72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    én voltam az az elvetemült aki 10/10-ezte...azért azt is hozzátenném, h már jo ideje nem láttam semmi emlitésre mélto filmet...moziba is mostanában alig járok, semmi értelmes nem megy...igy egészen felüdülés volt ez a film és tuti moziba nézném, ha lenne rá lehetöség :)

sacred seven-nel én is szemeztem...azt hiszem megvárom mit irtok a 2. rész után aztán ha még mindig jo belekezdek :)

Excel Saga most ért véget? omg...az anime-ben is annyi baromság van, h megnézése után -50iq...gondolom, h 15év alatt mi mindent sikerült összehozni...nah talán csinálnak 2. évadot...szeretem pusztitani az agysejteimet... :D
    "Hail lord Ilpalazzo!" :D
  • LasDen #47066
    nem rég megnéztem a Ikoku Meiro no Croisée-t is...bár előzőleg nem volt tervezve, de nem volt jobb így megnéztem....egyrészt egészen szép és nagyon kellemes kis sorozat lehet, ha nem hoznak semmi komoly drámai helyzetet....olyan lehet mint az Aria...
    egyedül az zavart, hogy bár japánul beszéltek, de mégse japánul beszéltek...összezavart, hogy akkor mikor beszélnek japánul meg nem japánul japánul...:D
  • IMYke2.0.0.0
    9 és fél perc megnézése után úgy döntöttem, hogy ezt az anime sorozatot is meg kell néznem majd :)
    Ellenben, csak akkor, amikor már lesz belőle normális batch.

["Kami-sama no Memo-chou"]
  • LasDen #47064
    megnéztem a yamato filmet.....mint film korrekt és nagyon élvezetes volt, mint adaptáció nemtom nem láttam az eredetit :D valaki 10/10-esre értékelte, hát szerintem azért olyan jó nincs...
    tökéletesen adagolták az akciót és a drámát....
    egy 10/7.5-8 :D

aztán megnéztem a sacred seven első részit...igazából nem vagyok elragadtatva tőle és sok jóra nem is nagyon számítok a továbbiakban. a főszereplő srác még okés, de a többi karakter eléggé unszimpatikus volt...és ezek a keménykedő cselédek meg kicsit komikusan hatnak és az a gazdag csaj is, aki mindent megvesz, mer az úgy van....
    a grafika, animáció és a karakterek jól néznek ki viszont...a srácnak a cucca vagy nemtom milye egész faszán nézett ki...aztán elbaszták :D
    de a babettáját elfogadnám...jóféle...:D

azt meg most olvastam, hogy 15 év után véget ér az excel saga....kicsit meglepődtem...jó nem néztem utána hogysmint is van, de úgy éreztem, hogy az anime teljes lezárást hozott így nem nagyon firtattam..:D képzelem mennyi baromság születhetett 15 év alatt...:DD
  • Malakai
    Hidan no Aria vége.
    Ao no Exorcist 12. Habár egyetértek LasDenel, én se csipem ezt a fajta rosszfiút, de most nem volt olyan zavaró szerintem. A másik dolog meg na, eddig hanyagolták a fanservicet... :)
  • LasDen #47062
    blue exorcist jaú volt...bár ez a rossz arc csak jáccadozik dolgot nem szeretem....
    viszont ez a tag meg....egyből levetkőzik, csöcsöket elő, nehogy valaki ne lássa őket....:D
  • LasDen #47061
    én is így ismerem a neet-t...:D

most hogy így mondod....tényleg mintha kyonos lenne....:D
  • armageddon666
    nem tudom, de anime plan to watch :P
  • efti
    NEET: Not in Emlpoyment Education or Training

legalabbis anno a welcome to the NHKban igy magyaraztak.

amugy csak nekem van borzaszto Kyon erzesem Fujishima Narumi minden megnyilvanulasatol?
  • Zomil
    áh értem :)
  • Máté94
    Ezt nem tudni... :)
  • armageddon666
    Semmittevők.

Nem jár iskolába és nem dolgozik.
  • Zomil
    és akkor most jön a buta kérdés: kik azok a NEET-ek? :D
    á szovis gosick utánzat napjainkban...akkor mindenképp megnézem :)
  • LasDen #47054
    jah...a NEETek nyomoznak a srác meg valahogy bekerült asszisztensnek a lolikiscsaj mellé aki gosick módra mindent tud csak azt nem tudni hogy honnan....
  • Zomil
    akkor ez ilyen nyomozos izé? jonak tünik, sztem megnézem én is :)
  • Zomil
    "We Still Don`t Know the Name of the Flower We Saw That Day."
    Angolul, innentöl már magyarra könnyü :)

szerk: hoppá nem frissitettem Máté beelözött :)
  • armageddon666
    Akkor még is csak sikerült értelmeznem XD csak valahogy a szavak sorrendjét nem tudtam megtalálni...
  • Máté94
    "Még mindig nem tudjuk, hogy hívták azt a virágot, amit aznap láttunk."
    AA így fordította le. :)
  • Lelouch
    Szerintem egész korrekt volt az US Gintama feliratja eddig, a másik csapatén viszont már tényleg érződik a ferdítés... :D
  • efti
    valami olyasmi, ha jol emlekszek, hogy "meg ma sem tudjuk a virag nevet amit akkor lattunk"
  • armageddon666
    Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai.

Ez amúgy mit jelent? :D A szavakat értem, nagyjából össze is tudom rakni, de nem lesz értelmes...

US-sel elégedett vagy? El tudom képzelni milyen nagyszerű lehet :P Már a japánok sem értik xD és rámegy két ferdítés...
  • Lelouch
    Most látom, az US is folytatja végre a Gintamát. Örülök, a másik magyar csapat fordításával nem voltam maradéktalanul elégedett... :D
  • Lelouch
    Belevágtam a Darker than Black: Shikkoku no Hana mangába. Ez egy alternatív folytatása az első évadnak, vagyis a Gaiden és a 2. évad semmisnek tekinthető itt. Szerencsére eddig mellőzi azokat a dolgokat, amiket az anime folytatásban nem tartottam jó ötletnek, gondolok itt pl. arra, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Yin maradt a régi önmaga mindenféle vele kapcsolatos kavarás nélkül, így Hei leamortizálására és erővesztésére se került sor, stb...

Nem mondom hogy tökéletes, de ez így már alapból sokkal jobb az én szememben. Eddig úgy vagyok vele, kár hogy nem ez lett meganimálva.
  • armageddon666
    Bár ez az amit már előre tudtam, de akkor sem állok így neki. Csak elkezdem nézni és kész.
  • armageddon666
    Too much information
  • efti
    hat az ano hana nem epp konnyed abban az ertelemben...
  • armageddon666
    Leszedtem AnoHanat is amiről már többet tudok mint kéne (kéne EQU semmi) :)
  • armageddon666
    Kipróbálok egy Ika Musumet :D Ami megjelenés óta egyáltalán nem mozgatja a fantáziámat, és igazából nem is tudom milyen lehet

Ilyen boldog tudatlanság... amiről tudok valamit attól általában tartok...
    Pl. Amagami SS biztos hogy olyan könnyed, mint amilyet szeretnék? Mert ok hogy visual novel adaptáció, de TWGOK-ban "kívülről látjuk" a játékot, itt meg a játékon belül vagyunk igazából. Nem tudom mennyire fogják dramatizálni. (Részcímek nem sok jót sejtetnek xD)

Ellenben jónak tűnnek a karakterek, illetve van Bluray rip :)
  • Lelouch
    Csak februári a hír. :D
  • Máté94
    Lesz Ika Musume 2!! ^^
  • Lelouch
    Ha kedvcsinálónak tekintem a mangához, akkor végülis így még jobb is... :D Amúgy én az ováig még nem temetném a harmadik évadot... :D
  • efti
    Az nem is hangzik rossz tanacsnak. Ha nem lattad, akkor szerintem tetszeni fog.

Igaz Lelouch rovid leirasa illik a Yosuga no Sora-ra is, de az kisse mas mufaj :D
  • Lelouch
    Az OVA után esetleg nekiállhatsz majd a mangának. :D Amúgy talán az Amagami SS? Én nem láttam, de egy játék több route-ja van benne feldolgozva, azaz a főszereplő egy-egy reboot után mindig más lánnyal jön össze.
  • LasDen #47034
    szerintem nem vészes hogy ilyet mutattak...egyrészt úccse lesz 3. évad...másrészt ezt csak azok vették észre, akik olvassák a mangát is.....mikor láttam én nem tulajdonítottam semmi nagy jelentőséget neki....
  • BEAST #47033
    AoEx egész jó volt most. Ha tényleg 25 részes lesz akkor még lehet belőle valami.
  • Lelouch
    Ja, Tenri-nél jön elő majd a goddess téma először... A tükörképen Diana van, az első istennő aki feltűnik majd. Nem volt glóriája alapból, és ez elég jelentős részlet... Az istennők a szerelemből nyerik az erejüket, és a glória megjelenése az erősödés jele lett volna, amit Keima ér el majd nála.
  • armageddon666
    Én MALon olvastam
    Egy jelentős szereplőpárosról. Gondolom ők azok :)

TWGOKhoz hasonló anime? Mosolyogva daráltam le az egészet :) Olyan kellemesen romantikus meg mosolygósan nevetős meg aranyos részek voltak benne. Ilyesmit szeretnék. A lentebb begyűjtött animék nem tűnnek ilyennek :S
  • LasDen #47030
    nemtom spoilere....
    [spoiler]AA-n futottam bele véletlenül és ott valami istenségekről vagy mikről beszéltek, hogy a lányokat megszálláják....
    az a glória nem ehhez kapcsolódik??? :D
  • Lelouch
    Tudom spoiler, de az a glória még nem kellett volna oda... Mekkora baki. Igaz, a twitteres üzenet után arra is lehetett volna gondolni, hogy a 3. évad eseményei utánról jöttek a cameo-k, de ennek egy bizonyos dolog ellentmond.
  • efti
    hanasaku Iroha 14: megint nagyon jo volt, orulok, hogy sikerult nem tulzasba vinni a tengerpartos fanservice-et es az eredeti temanal maradni.