72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
"Csak" annyi köze van hozzá, hogy a Zero a Stay Night előzménye... :D -
"Fate Zero nagyon úgy végződött, hogy csak a 2. évaddal lesz érthető?
Csak a kíváncsiság beszél belőlem - még azt sem tudom, hogy mennyi köze van a Fate/Stay Night-hoz... -
"Akane Maniax" - 5/10
Anidb.net + Myanimelist.net
Röviden: beteg.
Kifejtve: azért jó volt újra látni Suzumiya Akanét és a többi szereplőt :) A sorozatra utalások (és persze a Gundamre) jók voltak. A gegek is, többnyire, de sajnos, épp ugyanezek osztották meg a véleményemet.
A japánoknak van ám humorérzékük - az atombomba nem semmi volt :)
A Daikuuji és Mayu megjelenések az epizódvégeken epikusak :) -
Acchi Kocchi, 10. rész első fele simán benne van a "bear costume prank top3 ever" kategóriában. :D
-
Leírásokat ezért nem olvasok :)
Nekem az kell, hogy belenézhessek a sztoriba - és ha megfog valami benne, akkor kábé leszarom, hogy mit írt bárki is róla az AA-n vagy bárhol. :)
-
asszem a történet miatt nem kezdtem bele anno...a leírásból is érződött, hogy nem szimpla sztori....majd valamikor :D -
Mindenképp ilyesmire fogékony hangulatban kell megnézni - ez talán evidens is.
Ha nem szeretnél akció-, ecchi-, facepalm- stb. mentes sorozatot nézni, akkor semmiképp se kezdd el.
Ha viszont "erős" sorozatra vágysz, ami akár egy komoly regény, film, vagy személyes élmény is lehetne, akkor ne hagyd ki - garantáltan a hatása alá kerülsz, és talán szem sem marad szárazon. -
egyszer majdnem elkezdtem...sőt szinte az elsők között lett volna...de aztán valamiér nem tettem...:DDD -
"Kimi ga Nozomu Eien: Nex Season" - 10/8
Anidb.net + Myanimelist.net
Nem olyan erős, mint a nagy sorozat, de a mondanivalója helytálló - álmok, áldozatok, külön életek egybekapcsolódása, külön járt utak feladása a közös útért/életért -, és bár "alternatív" szála a fősorozatnak, és egészen másként vannak magyarázva benne a korábbi események (ezért a fősorozat nélkül nem nagyon ajánlott a megtekintése), a "megnyugtató" vég elkerülhetetlen, és feloldozó. Annyi feszültség után.
Csak ajánlani tudom.
-
"Kimi ga Nozomu Eien" - 10/8Anidb.net + Myanimelist.net
Tegnap este, csak úgy belenéztem az első részben - mondván, unatkozom, és nincs kedvem hosszú sorozatokat megnézni, így majd biztosan találok valami aznap estére valót, jót a ~400 animéből...Annyira elkapott a sorozat, hogy ledaráltam éjfélig mind a 14 részt.
Döbbenetesen komoly témájú anime - az első rész senkit se tévesszen meg!A második résztől gyakorlatilag már nem is animekét néztem, ha élőszereplős filmként, "életregényként". Annyira masszívan életszagú a film, hogy attól torokszorító! Szinte lemásznak a monitorról az emberi érzések, a gyarlóság és szeretet, szerelem, és persze a többi, nagyon mély érzés.
Csak ajánlani tudom - szinte már kötelező anyag!A Gundam Parody extrán én nem tudtam nevetni - de ez annak köszönhető, hogy nem láttam a mechás sorozatot :)Mindjárt megnézem az "alternative version" Next season-t is. -
Hoppá!
Tegnap nem vettem észre - este meg nem tudok netezni, mert otthon ugye nincs - így hát ma kívánok neked (utólag) boldog születésnapot!
-
köszönöm mindenkinek :DD
malakai...hatalmas ez a kép...mentem is el :DD -
-
Boldog születésnapot :) -
Boldog Szülinapot! -
Boldog Szulinapod Den ;-) -
Boldog születésnapot! -
kööszzi....:D -
Boldog Szülinapot Lasden! :) -
Boldog Születésnapot LasDen! -
Komolyan kérdezem: Jó ott élni?
Nagyon kedves barátnőim csábítanak odaki, de most anyagi fedezetem nincs a dologra - viszont, habokra sem mennék ki, hiszen munka nélkül nem élvezet ott sem a létezés -, de mindig is csábított London (is).
-
először valamié eurót olvastam font helyett...
főleg a középső tetszik igazán...:D -
londonban toltom unalmas napjaim ;-) -
Prof William #53124 Pedig (még) kifejezetten kevés angol nyelvű mangám van. Úgy rémlik olyan 35. De a kedvenc sorozataimat be akarom szerezni angolul. Ha már magyarul nem megy mert a magyar mangakiadás erősen döglődik. -
Amúgy meg: 
[Az előző kérdést a vételár miatt tettem fel] -
Költői kérdés: Ugye Te nem magyarisztánban élsz? -
Ma vettem oket es csak 30£ volt
-
Hát ez az Eureka Seven... Az utolsó részeket nem éjszaka fáradtan kellett volna néznem. :D Azért látszott hogy Bones sorozat...
7/10
A movie-t meg nem tudom megmerjem-e nézni. :D Az Ao elkezdése előtt meg tartok egy kis szünetet, mert most két hétig így is szinte csak E7-t néztem. -
Te nagyon komolyan űzöd a manga/anime témát :) -
Prof William #53118 Láttam hogy a Hosi no Samidare avagy a Lucifer and the Biscuit Hammer -t elkezdték kiadni angoliul.
Viszont egy oldalon sem látom, hogy rendelhető lenne. Se a http://www.bookdepository.co.uk/ - se Az animlandon stb...
Nem tudtok esetleg egy oldalt ahonnan rendelni lehet? -
Engem teljesen counterel ez a nyáladzás, szóval maximum csak végszükség esetén folytatnám. :D -
Prof William #53116 És persze azt sem kell elfeledni hogy az agész manga/animének van ez a furcsa, kissé elszállt/elvont hangulata.
A főhős szerelme egy nem éppen átlagos lánnyal...
Így kell hozzáállni a nézéshez/olvasásához. -
6 rész után 180°-os (vagy 360?? :DD) fordulatot vett a véleményem a Misztériusz Kanojoról...az első 3 rész kicsit halványan vezeti fel az egészet, de ami utána van az igazán kellemes. Zomil, szerintem tévedtél, hogy az x. fejezet után sem állnak sehogy. minden egyes részben egyre jobban ismerik meg egymást és egyre jobban elmélyül a kapcsolatuk. Ezek fejlemények, amik felejtetni tudják és túl tudok lépni az olyan dolgokon, amik nem tetszenek benne. mint a nyáladzás vagy az olló való szuper gyors hadonászás :D
szóval szerintem, akit a nyáladzós téma elriaszt az is tegyen vele egy próbát, mert azon túl érdekes dolgok vannak :DDD -
nem-e felejtettél-e valamit-e? -
ah, ezt jo hallani :) -
Oreki-san! (megcsillanó szem) -
akkor menjen egyedül, nem kell mindenkit magával rángatnia :DDDDDD
am Ricchanként jobb a seiyuu mint Chitandaként :DD -
Watashi, kininari masu.
-
ez a hyouka olyan felemás...az elején is voltak, de aztán jött a könyves rejtély, ami tök jó volt, aztán most megint ilyen érdektelen fasságokkal foglalkoznak...a 6. egy teljesen elbaszott rész volt. kit érdekel, hogy a tanár mér volt olyan dühös...űristen...
legyen hosszabb átívelő szál, ne ilyen epizódikus szar...
Chitandat pedig a sokadik 'kíváncsi vagyok' beszólása után jól felpofoznám...::DDD -
Hisoka boner.... LOL!