72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Őő, de nem! -
de. -
kiprobaltam a kmplayert is, szokhato, de nekem az mpv jobban tetszett. Igazabol kb edesmindegy lenne, ha tudnek epkezlab screenshotokat csinalni, de sajnos a kmplayerben korulmenyes, az mpc meg nem az aktualis framet fotozza :P -
Inquisitor #44979 Kösz, megtaláltam ... még nem néztem meg milyen minőségű a fordítás, de egy szép betűtípust használnak orbitálisan rossz betű kerninggel. Akkora rések vannak köztük, hogy attól lesz ronda és/vagy nem olvasható. Azért megnézem.
Amúgy nem értem igazán, hogy a "főhős" most tényleg ketyós paranoid skizó vagy csak a "Mad Scientist" szerephez ilyen, vagy utóbbi az előbbi okán van? -
Nincs ilyen, hogy KLite+KMPlayer, vagy CCCP+MPCHC.
KMPlayer alapból a saját belső codecjeit használja, de be lehet konfigurálni, hogy külsőket használjon, ami bármi lehet (amit akár KLite, akár CCCP rak fel, mindegy).
Ugyanez a helyzet PotPlayerel is, és amennyire emlékeim nem csalnak VLC-ben is beállítható, hogy külső, vagy belső codecet használjon. -
Inquisitor #44977 Azért a VLC az új HD hardwares támogatásával (amit minden más évek óta tudott) elég nagy szopás volt 1.0.0-1.1.3 között, nem véletlenül volt ennyi verzióváltás ilyen rövid idő alatt. Legtöbb HD videóba beletekerve most sem százas. -
Inquisitor #44976 Én a Klite x64 + MPCHT x64 kombó mellett VLC-t használok. De azért összes szolgáltatás terén pl. a Zoomplayer is jobb náluk (ott van más probléma), vagy régen JetAudiot használtam (igen zenelejátszó!), mert annak volt a legintelligensebb az automata feliratbetöltése, és akkoriban VLC elég sok ASS-t elszabott még. -
CCCP+MPCHC >> KLite+KMPlayer
/thread -
Gondoltam letöltöm Sengoku otome-t, mert Ricz-ék kirakták...Ricz vmi nagyon durvát szivhatott, szoljatok, ha sikerült nektek megérteni a letöltéshez irt hirt.... :D
"Ma kicsit rémes hanguatot hoznak el a hadakozó szüzek. Rémesebbet, mint azt középiskola végzős el tudok képzelni az érettségi, vagy egyetemista a zsinórban 4 ZH képében. Hajh, az utóbbi rémálmodom is rendesen... pláne hogy ez a jövőhetem kilátásban. Van akinek még ennél is finomabb, ahogy hallottam. Iókát elő, és igyunk rájuk! Na meg jó szórakozást a részhez~ " -
A DW spoilert kár volt lelőni magadnak, az elkövetkezendő pár részben már az animéban is fény derült volna rá. -
hanasaku iroha es sket dance lemaradas behozva. Meg mindig mindketto nagyon tetszik. Jojjenek az anohana lemaradasok -
vlc-t miért nem használ senki?
nekem sosem volt semmi gondom vele...illetve régebben volt 1anime-nel, azt meg SMplayer-be(szintél problémák nélküli lejátszo)bedoptam és az meg vitte :)
szvsz teljesen felesleges codec pack-ekkel hülyülni, font-okat bemásolgatni mindenhová...vlc-vel duplakatt és megy is a video :D
Lasden:
Én meg MAL karakter leirásnál ovlastam el... :D
Jo mondjuk ez direkt volt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!biztos voltam, h vmi gond van a csajjal, meg tul fura, h senkinek nem volt furcsa (:D), h szabadon koszál ott...és végülis annyira nem lepödtem meg
Mondjuk ehhez hozzátartozik, h számomra nincs az a spoiler ami elrontaná egy sorozat éményét(jo lehet, h van, de még nem találkoztam ilyennel)igazábol szivesen olvasgatom a spoiler tag-eket :D...Chrono Crusade végét is vágtam, mégis végignéztem a sorozatot és számomra semmivel sem nyujtott volna többet, mint ha nem tudom...igy is eltört a mécses kicsit a végén... :D -
kiprobaltam kb minden opciot amit az mpc ilyen teren kinal (options/playback/output) de mindegyiknel csinalja :( -
nekem még cccp van fent, de ilyet nem tapasztaltam az MPCHC-val. Teljesen jól működik. Amióta meg beállítottam, hogy előfeldolgozza a feliratokat, azóta a HD tartalmak sem akadnak
Viszont még nem tudom, hogy ha újra fogom húzni a gépet (márpedig ettől egy új számítógépház választ el), akkor cccp-t, vagy K-Lite-ot rakjak fel. Melós laptopon utóbbi van, semmi gondom azzal sem. -
PotPlayer és KMPlayer is visszábblép, akkor ha olyan renderelőt használsz, a legutóbbi keyframere lép szerintem. Valószinüleg ugyanez MPC(HC)-vel is, másik renderer kell. -
Érdekes mód, nálam ez nincs így - mázlista vagyok? Lehet.
Ja, és nem CCCP-t használok, hanem K-Lite Mega Codec Packot, még akkor is, ha a KMP/PotPlayer belső codeceket használ - mert hisz én videókat is gyártok néha-néha.
-
nálam a KMplayer bármilyen videónak rontja a képét és pixeles lesz....
MPC-vel nekem meg soha nem volt gondom.... -
Jó ötlet: felejtsd el a MPC(HC)-t :)
Én a KMPlayer-rel és a PotPlayer-rel jól elvagyok - képlopás sem gond.
-
hmm...az mpc miert nem az aktualis frame-rol csinal screenshotot? Folyton visszalep 1 lepest es arrol csinalja a kepet. Ezt a windows reinstall elott nem csinalta :(
Felrektam mpc hc-t de az meg egyaltalan nem huzza magara a cccp dolgokat, nem meg se jelenik a felirat stb.
van valakinek valami jo otlete? -
Ettől függetlenül az animéid 10%-kát feleannyira fogod élvezni mint lehetőséged lett volna rá
-
oké...de attól függetlenül tartom, hogy 90%-ban hasznos vagy ártalmatlan üzenetek vannak ott...:D -
Hát kb. ... Nem akartam ilyen durván mondani....
OMG nem dehogy, tanácsot próbálok adni hogy kerüld el a jövőben az ilyeneket -.- -
szóval az egész az én hibám és basszam meg magam??? -
Meg az "ellenséges csapatok" egymást lejárató kampányáról. :D
Bár azt általában moderálják. -
hát ez a baj! :D ott tényleg csak a release minőségéről van szó. -
nem olvasok anidb-t... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az talán enyhít valamit a dolgon, hogy ez nem egy késői spoiler, hanem kb. 3-4 rész múlva már az animében is tisztázódik. Sőt
talán már jövőhéten sor kerül az első olyan utalásra, hogy Shironak bizony van egy másik énje is... -
Én pedig egy élőszemélyes sorozatnál jártam így (zenei videó) - ráadásul, angol nyelvű hozzászóló volt, s kiderült, náluk már 1 évvel korábban lement a sorozat (azt hitte biztos, hogy a világ Angliáról szól)...
Totálisan elrontotta az élményt = 3 rész volt vissza a sorozatból - itthon!
-
torrent milyenségére anidbn a subberek melletti kommenteket kell olvasni. -
Tudomén, ezért kerülik mindenféle fórumot olyanokról amik érdekelnek. Ráérek beszélgetni róla ha láttam :D -
ahol írta nem a részt szokták tárgyalni, hanem a torrent milyenségét vagy szimplán megköszönik....elszoktam olvasni, mert hasznos szokott néha lenni és nem kell letölteni mert szar vagy bármi....ez meg bebaszta oda úgy hogy nem számítottam rá..... -
Az a baj, hogy hiába a megfontoltság, a jó szándékú tanács - spoilerbe a legváratlanabb szituációban is belefuthat az ember... személyes tapasztalat.
-
Nem tudom miről van szó, nem is érdekel ha spoi-jal kezdődik!! De minek olvastok hozzászólásokat a témával kapcsolatban? :D Ezzel jár. :\
Én iponon olvastam Brotherhood spoilert (Assassin's Creed). Annyi volt a szerencse, hogy már végigvittem. -
Jah, én is ott olvastam. :/ -
ó hogy szülne sünt az a buzi......de én is hibás vagyok, mert nem számítottam rá...amúgy a nyaatorrentsen a torrent alatti hozzászólásokban írta a 
szemét gyerek....
-
A spoileredhez hozzátenném azt, hogy aki nem ismeri a mangát az véletlenül se olvassa el!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy jah, Shiro a vörös ember... Anno nem tűnt fel a mangában, de most hogy tudtam ki a red man, elég furcsán jött ki a dolgok ezel kapcsolatban, mondhatni elég illogikusan... Na de hát ez van... -
Igaz -
deadman wonderland 4 most nem tetszett....unalmas volt vagy nemtom....
de tegnap sikersen belefutottam egy spoilerbe....ha minden igaz....és eléggé idegesít, hogy most akkor igaz-e...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szal azt írta, hogy Shiro az a Red Man csávesz....ez igaz???? -
néha akad... :D
Aria-ban pl. a fegyverek kidolgozottsága is elég jo :) -
én ezt láttam azt tudom....de hogy 1 perce sem emlékszem belőle azt is tudom....:D