72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
van koztuk nezos, de olyan eddig ezek alapjan boven jutna ido a ptw listara is.. -
Ami érdekel:
- Black★Rock Shooter
- Recorder To Randoseru -
Megnéztem a Horizon 2. részét...hát...még mindig elég gáznak tartom...a föszereplö egész érdekes lenne a maga baromságával, de a többi szereplö...eléggé érdektelen...aztán a másik dolog ami iszonyatosan zavar, h az anime-ben csak 2melltipus van, vagy a görögdinnye méret aminek a sullyátol görnyedve kéne járni vagy a full lapos...egyszerüen nincs átmenet...a következö dolog meg ami zavar, h már eltelt két rész ebböl a két részben a 50percböl legalább 30perc a történet magyarázásával telt el, de még mindig fingom sincs rola, h mi a francrol szol ez...mintha random párbeszédeket és történeteket dobáltak volna össze.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az emberiség elment az ürbe és vmiért ott rossz volt, ezért visszajöttek élni a földre, ami akkor lakhatatlan volt, vagy legalábbis csak egy kis része volt lakhato és akkor lemásolják egy másik dimenzioban a lakhato részt...ami aztán lezuhan az eredetire...WHAAAAAT? Csak én nem értem?
Aztán a föszereplö random kitalálja, h szerelmet vall egy random lánynak aki ugy néz ki, mint Horizon aki 10éve eltünt/meghal és ennek most mindenki örül...de közben meg Horizon is egy robot volt, meg ez a másik csaj is az...(legalábbis ezt vettem ki a párbeszédekböl)...whaaat?...
Meg most volt egy 5perces párbeszéd a robot csaj meg a félig fiuvá operált(ismét whaaat!?) csajjal...nah ebböl a történetböl meg aztán tényleg semmit sem fogtam fel...egyedül azt, h az anyját megölte vmi random gyilkos, öt meg azért kellett volna fiuvá operálni...mert...miért is? :D Vmi honda meg nemtom milyen családokrol volt szo, meg h az apja alkalmazott volt és elöször más nevet akart felvenni a csaj, de aztán meg át akarták operálni...kb. random baromságok egymásutánja, és kibogozhatatlan...
Nah mind1 aki érti miröl szol ez az egész annak hatalmas gratula, még sztem max. 1részt nézek meg és dobom a francba :D -
Boku wa Tomodachi Ga Sukunai: Ez kész, hatalmas! :DDD -
Ucsóra várok évek óta
-
Másfél hónapos hír.
Itt vannak az eddigi téli évad bejelentések. -
maga a jatek engem se fogott meg, de az anime es a karakterek igen. Szerintem jo sorozat lesz. -
chihayafuru szép, a karakterek főként jól néznek ki. de nem vagyok biztos hogy merre akar menni. viszont ez a karuta v mi játék eléggé fasság..:D -
egy újabb original anime bejelentve...nagyon eredetinek hangzik.... -
Annyira nem is Code Geass-szerű, a Code Geass stílusát 90%-ban Lelouch karaktere tette ki, ami teljesen hiányzik ebből. -
un-go tetszett...érdekes lesz, talán. ez az első rejtély nem volt túl acélos, de remélem továbbiak azé összetettettebb lesznek. inga meg a többiek is érdekesek. meglátjuk mi sűl ki belőle. -
Prof William #49578 A szovjet Lenini-SZtálini érában voltak ilyen kedves karakterek.
Mellesleg meg mernék esküdni hogy Suzakut egy a a valóságban élet Szolczsenyicin által is bemutatott komisszár élete ihlette.
A nevezett úriember egy elnyomott népcsoport tagja volt Oroszországban. Fiatal korában megölte az apját mert az a szovjethatalom ellen akart lázadni. Ezt követően belépett a seregbe hogy segíthessen a népén, majd idővel bizalmi ember lett és jó 20 évig azt a népet irtotta amiből származott mindeközben meg volt győződve hogy ezzel segíti elő a nagy szovjetbirodalom fejlődését és gazd/társ előrejutást.
Kb 40 éves korában 1937-ben egy lázadás során egy csapat paraszt agyonverte majd megnyúzva fellógatták az érkező orosz csapatok elé had lássák hogy bánnak el mindenkivel aki a területükre teszi a lábát.
Milyen kár hogy az utolsó mozzanat kimaradt a Code Geassból. :) -
köcsög Suzaku :DDD Legantipatikusabb karakter :) -
Prof William #49576 De ha itt is lesz gyerekkori barát aki valamiért az ellentétes oldalhoz csapódik akkor dobom. Egy k*cs*g Suzaku éppen elég volt egy életre. -
Befejeztem a DBZ-t, a legvége no comment kategória.
Bár jobb lett volna, ha marad ennyiben, és nem születik meg a GT. :D
-
According to Weekly Shonen Sunday magazine, an OVA of History's Strongest Disciple Kenichi was announced. The production studio is Brains Base.
Csak ennyi? Csalódott vagyok. Az anime vége óta kijött már kb. 300 fejezet, bőven lehetne belőle építkezni, de kétlem hogy lesz belőle rendes folytatás a Brains Base részéről... Persze örülnék ha nem lenne igazam. -
Jó.
Nagyjából az amire számítottam. Disztópia, Mechák, La Résistance, Átlag Jani, Fantasy Szupererő.
Mindez elég szépen, stílusosan, és izgalmasan tálalva. -
Én várom, h AA elkezdje :) -
Nekem az első rész alapján erősen nézős lesz. -
Prof William #49570 + A Gulity Crow 1 részét látta már valaki? Vélemény? -
Prof William #49569 Mi is lett tulajdonképpen P4-el és miért lehet hogy nem viszik tovább? -
naneee....ha sikerül egy ilyen jol indulo anime-t elkurni...nagyon mérges leszek :S -
Ma jelenik meg a DC Movie15 dvdje japánban a quarter of silence (mármint japánban most van október 14 hajnali 2 óra), asszem holnap délután lesz mit nézni (gondolom arra már lesz angol felirat). Elég jó visszhangja volt a mozianimének. -
Megnyugodtam. :)
Vannak napok, amikor a "nem csúcskategóriás" animék jól jöhetnek :) -
kimi to boku így 2. rész után tetszik. a rész története jó volt, és a karakterek és a köztük lévő kapcsolat érdekes. végig mosolyogtam a rész alatt. shun is szimpatikusabb lett ezután...
szép lassan behozom lemaradásom...:D
sket dance új op animáció minőségie nagyon komoly lett. -
Annyira azért nem gyenge, csak nem nevezhető éppenséggel csúcskategóriásnak se. :) -
Én még nem láttam - olyan "kiskaliberű" volna az anime, hogy bármely másik átugorja a szintjét?
-
Needless kaliberű? Nem tetted magasra a lécet. :D Amúgy ott van a mangája is még. -
Az első hírek anno mintha arról szóltak volna, hogy a SHAFT készíti majd. Úgy néz ki, még az is jobb választás lett volna, pedig ott is sűrűn akadnak problémák. :D -
Szép Estét fórumtársak :D
Ma fejeztem be a needless sorozatot valaki tudna ajánlani hasonló kaliberű sorozatot ? -
Játszd inkább, a sorozatot még a végén be sem fejezik -
ez nem túl jó hír :( -
bajok vannak persona 4 körül. -
Én meg nemtudom, hogy belekezdjek-e még mert a játékot is végig akarom nyomni egyszer és nemtudom eldönteni hogy miként akarom a történetet először feldolgozni. Csak a játékba belekezdeni nehéz lenne mert még van pár befejezetlen játék amit ki kéne végezni előtte és ki is akarok. XD -
Meglestem a Persona 4 elsö részét: Meglepöen jo...tetszik, egész érdekes :)
A napok mulásának jelzése nagyon tetszik, a zenék is jok. Meg a történet is érdekes, ahogy elnézem az elözö persona sorozat sem kell hozzá, és mivel nem láttam sok ujdonságot fog nyujtani, csak remélem el lesznek rendesen magyarázva a dolgok, és nem ugy tekintik, h ha láttuk az elözöt, akkor már ismerjük a világot. -
Ugyan mar, ha lenne vedd meg a blu rayt igenyuk, akkor arulnak a blu rayt :P
Viszont a Chihayafuru igy ket resz utan egesz erdekesnek tunik. Maga a karuta eleg fura egy valami, de a korites nagyon is elvezheto -
Ez csak a vedd-meg-a-bluray-t cenzúra, nem a törvény által kikényszerített. Ők döntik el hogy mennyi cenzúrát tesznek bele, gondolom egyszerűen azért hagytak ki pár pantyshot-ot mert azok éppen úgysem tűntek túl izgató közönségkedvencnek mint a többi, így azokat ingyen promócióként bennehagyták.
A törvény csak annyit mond hogy a csúnyájukat közvetlenül nem mutogathatják, ezért is voltak sokáig pl. teljesen meztelen jelenetek is, amiken Barbie babaként rajzolták meg őket. Eleve csak azért váltottak bugyira, mert egy cameltoe-val még többet lehet mutatni mint egy pucér Barbie-val. -
én is azon gondolkoztam, hogy mi alapja van. egyetlen dolgot tudtam kihozni, hogy miszerint, ha a bugyi/egyéb a kép felét betakarja, akkor ki takarják. vagy nem. -
raadasul tok elb***t cenzura. meg csak nem is kovetkezetes. Neha mutatnak bugyikat, neha cenzura. eleve miert kell bugyit cenzurazni?
De mondjuk ha ennyi lett a vegeredmenye a nagy szigorito torvenynek, tolem rendben... -
akkor bluray, mer azt olvastam, hogy az atx-es is ugyanúgy cenzúrás. azért sem vártam tovább. de a lényeg így is látszik.