72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
A Yotsuba To!-t én is olvastam egy ideig :D Nagyon ott van a kiscsaj
-
Igazad van. Nichijou meg Azunmanga a kedvenceim, de Excel Saga nem jön be. Most olvasom a Yotsuba&-t csak manga van belőle Kiyohiko Azuma rajzolt aki az Azumangát is. Fergeteges :D -
Szerintem meg a Dokuro és az Excel volt elég gáz, de a Nichijou mag az Azumanga azok remekművek.
Többről van itt szó mint hogy agymenés ez is, az is, mindegyiknek megvan ezen túl is a saját humorérzéke, meg stílusa, ami vagy bejön, vagy nem.
-
Azért utolsó két rész (mármint a bónusz +1 előtti) szerintem elég komoly volt. Aztán lehet hogy csak a kontraszt miatt a többivel. -
Nekem bejön. -
Ugyan már, ez a KMB fényévekkel van a Nichijou mögött. Akinek a Nichijou tetszett (pl. nekem), a KMB max. egy szájhúzást és egy végignézést megér, de többet nem. Az Azumanga nálam a kettő között helyezkedik el.
-
Van már trailer is hozzá, de sokakban elszállt a lelkesedés ezt látva:
-
Kíváncsi leszek mit tudnak kihozni a Dragon Age-ből. Főleg, hogy a játékhoz képest előzmény lesz. :o -
hát pedig az excel semmivel sem jobb, mint ezek, az is tömény faszság :D -
ellenkezőleg...excel nagyon jó, ahogy puemi, Cromartie, DMC vagy Dokuro is) de a nichijou meg azumanga lófasz ezekhez képest...:D -
akkor gondolom neked az excel saga se jött be nagyon...(meg a többi hasonlo agyamentség) :D -
azon kívül hogy szar??? semmi...:D -
mi bajod a nichijou-val... :D -
Na akkor már abba se kell belenéznem. Még erre a Highschool DxD-re leszek majd kíváncsi, de attól tartok nagyon bugyuta ecchit csinálnak belőle. -
Óh, akkor nagyon jó lesz. :D -
fasság...5 perc elég volt...szerintem akinek a nichijou tetszett annak ez is fog.... -
és amugy vélemény 1 rész után? :) -
Kill Me Baby 1.: Egy high-school assassin, egy ninja, meg egy ütődött. Mindhárman high-school lányok. Akik high-school izéket csinálnak minden nap. :)
-
Mondjuk ez így fura, mert aminek van nagyobb cselekménye az mind úgy van megírva hogy az összes route együttvéve adja ki a történetet. -
én se vagyok nagy VN-es...sokkal játszottam / akartam játszani, de nem is szoktam annyira elmélyedni bennük...azzal a karakterrel végigtolom, aki szimpatikus, de a többi nem nagyon érdekel...viszont vannak nagyon jó történettel rendelkezők...:D -
Hm, sose játszottam még ilyen VN-t, bár animékban mindig feltűnnek ilyenek. Ezt most kipróbálom. :)
-
Legkorábban nyárra lesz magyar változat. Az első fejezet már most is kint van magyarul. -
még nincs de készül....hogy mér, passz...gondolom magyarok is résztvettek a fejlesztésben...:D -
lol most nézem a hivatalos(?) honlapjának hogyhogy van magyar változata? :) -
sztem egyáltalán nem buta...söt...csak hát "picit" örült szegény :DDD -
Akise másra hasonlít, de az már egy másik sorozat... :D -
engem az lepett meg, hogy a legtöbb csajban van valami szimpatikus. más játékokban van egy csaj, aki érdekes és a többi nem is érdekel utána...viszont itt szinte mindegyik sztorija érdekel...
az animációk tényleg jóra sikeredtek... -
Tegnap este én is megnéztem, hasonló eredménnyel. :D
Nincs túl nagy tapasztalatom VN-ek terén, de egész aranyosak a szereplők. Különösen Lilly és Hanako voltak szimpatikusak. Végül Hanako storyját végig is játszottam, de nem hiszem hogy folytatnám a játékot. Elsőre ennyi elég is volt a vnkedésből.
Viszont a játék animációi/átvezető filmecskéi és a grafika(itt inkább a háttérre gondolok) nagyon tetszettek. -
És buta... hasonlítanak Akisével amúgy. Vigyorgás az már megy. -
Ez a Yuuno nagyon beteg... -
nah Katawa shoujoba elsőre egyből sikerült a legsemlegesebb befejezést elérnem...senkihez nem kerültem közel és jól megpusztultam :DD -
Ledaráltam a Shuffle!-t, meg a Memories utolsó extra chapterét (a többi az csak recap), összességében mondjuk 7/10. Na, szerintem ilyen a tipikus harem, nem a Boku Ha... :) Az első fele elég laposka, 5-6 között mozgott nálam, de a második fele felhúzza picit a démonvilágos - kisérletis - misztikusabb dolgokkal. És plusz pontot ért, hogy a főhős srác nem azzal jött össze, akire 5 perc után bárki kapásból rámutatott volna (még engem is megtévesztett), illetve hogy egyáltalán volt valamiféle vége (bár azért nyitva is maradt, de szerintem nem lesz folytatás).
-
Akise elég kellemes izt ad a Mirai nikki-nek(9. résznél járok) :)
Jo sorozat, de nagyon nem birom a 2 föszereplöt(yuno, meg yukki), igy a kedvencek közé biztos nem kerül be... -
Külföldön ez nincs, csak annyi, hogy sokszor nem kezd bele egy csapat valamibe, ha nem tud mit hozzáadni a témához, értsd teszemazt már készül álltaluk is kedvelt csapattól minőségi fordítás.
Viszont fújolás ott is megy csapatok közt, amikor egyet fordítanak. :D
Vagy méginkább a házi-fan-jaik közt. -
Külföldi scenet nem figyelem, magyar nem érint, csak anno szóba került itt valami fordítási mizéria, talán AnimeAddicts-szal kapcsolatban. Azt próbáltam felidézni :) -
Amíg nem nagyban űzöd addig nem. De amikor a sceneben picsong mindenki hogy "jajj, te is azt fordítod amit én, mekkora egy görény vagy!!!!" addig igenis tessék szólni, BEJELENTENI hogy abbahagyod a fordítást. Mert ugye amíg úgy áll hogy te fordítod, addig gyakorlatilag érinthetetlen a sorozat.
Persze ha érettebben viselkednének t. fordítók, akkor nem lenne ilyen gond. :) -
Film/sorozat fordításoknál ugyanez megy, vagy talán mégjobban, főleg a sorozatoknál.
Eszükbe nem jutna készíteni egy olyan oldalt ahol a felhasználónak van lehetősége a minőségi feliratot kiválasztani/megvárni, vagy a gyorsat lekapni, mindegyiknél jól láthatóan feltüntetve a fordítót is. Aztán lehet versenyhelyzet a fordítók között, úgyis van olyan aki értékeli a jó fordítást és olyan is, akinek elég, hogy gyorsan meglegyen. Így viszont vannak lassú és szar fordítások, behalt fordítások, amit nem szabad átadni, csak ha már fél éve várnak rá kb. -
neked is..:D -
de legalább mondtad :D -
Inquisitor #51188 Ezért tartottam hülyeségnek, hogy valaki kijelenti ő fordítja az X-et, és akkor senki más hozzá sem nyúl. Utána lesz egy halott projekt, és az X meg fordítás nélkül marad. érdekes módon van olyan cucc, amihez meg 3-4 féle fordítás is van.