72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Ha új szezonos animékhez van kedved, régiekhez hogy lehet hogy nincs? Elég furcsa.
  • Zomil
    Ez igaz.
    Csak valahogy mostanában nincs kedvem semmi régibe belekezdeni...ejj hogy mennyi bajom van nekem... :D
  • Lelouch
    A nyári szezon általában mindig elég gyenge. De így legalább több idő van előszedni régebbi animéket. :)
  • Zomil
    Nekem sincs gondom a klisékkel, mert elö lehet öket jol adni :)
    Csak a mostani szezonnál érzem azt, h wtf, mintha mindegyik egy kaptafára készülne, vagy legalábbis sztem nagyon gyenge ez a nyári szezon. Egyik anime-re se tudom rámondani, h na igen ez már a leirása alapján megfogott és érdekel...ez az amit hiányolok. De ez az én véleményem, szoval igy kell hozzáállni :)
    Mondjuk a Sword Art online legalább érdekel(csak itt meg pont az elözö szezonban indult egy hasonlo)
  • Malakai
    Szerintem inkább pár szezononként van egy, egyébként meg max folytatásokra izgulnak az emberek (mármint idehaza, meg a tájokzatlanabbja :), ami ugyanúgy az, csak már tudják, hogy nekik tetszik.
    De ez nem feltétlen baj, ami klisé az nem azt jelenti, hogy rossz is.
  • Zomil
    azért általában akad 1-2 kiemelkedö darab is szezononként, ahol nem azt látod, h ez már megint egy kliséhalmaz :D
  • PetruZ
    Gondolod, hogy ennyi? ;)

Campione! (2012) AniDB
    Hősünk Szicíliára utazik, hogy visszajuttasson egy, a nagyapjától kapott ősi kőtáblát egy boszorkánynak. Útközben szemtanúja lesz ősi istenek megtestesülésének és találkozik egy szőke lovaghölggyel (boobz alert! :P), aki az emberiséget védi az istenek haragjától. Mikor hősünk a táblát használva legyőz egy istent, ő lesz a legfiatalabb Istenölő, a hetedik Campione.
    Könnyed akció-shounen, 5/10.
  • Malakai
    Ezt minden szezon elején le lehet írni, japánok elsősorban kliséket probólják jól használni és nem elkerülni.
  • Zomil
    a leirások lapján teljesen teli van az évad ilyen klisés tucat anime-kkel...igy aztán nehéz kiválasztani a nézésre érdemeseket :D
  • PetruZ
    Hagure Yuusha no Estetica (2012) AniDB
    Harminc évvel ezelőtt sok fiatal tűnt el a Földről. Kb. felük később visszatért és kiderült, hogy más világokon jártak, ahol olyan különleges képességeket szereztek, amelyek a Földön is működnek. A Babel azért jött létre, hogy a visszailleszkedésüket segítse. A főszereplő srác egy fantasy világból érkezik vissza, ahol hőssé vált és legyőzött egy démonkirályt. Nem jött egyedül, vele van a démon lánya is, aki veszélyessé válhat, ha ott marad.
    Jobbféle szuperképességes akció-seinen-nek tűnik, bár van pantsu-ecchi vonal is benne. :) Mondjuk 6/10, aztán majd meglátjuk.
  • PetruZ
    Dakara Boku wa, H Ga Dekinai (2012) AniDB
    Ja, a High School DxD és kicsit a Kaminomi kereszteződésének tűnik. Bár egy végignézést valószínűleg megér, ha már elhangzott, hogy a főhős milyen rövid ideig fog élni... (Jó, persze sejthető, hogy nem így lesz, de hátha.) 4/10
  • Zomil
    az b+ nyelvujito vagyok :D
  • LasDen #53575
    ürhalyos? :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Zomil
    Végeztem a miniszoknyás ürkalozokkal. Egy 8/10-et adnék rá, sajnos voltak részek amik picit unalmasak voltak a sorozat közepe fele, de aztán az utolso pár részben nagyon belehuztak. A grafikája jo volt, a zenék is jok voltak, a történettem sem voltak nagy gondjaim, talán egyedül az volt a problémám, h nem vitték tulzásba a magyarázatokat 1-2 dologgal kapcsolatban(pl. az Odette II mit keresett ott a végén). Viszont már nagyon várom a filmet. Igazábol érzek még benne potenciált böven. Nem tudom, h a light novel-böl mennyi dologztak fel(meg hogy milyen pontosan), viszont még 2-3 évadot simán el tudok képzelni a sorozatbol. A hangulata nagyon jo volt végig. A karakterek is kellemesek, végre nem eröltettek egy sorozatban semmilyen romantikus szálat. Aki szereti a sci-fi-t/ürhalyos dolgokat annak sztem tetszeni fog.
  • LasDen #53573
    ez a dakara H dakanai nem nagy szám....már korábban a képekről is, de most is végig a HS DxD-t juttatta eszembe..de nem vágtam hanyatt magam...
  • BEAST #53572
    Kíváncsian várom mit hoznak ki belőle.
  • IMYke2.0.0.0
    Bodacious Space Pirates Gets Film Project

Director Tatsuo Sato had told the audience in his Anime Expo panel on Friday: "[W]atch the last episode. But the main story WILL end in some format. Then after that, you will have a surprise."

Twitter + animenetwork
  • Lelouch
    Majd 17 óra után valamikor.
  • BEAST #53569
    Inkább a Sword Art Online első része jönne már :)
  • Zomil
    omg :D
  • LasDen #53567
    egy kis humor...:D
    orosz hangalámondásos hentai...:DD
  • Lelouch
    1 részből nem mintha messzemenő következtetéseket le lehetne vonni.
  • LasDen #53565
    mer mi baj?? :D
  • Zomil
    hát ennél ellentmondásosabb véleményt nem kaphattam volna :D
  • LasDen #53563
    nem túl vicces, istenes, kicsit ecchis, varázslós, boszorkányos, harcolós, elfogadható MC-s, annál inkább idegesítős heroineos, picit érdekes sorozat....
  • Zomil
    Campione!-t ha megnézi valaki irjon rola :)
  • PetruZ
    Kono Naka ni Hitori, Imouto ga Iru! (2012) AniDB
    Hősünk egy naaagy vállalatbirodalom egyetlen örököse, csakhogy az apja tett egy kitételt a végrendeletében: nem kaphat semmit, ha az egyetem elvégzéséig nem találja meg élete leendő párját. Ezért beíratják őt egy csaknem full-girl akadémiára, ahol hamar elterjed a hír az örökös érkezéséről - és a lányok persze nem maradnak tétlenek. A bibi az, hogy valaki közülük hősünk rég elveszett testvére...
    Light-osabb romkom-nak néz ki, mint az előző, de ez is simán nézhetőnek tűnik, egyelőre 6/10 ez is.
  • PetruZ
    Koi to Senkyo to Chocolate (2012) AniDB
    Hősünk édességmániás lányokkal - köztük gyerekkori barátjával - és egy sörivó tanárnővel egy tulajdonképpen semmittevő klub tagja egy 6000 fős főiskolán. Amikor új hallgatói elnökválasztást írnak ki, a legesélyesebb - és egyben a legnagyobb mellű... ^-^ - jelölt kijelenti, hogy megválasztása esetén az összes olyan klubot bezárja és felszámolja, ami semmi hasznot nem termel az akadémiának. A klub elhatározza, hogy ezt meg fogja akadályozni - mégpedig egy ellenjelölt indításával, aki hősünk minden tiltakozása ellenére ő maga lesz...
    Főiskola, boobz, pantsu, dating sim feldolgozás... mi kellhet még? ;) Első rész alapján 6/10.
  • Zomil
    Én mnidenképp ajánlom :)
    Már csak azért is, mert tudom, h szeretem az anime-s "zenekarokat" és ebben aztán van zene dögivel :)
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, a Macross sokszor előkerült itt - és az űrhajós-scifi téma sokkal közelebb is áll a szívemhez :)
    Csak be kellene szereznem :)
  • Zomil
    nézzél macross frontiert-t, ott szinte csak az ürben van csata igy a fizika nem nagyon fog zavarni :)
    Ráadásul ott nem is mechák inkább repülök...meg a történetben is teljesen mellékes szerepük van, akár lehetnének sima ürrepülök is :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mondom, hogy soha sem nézek meg majd igazi mechás animét, de mostanság biztos nem az 'hótzicher'.
    Valahogy taszít a felállás, hogy 10 emelet magas robotok harcolnak a fizika mindennemű meghazudtolása mellett, a bennük ülő ellenfél-emberkék meg hallják egymást... stb...
  • Lelouch
    Ha nevetsz a "korcsolyázó" robotokon, akkor tényleg nem a te műfajod a mecha... :D Amúgy én anno a szörfölős mechákon nevettem, most meg mire eljutottam odáig, hogy végignéztem az Eureka Seven-t, már tökre bejön... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ez nekem rohadtul nem tetszett :( A "korcsolyázó" robotokon pedig még nevettem is :)
  • Zomil
    fura a grafikája...de a zene jo volt :D
  • Malakai
    A kiképzőtiszt, meg a főszereplőcsaj volt másmilyen színűben.
  • Zomil
    2-en is? :D
  • Malakai
    Szerintem csapatvezető, azért más színű. :)
  • Zomil
    Megnéztem ezt a muv-luv-ot...nem rossz igy elsöre, de még nem sok minden történt :)
    Mondjuk azt már látom, h a hatalmas mell alapkövetelmény a pilotáknál... :D
    meg a 2 fontos szereplö mechája ki van emelve... :D
  • LasDen #53548
    így a videó közben az jutott eszembe, hogy az IGLOO még talán imynek is tetszene...:DDD