72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    "Hideyoshi is a normal modern middle-schoolgirl. However, she is one day transported to a world very similar to feudal Japan, with the exception that there are no men!"

Oké, akkor ezt az animát látnom kell. Tököm tele van már a háremmel, meg a menő, táskát vállra dobós, lazán sétálós lúzerekkel.
  • IMYke2.0.0.0
    Mirai Millenium Design
  • Prof William
    Erről a Mirai Millenium animérők tudtok valamit? A most kikerült képek nagyon szépen de lehet valamit tudni?
  • LasDen #51864
    hasonlóan....
  • armageddon666
    Nézem, csak most szüneten van, mert várom a következő arc végét.
  • BEAST #51862
    Hétről hétre nézem, bár már egy jó ideje elkezdtek előjönni a tipikus shounen hadakozás tünetei. Jön a nagyongonosz, aki nagyonelver mindenkit, de hőseinknek eszébe jut mennyire jó barátok és a szeretet erejével legyőzik a rosszat. :D
    Ettől függetlenül még mindig tetszik.
  • LeWyTy
    <FlameON>
    Fairy tail legszebbje :P (egyébként azt innen nézi más is, vagy csak én vagyok ráfüggve?)

</FlameOFF>
  • LeventeV
  • Zomil
    Horizon legszebb ost-je(szerintem)

• PetruZ
    Another 5.: Végre kiderült pár dolog az osztály múltjáról és az "átokról", de az, hogy most már két "extra" van, szerintem felrúgja a szabályokat... vagy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kettő közül valamelyik mégiscsak halott, csak nem tud róla. A srác is gyanús kicsit, hiszen kérdezgették, hogy biztosan nem járt-e itt korábban, mert egyeseknek ismerősnek tűnik...

• Lelouch
    Boku wa Tomodachi ga Sukunai: 9/10
    Remélem jön majd minél hamarabb a második évad.
  • Zomil
    ez borzaszto :D
  • LasDen #51855
  • Lelouch
    Ez érdekes, mintha a régi sorozatban a Hisoka vs. Kurapica előbb lett volna, mint Gon harca... Bár végülis lényegtelen.
  • Máté94
    Mindenesetre Sandamei már most tetszik. Schnitzer pedig az a tipikus ellenség figura. :D
  • Zomil
    hát gondolom majd szépen lassan bemutatásra kerül mindenki :)
  • Máté94
    Én úgy éreztem, mintha lemaradtam volna egy részről, elmarad a legénység bemutatása. :D
  • Zomil
    Uhh, mostani HxH rész elég durva volt...szegény Gon kapott rendesen...
    Hisoka vs Kurapica harcra nagyon kiváncsi vagyok, h mi lesz :)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi.
  • Zomil
    Moretsu Pirates
  • IMYke2.0.0.0
    Melyik sorozat is ez?
  • Zomil
    Basszus mennyire jo volt megint az ürkolozok :)
    Ez a legális kalozkodás vicces...meg hogy örültek már az emberek... :D

Következö résztöl meg az elözetesböl itélve már tényleg felpörögnek az események :)
  • IMYke2.0.0.0
    Még nem láttam a sorozatot, de ez nagyon aranyos volt :)
  • RelakS
    próbáltam megérteni a macska nyelvtörőt a bakemonogatariban, de hát az egy rémálom :D

Viszont találtam ilyet
  • Zomil
    az jo hely, már voltam ott, sok látnivalo van :)
  • LasDen #51842
    meglesz...nem is akárhol hanem a kanári szigeteken :DD
  • Lelouch
    Nisemonogatari:

Karen Bee = 310 oldal = 7 rész
    Tsukihi Phoenix = 312 oldal = 4 rész?

Így tényleg kevésnek bizonyul a 11 rész...
  • Zomil
    :(
    majd gyorsan bepotolod... :D
    de amugy jo lazulást :D
  • Malakai
    Nem kevés, júliusban mikor beírkáltuk most ahhoz hasonlítva, én átlag napi 2 epizód animét nézek. :)
    Viszont még mindig meg se közelíti a megnézett élőszereplős sorozatokat (anime 81,44 napnyi, sorozat 266,63 napnyi). :P
  • LasDen #51838
    am csak úgy szólok (így vezetem fel, hogy menőzhessek :D) hogy a jövőheti (6.rész) még időben meglesz de aztán én pénteken elhúzok egy bő hétre lazulni úgyhogy a többi késhet :DD
  • LeventeV
    Grat hozzá. 400 anime szép teljesítmény.
  • Zomil
    Nah befejeztem a Horizont...hát ilyen se olt még, h 2rész után dobni akarjak valamit, majd utána annyira megfogjon az egész világ/történet, h mostmár simán 10/10-et adnék rá :D
    Egyszerüen nagyon magával ragadott az egész kidolgozottsága és mélysége, és a rengeteg karakter ellenére mégis mindenki egyedi, különbözö világnézetekkel és személyiségekkel. Nagyon durva, h mennyire megfogott ez az anime, pedig nem gondoltam volna...Tori áldozata meg, mint ahogy korábban irtam iszonyat durva és nem kevés következénye lesz ennek a jövöben...persze most még nem tulajdonitottak neki nagy jelentöséget...de azért igy belegondolva...h soha többé nem lehet szomoru és mindig vidámnak kell lenned...nagyon durva :S
    Viszont meg nem kicsi eröt kapott ezáltal, h a társai kb. végtelen energiát használhatnak fel.
    De ugy az egész Horizon körüli történet tetszett.
    Tori meg a kedvenc trollom lett, mikor szerelmet vall Horizon-nak majd utána a világ királyává akar válni... :D
    Meg a többi trollkodása...hatalmas :D

A grafika kellemes, egyedül a dinnye mellek zavartak iszonyatosan...de a végére már hozzászoktam...
    Az ost nagyon durva...sztem nagyon jo háttérzenék voltak benne.
    A csaták is elég epikusak voltak sztem...poén is akadt benne böven, de szerencsére megvol a komoly oldala is. A történelemböl is elég sokat merit, némi töri tudás is kell hozzé, meg politika is van benne nem kicsi. Minden elismerésem az LN irojának, h egy ilyen összetett világot tudott alkotni.

Igazábol rosszat nem tudok mondani rola...nekem 10/10-es élmény volt és már alig várom, h jöjjön a 2. évad, nagyon remélem, h a készitök végig követik a light novelt és hosszu szorakozást fog nyujtani :)
    Bárkinek tudom ajánlani aki meg tudja szokni a dinnye melleket, és azt h iszonyatos mennyiségü karakter van benne, ami az elején nagyon zavaro, de aztán szépen letisztul a kép...Szvsz ez egy tipikusan olyan anime ami 4-5-6 rész után kezd el durván ütös lenni, mikor már letisztul a kép a történet körül, és beszippantja az embert...vagy legalábbis velem ezt tette :)

szerk.: uhhh szép kis wall of text lett...meg kicsit olyan fanboy-osan is hangzik...nah mind1...nem sok anime van rám ilyen hatással...
  • LasDen #51835
    megvolt a 400. animém...nem más mint a Denpa Teki na Kanojo
    és nagyon jó volt. a karakterek néhol elnagyoltak voltak, de ezen felül gyonyörű volt és érdekes volt. A végén az jutott eszembe, hogy ezt még hosszabban is elnéztem volna. a rejtélyek nem voltak falhoz csapók, de a jól volt felépítve és karakterek sem voltak bugyuták. Kivéve Juu, aki a klasszik semmiből sem ért...:D
  • Zomil
    akkor inkább már: Mio-->Tetsuro-->Kanna-->Kaito(<)-->Ichika
  • RelakS
    képet raksz-e? :]
  • Máté94
    De nem kapcsolódik össze sehol, tehát ez max. egy vonal: Tetsuro-->Kanna-->Kaito(<)-->Ichika
  • Inquisitor
    Jobban megnéztem fajok stimmelnek, spéci "támadások" stimmelnek, Wakfu meg a játék világának egy része. De most látom ez 2.5 éves. Vajh kint van ez valahol?
    2x13 részes, plusz pár mini rész, a nyávogós oldalon kint van angol softsubbal HD-ban első 22 epizód. Ez meg azért érdekes, mert az anime oldal :D
    Hogy további japán párhuzamot vonjak, a DOFUS az biza' egy "JRPG".
  • Inquisitor
    Nocsak! Ezt most a DOFUS MMORPG grafikusai csinálták vagy eleve abban az univerzumban játszódik? :D
    Én anno csak a gyönyörű karakterek miatt játszottam vele, amúgy nem ingyenes rész olyan 5-6 euró havonta, csak amikor a LVL110-es pékem beszívta az ingyenes részre kirótt LVL20 maximálást letettem.

Annyira talán nem OFF, mert ha valakik csinálnak jó nem gyerek animációkat japánokon meg koreaiakon kívül, akkor többnyire a franciák azok. Másrészt francia és olasz piacra elég sok japán anime sorozat készült direkt rendelésre anno.
  • Zomil
    mármint milyen informáciora gondolsz? :D
    mondjuk én nem nézem csak hallottam rola, h elég kellemes, de mivel nem szeretem a francia nyelvet ezért nem igazán érzek rá ingert, h belenézzek :D
  • LeWyTy
    Nem nagyon akarok nagyon OFFolni de erről a francia dologról itt ne is próbáljak információt szerezni mi?