72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    :DDDDDDDDDD
  • atila4
    http://www.youtube.com/watch?v=AXzooTdJ3U0

Ez a harc melyik részben volt?
  • Ruley
    Mondjuk azért nem teljesen biztos hogy tartani is fogja ezt a hangulatot, lehet hogy csak pillanatnyi kitérőnek bizonyul.
  • Zomil
    Még C3-hoz egy kis érdekesség:
    Muramasa, Konoha: link

csak az nézze meg aki látta a 2. részt...

Szimplán csak wow...szép kis anime lesz :)
  • Zomil
    C3 2. rész: WAAAAT, wtf...hát...ez tényleg durva volt :O
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem sporoltak a vérrel sem, szerencsére nincs is agyon cenzurázva...Kiváncsi vagyok mi lesz ebböl...Mondjuk már gyanus volt, h Fear-nek hivják...és a negativ energiákat gyüjtötte...

azt hiszem elöreröppent a sorozat a F/Z mögé a 2. helyre :O
  • Zomil
    Nem te vagy az elsö akitöl ezt hallom...az elsö rész alapján vidám poénkodos, hárem, ecchi...ezek után félek, h mi lehet a 2. részben :D
    Átmegy az egész Higurashi-ba? :D
  • Máté94
    Már hallottam róla, egyébként én nem terveztem. Az ED megtetszett. :)
  • LeventeV
    nem. kevés szerepet kapott a sorozatban, a movieban meg még annyit sem. azért is reménykedünk egy Heaven's Feel movieban vagy sorozatban.
  • Lelouch
    Fate/Zero

Ugye a FSN sorozatban és a movie-ban nem volt még szó Sakura "féregkezeléséről"? Ez így már jó alap lehet majd egy Heaven's Feel feldolgozáshoz a későbbiekben. :P
  • armageddon666
    Vagy a hajmosást nem találták még ki! :D
  • Prof William
    Mirai Nikki EP 1

Alsó hangon is kb 100-szor jobb mint amire az OVA alapján számítottam. A hangulat és grafika sokkal de sokkal jobb.

Youno meg... tökéletes.

• Zomil
    Hát nagyon remélem, h lesz, mert semmi befejezése nincs a sorozatnak, szoval csak ugy ért véget, mint egy normál rész :)
  • Ruley
    Aki a C3-at eseleg egy rész után abbahagyta, annak szólok hogy a másodikban erős műfajváltás van.
  • Lelouch
    Akkor aztán várhatsz 3. évadra, ha úgy esik hogy nem lesz. :D
  • Zomil
    neki nem kell hajzselé annyira magas a badass és az ego faktora, h magátol beállt igy minden reggel :D
  • Prof William
    Az endingből azt is megtudtuk hogy Gilgames már ie 5000 körül is akkora ász volt hogy vagy feltalálta hajzselét vagy magától ált úgy be a haja minden reggel. :)
  • BEAST #49494
    Tegnap este megnéztem az első Gundam AGE részt és kb olyan, mint egy digimon robotokkal... csodálatos.
  • Zomil
    Fate/Zero 2. rész: Kis Illya nagyon aranyos :D
    Jo rész volt ezis...ED iszonyat jo, a képek a hösök életeiböl :)
    Mondjuk azt nem igazán értettem, h Kiritsugu miért is nem kedveli Saber-t...
    Caster meg nagyon beteg :O
    A végén meg volt egy kis Gilgamesh badass-ság :D

ED-böl meg Saber-es rész: kép :)
    Amugy én emlékszem rosszul v Saber tényleg kisebbnek volt megrajzolva FSN-ben?
  • Zomil
    Baka to test ni utolso rész... :DDDDDDDD
    az az ördögi Miharu nagyon durva :D
    Mikor Aki fut és suttogja, h Himeji...jhajjj :DDD
    És amilyen fejeket vág szegény Himeji... :D
    És amikor Aki feje repül... :D

Számomra egyértelmüen a szezon legjobb anime-je...AKAROM MOST a 3. évadot :D
    Simán 10/10...annyira jo volt nézni mindig felviditott és teli volt fekve röhögös részekkel.
    Remélem nem kell sokat várni egy 3. évadra. :)
  • Inquisitor
    Én is nem rég néztem meg. Megjegyzem elég vicces, hogy vége lett a Steins;Gate-nek és hirtelen mindenki nekiállt Chaos;Head-et nézni. Én is.

Hát elég érdekes volt. Szerintem nem azért olyan gáz a vége, mert sci-fibe ment át, hanem mert halál következetlen. De azért világ legrosszabja? Én kevés animét láttam még, de elég sok rosszabb volt már köztük, sajnos :)
  • Ruley
    Nem is az a baj hogy átment scifibe hanem az hogy csak túl későn. Két harmaadáig másról sem szól mint hogy ott hisztizik a lúzer a konténerben. Egyébként az eredeti VN elég horror hangulatú volt, bár jónak az se volt jó, ugyanez a tempó problémája volt.
  • armageddon666
    végre valaki
  • Anonymusx
    Pfú most néztem meg életem egyik legrosszabb animéjét, a Chaos:headet, iszonyat volt. Pedig az első pár rész jól indult, csak aztán átment sci-fi-be...
    Egyébként az animeaddicton horrorként volt feltüntetve, hát köze nincs
    hozzá, talán ezért is csalódtam olyan nagyon, mert én horrort vártam..
  • LasDen #49487
    hát olyan ne is legyen...
  • Ruley
    A Ben-to szerintrem egész jó volt, felröhögtem rajta többször is, de olyan mint a Nichijou, szerintem csak szökőévenként egyszer van.
  • LasDen #49485
    csütörtökön este 8-tól kitakaríttatta velem fullosan a szobámat...meló után még sok kedve van az embernek.....örülök, hogy itthon van, de gyorsan az ember idegeire képes mászni :DD
  • LeventeV
    Ne búsulj, majd bepótolod :)
  • Zomil
    ezért kell este anime-t nézni :D
  • LasDen #49482
    ben-to hangzik még elég idiótaságnak, de majd kiderül...
  • LasDen #49481
    rosszabb...faterom itthon van és nem hagy nyugtot nekem...:DD
  • Zomil
    akkor behozom belöle a lemaradásom sztem,meg még marad a belze is :
  • efti
    szerintem be kell most ernunk a sket dance-el ilyen teren
  • Zomil
    Mostani szezonbol mi az aktuális totál idiota sorozat?(mint elözöleg a nichijou volt vagy most a baka to test)
    szoval ilyen földön fekve röhögös... :D
  • LeventeV
    Egyetemen? :D
  • LasDen #49476
    legyen már jövőhét vége, hogy nézhessek mindent végre...:D
  • BEAST #49475
    Bento - Gondoltam megnézem mi lesz ez és a végére majdnem elsírtam magam. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből, mert ez a leárazott kajáért agyonverjük egymást téma nekem sántít. :D

Mashiroiro Symphony - Valószínűleg nézni fogom, remélem nem kapkodják el. Még akár jó romantikus sorozat is lehet belőle.

Shakugan no Shana - Annyira tudtam, hogy valami "csoda" folytán nem lesz semmi a második évadvégi választásból... bár erre nem számítottam. Nálam ez is nézős lesz.

Maken Ki - Szépen beállt a Maji de Watashi ni Koi Shinasai! és a Kyoukai Senjou no Horizon mellé a sorban, mint "furcsa, iskolás, szuper erős, verekedős anime lányokkal".

Azt hiszem ebből a szezonból lesz egy pár egyben megnézős sorozat, mint pl a Working második évada. :o

• RelakS
    tökéletes, csak bűvészkedni kellett azzal, hogy látszódjon
    日本語字幕 - Japán felirat
    Ebben a részben mást nem jeleznek, szóval szerintem nincs rajta angol

illetve japán eredeti hangból van 5.1 és 2 csatornás
  • Prof William
    Persona 4 -1

Jut eszembe a sorozatgyilkos áldozata nem lehetett szép látvány mert a nyomozó segédje gyorsított iramban dobta ki a taccsot amikor meglátta. :)
  • efti
    DVD coverbol van nagyobb

ezen latszik felirat info?
  • efti
    felek ennek akkor fogom en ezt tudni megvenni BDn, amikor a Burzum koncertet ad a kertemben...

viszont a working 2 elso epizodja nem volt rossz, bar kivancsi lennek fognak e tudni meg barmit hozzatenni az eddigiekhez. Az elso sorozatot szerettem