FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
megnéztem a yamato filmet.....mint film korrekt és nagyon élvezetes volt, mint adaptáció nemtom nem láttam az eredetit :D valaki 10/10-esre értékelte, hát szerintem azért olyan jó nincs...
tökéletesen adagolták az akciót és a drámát....
egy 10/7.5-8 :D
aztán megnéztem a sacred seven első részit...igazából nem vagyok elragadtatva tőle és sok jóra nem is nagyon számítok a továbbiakban. a főszereplő srác még okés, de a többi karakter eléggé unszimpatikus volt...és ezek a keménykedő cselédek meg kicsit komikusan hatnak és az a gazdag csaj is, aki mindent megvesz, mer az úgy van....
a grafika, animáció és a karakterek jól néznek ki viszont...a srácnak a cucca vagy nemtom milye egész faszán nézett ki...aztán elbaszták :D
de a babettáját elfogadnám...jóféle...:D
azt meg most olvastam, hogy 15 év után véget ér az excel saga....kicsit meglepődtem...jó nem néztem utána hogysmint is van, de úgy éreztem, hogy az anime teljes lezárást hozott így nem nagyon firtattam..:D képzelem mennyi baromság születhetett 15 év alatt...:DD