72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Denpa onna 07: omg...omg...nem tudok betelni ezzel a sorozattal egyszerüen annyira tetszik...biztos unalmas olvasni, mert minden rész után leirom, de egyszerüen iszonyat jo karakterek vannak az anime-ben...Maekawa most már tényleg a kedvencem lett... :D
De igazábol a többiek is teljesen szimpatikusak :)
Sii 08: nah kezd beindulni rendesen :)
szerk. a C-hez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt viszont elég gagyinak tartom, h Mashu a lánya...az valahogy jobb lett volna, ha a jövöbeli szerelme lett volna...legalábbis nekem ugy jobban tetszett volna -
Nekem is Minatsuki meg Senji jön be a legjobban, mint karakter :)
Minatsuki elején kurvára idegesitett, de a 7. részben kevésbé volt örült, ezért megtetszett a karaktere :) -
Bár úgy látom már eltértek a mangától, szóval nem tudom mi várható így. -
Minatsuki a hamisítatlan yandere. :D -
Senji? :D Nekem is ő az, akit szimpatikusnak tudnék nevezni... :D
ShiroSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem már néha túl gyerekes, meg ugye ott a másik énje is, ami már tényleg nem nevezhető túl szimpatikusnak... :D
És bár nem szimpátia miatt, de én Minatsukit is bírom, kicsit emlékeztet Lunar-ra... :D -
shiro...meg az a szabdalós srác is jó fej, bár kicsit megszállott a szabdalást tekintve...:D -
Ki szimpatikus egyáltalán? :D -
húha...deadmanbe rákezdett.....
ganta még mindig nem szimpatikus.... -
Mivel még a manga se ért véget, így én nem számítok tökéletes lezárásra. -
ezen szakadtam :))) -
ez mekkora már...:D
-
Én meg pont hogy csalódtam. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A falu jelenetnél elvártam volna valami drámát vagy hogy elszabaduljon a Rygart-ban rejlő vadállat, de csak olyan harcot kaptunk, amit már azelőtt is láttunk tőle.
Sigyn sztorizgatós jelenetei viszont most is tetszettek. Az addig ellenséges lány egész jól elvan a királynő mellett. :D
A bolond srácot pedig még mindig nem tudom hova tenni, teljesen felesleges szereplő volt.
Az a baj, ha ilyen ütemben haladnak, akkor a júliusi 6. rész nem lesz elég a teljes lezárásra. Még kell egy Zess - Rygart összecsapás(Zess még mindig nem tudja mik a megadás feltételei), valami Sigyn - Rygart történés (minek a nagy sztorizgatás meg a Rygartról/Zesssről álmodozás, ha végül semmi sem lesz belőle?) és azért nem ártana ha a háború végét is látnánk... -
huh...break blade 5 az előző gyengébb rész után sokkal jobb volt...aszittem lesz nagy drámázás 1-2 jelentnél, de nem volt semmi olyan ami ne tetszett volna....de mostanában már túl sok őrült kurvát láttam animékben.....szerencsére itt is megkapta a magáét a hülye picsa, úgyhogy nyugtával dicsérjük a napot...:D
várom az utolsó filmet...elég durva zúzát várok tőle....:D -
Ide a rozsdás bökőt, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kimimaroék üzleti negyede is összeomlik, és egyedül ő és Mikuni marad, mert ugye az OP-ba is ők "harcolnak". -
kozben mengeztem Menma anyjanak Irene a neve, ugyhogy az mar biztos hogy oda az van irva, a kerdes mar csak az hogy miert igy... -
Nem tévedsz. Az erősen orosz női névnek tűnik. -
azert erdekelne hogy miert van az egyik nev ciril betukkel a nevtablan. Legalabbis az "Irene" nekem valoszinubbnek tunik mint a "Npehe". Tevedek? -
kicsit hirtelen jött az egész, de hát 11 rész... -
nekem tetszik, hogy
[spoiler]ha összeomlik a hely, akkor az egész ország eltűnhet....
és elég hatásosan adták elő ezt...:D -
Nem tetszik a C uj iranyvonala
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szemelyes pszicho animenek jobb volt, ne legyen vilagmegmentos sztori belole :P -
Extract filter CS5-höz.
-
Photoshop - Extract filter + egy kis molyolás és megvagy.
-
És ugyanezt elérheti Adobe Illustratorral is :) -
Egyébként igen, körberajzolás miatt kellett anno :) egy stilizált logót akartama csinálni belőle, aztán nem sikerült :( -
corel draw-ban vagy ilyesmiben körberajzolod, és akkora lesz, amekkorát csak akarsz ;)
Így lett a DVd-imre hibamentes Evangelion logó is :D -
Kaphatnál - épp be van töltve PS-be - de látom, már a téma tárgytalan, így nem szenvedek vele.
-
No, itt legalább csak logók vannak :D de a minőség még így is. Mondjuk ennél jobbat nem hiszem hogy kaphatnék.
Ez egész jó :D remélem nem hotlinkelhető xD -
Ha tisztában lettem volna vele, szerinted fáradok a linkeléssel? 
Nem néztem meg a linkjét, csak a videót.
-
Akkó hagy segítek én is :D
銀魂 ロゴ -
Ugye tisztában vagy vele, hogy ugyanezt linkelte LasDen is, és erre ment a válasz? :D -
Segítek ám: Kugli - "Gintama logo".
-
Az egy kiló erős túlzás. És minden vagy Jpeg artefact van, vagy rá van toszva egy hatalmas GINTAMA felirat amitől nem látni magát a logót :\ -
már régóta tervezem a megnézését, de majd vizsgák után...
-
pedig nagyon jó...:D -
Videó: helyén van.
Anime: most már tudom, hogy nem az én stílusom.
-
újra izéltem egy régi videjóm.....lessétek...:D
arma: tessék...1 kilót találsz...:D -
Mutass plz pár normális méretűt! Itt a város közepén nem bővelkedem bokrokban :D
Nem mondtam hogy a többiek munkája rossz, sőt. Meg igazából nem kell változtatni. Csak szeretem az egységbe foglalást. Mikor van egy séma amire készül a munka, és a séma mellett van a változatosság :) -
Védeném a mundér becsületét: a többiek munkája nagyon jó, én voltam a forradalmár a logókkal.
Ha változtatni kell(ene?), akkor inkább én csinálok logómentes verziókat.
Bár, szerintem, épp a változatosság az, ami gyönyörködtet.
-
nemtom mi ez az egységes mánia...jók ezek így is.....:D
gintama logot meg bármelyik bokorban találni..... -
Nem csak te, én is emlegettem korábban is, csak egyre jobban zavar, egy ideig még rá lehetett fogni erre-arra.
@LasDen: Igen, bár ott is úgy állt ott, mintha továbbra is rejtőzködni akarna. Képnél meg az se mindegy, hogy lebeg a takaró középen. :)