kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #44088
    nah akkor...:D
    C - gyónak néz ki és elég komor a megjelenítése...tetszik bár a CGI 1-2x kicsit kilógott, de nézős lesz...:D
    Hidan no Aria - mikor meghallottam Kugimiya Rei hangját azt hittem falnak megyek....hogy mindenhova ő kell....Kaguraként bírom, de ne legyen má mindenhol ő...:D viszont nagyon jó lenne a sorozat, ha nem lennének benne a klisés dolgok...főleg a végén dobtam el az agyam....
    viszont nekem is mondhatná egy lány, hogy "A beretta golyói a földön hevertek, úgyhogy megtöltöttem neked!" :DD
    Ano Hi Mita... - Jobb lett mint vártam.....valami vidámkodós dolgot vártam, de ez jobb annál...nagyon komoly is lehet akár...:D
    Denpa Onna - Shaft meg a beteg baromságai...:D már látom, hogy a 8-as átlag kinéz neki....eléggé frusztráló volt az egész....főleg az OP...:D