kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Megnéztem a Horizon 2. részét...hát...még mindig elég gáznak tartom...a föszereplö egész érdekes lenne a maga baromságával, de a többi szereplö...eléggé érdektelen...aztán a másik dolog ami iszonyatosan zavar, h az anime-ben csak 2melltipus van, vagy a görögdinnye méret aminek a sullyátol görnyedve kéne járni vagy a full lapos...egyszerüen nincs átmenet...a következö dolog meg ami zavar, h már eltelt két rész ebböl a két részben a 50percböl legalább 30perc a történet magyarázásával telt el, de még mindig fingom sincs rola, h mi a francrol szol ez...mintha random párbeszédeket és történeteket dobáltak volna össze.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az emberiség elment az ürbe és vmiért ott rossz volt, ezért visszajöttek élni a földre, ami akkor lakhatatlan volt, vagy legalábbis csak egy kis része volt lakhato és akkor lemásolják egy másik dimenzioban a lakhato részt...ami aztán lezuhan az eredetire...WHAAAAAT? Csak én nem értem?
    Aztán a föszereplö random kitalálja, h szerelmet vall egy random lánynak aki ugy néz ki, mint Horizon aki 10éve eltünt/meghal és ennek most mindenki örül...de közben meg Horizon is egy robot volt, meg ez a másik csaj is az...(legalábbis ezt vettem ki a párbeszédekböl)...whaaat?...
    Meg most volt egy 5perces párbeszéd a robot csaj meg a félig fiuvá operált(ismét whaaat!?) csajjal...nah ebböl a történetböl meg aztán tényleg semmit sem fogtam fel...egyedül azt, h az anyját megölte vmi random gyilkos, öt meg azért kellett volna fiuvá operálni...mert...miért is? :D Vmi honda meg nemtom milyen családokrol volt szo, meg h az apja alkalmazott volt és elöször más nevet akart felvenni a csaj, de aztán meg át akarták operálni...kb. random baromságok egymásutánja, és kibogozhatatlan...

Nah mind1 aki érti miröl szol ez az egész annak hatalmas gratula, még sztem max. 1részt nézek meg és dobom a francba :D