Különösen vonatkozik a HUNDUB részekre, ami miatt az AA-t is felkereste az Animax!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ruley
B Gata H Kei
Csak most jelent meg pár napja az elsõ része. Nagyon poén, és aranyos is a maga módján

Hehehe...
Egy kicsit bûntudatom is van hogy csak eddíg tartott a Clannad-os nagy, fulldoklós katarzis.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

NEOreg3
mint anime?

el lett baszva a vége.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

SMGBAS
Megnéztem. Szerintem csúszik.
Amúgy Soul Eaterrõl vélemény? Nem az oldalon lévõrõl hanem mint anime

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SMGBAS
Megavideóra vannak feltöltve és ott csak nézni lehet :D (van pár ami máshova de az a kisebbség)
Amúgy nem tudtam, hogy a linket kihagyja a szpojler...

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

armageddon666
Hellsingnél vagy a hang csúszik, vagy ennyire szar a szinkron? lipsync 0...

@

armageddon666
ez szép és jó, de szerintem letöltõhelynek minõsül :(
áááh :D hundub :D meghallgatom már egy-két anime szinkronját :D

@

Ruley
CLANNAD:

Hûû! Ha! Vááá! Katarzis! Nem kapok levegõt!

A két évad legalább ugyanannyira tetszett, és ez az elsõ eset hogy az változó hangulat abszolút természetesnek jött át számomra.
A poénok ütöttek, Tomoya hatalmas arc, ahogy folyton csak somolyogva nézi a kibontakozó félreértéseket, aztán esetleg még hozzáteszi hogy "Igen, ez pont az aminek látszik."

A második évad
vége felé sírtam, ami anime hatására életemben elõször, fikciótól pedíg felnõttkorom óta harmadszor esett meg.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

Zomil
ez vmi full cgi lesz? :)
érdekes, igy elsöre nem tünik rossznak, bár az eredetiröl semmit nem tudok

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Valaki látta már a Soranowoto-t?:D
Most találtam rá és megtetszett:)
Biztos volt már, de ha még sem ... egy új feldolgozás:
GAIKING Teaser Trailer (HD)

zola2000
mert sajnos annyira itt vannak, hogy "kikerülhetetlenek".

De ez nem az anime topic?

A

Seth
Kamuzol :)

PSN ID.: Beegabor

Doddy a düdõ
akkor honnan tudod, milyenek? :(

zola2000
Nem nézek amcsi filmeket, egyáltalán.

A

Doddy a düdõ
miért nézel amcsi filmeket, ha nem tetszenek?

zola2000
Nem érdemes azokat komolyan venni, attol hogy japán történet az alap, még ugyanolyan bénák mint az összes többi amcsi film.

A

csocso14
már jó ideje nincs csak képregényeket, könyveket, ázsiai filmeket dolgoznák át és minden régebben sikeres filmnek megcsinálják a 247-ik részét

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

Egyébként miért USAban készitenek filmet anime alapján? Pár éve volt a dragon ball, ami ugy tudom elégé sz*r lett, most meg tervezik az akirát (nem ismerem), cowboy bepopot, meg death noteot. Hálivúdnak nincs semmi ötlete?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

armageddon666
ilyen mechadesign mellett... O.o nem nézõs. pedig szép a graf.

@