72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nézi még valaki az Animaxot ? -
animax kezd megveszni. tegnap is és ma is 11 után nem mutatnak egy animét sem. ha mégis akkor annak a nagy része bleach és naruto. -
Prof William #47628 Az 1-2 rész tényleg jó volt csak remélem hogy most nem fog átmenni valami 5-6 részes School Life -ba a dolog.
A Zombideszka 6 rész után erő mélyrepülésbe kezdett a számomra de ez jobbnak tűnik és tényleg komolyabbnak. Az ending zene meg nagyon tetszik. -
Inquisitor #47627 Ja igen, a filmnek kb. annyi köze van vagy sincs az Anime verzióhoz, mint a Gantz filmnek. Például nincs benne ilyen marhaság, hogy egy elsüllyedt csatahajóból építik. Az idegenek meg inkább hasonlítanak protosokra mint emberere, stb. -
Inquisitor #47626 Ha már a témánál vagyunk, engem a Yamato filmben az lepett meg, hogy a hajón igen sok angol szót használnak és ki is tudják ejteni őket :)
Mást ne mondjak: Warp
Azért a legtöbb japánnak gondot okoz az angol, főleg ha különbséget kell tenni pl. R/L hang között. Amikor anno a Pólusba jött egy Sony küldöttség, csak este hat körül jöttek rá, hogy azok végig angolul beszéltek avagy próbáltak beszélni hozzájuk :) -
pedig sztem vicces volt... :D
föleg mikor megkapta az ultimate mahou shoujo szerelést... :D
amugy meg utána olvastam és egy elég érdekes részt hagytak ki...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyjábol meg van magyarázva, h mégis hogy sikerült a dolog, ha vkit érdekel leirhatom...
amugy az okosok azt mondják, h valszeg késöbb lesz berakva flashback-ként -
Az első része nem volt rossz és ha a srác nem fog mahou shoujo szerelésben rohangálni akkor nálam messze lekörözi a zombie-t. :d -
Hm valahogy nekem Itsuka Tenma no Kuro Usagi jön be a legjobban a mostani szezonbol...mondjuk nekem már a Kore wa zombie desu ka is nagyon bejött, ez meg kicsit ahhoz hasonlo, csak komolyabb hangvétellel ami tetszik :)
Az ED zene is nagyon jo :)
Kiváncsi vagyok mi lesz ebböl...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk arra kiváncsi lettem volna, h mitöl élt ujra a gyerek miután 7szer meghalt... -
Igen,azért írtam,hogy szép nagy az a bolygó, de az is lehet,hogy az egy bolygó alakú galaxis :) -
Szépek benne a csillagok is :) -
Kicsit nagy az a a bolygó, mi a gond vele? :D -
Hopp! Az elején máris megvan az a bizonyos hiba a Mátrixban:
-
Úgy döntöttem, elkezdem az összes Yamato sorozat+film megtekintését, hogy aztán a nagy filmmel (2010) bezárólag befejezzem.
Az 1. évad már lenn is van - este már nézem.
[Most megy az intro-ja a sorozatnak - belenézek - igazi harci induló :)]
[S mindezt imádott Elfen Lied alatt írom
]
-
Tudják ők rendesen is ejteni hidd el. -
jo persze ezt tudom...csak akkoris... :D -
japánok erősen odavannak az amcsi kultúráért (vagy valami ilyesmi) így az angol szavak is beolvadnak a nyelvbe....ugyanez itthon is megfigyelhető..... -
jah...van olyan is nekik...csak ez a számon...olyan...nemtom :D
nem hiszem el, h ne lenne saját szavuk erre :D
mert ugye az arubaito az ugye a részidös munka...nem konkrétan a német arbeit, mint munka a jelentése
Arma: shaft-ra én madoka ota figyelek és szvsz meg is érdemli, h rá legyenek izgulva az emberek :D -
nekem is ez a bajom vele...jo lenne, de a rész 3/4-e iskolai élet, majd után a kötelezö epizod vége elötti harc...semmi logikát nem látok benne -
Blood-C#888"> :: 2
Nem szimpi, hogy ennyire random minden harc, az epizód 90%-a meg gyenge slice-of-life. -
SHAFTra valahogy nagyon rá vannak izgulva az emberek, nagyon bele tudnak nyúlni a jóba :) Denpa Onnáról meg szépeket hallottam. Biztos lesz 2. évad. Addigra megnézem az elsőt is :P
(Válasz valaki olyannak menne, akihez passzol, de már nem keresem meg :D +-1 hsz amúgy) -
Nem japánosítják, így tudják kimondani. Van német is Arbeit - "árubájto" - munka. :D -
hm, jo igy hogy leirtad, már nekem is egyértelmü, de ne tudd meg mennyit agyaltam rajta, h mi a francot mondhatnak japánul...fail... :D
hülye japánok és az idiota angol szavaik amiket japánositanak :D
Lelouch: majd akkor ugrok 100%-ra ha már bejelentik, h mikor adják :) -
Szerintem meg már 100% hogy lesz, jövő tavaszi szezonra saccolom. -
Számon...szerintem tök egyértelmű....:D -
omg... :D
de hogy ejtik akkor?
hát soha nem jöttem volna rá... :D -
a Summon-ra gondolsz??? mert akkor azt mondják...:D -
Amatsukit kezdtem el a tegnap, eddig 7 részt néztem meg, de valahogy nem köt le. pedig szeretem a múlt Japánjában játszódó animéket, csak ez valahogy nem az igazi. -
Ugy tudom, h egyrészt az eladások se voltak nagyon gázok(sajnos kiemelkedöek se) és a Shaft amugy is most tömve van pénzzel(hála a madokának), szoval sztem 90% egy 2. évad :) -
Baka to test-ben mint mondanak mindig idézésnél? Mert probálok nagyon figyelni, de nem értem sosem tisztán :S -
Denpa Onna: Végig kellemes időtöltés volt, remélem nem kell sokat várni a 2. évadra.
-
Azon van itt a hangsúly szerintem, hogy a munkaerőpiacon nem jelennek meg, a vállalkozó meg valahogy mégis csak igen.
Úgy, mint ahogy egy csöves is NEET, pedig mondhatnánk hogy van munkája, a kéregetés-kukázás esetleg rablás, az az amit naponta csinál és megél belőle, de mégsem olyan munka mint a vállalkozás, inkább olyan pótlék, mint a Neet-detektívkedés.
-
Nem biztos hogy értem a kérdést, de ugye az a szójáték megvan, hogy "It's the only NEAT thing to do." ? -
hm...mit inditottam el... :D
Amugy oké, persze a pontok alapján neet, de pénzért dolgozik(legalábbis gondolom onnan vannak ezek a hiperszupergigaüberbrutál cuccok :D )
szoval végülis egy feketén dolgozo vállalkozo, ilyen alapon, azért messzebb van egy neet-töl, mint pl. a többiek(bár franc tudja, h azok honnan szedik a pénzüket, vagy alice-tol kapnak-e vmi fizetés szerüséget)
áhhh, mind1 nemtom már mit akartam mondani... :D -
Ezt mondtam mikor először felmerült a NEET nyomozó. -
Ha már itt tartunk a neet fogalmaba a vallalkozok hogy fernek bele? Nem alkalmazottak. Tulkepp Alice sem az, ugyhogy vegul csak neet :) -
Nem, a "NEET -> to neet" kapcsolatra utaltam.
-
Melyik az a pont? Kiskorú, nincs még felsőfokúja (de láthatóan egyéb suliba sem jár), nem alkalmazott, hanem szabadúszó (!= employment), és gyakornoki állása sincs.
-
A jerk szót ízlelgetted? :) -
Munkanélküli vagy, nincs pénz egyetemre, fősulira, nem alkalmaznak sehol, mert papíron alulképzett vagy és emiatt a gyakornoki állások is kiesnek, tehát "az egyedüli dolog, amit megtehetsz, hogy..." Nem igazán tudnék most magyar szót mondani egy angol betűszóra, amiből ige lett. :)
-
hmm...nézegettem hogy milyen arcok lesznek Fiary Tailbe és nagyon úgy tűnik, hogy nemsoká beéri a sorozat a mangát....mondjuk nekem van még 2 arcom aztán leteszem egy időre, hogy megin felgyűljenek a részek....:D
lehet rosszul látom, de manapság nem sok Natsuhoz hasonló főszereplővel találkozni....