Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
a logo a kep szarmazasi helye miatt van ott, az animeben ez nincs benne.

Umineko no naku koro ni az anime cime. eddig 1 reszt neztem meg, grafika gyonyoru, tortenet meg erdekesnek igerkezik.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Zomil
hm ez miböl van? :D

amugy szvsz a 720p is böven jó :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RelakS
hmm... ez így ebben a formában ha akarom upscale, ha akarom, nem, viszont rohadt rondán van kódolva :D Meg talán még újra is lett kódolva a jobb lenti logó miatt?

Mellesleg a HD-vel egy bajom szokott lenni: olyan, mintha a háttereket egy kb@520tt kartonra festenék XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeventeV

ilyen minosege van. megha upscale is alig talaltam meg az allam :P

[NST]Cifu
Az újabbak azért nem. Pl. a Black Lagoon: Roberta's Blood Trail OVA.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Gurren
death note létezik 720p-ben? mert nem nagyon találtam :(

RelakS
Pedig sajnos a legtöbb 720p (vagy valami hasonló) upscale, igaz, gyárilag, tehát (elvileg) jobb a minõsége, mint a rendes 720-nak, ha lejátszod :/

LeventeV
kiprobaltam ma egy FullHD animet egy FullHD tv-n. eyegasm... hihetetlen milyen jo minosege van... ezentul csak fullhd animeket fogok leszedni.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gyõri Devi

やられたらやり返す。倍返しだ!

LasDen
az elsõ évaddal 6 részig jutottam, de szerintem vontatott és feleslegesen hosszú volt 1-1 rész...kevesebb idõbe is simán beleférnének a részek...talán egyszer még folytatni fogom.....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gyõri Devi
érdemes! Most a 2. évad is kiérdemli nálam eddig a szezon animéje titulust.

やられたらやり返す。倍返しだ!

BEAST
Nekem még mindig nem sikerült belekezdeni, pedig már jó pár hónapja tervezem xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Gyõri Devi
Kimi ni Todoke részeket mindig olyan jól "lezárják" hogy a hajamat tudnám tépni :D

やられたらやり返す。倍返しだ!

Zomil
Amugy akármennyire is parodia/állatság ez a zombie azt el kell ismernem, h az alkotok kitettek magukért...szinte mnidegyik szereplö kedvelhetö, egyre jobban kidolgozott személyiségük van. A történet is nem csak ugy log a levegöben, hanem részröl részre egyre többet tudunk meg...Ráadásul klisésnek se nevezném, mert vannak benne böven meglepetések. :)
Tetszik ahogy Yuu-nak is egyre összetettebb személyisége van.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Máté94
Mindegy, úgy se nézné meg egyikõtök sem. :D
Zomil
hm, hülye vagyok eddig is ott volt az op-ban, akkor csak most tünt fel nekem... :D
viszont az op-ban folyamatosan apro változások vannak

az is érdekes, h a 3. és 5. rész teljesen ugyanugy kezdödik :)

Zomil
Madoka magica még mindig baszott jó :)
és mostani részben konkrétani ki is mondják, h a halottakat nem lehet visszahozni

akkor jól emlékeztem, h eddin nem volt ott Kyuubey

Zomil
Zombie 4. rész: repül a bálna, repül a bálna....neeee :D
5. rész meg érdekes :)

RelakS
az, töröltem

LasDen
õõõ...ez így nem spoiler???

Máté94
Zombie neeee. Pedig azt hittem, hogy Puela és vége. :DD
Zomil
yayy megint egész estés anime nézés lesz, AA-n kijött zombie 4-5. US-en meg a madoka magica legujabbja :)

armageddon666

@

Lelouch
Ez nem volt szép, még ha viccnek is szántad...
Daell Drow
Ertem, kosz, akkor nem sokara elvonulok 3 orara :)
RelakS
te meg kedves <#idiota>

Máté94
Mert hülye vagy. :DD
LasDen
én nemtom mirõl beszélsz....:D

armageddon666
jah... tulajdonképp kulcsmotívum szerintem... illetve több dolog élménynövelõ. exponenciálisan.

@

RelakS
hát azért ha a második évadból kimaradt
az a rész, mikor Kyon visszament rajzolni Haruhinak, akkor fogja kapkodni a fejét :)

Ruley
Ja, eleve ugye nem is idõrendi sorrendben van az egész, tehát már az elsõ évadban is láttál olyan részeket amik idõben közelebb vannak a filmhez mint a harmadik évad.

Tartalmilag csak azt hagytad ki, amikor a második évadban elkészítik az elsõ évadban bemutatott homemade filmjüket.

http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X

LasDen
semmi komolyat...érteni fogod így is a filmet...

Daell Drow
hali, leszdtem a 3 oras haruhit.
az elso sorozatato es a 2 parodiat latam.
a masodik sorozatbol kb 5-6 reszt latam a tobbi elmaradt, remelem igy is erdemes megnezni. szal semmi fontosat nem hagytam ki hogy nem latam a par maradek reszt?
PetruZ
Ehh... pedig Yuuna maga az esetlen loli mintapéldány és ebben a sorozatban hangzik el minden idõk egyik legjobb nem op/ed éneke (a "Banana Song"). :)
LasDen
szimplán nem tetszett...:D annyira taszított az egész és a fõszereplõ srác se volt szimpatikus...úgyhogy elköszöntünk egymástól....:D

PetruZ
Ja, bocs, most látom... Dropped? Miért?
PetruZ
A Kage Kara Mamoru még nincs a listádon? :)
LasDen
nincs velük bajom...attól függ, hogy milyen a karakter...ha irritáló vagy már túllõ minden határon a bénasága, akkor esetleg zavar, de nem kizáró ok hogy ne nézzek valamit...fõleg ha ilyen vicces...:D

armageddon666
Jah... meg lehetett venni normális kilõhetõ villogós beybladeket... animét nem néztem, de volt egy. Mondjuk elég gagyi volt. Aztán lengyelpiacon vettem 5-6 "gagyi kínai" utánzatot, amik bár nem világítottak, viszont akkora acélkaszáik voltak :D:D:D:D simán össze lehetett velük zúzni az "oridzsinál" drága szarokat :DDDD

@

IMYke2.0.0.0
Azt hittem, az esetlen loli nem az eseted :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Szerintem is nagyon hangulatos, jó anime-sorozat volt. Ha módodban áll, nézd meg az extrákat is! Igaz, én felirat nélkül találtam meg az összeset, de a hangulat, amit az élõ közönségtalálkozón, és szinkronizáláson hoznak, megéri.
A szereplõk szinkronjainak egyénisége is meglepõ :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Megvolt a level e, ez a sorozat tovabbra is fergetegesen elborult :D

WWFSMD?

Zomil
Fractale 4.rész...még mindig elég érdekes :)
kiváncsi vagyok mi lesz ebböl...

Zomil
Merry még mindig nagyon jó és egyre jobb :)

LasDen
elkezdtem Workinget....telitalálat....ez a fajta humor fekszik nekem és az egész rohadt jó...:D
asszem imi írta, hogy bírjam ki az elsõ 2 részt, de most hogy az elsõt láttam nem tudom mire gondolhatott...:D

Zomil
Dragon Crisis 4. rész...nemtudom vmiért nekem tetszik ez a sorozat :D

Zomil
gondolom mert azok fizetnek... :)

Gyõri Devi
Valszeg ez lesz hogy más más kisebb storyk az idióta herceggel, én sem erre számítottam. A mostani részen szakadtam mondjuk :D

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

efti
masodik leszedesre mar lett benne felirat, ugyhogy tenyleg lehet fixed. Mondjuk azert illett volna v2-kent visszarakni..

WWFSMD?