72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
mennyire jó hogy viszonylag közel van :) -
Már a túlparton vagyok ^^ -
a kliséket levágni és az ilyen jelenetekkel helyettesíteni....akkor nagyon jó lenne :D -
xxxHolic Rou END:
Ezzel véget ért a történet. :( Kár, hogy elég sok dolog nem derült ki, így kénytelen leszek folytatni a mangát a Kei végétől. -
"Denpa Onna:
Jó."
Tömör... :D -
Hidan no Aria:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az eleje és a vége klisés volt, de a közepén nagyon élveztem amikor a fiú hirtelen gerincet növesztett, egyedül szétlőtt mindent, megvédte magát a szadista lánnyal szemben, és még jól be is szólt neki az ecchi félreértés kapcsán.
Denpa Onna:
Jó. -
egyik nap jó másik nap nem -
azert mar milyen gaz, hogy a Bambuszliget honlapja egy "Forbidden"-bol all
-
A Für die Liebe másik részére gondoltam, ami majd a sztorit viszi tovább. -
Az "Ano Hi Mita..." nekem pontosan olyan mint amire számítottam a PV alapján.
Vagyis JÓ! -
igaz...
"A sorozat is ilyen gyenge volt? :D Ezek után már nem is nagyon érdekel a sztoris rész."
ebböl vmiért azt szürtem le, h még nem láttad...nemtudom miért...biztos korán volt még :D -
De hiszen láttam a sorozatot, még anno én ajánlottam neked. XD Azért kérdeztem azt amit, mert a sorozat se volt valami csúcs sztem, de ez az OVA most nálam kiverte a facepalm-mérőt. -
Nah ezek jo hirek :)
Denpa...Shaft...szoval rossz nem lehet... :DDDD
(najo azért még nem vagyok shaft fanboy :D )
Megnéztem Rie Kugimiya adatlapját...valoban nem kevés mostanában futo anime-ben adott hangot :) -
Én imádom a hangját, örülök, hogy ilyen sok szerepet kap. :) Amúgy eddig nekem is tetszik a Hidan no Aria, majd meglátjuk mi sül ki belőle. -
nah akkor...:D
C - gyónak néz ki és elég komor a megjelenítése...tetszik bár a CGI 1-2x kicsit kilógott, de nézős lesz...:D
Hidan no Aria - mikor meghallottam Kugimiya Rei hangját azt hittem falnak megyek....hogy mindenhova ő kell....Kaguraként bírom, de ne legyen má mindenhol ő...:D viszont nagyon jó lenne a sorozat, ha nem lennének benne a klisés dolgok...főleg a végén dobtam el az agyam....
viszont nekem is mondhatná egy lány, hogy "A beretta golyói a földön hevertek, úgyhogy megtöltöttem neked!" :DD
Ano Hi Mita... - Jobb lett mint vártam.....valami vidámkodós dolgot vártam, de ez jobb annál...nagyon komoly is lehet akár...:D
Denpa Onna - Shaft meg a beteg baromságai...:D már látom, hogy a 8-as átlag kinéz neki....eléggé frusztráló volt az egész....főleg az OP...:D -
Aria-t 2csapat is forditja: Vampire Famiglia, Anime Series HUN-Sub+Jooji
egyiket se ismerem...melyiket érdemes követni? :) -
jah értem :D
Mondjuk mivel cenzura nincs benne, igy ami kijött szokásos hd verzio is böven jo sztem :) -
Rá se néztem még - nem tudom, hogy milyen a minősége.
Elvi alapon csak akkor nézem meg, miután végeztem a sorozattal, és ezért fűztem az írásomba, hogy addigra vélhetően lesz király minőségű is belőle.
-
Mi a baj a mostani minöséggel? :D
Amugy sztem is jo sorozat volt, bár a kedvencem nem lett :) -
Kämpfert (sorozatot) épp nézem - amikor nem csinálok épp mást.
Nekem tetszik :)
Mire végzek vele, remélem lesz király minőségben az OVA-ból is.
-
Hát ha nem láttad a sorozatot ugy persze, h nem nagy szám...de nekem tetszett :) -
Igen. Majd' egy éves billentyűzet-letétel után nekivágtam újra.
Borderlands és vele bárhuzamosan a még befejezni valók.
-
tényleg, játékot még fordítasz? :) -
RelakSfromhome reget ismertem :)
-
ja, három regem is van :D
RelakS
RelakSfromhome (régen nem használom)
Relaks][ (egyszer gond volt a belépéssel, és megcsináltam. aztán most már inkább ezzel hekkelek be melóból, mert nem akarok otthon utána megint bejelentkezni) -
csak alreg
kick ban ignore -
Hú, szomorú történet :(((
(Jó az új logo) -
Melós történet, kétszer két hétig együtt dolgoztunk. A japán úriember volt a vevő, én meg "bizonyítottam" neki, hogy amit rá akarunk sózni, az jó.
a durva az volt, hogy az első alkalommal az első hét csütörtökén jött neki a drót, hogy most már özvegy. Ezek után nem haza ment, hanem még valahova értekezni, és csak utána haza O_o -
[...]A vendégem úgy cserélgette...
Oridzsinál japán vendéged (diák, barát ismerőse nálad szállt meg stb.)volt? -
nem hinném, hogy lesznek arc-ok...legalábbis nem úgy néz ki...egyedül talán diáktanács elnökkel lehet valami....:D -
Háát, szerintem messze volt a jó fogalmától. :D -
jo volt az... :D -
Kämpfer für die Liebe fanservice ep.
A sorozat is ilyen gyenge volt? :D Ezek után már nem is nagyon érdekel a sztoris rész. -
Inquisitor #44069 Azazel-san úgy néz ki még a Kore wa Zombie desu ka?-nál is nagyobb marhaság ... azért várom a következő részeket. -
a japán hegyesebb a kínainál
Meg amikor közös cuccba nyúlsz, akkor a tompa végét kéne használni. A vendégem úgy cserélgette a pálcák irányát, hogy ha pislogtam, lemaradtam a lényegről :D -
nagyon elborult volt ez az epizod is :D
Mondjuk azert az hogy ket sztori is jutott egy epizodra annyira nem tetszett, inkabb hosszabb mint rovidebb arc-okat szeretnek latni -
Hajime no Ippo mangát követi valaki? Wáá pont ilyen izgalmas résznél kell várni egy újabb hetet a folytatásra.
-
nincs betegsegre valo tekintettel felmentes :)
Palcikaval enni epp tudok, volt idoszak amikor meg a lencsefozeleket is azzal toltam, de az illemtanarol nem sokat tudok, meg a japanok palcikaja mintha eltero lenne a kinaitol amivel en szoktam volt enni -
zsebkendőbe köhögsz
problem solved -
jah tényleg....O_O :D