72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
honorable mentions volt, de a grand prizet eddig senki nem nyerte meg...szerintem a stúdió elnöke vitte el minden alkalommal...:D -
de nem az összes kategoriában, ha jol olvastam :D -
Úgy látom ezt eddig minden alkalommal eljátszották. -
ez jo lehetett... :D -
akkor mi értelme az egésznek??? :DDD -
nalam a ben-to utolso epizod mar egy ideje var a sorara, egyszer elkezdtem telefonon, de valamiert nem viszi, pedig a tobbi 720p-s mkv-val se volt eddig gondja -
nah megnéztem a ben-tot...nemtom mér váratott eddig az utolsó rész, de nem akaródzott megnézni :D viszont tetszett a sorozat, jó kis shónen őrület volt..bár azt hittem az utolsó rész a szokásos shonenekre jellemző fordulatot hozza, de ez így jobb volt, érdekes megoldás volt...Asebi volt a kedvenc :DD
-
én mindennap jó zenét hallgatok :D -
Nem engedi közvetlenül - nos így:
-
-
Jó zenét akartok hallgatni?
Jun Maeda, Nagi Yanagi - Owari no Wakusei no Love Song [2012]
Features "Owari no Hoshi no Love Song" title by the collaboration between Jun Maeda ("Air", "Kanon", "Clannad") and singer Nagi Yanagi ("Bakemonogatari" ending theme as guest vocalist with Supercell). Includes 13 tracks of which two songs comes from the single CD released at Comic Market 81. -
Akartam írni... :) -
Sőt, nem csak Memo-chou, hanem Haruhi Suzumiya is.
-
Üssetek!
Gunsmith Cats (AniDB) - 8 pontot adtam rá.
Nekem bejött, és jól szórakoztam rajta tegnap este :) -
Igen, az első részt már megnéztem. Főszereplő srác igyekszik a legminimálisabb energiabefektetéssel megoldani mindent, ezért jelentkezik a kihaló irodalmi klubba nővére javaslatára (hogy ne kelljen csinálnia semmit). Ott előkerül "a" lány, akit minden misztikus rejtély érdekel, aztán csatlakozik még hozzájuk a srác barátja és magukkal rángatják a srácot, akinek földhözragadt gondolkodása ésszerűbb magyarázatot ad mindenre - csak a gondolkozás is fárasztja. :)
Szóval misztikus romkom-féle így, elsőre. Engem a Memo-chou-ra emlékeztet, pedig tök más sztori és rajzstílus, de a hangulata valahogy ugyanaz. Az biztos, hogy baromi szépen néz ki, 720p alatt nem érdemes nézni és érdemes jobb forrású group-ot választani. De én amúgy is megkajálok szinte minden romkom-ot, úgyhogy maradok. :)
-
Én morning show hallgatással voltam így. De rájöttem, hogy kit érdekel mit gondolnak mások. -
Prof William #52691 Az Afro Samurai is menyire topon volt grafikailag de történetileg egy rakás szxr volt.
Szóval ez nem győzött meg. Látta már valaki? -
Lehet ujra kellene gondolnom a telefonrol animezes reszleteit. Eleg hulyen nezhettem ki az iment amint a villamoson fel-felrohogok sket dance kozben... -
meg azt is mondják, hogy kyoani quality :D -
hát ez nem gyözött meg... :D -
azt mondják nagyon szép...:DDD -
Hyouka-rol vmi vélemény? :) -
Nekem is pont most sikerült befejezni, kb honnantól tér el az anime a mangától ? -
:)
-
Sikerült befejeznem a Baka to test folytatását és legalább olyan zseniális, mint az előző évad volt. Ment mind a kettő a kedvencek közé. Kevés anime volt képes ennyire megnevettetni, mint ez a sorozat. :) -
Már lejjebb írtam - nekem az eredeti koncepció jobban tetszett volna. Amit kaptunk, az nem volt olyan szép, és egyedi, mint amilyen a két képből az alsó lehetett volna...
Szerintem.
Bár, meg kell mondjam: a 8-ast tőlem azért megkapta így is a sorozat.
Az "Amazing Grace"-t pedig eddig is imádtam - nem tudom miért, de amikor meghallom [főképp minőségi előadásban], majdnem mindig elszorul a torkom. -
és vélemény? :) -
Bakuman manga spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A reversi cimu mangajukbol anime lesz, Azuki megnyeri egy publikus valogatason a foszereplo lany szinkronszerepet es amikor az elso epizod a tv-ben lemegy, Mashiro rendesen is megkeri a kezet. Csok. The End -
Természetesen, nem akartam ekkora méretben beszúrni, bocs.
Az eredetik is kb. 5666*4600 méretűek :) -
Teljesen friss az élmény - tegnap fejeztem be a sorozatot - ez a rajz és a végtermék: ég és föld.
Mindkét kép a RAW változat melletti Scan-ekből van:
Sorozatban:
Korábban:
-
Spoilerben leírhatnád mi lett a vége.Az animét meguntam, 2. évadot már nem is néztem, de azért kiváncsi vagyok mi lett a vége :) -
Veget ert a Bakuman manga :(
Kar erte, egesz belenyugodtam, hogy neverending. Vegig nagyon jo volt, hetrol hetre vartam mindig az uj fejezetet, csak ajanlani tudom. Volt par mellekvagany ami nem tetszett, osszesseeben megis reszemrol 9.8/10
(igen, sok sok havi elmaradasom van mind animekbol, mind a forumbol es most se fogok teljes mellszeleseggel ujbol nekiallni animezni, mangazni. Nincs ido ra, de azert finoman animezgetek, igaz tobbnyire csak a telefonomrol) -
Teljesen más a vonalvezetés. Arcszerkezetük pont más szerintem. Felismerhetőek, de mégis mások. Ettől függetlenül tényleg nem kell belelátni moeblob összeesküvéseket. -
Sőt, ha csak ennyit jelent hogy "nagy szemek, kis orr, gyerekes ártatlan hangulat", akkor már az Astro Boy óta bármire ráhúzható, sőt, a nyugati rajzfilmek jó részére is.
Az hogy pont a K-on jusson mindenkinek az eszébe, az egy szinte teljesen véletlen mém, valamiért pont az lett nagyon felkapva az elmúlt években, nem csak népszerűségében, de internetes vitákban is amik példaként használják a jelenség szinonimájaként. -
Szerintem ez pont úgy néz ki mint a sorozat.
Jó, persze a textúrája más, mert ez egy vízfestmény, az meg digitális animáció, de azt szerintem már a festmény készítője is tudta hogy mozgásban nem pont így fog kinézni. Egyébként meg semmi látványosat semmit nem módosítottak ehhez képest, sem a színvilágát, vagy az arcszerkezetüket, vagy ilyesmit, szóval kár ebbe belelátni hogy biztos valaki direkt megváltoztatta. -
Jogos, de akkor remélem tényleg jön ezután még folytatás, lenne még mit feldolgozni bőven... Bár ha most is ugyanúgy fog szerepelni a sorozat eladások terén, mint az első évad, akkor elég reménytelen a helyzet. -
Inquisitor #52671 Inkább legyen csak 10 részes, mint hogy legyen benne 2-3 töltelék gagyi rész, mint az első szezonjában. :D
Annyira utáltam a koncertes rész miatt a készítőket ... -
Sajnos igen :(
De sztem várhatunk folytatást ezután is :)
1. részjo volt, viszont 2. és 3. rátett mégegy lapáttal... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Segg szerelem(shiri ai)...jajj... :D -
OMG, az új Kore wa Zombie Desu ka csak 10 részes lesz? Eddig valahogy elkerülte a figyelmemet.
Az első részt már megnéztem, nem okozott csalódást. :D Az OP(Nomizu Iori
)-ED kettős is jó lett. :)
-
A "moe" jelző 90%-ban minden aranyos(kodó) animére ráhúzható - egészen a 80-as évekig visszamenőleg.
Szerintem.
Az, hogy mostanság, ehhez a "moe" jelzőhöz egy K-On-os kép villan be az anime nézők 90%-ának az agyában, csak járulékos átok.