72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Aztán nehogy meglepjenek. :P Még nem tudom pontosan milyen, mondtam csak olvasgatom a postokat, de lehet lassan belekezdek és nézni is fogom. :) -
nem hinném, hogy ilyen fordulatra számítani lehetne.... -
Amilyen szépen követik a sablonokat, valószínű, hogy valami hatalmas hőstett/erődemonstráció után ő is pironkodva fogja üldözni hősünket. :) -
Az ilyeneket kellene jól meg****** :DDD -
gyorsan megneztem a yakumo elso 3 reszet. nekem bejon ez is. nem kiemelkedo (mint a code geass) de jofele. -
-.- -
Na hosszú kihagyás után megnéztem a Motto To Love-ru utolsó részét. Mivel már olvastam a mangát, sok meglepetés nem ért, ugyanolyan bárgyúnak tartom a befejezést mint másfél éve. :D
Szerencsére a manga nemrég indult folytatása bőven kárpótol érte. :D
Már van rendes, összefüggő, érdekes sztori, az unalmas Lala-Haruna kettős is háttérbe szorult. :D Ajánlom annak, akinek kicsit is tetszett a TLR, mert anime már nem nagyon lesz belőle... Elég durva fanservice van benne :D Sankaku-n rá lehet keresni. :D Remélem azért nem fogják az új törvények kikezdeni a mangát, kár lenne érte. :S -
IS megin mélyre ment....ez csaj hamisíthatatlan német...utálom is mint a szart.....még 6 részt kell kibírni....:D
(ma még gosickot megkéne nézni, de olyan szarul lettem, hogy semmi erőm hozzá) -
Láttam, kicsit többet vártam tőle. De nézhető. :) -
most jut eszembe hogy a héten nincs Hourou Musuko 
Yakumora 5/10et adtam kicsit uncsi -
elolvastam a wiki-jet az animenek, es hogyha meg nem jelent meg az utolso fejezet akkor meg van esely egy folytatasra. ahogy figyeltem azert meg megvan az erdeklodes az univerzum irant. en meg elkepzelhetonek tartok egy esetleges folytatast az oszi szezonra.
azt hiszem elkezdem a Psychic Detective Yakumo-t. latta valaki kozuletek? milyen? -
VN-ből még az Umineko Chiru hátra van, amiből elvileg most december 31-én jött ki az utolsó rész... Az animéhez hasonlóan a Chiru is 4 részből áll, úgyhogy lenne még mit feldolgozni bőven. -
Pen-pen? :D -
valaki probalta mar? -
Mondjuk magam sem értem, miért az lett a kedvenc animém, mikor a rajzolása nem túl részletes, a krimiket filmben különösen nem szeretem, animében igen, a suteki tantei labirinth, a spirál, a gosick is nagyon jó, de valamiért a conan nagyon magávalragadott, az egyetlen anime, amit hajlandó voltam magyarosítás hiányában angol felirattal nézni (amivel nem is teljesen értettem), viszont itt az anime topicban is ahogy rákerestem nem volt túl pozitív a visszhangja, és az animaxon is elvileg az alacsony nézettség miatt szűnt meg, de lelouch írta a #32779ben A Conan az egyik legnépszerűbb és legnézettebb anime Japánban Elég megnézni a nézettségi listákat.", szal elég vegyes a fogadtatása... -
nagyon kar. meg elnezegettem volna egy kicsit.
a vn-hez nincs kedvem, nincs valahol osszefoglalva a tortenete? esetleg ha olvasta valaki megosztana velem? -
Nem, de ezt irtuk már korábban is, h kéne hozzá 2. évad mint a Higurashi-hoz, csak ehhez nem sok esély van, h csinálnak :( -
Umineko no Naku Koro ni befejezve.
egesz jo volt, nekem bejott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak nincs befejezve. VN is igy vegzodik? -
Az komoly... -
working jó volt...élveztem....szépen felépített szerelmi szál és jobbnál jobb poénok....kicsit sajnálom Inamit...de aranyosabb volt mint MM-ben Arashiko...kár hogy nincs folytatása, mert elég nyitott maratt a vége (bár konkrét sztori hiányában ez nem furcsa)...:D -
Na az USen komolyan nekiálltak a Detective Conannak, komolyan mondom talán a legjobb anime, és csak most álltak neki komolyabban magyarosítani! -
Nagyon gyengén teljesített eladások terén, elég kétséges a folytatás. Bár ha azt nézzük, a Bakuman eladási mutatói se jobbak, aztán abból meg mégis be van már jelentve a 2. évad. -
Nyugodtan kezdj neki, de valoszinuleg lesz meg folytatasa, ill kovetkezo evad.
Mindenesetre jo volt, elso reszek alapjan a Code Geass ugrott be nekem , hogy hasonlit hozza, aztan mas iranyt vett kesobb a tortenet.
Kozepen volt egy vagy ket gyengebb episode, de osszesegeben nem rossz meg igy sem.
-
Fukou da... 4chan-on durva Index novel spoilerbe futottam bele... :O Van itt olyan, aki normálisan is olvassa a novel-t? Kiváncsi lennék mit gondol más... -
nyami :) madoka magica full verzio, mondjuk még csak ilyen live változat a rendes single 26-án jön ki :)
-
Angol fordítás egyáltalán teljes? (VN)
Én legalábbis nem játszok ilyen atlasokkal, meg hasonlókkal fordítva. :P -
igen, sok helyen olvastam ezt...ezért nincs kedvem elkezdeni, pedig azt tudom, h a VN iszonyat jó, szoval legfeljebb a VN-t kell végigtolni, de ahhoz meg nincs kedvem :) -
Szerintem max. akkor érdemes elkezdeni, ha már lesz hozzá második évad... De a gyér eladások miatt valószínüleg nem lesz. -
meg az elejen vagyok ezert nem akarok most melyebben belemenni a dolgokba de igerem, hogy amint befejezem egy elmenybeszamolot irok ide :P -
az a bajom vele, h mindenki elég átlagosnak irja, és hogy a VN nyomába se ér, igy nem nagyo érdekel :S -
Lehet elkezdem ezt az Elemental Galád helyett -
nem nagy spoiler de azert hasznalom a tageket
Umineko no Naku Koro ni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elso kor lement, az elso 5 reszt foglalta magaba. felepiteset tekintve Higurashi no naku koro ni, azaz lemegy egy valosag akinek kell az meghal aztan az egesz indul ujra, azzal a kulonbseggel, hogy itt mar az elso valosag utan kapunk egy magyarazatot a szereploktol. eddig nekem tetszik az anime. karakterek jopofak es az alapszituacio is jo, szerintem van olyan jo mint a higurashiba. -
Vége mondjuk kiabál a második évadért...
Ez még talán nem spoiler tages dolog, nem? :P -
Kifejezetten jo kis anime volt a Densetsu no Yuusha no Densetsu
Ezzel nem kellett kinlodni, hamar vegiglehetett nezni.
-
Egyébként a feltöltött kép biza a filmből kivett kép jpgbe mentve. Szval van többszörös minőségromlás. -
De létezik veszteségmentes tömörítés is :) -
én is így tudtam, csak nem emlékszek, milyen beállításokkal mentettem
-
Png képes lossless tömöríteni. -
Najó, akkor legyen, megmagyarázom mit akartam írni. :)
Nem véletlen írtam, hogy ennyi erővel vissza lehet menni odáig, hogy a készítése során is lehet, hogy használtak olyan raszteres képeket, amik tömörítettek voltak, így még a tömörítetlen nyersanyagon is lehetnek efféle képhibák. És akkor oda ne menjünk, hogy a vektoros részeit is gyakran 720p-re renderelik, aztán az emberek húzzák a szájukat mert upscale az 1080p. És a nyersanyag tömörítése még csak ezután jön.
A dolog viszont a vízjelből és egy online újratömörítésből indult és arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem biztos, hogy az olyan sokat rontott rajta, hisz az eredeti ami fel lett töltve, lehet, hogy egy lossless tömörített screenshot volt, tehát az még az eredeti rip minőségét tükrözte és amit látunk nem a feltöltés utáni jpg-re jpg-el való újratömörítés hibái. -
Nem tudom, hogy a png mennyire veszteséges, de sikerült már vele 6 megás HD képet (1920*1080 24 bit bmp) betömöríteni 1,8 megára. (játék screenshotok amúgy, tehát részletes cucc)
Ettől függetlenül az mpeg4 (szerű valami... fura, hogy pl az MPCHC nem látja a BD-eket) és társai elvileg kulcskockákat használnak, utána meg a mozgásból illetve a mozgás hiányából adódó eltéréseket használják fel. Agyontömörítés esetén ezért van, hogy villan egyet a kép, szép tiszta lesz, majd elmosódik, és ezt kb másodpercenként ismétli (ha másodpercenként van kulcskocka)
Amúgy most fejezték be a GiTS: SAC-ot az animaxon. Hát ilyen véget... baxákmeg :S