72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Persze, hogy elvesztetted a fonalat, ha az sosem volt... :P -
Pedig nagyon jó poénok vannak benne, de ha már ott elvesztetted a fonalat... :DD -
mi a faszt nem értesz??? :D tök egyszerű....:D -
The Idiots, The Tests, And Summoned Creatures
-
BakaTest 2. részének felénél kb. rájöttem, hogy elvesztettem a fonalat... EZ MI?! -
A harmadik előtt van egy 3 részes OVA. :D
Ahhoz is csak 2 felirat van. :D -
Van negyedik is asszem :D -
Zoku Sayanara..: Ezt már semennyire se értem. Még magyarul is érthetetlen.
Az első még tetszett a szereplők bemutatása miatt.
Mi lesz velem a harmadikkal amihez nincsen magyar felirat? :D -
Ghost in the Shell - masterpiece -
Gotta' ****** 'em all! és mindenki képzeljen a csillag helyére azt amit akar(a csillag szám nem utalás a betük számára, szoval bármennyi betüvel helyettesithetö) :DDDD -
"I'M IN DESPAIR!!! THE RECEDING QUALITY OF ANIME IN JAPAN DUE TO THE TASTELESS TASTES OF MOE AND ECCHI ANIME OTAKU HAS LEFT ME IN DESPAIR!!!"
-
Gotta touch 'em all! -
Gotta' catch 'em all!
-
egyrészt az egész teljesen érdektelen....másik meg hogy - furcsán hangzik, de akkor is - egyszerűen a hölgyemények nem viselnek szinte ruhát...nem tetszik, hogy folyton a pofámba lógnak a csöcsök...:D
amúgy meg...pikachu, villámcsapás támadás....:D
-
Nah akkor már azt sem kell megnéznem. xD -
megnéztem Queens blade 1. részt, de ez eléggé hulladék sorozatnak tűnik.... -
És egyenruhában! :P -
Kämpfer: für die Liebe Promo
Hát, még várjunk vele. Történetet akarok, de ecchiben megint nem lesz hiány. :D -
jaja, ráadásul másodszorra ugye a 2009-es részekkel együtt.
olyanokon jót szórakoztam, hogy a nyáriszünetben Kyon áll egy kirakat előtt, amire rá van írva, hogy ENDLESS
Meg mikor Kabos Gyula hangján vette fel a telefont :D -
Vagyis abszolút időrendben nézted :D Én is. -
Sziasztok
Hétfőn költözök Miskolcra. Valami hétvégi animés elfoglaltságról tudok ? Ottani klub ilyesmi :)
-
Én is idörendben néztem meg és szerintem is jobb igy :) -
Yuki? Elájul? :D
Ez azzal lenne egyenlő, hogy szabálytalan műveletet hajt végre, és kilép a rendszerből?
-
Vissza a jövőbe?
Ezek szerint nem csak nekem jutott eszembe hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor Kyon betoppan Yuki lakásán hogy "Visszajöttem a jövőből", akkor utána Yuki mindjárt felkiált hogy "Te Magasságos... Egek!" Aztán elájul. -
valahogy nem tetszett a kaotikussága
A gyilkolászós részeknél pl a másodikra már nem tudtam a kikicsodát, mert beszúrtak közé egy részt...
Lehet, hogy így nagyobbat üt a vége, de nekem időrendben akkor is jobban tetszett. Nem kell mindig a szenzációs befejezés :D -
Én eddig egyszer néztem meg a teljes sorozatot, a nagy filmmel együtt.
Másodszori megnézéskor sem fogok másképp eljárni: úgy nézem meg, ahogy az első évadot leadták, majd hozzávágom a második évadot és a filmet.
A sorrendben nézéssel épp az egyedisége vész el a sorozatnak. Nem hiszem, hogy ok nélkül adták le kaotikusan a részeket.
-
Nekem is jobban tetszett időrendi sorrendben. -
nem tudom, nekem idősorrendben jobban tetszett a Haruhi, mint összekeverve. Ráadásul én úgy néztem meg másodszorra, hogy a Mikuru legendáját a kultúrális fesztivál előtt néztem meg, és nem a sorozat legelején -
A TV-sorrend alatt a 2006-os teljes sorozat, plusz a 2009-es új részeket értem. Nem a 2009-es évad sorrendjét.
Ha elvesznél a témában, ajánlott a Coalgirls-féle sorrend. -
Én kifejezetten örülök, hogy nem a 2009-es évad szerinti sorrendben néztem. A Disappearance-ben pedig a "Vissza a jövőbe" sorozatos kikacsintás miatt minden, kaotikusan egymást követő elem mintha helyre került volna - tekintettel a feloldásra a film végén [szoba, majd a tető].
Szerintem, ha sorrendben nézi, akkor totálisan hétköznapi történetet kap, egy idegesítő főnökösködő heroinnel. Ha nem sorrendben nézi, legalább agyalhat.
-
Mennyivel lesz jobb a Disappearancenél ha TV-adás szerint nézi?
Illetve a "második évad" már időrendben volt a TV-ben is :) -
Köszönöm, megpróbálom nem elfelejteni. Szerintem nem kell attól félnem, hogy a közeljövőben belekezdenék. :) -
Ha nekiállsz Haruhi-zni, szigorűan a TV-adás szerint nézd (azaz ne a releaser-ek által ajánlott idősorrendben) - komoly gondot okozol magadnak, ha nem így teszel a "The Disappearance of Haruhi Suzumiya" megnézésére - ami egy kisebbfajta katarzist okoz majd. Ja és az "Endless Eight-et is érdemes már végigküzdeni a 2009-es évadnál, mert a nagy film tulajdonképp feloldást ad rá.
-
A Kirinosdinak mostanában lett vége, én pedig csak akkor kezdek bele valamibe ha van már normális 720p batch valahol. Ugyan ezért várok még a szamuráj lánykákra és a Fortune Arterialra is. Bár ahogy nézem lassan belekezdhetek majd az Amagamiba is. :D
Haruhi pedig már nagyon nagyon régen várakozik a ptw listámon, de sosem tudom rávenni magamat. Majd egyszer. De az is biztos, hogy a Kimi ni Todoke előbb fog jönni, azt sem sikerült még elkezdnenem mert megint fantasy lázban égek. :o -
Hmmm fura. Ő sem zavart.
Lehet az a gondom hogy egyszerre láttam Shanat meg a 3 Louiset és ez így beleégett az agyamba :D Jajj! Nagi Hayatéből! Na őt sem szeretem. De azt nem mondanám hogy a szinkronszínésszel van bajom, mert Gintamában pl. jó :)
Haruhi és Kirino kimaradtak???
Tsukiumi sem volt rossz. Voltak aranyos deredere pillanatai elég sokszor. Shanáéktól ez hiányzik sztem. Egy deredere pillanatot sem tudok felidézni... -
Szerintem ebből :)
Érdekes én bírom Shana-t, de Louise-t és Taiga-t nagyon nem. :D Leginkább az Ookami vagy a Tsukiumi féle karaktereket bírom, ha már tsundere.
Haruhi és Kirino még kimaradtak. xD -
Hmm... furcsa mód Haruhit meg Kirinot bírom. Ookami miből?
A Shana-Louise által meghatározott vonalra fekvő karaktereket utálom. Taiga egy furcsa kivétel :) -
hm én meg még azt hittem, h már olyan fáradt vagyok h olvasni sem tudok :D
amugy index-böl Misaka is ilyen regényes, bár nem igazán passzol a felsoroltak közé(vagy nemtom, mert csak a haruhi-t láttam) :D
-
"Erre olyan tippet nem tudok adni tippet nem tudok adni amit még nem láttál,"
látom így éjszakára már nem vagy a gépelés magaslatán....:D -
Ha Kyou-féle alatt azt érted hogy Tsuntsun állásban sem ilyen zsarnokoskodó, kiabáló, domina-típusú, hanem inkább ilyen komolykodó, rideg, elzárkózó, akkor egyet értek. Bár nekem a másik típus is tetszik, de ez jobban.
Más téma: Erre olyan tippet nem tudok adni tippet nem tudok adni amit még nem láttál, de egyébként ahogy végiggondoltam, észrevettem hogy egyébként érdekes módon ezek szinte mind a regény illetve visual novel adaptációk csoportja mentén oszlanak el. Akik így kapásból eszembe jutnak:
Regényhősnők:
Shana, Louise (Zero No Tsukaima), Taiga (Toradora), Haruhi, Kirino (OreImo), Mio (MM), Oookami.
Visual Novel Hősnők:
Kyou (CLANNAD), Rin (FSN), Mion (Higurashi), Kei (ef), Chie (Kira Kira -(nincs anime)), Sena (Chaos;Head), Tsugumi (Ever17 - (nincs anime)).
Még kinézetre is tök ugyanazok, az előbbiek valamiért majdnem mind alacsony lányok, hosszú, kibontva lobogó hajjal, az utóbbiak pedig mind magasak, és vagy sötét hajúak, vagy copfosak, vagy mindkettő.
Érdekes, miért alakulhatott ez így ki? Talán valamiért a mazochista íróknak kielégítőbb regényben leírni hogy "És akkor tökön rúgott, és azt űvöltözte hogy "rossz kutya"", a játékfejlesztők részéről meg "a jégkirálynő megolvásztása" téma hangzik izgalmasabb kihívásként a játékosnak...