kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ruley
    Ha Kyou-féle alatt azt érted hogy Tsuntsun állásban sem ilyen zsarnokoskodó, kiabáló, domina-típusú, hanem inkább ilyen komolykodó, rideg, elzárkózó, akkor egyet értek. Bár nekem a másik típus is tetszik, de ez jobban.

Más téma: Erre olyan tippet nem tudok adni tippet nem tudok adni amit még nem láttál, de egyébként ahogy végiggondoltam, észrevettem hogy egyébként érdekes módon ezek szinte mind a regény illetve visual novel adaptációk csoportja mentén oszlanak el. Akik így kapásból eszembe jutnak:

Regényhősnők:
    Shana, Louise (Zero No Tsukaima), Taiga (Toradora), Haruhi, Kirino (OreImo), Mio (MM), Oookami.

Visual Novel Hősnők:
    Kyou (CLANNAD), Rin (FSN), Mion (Higurashi), Kei (ef), Chie (Kira Kira -(nincs anime)), Sena (Chaos;Head), Tsugumi (Ever17 - (nincs anime)).

Még kinézetre is tök ugyanazok, az előbbiek valamiért majdnem mind alacsony lányok, hosszú, kibontva lobogó hajjal, az utóbbiak pedig mind magasak, és vagy sötét hajúak, vagy copfosak, vagy mindkettő.

Érdekes, miért alakulhatott ez így ki? Talán valamiért a mazochista íróknak kielégítőbb regényben leírni hogy "És akkor tökön rúgott, és azt űvöltözte hogy "rossz kutya"", a játékfejlesztők részéről meg "a jégkirálynő megolvásztása" téma hangzik izgalmasabb kihívásként a játékosnak...