72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #39419
    valaki kérdezte mivan az új Geass sorozattal....ez az összes újdonság...aszongyák, hogy Akito a srác és Leila a csaj....:D
  • Zomil
    áh köszi! :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    akkor nagyjábol sikerült mégis felfogni a történetet(és mostmár, h mondtad, h az Kasumi eredeti holtteste igy már világos).
    viszont akkor Shizuku mivé változott? Az egész épület ö volt? a fehér foltok miatt nem árt a manga, csak azzal meg az a baj, h eléggé más a történet.
    De ott legalább a végén a járvány állitolag megvan magyarázva.

Itt az a zavaro, h oké, h benyögi azt az optimista szöveget a csávo, de az emberiség szarban van és Kasumi-n kivül mindenki meghal elvileg :D
    Kivéve az aki mutálodik.

Amugy a csipkerozsika mese mondása ahogy a történet haladt nagyon tetszett :)
  • Malakai
    King of Thorn (válasz):
    Az indák közt Kasumi eredeti holteste feküdt - nem Shizuku - amolyan csipkerózsika módjára, a tövises indák is úgy takarták be, mint egy baldahinos ágy.
    Tehát igen, Kasumi esett le, ő halt meg, Shizuku változott át, a testvére holtestét "örök nyugalomba helyezte", létrehozta Kasumi másolatát és egyből fel is ébresztette mintha a stázisból ébredne.

Az Alice AI nekem se teljesen világos, ahogy írtam is. Ahogy kivettem Shizukut és annak kreálmányait akarta védeni, beleértve Kasumit is, akit vissza akart juttatni Shizukuhoz, ezért hagyta életben a stáziskamrában azt a pár embert, akik így segítenek az "úton".
    A kissrác álmai meg azért jelentek meg, mert ő is egy jó jelölt volt, mint mindenki más akit odavittek. Valószinüleg Alice mászott a fejébe és direkt hozta létre a szörnyeket a gyerek képzeletéből, hogy megtizedelje a feleslegessé vált jelöltöket, mert addigra már csak Shizuku számított.

A legvégén igen, ha minden igaz akkor csak a másolat Kasumi az immunis, vagyis a többi ember meghal, vagy esetleg némelyek úgy átváltoznak, mint Shizuku. És nem is igazán illik a végére a "ha hiszel a csodákban azok valóra válnak" hűde-optimista szöveg, elég furán veszi ki magát a történtek után... o_o
    Mangát én se olvastam, valószinüleg több válasz lenne ott. Majd talán beszerzem... :P
  • Zomil
    gondolom senki nem tudja mi a szám cime ami 0:20-tol kezdödik a trailerben:
    az anime-ben is többször elhangzik és soundtrack-et nem találok
    ami a végén megy azt tudom, h az az edge of the world(az is jó szám)
  • IMYke2.0.0.0
    Aztarohadt! No, akkor "anyag" van benne bőven :)
    Ha a negyede van feldolgozva - az utolsó rész ütős, nagyon szívszorító élménye újra felderengett -, akkor város lenne egy sorozat is!
  • Malakai
    Szorozd be hárommal és még nem teljesen vagy ott.
    Ja és még nem fejeződött be, bár az utóbbi hűű, hosszu időben sajnos már ritkán jönnek a füzetek.

Az anime kb negyedét dolgozta fel a sztorinak.
  • IMYke2.0.0.0
    Mangára rá se néztem.
    Ezek szerint, gondolom 100+.
  • LasDen #39412
    furcsa kijelentés...:D
  • Lelouch
    Nem tudod elképzelni? :) Láttad, hanyadik fejezetnél jár a manga? :)
  • berlinboy6329
    Mi az Isten van a képbeszúróval? 2X sem tette be...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok a sorozat ellen, de el nem tudom képzelni, hogy mit tudnának 13/26 részben még elmondani.
    A film ellenben legyen nagyon jó és sikeres!
  • berlinboy6329
    Mi a...?nem szúrta be?:O

• berlinboy6329
    Wut?

• Malakai
    "The February issue of Kadokawa Shoten's Newtype magazine is announcing on Saturday that the previously revealed Berserk project will be a theatrical film project."

Remélem ha sikeres lesz, akkor sorozat is követi...
  • Lelouch
    Kár hogy csak egy movie lesz. :S
  • LasDen #39404
    "The February issue of Kadokawa Shoten's Newtype magazine is announcing on Saturday that the previously revealed Berserk project will be a theatrical film project."
  • Győri Devi
    egy kis program ajánlás következik:

2011. január 14- február 14.

Japán: A Karakterek Birodalma

Helyszín: Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum
    V. Szent István tér 15.

Az elmúlt években világszerte rendkívül népszerűvé vált a japán szubkultúra két eleme, a manga és az anime. A kiállítás célja a japán képregény és rajzfilm világának minél szélesebb körű bemutatása. A karakterek a japán gyerekek és felnőttek számára a hétköznapi élet részévé váltak: láthatók a buszbérleteken, telefonokon, könyvborítókon, kabala figurákon.

De vajon milyen karakterek ezek? Miért bukkantak fel és miért lettek ilyen népszerűek? Milyen hatása van a társadalomra? Milyen cégek állnak a háttérben? Ez a kiállítás a „Japán ember és a karakterek” témáját feldolgozva ismerteti a népszerű japán karaktereket, a mögöttük rejtőző japán cégeket, arculatukat, és megismerhetjük az általuk képviselt világot.

forrás japanalapitvany.hu

• Zomil
    Még ehhez:
    ujra megéztem a végét. most reggel azt hittem, h én vagyok a hülye és, h tegnap fáradt voltam és elnéztem...de!, most mégjobban megzavarodtam, ugye a flashback-ben Kasumi esik le, amikor a hordágyon mutatján Shizuku-t tuti ö az, mert ott a seb a lábán, viszont a központi szobában azon a tükés ágyon Kasumi fekszik!!! WTF miért? Most ez vmi baszott nagy hiba? Mert utána Kasumi mondja a tüskés ágy mellett, h ö akkor csak egy Shizuku által létrehozott alternativ lény...De ha ott az ágyon az Shizuku akkor hova lett a sebhely a lábárol és hogy került vágás a kezére?
    Igazábol az egész sorozat egy nagy mindfuck számomra. A vége olyan iszonyat tömény és gyors, h kurva nehéz követni.
  • LasDen #39401
    én rayuumaruval néztem....
  • armageddon666
    Seitokai Yakuindomot milyen subbal nézzem?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem semmi volt az extra - a végére 1.9 GB-os lett a PSD mérete :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem tetszett: 8/10 nálam.
    Sztori egyszerű és nagyszerű. A barátság mindig is napirenden lesz, míg ember él e sárgolyón.
    Most pedig megnézem az extrát is :)
  • Győri Devi
    sztem nagyon gyenge volt... csak 4/10 nálam
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt is nézzétek végig! - a Credits után is :)
  • IMYke2.0.0.0
    BlackRock Shooter - kékség, és (kék) csillagok mindenütt :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én is válogatok.
    Egy releaser, egy felirat.
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon jó sorozat - én bántam, hogy vége lett.
    És ahogy vége lett. Bár, a lányok viszonya, valamint a meg-nem-halt 'gonosz' sejteti, hogy összefutnak még.

Ja, és szerezd meg a Special-t és a zenés extrákat, érdemes!
  • Máté94
    Elég zavaros volt szerintem is. :D
  • Zomil
    Amugy lehet mangát elkéne olvasni, azt olvastam, h ott más a vége, de 1-2 dolog legalább meg van magyarázva.
  • Zomil
    Nos king of thorn megnézve. Érdekes....igazábol tényleg nem tudok mit mondani erre, nem éppen arrol szol a történet amire a trailer alapján számitottam :D
    De végülis tetszett. Bár van némi homályos folt. Szoval:
    Akkor ugye a meduza virus az ürböl jött, és kellö trauma hatására továbbfejlödik az emberben és képes az álmokat valosággá változtatni? Jól értettem?
    Aztán az a rész zavaros, h miért kellett ez a 160ember...Azt értem, h mindegyik átélt valamilyen traumát, de minek kellettek is ök?
    Közben ugye az eredeti alany akiben továbbfejlödött a virus meghal.
    Aztán ugye a csaj ikertesoja meghal, ezért akkora trauma éri, h továbbfejlödik benne a virus. Aztán beviszik a központba és ott mindenki örül, h ö a tökéletes alany és ugye amit álmodik az valosággá változik.
    De aztán jön az áramkimaradás ezért elszabadul és mindenkit megöl, majd létrehozza az ikertesoját. De akkor hogy jön ide pl. az h a kisfiu által álmodott szörnyek elevenednek meg? Vagy pl. másnak az álma miért nem elevenedik meg?
    Utána ugye történnek a dolgok és eljutunk a központi szobába. Nah itt nem igazán értem mi történik. Ugye az ikerteso rájön, h ö meghalt és csak a tesoja hozta létre, eddig tiszta, de miért nem lehetett felkelteni öt, és miért kellett magát megölnie?
    Az egész olyan hülyeségnek tünik :D
    Meg aztán ugye, gondolom Kasumi immunis a virusra, mert a tesoja teremtette, de ettöl még a többi ember nem menekül meg nem? Mert most akkor végülis egy idö után mindenki meg fog halni a virusba nem? Persze kivéve Kasumi-t akkor meg sok értelme volt az egésznek :DDD

Nah mind1, majd talán aki jobban átlátja felvilágosit pár dologrol.

Mondjuk Alice-t sem érte, ö ugye a gép volt aki a központi szobába lévö fö alanyért volt a felelös? És végülis semmi köze nem volt a dolgokhoz ugye? Csupán a végén Marcot szorakoztatja.

Nah ez jo hosszu lett... :D

Amuröl biztosan tudok nyilatkozni, az hogy a zene nagyon jó benne :)
  • LasDen #39389
    Minami-ket Hosaka miatt érdemes nézni csak....részemről....iszonyat vicces az a karakter.....minden megjelenése garantálja a neveteést....kár hogy keveset van....:D
  • Győri Devi
    Kimi ni Todoke első rész pontosabban egy 0. rész... Kurumi visszaemlékezésről szól végig
  • Zomil
    Ezért "jo" a magyar sub, mert ott általában 1 csapat forditja :DDD
  • efti
    tobbnyire igyekszek egy forditocsapatnal maradni, de persze az evad elejen belott csapat jellemzoen valahol feluton mindig lemarad :P

Erre a legjobb peld a five leaves volt es a night raid, mindkettot legalabb 4 vagy 5 kulonbozo csapattal neztem vegig, de utolag amikor elerheto volt akkor azert beszereztem beloluk packot, hogy egyseges legyen..
  • Malakai
    Válogatóssággal nem vagy egyedül...
    Azt pedig utálom, hogyha különböző csapatoktól van meg valami, persze van, hogy elkerülhetetlen. De ha pl időközben jön jobb, akkor visszamenőleg is lecserélem a részeket. :)
  • Győri Devi
    ezek szerint csak én vagyok ilyen válogatós meg kritikus subok terén? :D
  • LasDen #39383
    én se válogatok...:D horriblesubot mindenki szidja de ha egyszer ők a leggyorsabbak....jó mondjuk csak rippelik a crunchyrollt....de akkor is gyorsak...:D
  • Máté94
    Erodere :D
    Micsoda új kifejezések. :D
  • Győri Devi
    én egy subnál szeretek maradni ha lehetséges
  • Ruley
    Dettó. Olyan is van, hogy mire végignézek egy sorozatot, látom hogy három csapattól vegyesen vannak a letöltött epizódok, mert mindig rákattintottam az elsőre ami a kurzorom útjába esett, és normális felbontása volt, a listában.