72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"Hideyoshi is a normal modern middle-schoolgirl. However, she is one day transported to a world very similar to feudal Japan, with the exception that there are no men!"
Oké, akkor ezt az animát látnom kell. Tököm tele van már a háremmel, meg a menő, táskát vállra dobós, lazán sétálós lúzerekkel.
-
Mirai Millenium Design -
Prof William #51865 Erről a Mirai Millenium animérők tudtok valamit? A most kikerült képek nagyon szépen de lehet valamit tudni? -
hasonlóan.... -
Nézem, csak most szüneten van, mert várom a következő arc végét. -
Hétről hétre nézem, bár már egy jó ideje elkezdtek előjönni a tipikus shounen hadakozás tünetei. Jön a nagyongonosz, aki nagyonelver mindenkit, de hőseinknek eszébe jut mennyire jó barátok és a szeretet erejével legyőzik a rosszat. :D
Ettől függetlenül még mindig tetszik. -
<FlameON>
Fairy tail legszebbje :P (egyébként azt innen nézi más is, vagy csak én vagyok ráfüggve?)
</FlameOFF> -
-
Horizon legszebb ost-je(szerintem)
-
Another 5.: Végre kiderült pár dolog az osztály múltjáról és az "átokról", de az, hogy most már két "extra" van, szerintem felrúgja a szabályokat... vagy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kettő közül valamelyik mégiscsak halott, csak nem tud róla. A srác is gyanús kicsit, hiszen kérdezgették, hogy biztosan nem járt-e itt korábban, mert egyeseknek ismerősnek tűnik...
-
Boku wa Tomodachi ga Sukunai: 9/10
Remélem jön majd minél hamarabb a második évad. -
ez borzaszto :D -
-
Ez érdekes, mintha a régi sorozatban a Hisoka vs. Kurapica előbb lett volna, mint Gon harca... Bár végülis lényegtelen. -
Mindenesetre Sandamei már most tetszik. Schnitzer pedig az a tipikus ellenség figura. :D -
hát gondolom majd szépen lassan bemutatásra kerül mindenki :) -
Én úgy éreztem, mintha lemaradtam volna egy részről, elmarad a legénység bemutatása. :D -
Uhh, mostani HxH rész elég durva volt...szegény Gon kapott rendesen...
Hisoka vs Kurapica harcra nagyon kiváncsi vagyok, h mi lesz :) -
Köszi.
-
Moretsu Pirates -
Melyik sorozat is ez? -
Basszus mennyire jo volt megint az ürkolozok :)
Ez a legális kalozkodás vicces...meg hogy örültek már az emberek... :D
Következö résztöl meg az elözetesböl itélve már tényleg felpörögnek az események :) -
Még nem láttam a sorozatot, de ez nagyon aranyos volt :) -
próbáltam megérteni a macska nyelvtörőt a bakemonogatariban, de hát az egy rémálom :D
Viszont találtam ilyet
-
az jo hely, már voltam ott, sok látnivalo van :) -
meglesz...nem is akárhol hanem a kanári szigeteken :DD -
Nisemonogatari:
Karen Bee = 310 oldal = 7 rész
Tsukihi Phoenix = 312 oldal = 4 rész?
Így tényleg kevésnek bizonyul a 11 rész... -
:(
majd gyorsan bepotolod... :D
de amugy jo lazulást :D -
Nem kevés, júliusban mikor beírkáltuk most ahhoz hasonlítva, én átlag napi 2 epizód animét nézek. :)
Viszont még mindig meg se közelíti a megnézett élőszereplős sorozatokat (anime 81,44 napnyi, sorozat 266,63 napnyi). :P -
am csak úgy szólok (így vezetem fel, hogy menőzhessek :D) hogy a jövőheti (6.rész) még időben meglesz de aztán én pénteken elhúzok egy bő hétre lazulni úgyhogy a többi késhet :DD -
Grat hozzá. 400 anime szép teljesítmény.
-
Nah befejeztem a Horizont...hát ilyen se olt még, h 2rész után dobni akarjak valamit, majd utána annyira megfogjon az egész világ/történet, h mostmár simán 10/10-et adnék rá :D
Egyszerüen nagyon magával ragadott az egész kidolgozottsága és mélysége, és a rengeteg karakter ellenére mégis mindenki egyedi, különbözö világnézetekkel és személyiségekkel. Nagyon durva, h mennyire megfogott ez az anime, pedig nem gondoltam volna...Tori áldozata meg, mint ahogy korábban irtam iszonyat durva és nem kevés következénye lesz ennek a jövöben...persze most még nem tulajdonitottak neki nagy jelentöséget...de azért igy belegondolva...h soha többé nem lehet szomoru és mindig vidámnak kell lenned...nagyon durva :S
Viszont meg nem kicsi eröt kapott ezáltal, h a társai kb. végtelen energiát használhatnak fel.
De ugy az egész Horizon körüli történet tetszett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tori meg a kedvenc trollom lett, mikor szerelmet vall Horizon-nak majd utána a világ királyává akar válni... :D
Meg a többi trollkodása...hatalmas :D
A grafika kellemes, egyedül a dinnye mellek zavartak iszonyatosan...de a végére már hozzászoktam...
Az ost nagyon durva...sztem nagyon jo háttérzenék voltak benne.
A csaták is elég epikusak voltak sztem...poén is akadt benne böven, de szerencsére megvol a komoly oldala is. A történelemböl is elég sokat merit, némi töri tudás is kell hozzé, meg politika is van benne nem kicsi. Minden elismerésem az LN irojának, h egy ilyen összetett világot tudott alkotni.
Igazábol rosszat nem tudok mondani rola...nekem 10/10-es élmény volt és már alig várom, h jöjjön a 2. évad, nagyon remélem, h a készitök végig követik a light novelt és hosszu szorakozást fog nyujtani :)
Bárkinek tudom ajánlani aki meg tudja szokni a dinnye melleket, és azt h iszonyatos mennyiségü karakter van benne, ami az elején nagyon zavaro, de aztán szépen letisztul a kép...Szvsz ez egy tipikusan olyan anime ami 4-5-6 rész után kezd el durván ütös lenni, mikor már letisztul a kép a történet körül, és beszippantja az embert...vagy legalábbis velem ezt tette :)
szerk.: uhhh szép kis wall of text lett...meg kicsit olyan fanboy-osan is hangzik...nah mind1...nem sok anime van rám ilyen hatással... -
megvolt a 400. animém...nem más mint a Denpa Teki na Kanojo
és nagyon jó volt. a karakterek néhol elnagyoltak voltak, de ezen felül gyonyörű volt és érdekes volt. A végén az jutott eszembe, hogy ezt még hosszabban is elnéztem volna. a rejtélyek nem voltak falhoz csapók, de a jól volt felépítve és karakterek sem voltak bugyuták. Kivéve Juu, aki a klasszik semmiből sem ért...:D
-
akkor inkább már: Mio-->Tetsuro-->Kanna-->Kaito(<)-->Ichika -
képet raksz-e? :] -
De nem kapcsolódik össze sehol, tehát ez max. egy vonal: Tetsuro-->Kanna-->Kaito(<)-->Ichika -
Inquisitor #51831 Jobban megnéztem fajok stimmelnek, spéci "támadások" stimmelnek, Wakfu meg a játék világának egy része. De most látom ez 2.5 éves. Vajh kint van ez valahol?
2x13 részes, plusz pár mini rész, a nyávogós oldalon kint van angol softsubbal HD-ban első 22 epizód. Ez meg azért érdekes, mert az anime oldal :D
Hogy további japán párhuzamot vonjak, a DOFUS az biza' egy "JRPG". -
Inquisitor #51830 Nocsak! Ezt most a DOFUS MMORPG grafikusai csinálták vagy eleve abban az univerzumban játszódik? :D
Én anno csak a gyönyörű karakterek miatt játszottam vele, amúgy nem ingyenes rész olyan 5-6 euró havonta, csak amikor a LVL110-es pékem beszívta az ingyenes részre kirótt LVL20 maximálást letettem.
Annyira talán nem OFF, mert ha valakik csinálnak jó nem gyerek animációkat japánokon meg koreaiakon kívül, akkor többnyire a franciák azok. Másrészt francia és olasz piacra elég sok japán anime sorozat készült direkt rendelésre anno. -
mármint milyen informáciora gondolsz? :D
mondjuk én nem nézem csak hallottam rola, h elég kellemes, de mivel nem szeretem a francia nyelvet ezért nem igazán érzek rá ingert, h belenézzek :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem nagyon akarok nagyon OFFolni de erről a francia dologról itt ne is próbáljak információt szerezni mi?