kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Nekem az ütemezéssel vannak problémáim. Túl gyors és kapkodó, óriási időbeli ugrásokkal. Nem tudom más hogy van ezzel, de én szívesen megnéztem volna pl.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kiritót pontgyűjtés és clearing közben, a többi frontharcossal egyetemben, néhány boss elleni csatát... Vagy hogy Asuna hogyan lett abból a visszahúzódó, depis lányból az (egyik) legerősebb céh 2. embere... Az LN-ben pl. azért párszor kitértek Kirito pontgyűjtésére, pl. amikor megmentette Asuna életét első találkozásuk alkalmával, vagy amikor őrületes gyorsasággal akart minél magasabb szintre jutni a Nicholas elleni harcig, ami a feltámasztó eszközért ment. De az animéből kihagyták Asuna céhének első emberét is, akit a legjobb játékosnak tartanak a SAO-ban, és a legtájékozottabb a játékkal kapcsolatban. És még lehetne folytatni a sort.

Az LN felépítése miatt ott máshogy jön ki a dolog, de én se ott, se az anime esetében nem azt vártam, mint amit végül kapok. Valami kiegyensúlyozottabbra számítottam, nem arra, hogy hipp-hopp időugrások lesznek a magasabb szintekre. De a melléksztorik tartalmát illetően legalább az LN többet nyújt. Az LN felépítése egyébként már önmagában spoileres(méghozzá nem is kicsit), így arról spoilerben írok. Tényleg óriási spoiler, szóval csak annak ajánlom, aki amúgyis szereti hamarabb tudni a lényeges dolgokat.
    Na szóval, nagyon furcsa a pacing. Az első kötetben már végigmegy az egész Aincrad fősztori... A 2. kötet melléksztorikból áll, a 3. kötetben folytatódik a fősztori, és azzal nyit hogy Kirito már ébren van a valódi világban... Szóval már az első kötetben lement a végső harc Aincrad-ban, és azután lettek kiadva folyamatosan Aincrad melléksztorik... Szóval ami az animében a 2-7. rész, az LN-ben csak a végső csata után lettek kiadva. Nem tudom mit gondolt az író.

Ezzel ellentétben pedig az Accel World LN?
    Lement 12 kötet, és még mindig nem intéztek el egy királyt se!

Nehezen találja az író az arany középutat. :D