72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
jah láttam, hogy alig 2000-en vették...az elég siralmas.... -
Mivel nagyon jelentkezes es javaslatok nem voltak, ezert a kovetkezo kijelentest teszem: Holnap este 7 korultol a Crazy Cafeban sorozunk Piros Mogyival, ha van valakinek meg kedve jonni az kerem ma estig jelezze es akkor igyekszek ugy foglalni asztalt. -
Bakemonogatari: Tsubasa Cat OP DVD-s változat
Erről én eddig miért nem tudtam?
-
Látva a DVD-BD eladásokat, nem volt kifizetődő a ráfordított munka és idő mennyisége... :( -
megnéztem Redlinet....te jó ég hogy ez mekkora egy kibaszott jó film volt. egy végletekig kidolgozott gyönyörű szépen megalkotott világ egy tuskó egyszerű történettel és rengeteg látvánnyal akcióval nyakon öntött film. szinte elaléltam az élvezettől tényleg annyira iszonyú szép volt az egész (fullhd még rátett) és a 2 verseny meg lélegzet elállítóan fantasztikusak voltak, főleg a redline....agyam elszállt olyan jó volt...:DD
egyetlen problémám volt, hogy az ágyból nézve alig láttam a feliratot (kb 15-20%-ának a szövegről le is maradhattam :D), aminek szerintem fordításában is vannak turpisságai (néhol mintha rövidebbre faragták volna a mondatokat)...
de ezen túl megvagyok elégedve 111111110%-ban
igazából egy nyári hollywoodi blockbuster filmhez tudnám hasonlítani, ami kurta jó, élvezetes, de kikapcsolhatsz és csak gyönyörködni kell a látványban...:D
a madhouse ezzel visszanyerte a bizalmamat, amit korábban szépen elherdáltak...:DD
megkéne nézni a Travat is.... -
Köszi mindenki! :) -
az elsöre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igazábol homályos, mert konkrétan sosem volt megmagyarázva...elöször is a legjobb szinkronizáciot azok mutatták akik a second impact után születtek(vagyis ök még csak fiatalok)...aztán elvileg mindegyik pilotának az anyukája kapcsolatba lépett az eva-val, rei ugyebár klon egyrészt shinji anyukájábol meg lilith-böl, ezért tud könnyen szinkronizálni a 00-val, a 01-ben shinji anyukája feloldodott, a 02-ben asuka anyukája zakkant meg, egyedül a teoriában a gond a 03-as unit-nál kezdödik, mert arra nincs utalás, h volt-e köze hozzá Toji anyukájának, bár elvileg mindenki szülöjének volt vmi köze a NERV-hez, szoval nem elképzelhetetlen
2. nah ehhez már tul régen láttam a sorozatot, h válaszolni tudjak :D -
sziasztok!
most néztem végig evangelion-t (end of evangelionnal), és van 2 kérdésem. (olvasgattam wiki-t, de még mindig kicsit zavaros)
1, miért csak gyerekkel tudnak szinkronizálódni az evák?
2,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha jól értem: ADAM és a lándzsa találkozása után jött létre a second impact fehér holdnál. ekkor ADAM embrió formában be lett rakva Gendo jobb kezébe. fekete holdnál tokyo alatt LILITH van, ami ha egyesül ADAMmal v angyalokkal (akik ADAM leszármazottai), létrejön a third impact. a film végén ezt akarja előidézni Gendo, a kérdésem, hogy miért várt eddig? (és miért kellett ölni az angyalokat, ha ők is uezt az eseményt idézték volna elő?)
remélem nem nagy butaságok :) -
Kösz mindenkinek :) -
Z1 multkori ismerd fel az animet a keprol feladvanyan felbatorodva ma Ghibli estet tartottam es megneztem az Ocean Waves cimu muvuket ami eleg kozepeske volt, illetve a feladvanyban szerepelt Only Yesterday cimu muvet ami viszont igen jo volt. Az utobbit csak ajanlani tudom -
Akarcsak legutobb fenntartom az utolso helyet a gratulaciokhoz:
Boldog szulinapot Zomil, Malakai! -
Prof William #48380 Ajaj ha nem javul meg pár napon belül a végén kénytelen leszek kijönni a pincéből. :) -
Pro-Tipp: Sedth(vagyhogyishíjják) biztos nyaralni ment és nem akarta hogy eldurvuljon a helyzet amíg távol van. -
Prof William #48378 Nem tujátok mi lett lohere.net-el? Vagy 2 napja nem jön be. -
Malakai, Zomil,
-
Durva, hogy Kaiji eddig milyen ötletekkel állt elő a bog legyőzése érdekében... :D Mondjuk nem árt elolvasni hozzá a manga vonatkozó részeit is, hogy minden teljesen világos legyen. -
kösz köszi :) -
Boldog Születésnapot Malakai és Zomil :) -
háppi bőszdéj tú dö tú jáng meen, malakai und zomil.... -
Boldog születésnapot Zomil és Malakai!
-
Boldog Születésnapot Malakai! :)
A többieknek meg köszi :) -
Boldog születésnapi évfordulót, Zomil!
Többieknek meg köszi! :)
Seitokai Yakuindomo-nak én csak az elejét láttam, de én is azok közé tartozok, akiknek nem jött be a humora, bár megőriztem, várakozik, hogy újra nekiüljek befogadóképesebb kedvemben. :) -
végig olyan poénok vannak benne mint az avataron, beteg volt az a jelenet. nekem tetszett
.
-
Szerintem nem, de én a kisebbséghez tartozom látszólag... :D -
Boldog Születésnapot Zomil és Malakai! ^^ -
Köszi :)
(az anime nevet is :))
amugy jo anime? :) -
És tényleg... :S :D Boldog születésnapot kívánok Zomilnak is... :D -
ez Seitokai Yakuindomo 100%. nemrég láttam. -
Boldog Születésnapot Zomil és Malakai! -
Boldog születésnapot, Malakai! -
-