72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    öööööö...mit keres a mondoconon egy korabbi wow cosplay jelmez es egy birodalmi rohamosztagos?
  • armageddon666
  • LasDen #45260
    ez a demon lord beelzebubba annyira démoni mint a macskám....:D
  • armageddon666
    Hong Kong és Taiwan lesznek :)
  • armageddon666
    "epic talinak" olvastam :D

töltöm fel az említett cosplayperfomancet, és asszem APHból öltöztek be, még nem tudom kiknek. Viszont valszeg akkor nem kínaiak, hanem koreaiak. És esetleg észak meg dél-korea, de azok meg más karakterek lennének.
  • Inquisitor
    Hmmm.
    1. Time of Eve
    ...
    4. 5 Centimeters Per Second

Ez érdekes. A Time of Eve most az egyik "leg-leg-leg" nálam és imádom, de azért az "egyszemélyes stúdió" által készült filmek, így az 5 CM is szerintem szebb.

8. GitS: Stand Alone Complex
    Ebből meg csak keveset láttam, de egy halom vitát figyeltem több helyen, hogy hogy lehet némelyik rész már ilyen rondán megrajzolva vagy animálva ...
  • Győri Devi
    kuronuma és cr... problem?
  • LasDen #45255

+roboto
  • efti
    urak, kovetkezo topic tali, hol mikor?
  • LasDen #45253
    ha filmbe nem akkor a sorozatba....egyszer elfér egy ilyen arc...:D
  • armageddon666
    Mondjuk egy Shiroyasha Koutanba elég sok dolog kellene...
    Egyrészt Shiroyasha születése: az égő iskola.
    Aztán ... hát ennek az előzménye, Shouyo-sensei.
    Utána jöhet hogy harcolnak... De elég sokat kéne, úgy meg vesztene valamit a Gintama. Ugye mindig kevés harc volt, de az nagyon jó. Itt viszont ha csak részleteket kapunk, akkor is sok kell...
    Ki ne felejtsem: Az "Urahara" megismerését :) mert ugye ő nem Shouyo tanítványa...
    Aztán ugye volt aki kivágta Takasugi szemét. "Ano toki no..." Szal azt is bele kell szőni kicsoda :D

Szerintem egy filmbe nem fér bele.
  • LasDen #45251
    felőlem várhat Sorachi de ne túl sokáig....:D meg nekem nem kell az egész amanto háború csak a vége gintokiékkal....meghogy utána mint hogy volt...:D ha nagyon akarná tudná hogy legyen...:D
  • armageddon666
    Szerintem még nem tudják hogy legyen :) Bizonyos elemek megvannak, de azokat összegyúrni. Szal jönnek űrhajókkal, és aztán elkezdenek kardozni? Végül is, valahogy meg tudják csinálni... de ha nem tudják még hogy, akkor inkább várjanak :) Csináljanak addig fillereket, adják le újra a 83as részt (random szám) szélesvásznú változatban, meg ilyesmi, közben meg törjék a fejüket hogy legyen mesteri a Shiroyasha koutan
  • LasDen #45249
    na mondjuk kilencet nem adnék rá, de az uccsó fight azért felhúzta a dolgot....
  • LeventeV
    befejeztem a Samurai Girls-t. nekem bejött, különösen a grafikája az ami megfogott és az opening is jó lett. vasárnap délutánomat feldobta, 9/10.
  • Lelouch
    Hunter x Hunter: A Yu Yu Hakusho szerzőjének másik neves shounen-je, nekem személy szerint tetszett. Az alapsorozat nálam 9/10, holnap neki is állok az ováknak.
  • LasDen #45246
    azon én is filóztam, hogy mi lehet az új jelenet, de nemtudtam biztosra mondani....:D ha már Shiroyasha...lehetne valami film vagy arc róla, hogy mi volt az amanto háborúban meg után...több infót a filmben sem csepegtettek róla....én arra lennék nagyon kíváncsi....:D
  • armageddon666
    Nade Gintama Gekijouban Benizakura-hen:

MESTERMŰ!

Egymásba ágyazott spoilert nem fogok csinálni, szóval egybe mennek a filmmel, meg magával a Benizakura történettel kapcsolatos spoilerek is.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Warner Bros. a fontos plot-elem! :D Meghozta az alaphangulatot, szakadtam a röhögéstől. :) Aztán belevágunk a történetbe. Elég sok jelenet visszaköszön a sorozatból, immáron HDben, széles vásznon! Jót tett neki a csiszolás. A Benizakura-hent rég láttam, szóval nem teljesen vagyok képbe mi az új jelenet, illetve nem tudom kihagytak-e valamit, de örömmel láttam viszont többet is. Pl. egyik kulcsmotívum, mikor Gintoki felugrik Benizakurára, és mutatják démoni szemekkel, mint Shiroyasha :))
    Feltűnik a történetben Kamui is :D bár csak kicsit.
    Illetve még fontos változás: A menekülés! Harc kibővítve, új zenével, ismét DOEStól! Szerintem ez a banda beszerződött a Gintamához :D Ami egyáltalán nem baj, mert nagyon passzolnak hozzá a zenék.

Magyar felirattal kellett néznünk, szóval lehet megint leszedem és újranézem :) Megéri :D
  • armageddon666
    Jó hétvége volt. Voltam conon, megnéztem Gintama moviet...
    Nade con: Volt néhány egész színvonalas cosplay, de még mindig volt "Aki-cuki" ... Performancek... hááát... szerintem mindig ilyesmi az arány (tragikus), de azért volt amin nevettem, illetve volt egy hihetetlenül jó. Asszem 9es számmal indultak, és fingom sincs miből...

Két karakter, talán egy fiú meg egy lány (a cosplayesek sztem mindketten lányok voltak), talán testvérek... Kínai ruhákban voltak. A lány aranyos, kedves, mosolygós. A fiú durcás. És... hát hogy mit csináltak, az egy leírva semmitmondó lehet, a koreográfia jó és pontos volt. Ami apróság megfogott, az a mimika. Már amennyire láttam a rossz bal szememmel... De utólag visszanézve HD-videón jól láttam. Nagyon hozzák a karaktereket! :) Mármint akiket nem ismerek, de amilyen típusnak gondolom őket. (Ez kicsit ellentmondás, mert a játékuk alapján soroltam be őket a fentebbi típusba :D) Ezt asszem feltöltöm youtubera :) Csak nem tudom kellene-e kódolni meg tömöríteni előtte, vagy youtube elintézi-e az ilyeneket...
  • armageddon666
    Boldog születésnapot kívánok Győri Devi! Füled érjen bokáig!
  • Malakai
    Ilyeneken is sokat lehetne vitázni, ef stílusos volt, de pl animációban nagyon gyenge, epizódok háromnegyedében nincs is kb.

@Devi.

A titok a hozzászólásban.. Őő, vagy miaszösz. :)
  • Ruley
    A Haruhi az még így egyben is mehetne rá, ma már talán nem annyira feltűnő, de 2006-os mércével az terjesztette el a kidolgozott, részletes háttér-környezeteket a stilizált ház-és-fa figurák sorával szemben.
  • Ruley
    Az AnoHana igazából tényleg átlagosan néz ki.

Az ef jobban megérdemelné azt a helyet.
  • PetruZ
    Az a GitS nekem is gyanús. A listáról viszont a Michiko to Hachin nagyon hiányzik szvsz.
  • IMYke2.0.0.0
    A "Kara no Kyuokai"-ok is fantasztikusak.
  • Zomil
    Anohana sztem annyira azért nem szép...illetve szép, de nem top10-es...
    Viszont pl. a Denpa Onna-val teljesen egyetértek nem láttam mostanában olyan szépen megrajzolt anime-t, mint az :)

Viszont pl. A Haruhi mozifilm is ott kéne, hogy legyen...végig nagyon szépen megvan rajzolva az egész, a hoeséses jelenetek is nagyon szépek...
  • IMYke2.0.0.0
    Time of Eve 1.? Szerintem, érdemtelenül.
    A "The Place..." és a "5 centimeter..." az első háromban!
  • Győri Devi
    köszi mindenkinek :)
    Malakai ezt megjegyeztem XD
  • LasDen #45234
    sankaku nagyon benne van a toplistázásba.....most a legszebb 10 van soron...

1. Time of Eve
    2. Hanasaku Iroha
    3. Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai
    4. 5 Centimeters Per Second
    5. Denpa Onna to Seishun Otoko
    6. Clannad
    7. Angel Beats!
    8. GitS: Stand Alone Complex
    9. Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance
    10. Puella Magi Madoka Magica

szerintem egy The place promised in our early days is simán felférne....de a GITS az ilyen szép lenne...nekem nem így rémlik.....
  • Ruley
    Boldog szülinapot.
  • LasDen #45232
    köszi...próbálkozom, de a fene tudja....én nem érzem olyan nagyon jónak....:D
  • RelakS
  • Máté94
    Boldog Születésnapot Devi! ^^
  • LeventeV
    nagyon jó a Samurai Girls fordításod LasDen, minőségi munka, grat hozzá
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem nem degradáló kiírni: Boldog születésnapot kívánok Győri Devi!

Magyarok vagyunk basszus.
  • Malakai
    BSz Devi!
  • RelakS

BSzN, Győri Devi!
  • LeventeV
    Boldogat Devi!
  • Zomil
    Boldog szülinapot Devi! :)

Lelouch: hát remélem minél hamarabb megkapjuk a 3. movie-t...látni akarom a szembekötös badass Asuka-t... :D
    Meg amugy is, h milyen irányba megy a történet...
    Amit irtál mangás dolog is érdekes :)
  • LasDen #45223
    hátha még idén bejelntik, akkor 2 év múlva már láthatjuk talán....