72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #54307
    ha így folytatják 20 év múlva is csak azt láthatjuk, hogy milyen kurva boldogan éldegélnek, kardot kovácsoltatnak és nem csinálnak semmit...
    fantasztikusan izgalmas egy sorozat....
  • Prof William
    Olvastam a LN-t és kíváncsi leszek meddig viszik el a SAO sztorit. Sztem a legoptimálisabban ott lehetne befejezni amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kirito végre Asunát is ki tudja hozni és elkezdik a közös életet a való világban.

Itt sztem be lehetne fejezni a SAO animet és amilyen iramban haladnak, erre sztem jó esély is lesz.
  • Lelouch
    Asuna céhének vezetője az openingből.

A fősztoriban végül úgyis be lesz hozva, na de hát akkor is... :)
  • Lelouch
    Nekem az ütemezéssel vannak problémáim. Túl gyors és kapkodó, óriási időbeli ugrásokkal. Nem tudom más hogy van ezzel, de én szívesen megnéztem volna pl.
    Kiritót pontgyűjtés és clearing közben, a többi frontharcossal egyetemben, néhány boss elleni csatát... Vagy hogy Asuna hogyan lett abból a visszahúzódó, depis lányból az (egyik) legerősebb céh 2. embere... Az LN-ben pl. azért párszor kitértek Kirito pontgyűjtésére, pl. amikor megmentette Asuna életét első találkozásuk alkalmával, vagy amikor őrületes gyorsasággal akart minél magasabb szintre jutni a Nicholas elleni harcig, ami a feltámasztó eszközért ment. De az animéből kihagyták Asuna céhének első emberét is, akit a legjobb játékosnak tartanak a SAO-ban, és a legtájékozottabb a játékkal kapcsolatban. És még lehetne folytatni a sort.

Az LN felépítése miatt ott máshogy jön ki a dolog, de én se ott, se az anime esetében nem azt vártam, mint amit végül kapok. Valami kiegyensúlyozottabbra számítottam, nem arra, hogy hipp-hopp időugrások lesznek a magasabb szintekre. De a melléksztorik tartalmát illetően legalább az LN többet nyújt. Az LN felépítése egyébként már önmagában spoileres(méghozzá nem is kicsit), így arról spoilerben írok. Tényleg óriási spoiler, szóval csak annak ajánlom, aki amúgyis szereti hamarabb tudni a lényeges dolgokat.
    Na szóval, nagyon furcsa a pacing. Az első kötetben már végigmegy az egész Aincrad fősztori... A 2. kötet melléksztorikból áll, a 3. kötetben folytatódik a fősztori, és azzal nyit hogy Kirito már ébren van a valódi világban... Szóval már az első kötetben lement a végső harc Aincrad-ban, és azután lettek kiadva folyamatosan Aincrad melléksztorik... Szóval ami az animében a 2-7. rész, az LN-ben csak a végső csata után lettek kiadva. Nem tudom mit gondolt az író.

Ezzel ellentétben pedig az Accel World LN?
    Lement 12 kötet, és még mindig nem intéztek el egy királyt se!

Nehezen találja az író az arany középutat. :D
  • crater
    oh:D
    köszi
  • LasDen #54302
    abból van...
  • Zomil
    google szerint Akira
  • crater
    Sziasztok, egy gyorskérdés:)
    ez a kép melyikből van?

link

előre is köszönöm:)
  • BEAST #54299
    Második évadra gondoltam. :)

Amúgy nekem tetszenek ezek a karaktereket bemutató kis történetek is. Főleg tetszeni fognak ha legalább az utolsó 10 részben több akció meg fronthadakozás lesz. :)
  • Lelouch
    Én meg azt remélem, hogy ha végeztek a melléksztorikkal, akkor már nem lesz ennyire leegyszerűsítve az anime az LN-hez képest... És mielőtt jönnének a válaszok, tudom hogy ez itt rajtam kívül senkit se izgat. :D

Jó ideig meg biztos nem fog futni, max. majd a mostani 25 rész után jön egy második évad valamikor. Mondjuk szerintem az A-1-től az is kitelik, hogy egy anime original befejezéssel véget vet majd az egésznek...
  • BEAST #54297
    Remélem a SAO nagyon sikeres lesz mert örülnék ha futna még egy jó ideig. :)
  • Zomil
    wat :D
    és télleg... :D
  • Zomil
    Köszi mindenkinek a köszöntést, sajnos csak ma kerültem gép elé :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én is csak utólag láttam - nem az ééééén hibám volt.
  • Lelouch
    A MAL-lista okés, de amit bemásoltál, arról hiányoztak az adott időintervallum eladásai, ami alapján sorrendbe vannak rakva a címek. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Forrás 1 + Forrás 2
  • IMYke2.0.0.0
    Miért kellene stimmelniük?

[Nem én raktam össze a listát, csak szólok...]
  • Lelouch
    Valahogy nem stimmelnek a számok... :D
  • IMYke2.0.0.0
    "Weekly Blu-Ray-DVD ankings for july 30th - august 5th"

*1, *47,247 Nisemonogatari vol.4 Limited Edition
    *2, *2,758 Amagami SS+ plus vol.5

*3, *17,721 Persona 4 The Animation vol.9 Limited Edition
    *4, 104,644 K-On! (Movie) Limited Edition
    *5, *15,595 Code Geass: Nunnally in Wonderland
    *6, *7,357 Kuroko no Basket vol.1
    *7, *21,025 Uchuu Senkan Yamato 2199 vol.2
    *8, *1,438 Acchi Kocchi vol.3
    *9, *1,118 Danshi Koukousei no Nichijou vol.5 Limited Edition
    10, *1,115 K Image Blu-ray White & Black

DVD
    *1, *22,814 One Piece Log Collection “Nico Robin”
    *2, *22,631 One Piece Log Collection “CP9″
    *3, *13,447 Summer Wars Reprint Edition
    *4, *2,883 Naruto: Shippuuden Special Naruto Tanjo Limited Edition
    *5, *9,411 Kuroko no Basket vol.1
    *6, *2,063 One Piece 14th Season vol.11
    *7, 1,150,286 My Neighbor Totoro
    *8, *1,682 Manga Nippon Mukashibanashi (1976) DVD Box vol.9
    *9, *1,659 Manga Nippon Mukashibanashi (1976) DVD Box vol.10
    10, *8,899 Uchuu Senkan Yamato 2199 vol.2
    11, *17,177 K-On! (Movie) Standard Edition
    12, *7,356 Code Geass: Nunnally in Wonderland
    13, *32,089 K-On! (Movie) Limited Edition
    14, *11,173 Gintama vol.13 Limited Edition
    15, *8,596 Nisemonogatari vol.4 Limited Edition
    16, *,794 Danshi Koukousei no Nichijou vol.5 Limited Edition
    17, *,754 Acchi Kocchi vol.3
    18, *,735 Amagami SS+ plus vol.5
    19, *7,123 Persona 4 The Animation vol.9 Limited Edition

• LeWyTy
    EZ ugye fake?!?!?! (bár jól össze van rakva)
  • IMYke2.0.0.0
    "Binbougami ga!" - első epizód első néhány perce után úgy érzem, ezt is be fogom majd gyűjteni BD-ripben :)
  • zsakosfrodo2
    (Zomil most nincs otthon, de biztos nagyon fog neki örülni, ha meglátja a sok kedves köszöntést :3)
  • biomage
    Miért érzem úgy hogy malakai és zomil egy? :D

Boldog Sznapot Malakai + Zomil!
  • LasDen #54284
    happy boldog születésnappot mindkettőtöknek....
  • armageddon666
    Boldog születésnapot, Malakai!
    Boldog születésnapot, Zomil!
  • Malakai
    Köszönöm mindenkinek! ^_^

Boldog Születésnapot Zomil!

• LeventeV
    Boldog születésnapot Malakai és Zomil! :D
  • IMYke2.0.0.0
    "Jin-Roh: The Wolf Brigade" - 10/7
    AniDB + [URL=http://myanimelist.net/anime/570/Jin-Roh:_The_Wolf_Brigade]MAL[/URL]

Ez a 7 pont egészen más (legszívesebben 7.5-et adnék, vagy 7.9-et], mint a többi - Tökéletesen megteremtett atmoszféra (rajz, zene, hangok), és rendkívüli jó történet-tempó, első pillanattól érdekes történettel (gyakorlatilag a "Piroska és a farkas").
    Az alapmese előadása külön filozófiai értekezést érdemelne, ahogy az abból fakadó végkifejlet is.
    Bár, sejthető volt a főfordulat, a megvalósítás tempója meglepő volt. A végkifejlet is - mert bár logikus volt, a megvalósítás itt sem az volt, amire számítottam.
    Annak, aki még nem látta, erősen ajánlom a bepótolását - 1080-ban érdemes.

-- -- --

Boldog születésnapot Malakai és Zomil! :) :)
  • BEAST #54279
    Hopp valóban. Boldog születésnapot Zomil! :)
  • Lelouch
    Boldog születésnapot, Malakai és Zomil!
  • BEAST #54277
    Boldog születésnapot Malakai! :)
  • RelakS
    geh? Szegény isten?
  • Inquisitor
    Én anno a Cannon Foodder c. játék főcímdalával jártam így :D
  • Máté94
    Ráadásul Piko a neve...
  • Lelouch
    *Binbougami...
  • Lelouch
    Most szembesültem azzal a ténnyel, hogy a Bingougami OP-ját egy férfi énekli.
  • IMYke2.0.0.0
    Óóóóóóóóóó - Nagyon szépen köszönöm Malakai!
  • Malakai
    Boldog Születésnapot IMY!

• Malakai
    Heh, Kokoro Connect elég fura epizódszámmal lesz, 17 epizód, amiből az utolsó 4 lehet TV-ben le se megy. :-/
  • IMYke2.0.0.0
    "Toaru Hikuushi e no Tsuioku" - 10/7
    (The Princess and the Pilot, The Recollection of a Certain Airship Pilot, The Recollections of a Certain Pilot)
    AniDB + MAL

Gyorsan elröppent a 100 perc.
    Néhol igazi Mad House-os a rajz, néhol (főképp felhők) látni a statikus hátteret [1080-ban].
    A zene, karakter, s legfőképp a repülőgépek kidolgozása - élén a Santa Cruz - kiváló.
    Több bonyodalomra számítottam, és a végét is nyálasabbnak vártam - átkozott Hollywood! -, de ez utóbbi szerencsére nem következett be.
    Mindenesetre, érdemes megnézni, mert kellemes kikapcsolódást nyújt egy anime-sorozat-mentes estén.

Köszönöm szépen srácok a köszöntést. RelakS-nak meg a gif-et :)))) - Nagyon jól estek :)