72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Győri Devi
    mennyire jó hogy viszonylag közel van :)
  • armageddon666
    Már a túlparton vagyok ^^
  • LasDen #44100
    a kliséket levágni és az ilyen jelenetekkel helyettesíteni....akkor nagyon jó lenne :D
  • Lelouch
    xxxHolic Rou END:
    Ezzel véget ért a történet. :( Kár, hogy elég sok dolog nem derült ki, így kénytelen leszek folytatni a mangát a Kei végétől.
  • Zomil
    "Denpa Onna:
    Jó."

Tömör... :D
  • Ruley
    Hidan no Aria:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az eleje és a vége klisés volt, de a közepén nagyon élveztem amikor a fiú hirtelen gerincet növesztett, egyedül szétlőtt mindent, megvédte magát a szadista lánnyal szemben, és még jól be is szólt neki az ecchi félreértés kapcsán.

Denpa Onna:
    Jó.
  • Győri Devi
    egyik nap jó másik nap nem
  • efti
    azert mar milyen gaz, hogy a Bambuszliget honlapja egy "Forbidden"-bol all
  • Lelouch
    A Für die Liebe másik részére gondoltam, ami majd a sztorit viszi tovább.
  • Ruley
    Az "Ano Hi Mita..." nekem pontosan olyan mint amire számítottam a PV alapján.

Vagyis JÓ!
  • Zomil
    igaz...
    "A sorozat is ilyen gyenge volt? :D Ezek után már nem is nagyon érdekel a sztoris rész."
    ebböl vmiért azt szürtem le, h még nem láttad...nemtudom miért...biztos korán volt még :D
  • Lelouch
    De hiszen láttam a sorozatot, még anno én ajánlottam neked. XD Azért kérdeztem azt amit, mert a sorozat se volt valami csúcs sztem, de ez az OVA most nálam kiverte a facepalm-mérőt.
  • Zomil
    Nah ezek jo hirek :)

Denpa...Shaft...szoval rossz nem lehet... :DDDD
    (najo azért még nem vagyok shaft fanboy :D )

Megnéztem Rie Kugimiya adatlapját...valoban nem kevés mostanában futo anime-ben adott hangot :)
  • BEAST #44089
    Én imádom a hangját, örülök, hogy ilyen sok szerepet kap. :) Amúgy eddig nekem is tetszik a Hidan no Aria, majd meglátjuk mi sül ki belőle.
  • LasDen #44088
    nah akkor...:D
    C - gyónak néz ki és elég komor a megjelenítése...tetszik bár a CGI 1-2x kicsit kilógott, de nézős lesz...:D
    Hidan no Aria - mikor meghallottam Kugimiya Rei hangját azt hittem falnak megyek....hogy mindenhova ő kell....Kaguraként bírom, de ne legyen má mindenhol ő...:D viszont nagyon jó lenne a sorozat, ha nem lennének benne a klisés dolgok...főleg a végén dobtam el az agyam....
    viszont nekem is mondhatná egy lány, hogy "A beretta golyói a földön hevertek, úgyhogy megtöltöttem neked!" :DD
    Ano Hi Mita... - Jobb lett mint vártam.....valami vidámkodós dolgot vártam, de ez jobb annál...nagyon komoly is lehet akár...:D
    Denpa Onna - Shaft meg a beteg baromságai...:D már látom, hogy a 8-as átlag kinéz neki....eléggé frusztráló volt az egész....főleg az OP...:D
  • Zomil
    Aria-t 2csapat is forditja: Vampire Famiglia, Anime Series HUN-Sub+Jooji
    egyiket se ismerem...melyiket érdemes követni? :)
  • Zomil
    jah értem :D
    Mondjuk mivel cenzura nincs benne, igy ami kijött szokásos hd verzio is böven jo sztem :)
  • IMYke2.0.0.0
    Rá se néztem még - nem tudom, hogy milyen a minősége.
    Elvi alapon csak akkor nézem meg, miután végeztem a sorozattal, és ezért fűztem az írásomba, hogy addigra vélhetően lesz király minőségű is belőle.
  • Zomil
    Mi a baj a mostani minöséggel? :D
    Amugy sztem is jo sorozat volt, bár a kedvencem nem lett :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kämpfert (sorozatot) épp nézem - amikor nem csinálok épp mást.
    Nekem tetszik :)

Mire végzek vele, remélem lesz király minőségben az OVA-ból is.

• Zomil
    Hát ha nem láttad a sorozatot ugy persze, h nem nagy szám...de nekem tetszett :)
  • IMYke2.0.0.0
    Igen. Majd' egy éves billentyűzet-letétel után nekivágtam újra.
    Borderlands és vele bárhuzamosan a még befejezni valók.
  • RelakS][
    tényleg, játékot még fordítasz? :)
  • IMYke2.0.0.0
    RelakSfromhome reget ismertem :)
  • RelakS][
    ja, három regem is van :D
    RelakS
    RelakSfromhome (régen nem használom)
    Relaks][ (egyszer gond volt a belépéssel, és megcsináltam. aztán most már inkább ezzel hekkelek be melóból, mert nem akarok otthon utána megint bejelentkezni)
  • Győri Devi
    csak alreg
    kick ban ignore
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, szomorú történet :(((

(Jó az új logo)
  • RelakS][
    Melós történet, kétszer két hétig együtt dolgoztunk. A japán úriember volt a vevő, én meg "bizonyítottam" neki, hogy amit rá akarunk sózni, az jó.

a durva az volt, hogy az első alkalommal az első hét csütörtökén jött neki a drót, hogy most már özvegy. Ezek után nem haza ment, hanem még valahova értekezni, és csak utána haza O_o
  • IMYke2.0.0.0
    [...]A vendégem úgy cserélgette...

Oridzsinál japán vendéged (diák, barát ismerőse nálad szállt meg stb.)volt?
  • LasDen #44073
    nem hinném, hogy lesznek arc-ok...legalábbis nem úgy néz ki...egyedül talán diáktanács elnökkel lehet valami....:D
  • Lelouch
    Háát, szerintem messze volt a jó fogalmától. :D
  • Zomil
    jo volt az... :D
  • Lelouch
    Kämpfer für die Liebe fanservice ep.

A sorozat is ilyen gyenge volt? :D Ezek után már nem is nagyon érdekel a sztoris rész.
  • Inquisitor
    Azazel-san úgy néz ki még a Kore wa Zombie desu ka?-nál is nagyobb marhaság ... azért várom a következő részeket.
  • RelakS
    a japán hegyesebb a kínainál

Meg amikor közös cuccba nyúlsz, akkor a tompa végét kéne használni. A vendégem úgy cserélgette a pálcák irányát, hogy ha pislogtam, lemaradtam a lényegről :D
  • efti
    nagyon elborult volt ez az epizod is :D

Mondjuk azert az hogy ket sztori is jutott egy epizodra annyira nem tetszett, inkabb hosszabb mint rovidebb arc-okat szeretnek latni
  • Lunki88
    Hajime no Ippo mangát követi valaki? Wáá pont ilyen izgalmas résznél kell várni egy újabb hetet a folytatásra.
  • efti
    nincs betegsegre valo tekintettel felmentes :)

Palcikaval enni epp tudok, volt idoszak amikor meg a lencsefozeleket is azzal toltam, de az illemtanarol nem sokat tudok, meg a japanok palcikaja mintha eltero lenne a kinaitol amivel en szoktam volt enni
  • RelakS
    zsebkendőbe köhögsz

problem solved
  • LasDen #44063
    jah tényleg....O_O :D