72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
laposodott? sztem a 8. rész eléggé sokkolo volt :D -
ott tenyleg meg fog lepodni. Mas kerdes hogy utanna egy kicsit laposodott a Madoka a 7-8 resszel, de most a 9nel ismet belehuztak a joba. -
OMG, ez az új Beyblade addig volt jó, míg el nem kezdett kibontakozni a fősztori. XD -
Jo nem teljesen, de az elsö 2rész simán elrémiszthet egy anime-zöt :) -
"sűrűn": TLR-nál főleg azért írtam, hogy pár embert hátha a manga olvasására ösztönzök vele. :D Beelzebub-nál meg csak azért panaszkodtam, mert már az első részek szét voltak nyújtva fillerekkel(Studio Pierrot szintűekkel, Bleach-nél neked se jöttek be :P), de amúgy simán élvezhetőnek tartom az animét, főleg mióta feltűnt Kunieda. :D
A KamiNomi, háát... Nem is tudom, olyan semmilyen az anime... A poénok is erőltetettnek tűnnek egy kicsit, vagy nem jönnek át megfelelően... Azért pl. egy Sora no Otoshimono-nál sikerül úgy áthozni a poénokat, hogy szét tudjam röhögni az agyam... :D Valahogy nem sikerült olyan hatásosra, magával ragadóra adaptálni szvsz... Valahogy nem csodálom így, hogy a legutóbb kiadott BD se fogyott olyan jól. -
Ilyen egy tipikus Mahou Shoujo anime?! -
Viccelsz? Az elsö 2 rész tipikus mahou shouju anime...majd a 3. részben koppansz egyet :D
Máté: Nem tudom igazábol, h merre akarna haladni a történet...valahogy nem látom a fö történeti szálat, ezért nem is igazán tudom megmondani, h össze van-e csapva...Mondjuk tény, h mostmár valami föbb szálat behozhatnának, mert lassan vége az anime-nek. -
Azt nem olvasom, az animét se láttam. -
Nem a te beszélgetésed kapcsán kérdeztem, nem kell elébe menni a dolgoknak! :) -
Ha olvassa is, most irreleváns (már ha emiatt hoztad fel), legalábbis nem rémlik, hogy azt viszonyította volna az animéhez. -
Ez a 3 sűrűn jött, ezért olyan, mintha... :)
Egyébként speciel KamiNomival mi bajod van? Az anime szerintem kifejezetten jó, mangát csak azért nem olvasom, mert nem szokásom (Rosariot kezdtem el, azt is a Ghoulos kép miatt). -
Sekirei manga, azt nem olvasod véletlen? :) -
Zomil, csak én érzem úgy, hogy Dragon Crisis egy kicsit össze van csapva?
Ha nem menne el folyton a hárem irányba, akkor sokkal izgalmasabb lehetne, mert van benne ráció. Vagy csak én érzem így? :) -
Én csak azt nem értem, mi az hogy minden animénél beírom? Kb. 3-nál említettem meg a mangát mostanában, TLR, Beelzebub meg a KamiNomi esetében... De igazán elégedetlen csak a KamiNomi-val vagyok, mert ha az animét láttam volna először belőle, biztos nem vágtam volna bele a mangába. -
Azt mondod lesz ez még jobb is? *,* -
lehet...de nincs kedvem....majd valamikor talán....de nem fűzök hozzá sok reményt.... -
Csak tovább kéne nézned... :) -
2 rész után nem vagyok elájulva....tudom a mindenható shaft csinálja, de attól még nem fogott meg.... -
Neked nem tetszik a Madoka? O.o -
Az általános reggeli kötekedésemért, nem a konkrét esetért. -
mesteri egy....hát szóval nem...:D -
Miért kérsz elnézést? Szerintem igazad van. -
Madoka első részt megnéztem. Na mikor nem tudtam, hogy mit akarok nézni, mihez van kedvem... hát erre gondoltam! Mesteri első rész volt. Mesteri első 3 perc! A hangulat, a stílus, a grafika, a zene, a hangok, mind mind nagyszerűek :D És ezt akarják törölni?! -
Sejtettem, hogy így megy át, de azért reméltem, hogy hátha nem....
Egyszerűen nem látom értelmét beírni minden animénél, hogy a manga mennyivel jobb. Ez eléggé általános dolog. De végül is írd... amíg nem azt csinálod, hogy "nézz mangát, mert az sokkal jobb, és az anime szar, mert manga überalles" addig tulajdonképpen nem zavar.
Ébredés után szokásom kötekedésnek vehető, esetekben kötekedős kommenteket írnom. Elnézést érte. -
Igaz, csak most felrémlett a múltkori hayatés eset. :D -
Freezing...
[spoiler] ideje volt már hogy felbukkanjanak a novak....a vége nagyon drámai akart lenni....fogadok most Satella meg Kazuya a köv részben szémennek me kazuyat most megutálja, de aztán menni kell a nova ellen és akkor összeállnak és a harc hevében szépen kibékülnek és mindenki boldog..... -
Én most nem mondtam semmit. -
-
Pff, már lassan tényleg nem lehet írni ide semmit. Már az is baj, ha leírom a véleményem? -
Döntsd el, hogy animét akarsz nézni, vagy mangákat akarsz olvasni. Az anime több szempontból az esetek nagy részében alulmúlja a mangát. Illetve inkább: az adaptáció többnyire kevésbé sikerül, mint a forrás. Szóval lehetőségeid:
a.) Mangát olvasol.
b.) Animét nézel.
c.) Megnézed az animét, és csak és kizárólag utána vágsz neki a mangának.
Viszont amennyiben a mangák irányába mész el, megkérnélek, ne ócsárold minden egyes alkalommal az anime párját :) tudjuk/sejtjük, hogy rosszabb, de jobban szeretek ehhez strucc szerint hozzáállni, és nem tudomást venni róla. -
A lényeg, h a készitök vmi tuti anyagot szivnak az biztos :D -
Nagyszerü...az IS részre most még egy lapáttal rátett a Dragon Crisis a nekomimi-vel... :D
De legalább Ryuji se egy béna föhös :)
Amugy jopofa sorozat ez is, tetszik. -
Ugye, hogy ugye? :D -
Ne az anime készítőit ostorozd, ez is LN-adaptáció. :D -
IS 09:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah jol kezdödik, ettöl már rosszabb nem lehet xD
Laura <3 :D
Jhajjj...komolyan mindenkinek kaloz szemkötöje van?... :DDD
Fekete nyul osztag...omg
mi a franc az a pikachu jelmez?????????
nah meg kijött belöle is a dere... :)
Viszont Ichika egyre hülyébb vagy mi? Mintha visszafele fejlödne esküszöm :D
Kizárt, h létezzen ilyen ember a világon :D
Amugy igazatok volt...emiatt a rész miatt nem volt benne eddig nagyon fanservice...de most az ellötték az elmült 9 részre valot... :D
Viszont a multkori megjegyzésemhez(h a készitök ezt az anime-t 2 sake között irják) még hozzátenném, h ennek a résznek a megirása elött még szivtak is vmi ütös anyagot...
Esküszöm...ez a sorozat egyszerüen már annyira baromság(szarnak azért nem nevezném, mert annyira azért nem rossz), hogy már jo...de tényleg, ezt a részt már élveztem...pffff...nah mind1 :D -
Huhh, hát Fractale-ban is nem kicsit rákapcsoltak :O -
Hűha, elég nehéz lesz végignéznem a The World God Only Knows animét, a manga után valahogy nagyon nem ütős... -
Nah igen, madoka biztos szép kis pénzt hoz majd nekik :) -
Nem lehetetlen hogy lesz, a 64 meglévő fejezetből eddig csak 24-et adaptáltak, a SHAFT meg hajlamos mindenből több évadot csinálni, meg mostanában lesz is nem kevés elköltésre váró pénzük...
-
Kéne neki folytatás :)